- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.661
günyadın kasım anneleri,
dün eşimin arkadaşı maraş'dan oğlumuz için bir tulum göndermiş.. o kadar mutlu oldum ki, sizinle de paylaşmak istedim..
bu gün az çalışın lütfen, sizi okumaktan yazmam gereken makaleyi tamamlayamıyorum.. çalışmam lazım..
benim demi simirim
hemde nasıl yaaa sağa salim bi kavuşsak evlatlarımıza inşallah...
mirsi bebişimmmmmm:)
bide bunu anlamıyorum işte ilk sorulan soru neden eşin ne iş yapıyo oluyo?yada biri seni biriyle tanıştırı bunun kocası şu diye ee napcan kocamımı alcan diyesim gelir malsporlar yaaaaa
selam annecikler; yine hızınıza yetişemedim vallahi. oku oku bitmiyo. malum çalışıyorum ben hala pek giremiyorum kk'ya ama iş o kadar yorucu olmaya başladı kibugün halsizlik, ağırlık, deli gibi bi uykusuzluk vardı. yoksa grip mi geliyo diye düşünmedim değil allah korusun ya .....:18: bide bugün dudağımda uçuk çıktı ve giderek büyüyo. bende vektavir diye güçlü bi krem var normalde uçuk çıktığı anda onu sürerdim. 1 saatte etkisini gösterirdi. o kadar etkili bi ilaç. ama gebelik kategosi C 'miş. sürmedimçekindim vallahi. ama uçuk ya dahada büyürse bebeğe olumsuz bi etkisi olur mu ? dudağımdada olsa sonuçta virüs bu . offf ya
doğal bi öneriniz varmı uçuğa karşı
günaydın topik
bızde madosla geyıgın kralını yapıyoduk
haha bende dilekçe yazacam sözde öyle önümde duruyo:)
hemde nasıl yaaa sağa salim bi kavuşsak evlatlarımıza inşallah...
benım kızım en cok poposunu kımıldatıyo,
cıddıyım ya devamlı gotu oynuyo bu cocugun
su anda aynı sekılde poposunu vurup duruyo,
yerı daraldı herhalde yavrumun
sevimli gösterme hareketini kızım
kıçı başı ayrı oynuo işte kızının
çağla 2. ye hamileymiş
anammm :) oğlu pek güzelidi inş yine oğlu olur bizim kızlara koca lazım
gotu bası oynayan bı kız olacak herhal
uyy nasıl basa cıkacaz
hadi yaaa.. o da ebru gibi 5 kilo alır doğurur, bizi krizlere sokar.. pehh leblebi yutmuş solucan gibiiiiii
benimkide ondan aşaa diil
kasım kızlarının hepsi şişko ve oynak olacak belli
acaba analarına çekmiş olabilirler mi :)
bi çişe indim geldim hemen döktürmüşsünüz haaa...
ya kızlar gece tuvalete kalkarken fark ediyorum benim dana hemen karnımda toparlanıyor kocaman bi çıkıntı oluyor,bu kasılmamı?
benimkide öyle
o kasılma olaydı ben çoktan doğurdumdu demekki değil die düşünüorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?