2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Herkese günaydin kizlar. Sabah kalktim kizimi anaokuluna biraktim bilgisayara bi bakayim dedim.1 saat sonra kulak burun bogaz doktorunda randevum var.Benim ara ara özellikle gece yatarken burunlarim tikaniyor,ev doktoruma söyledim hemen yönlendirdi sagolsun.Bayadir burunlarim tikaliydi doktordan randevuyu aldik acildiNasil is anlamadim.

günyadın kasım anneleri,
dün eşimin arkadaşı maraş'dan oğlumuz için bir tulum göndermiş.. o kadar mutlu oldum ki, sizinle de paylaşmak istedim..
bu gün az çalışın lütfen, sizi okumaktan yazmam gereken makaleyi tamamlayamıyorum.. çalışmam lazım..

haha bende dilekçe yazacam sözde öyle önümde duruyo:)

simir bunu çok beğendiiiii:):) kompleksli insanlar işteee...

Günaydın daha önceki akşam komşumla bunu konuşmuştuk tam isabet oldu..Komşum dediki uçuğa pamukla aseton sürüyormuşsun kurutuyormuş dene istersen...

benım kızım en cok poposunu kımıldatıyo,
cıddıyım ya devamlı gotu oynuyo bu cocugun
su anda aynı sekılde poposunu vurup duruyo,
yerı daraldı herhalde yavrumun

bi çişe indim geldim hemen döktürmüşsünüz haaa...
ya kızlar gece tuvalete kalkarken fark ediyorum benim dana hemen karnımda toparlanıyor kocaman bi çıkıntı oluyor,bu kasılmamı?

ışın karaca ayrııııı.. o zaten bizim gibi iri kıyım:):) hiç kilo almasada doğururdu.. bende geri kalan 1,5 ayda kaç kilo alırım acaba ya.. 80 i görmem inşalllahhh...

bi çişe indim geldim hemen döktürmüşsünüz haaa...
ya kızlar gece tuvalete kalkarken fark ediyorum benim dana hemen karnımda toparlanıyor kocaman bi çıkıntı oluyor,bu kasılmamı?

benimkide öyle
o kasılma olaydı ben çoktan doğurdumdu demekki değil die düşünüorum :)

Kızlar günaydın,

Dün bebişin mobilyaları geldi ama şifonyer eksik birkaç güne gelcekmiş..Geri kafalı satıcı kadın önceki gün hepsi gelicek demişti oysaki..Neyse bide benim beğendiğim modeldeki gardrop 3 kapılıydı o aptallar 2 kapılı göndermişler..Ben işteyken geldi komşuma anahtar bırakmıştım o ilgilendi sağolsun ama akşam eve gidince cinlendim resmen yaa..Benim bir işimde düzgün gitse şu hayatta....Bakalım arıycam şimdi mağazayı savunması ne olacak ben biliyordum başıma bi iş geleceğini ama...

Unnadoda dalin kampanyalı ilgilenenlere duyrulur ben 2 tane deterjan 2 tanede yumuşatıcı siparişi verdim :) deterjan 2 lt 12,99 yumuşatıcı 2 lt 5,25 iyimi başka yerlerde 21 tl gibi görmüştüm cazip geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…