- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.681
Kızlar günaydın,
Dün bebişin mobilyaları geldi ama şifonyer eksik birkaç güne gelcekmiş..Geri kafalı satıcı kadın önceki gün hepsi gelicek demişti oysaki..Neyse bide benim beğendiğim modeldeki gardrop 3 kapılıydı o aptallar 2 kapılı göndermişler..Ben işteyken geldi komşuma anahtar bırakmıştım o ilgilendi sağolsun ama akşam eve gidince cinlendim resmen yaa..Benim bir işimde düzgün gitse şu hayatta....Bakalım arıycam şimdi mağazayı savunması ne olacak ben biliyordum başıma bi iş geleceğini ama...
Unnadoda dalin kampanyalı ilgilenenlere duyrulur ben 2 tane deterjan 2 tanede yumuşatıcı siparişi verdim :) deterjan 2 lt 12,99 yumuşatıcı 2 lt 5,25 iyimi başka yerlerde 21 tl gibi görmüştüm cazip geldi..
Kızlar günaydın,
Dün bebişin mobilyaları geldi ama şifonyer eksik birkaç güne gelcekmiş..Geri kafalı satıcı kadın önceki gün hepsi gelicek demişti oysaki..Neyse bide benim beğendiğim modeldeki gardrop 3 kapılıydı o aptallar 2 kapılı göndermişler..Ben işteyken geldi komşuma anahtar bırakmıştım o ilgilendi sağolsun ama akşam eve gidince cinlendim resmen yaa..Benim bir işimde düzgün gitse şu hayatta....Bakalım arıycam şimdi mağazayı savunması ne olacak ben biliyordum başıma bi iş geleceğini ama...
Unnadoda dalin kampanyalı ilgilenenlere duyrulur ben 2 tane deterjan 2 tanede yumuşatıcı siparişi verdim :) deterjan 2 lt 12,99 yumuşatıcı 2 lt 5,25 iyimi başka yerlerde 21 tl gibi görmüştüm cazip geldi..
nıye popişin mı sızlıyo:26:
ıbocann... sızlıyo alvler cıkıoo resmen yrn olsunda soraım bı druma... buarada gunaydın hepınıze... kaynana aradı utun varsa geleyımmı dedı sen bılırsın dedım... bgnmu geleyım yrnmı dedı bgn gel yrn dr a gıtcez dedım ee bn tarhanı yogurcaktm sercektm bgn dedı ee.. ne sıruyon bgnmu yrnmı dıye dedım... ole bı sorayım dedım dıooo .... usutuk... bgn gel hem sadece utu degıl balkonlar yıkancak supurulcek toz alıncak yerler sılıncek wc ler var camasır yıknıck yemegımde yok dedım oh ohh... dedi... ınsallah yetıstırrsın erken gel dedım e yapabılgm kdr 2 gbı gelırım dedı ,, bgn bı burnundan gelsınde gorsun .... cagırmıyo dıodu bnm ıcın gelme dıyomusum guya ona bnde ustune basa basa ıyı olur dedım bakalım ne naneler yıcek kazamız mubarek olsun..
Kızlar kızlar sizi ve bebişlerinizi çoook öpüyoruz oğlumlaakademik yılımız başladı öğrencilerden başımı kaldıramıyorum fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyup"yaşasın yalnız değilim bizim kızlar var ya yeter"demek çok güzell ve rahatlatıcı
ıbocann... sızlıyo alvler cıkıoo resmen yrn olsunda soraım bı druma... buarada gunaydın hepınıze... kaynana aradı utun varsa geleyımmı dedı sen bılırsın dedım... bgnmu geleyım yrnmı dedı bgn gel yrn dr a gıtcez dedım ee bn tarhanı yogurcaktm sercektm bgn dedı ee.. ne sıruyon bgnmu yrnmı dıye dedım... ole bı sorayım dedım dıooo .... usutuk... bgn gel hem sadece utu degıl balkonlar yıkancak supurulcek toz alıncak yerler sılıncek wc ler var camasır yıknıck yemegımde yok dedım oh ohh... dedi... ınsallah yetıstırrsın erken gel dedım e yapabılgm kdr 2 gbı gelırım dedı ,, bgn bı burnundan gelsınde gorsun .... cagırmıyo dıodu bnm ıcın gelme dıyomusum guya ona bnde ustune basa basa ıyı olur dedım bakalım ne naneler yıcek kazamız mubarek olsun..
günaydın kızlar
madecim dün doktora sordum corasprini herkesin durumu farklı olabilir dedi.benim 36 da corasprini,doğumdan 1 gün öncede iğneği birakmamı söyledi.
sende doktorunu dinle canım ne zaman derse ozaman kesersin corasprini...
Kızlar kızlar sizi ve bebişlerinizi çoook öpüyoruz oğlumlaakademik yılımız başladı öğrencilerden başımı kaldıramıyorum fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyup"yaşasın yalnız değilim bizim kızlar var ya yeter"demek çok güzell ve rahatlatıcı
az konuşun diyecektim çalışın demişimgünyadın kasım anneleri,
dün eşimin arkadaşı maraş'dan oğlumuz için bir tulum göndermiş.. o kadar mutlu oldum ki, sizinle de paylaşmak istedim..
bu gün az çalışın lütfen, sizi okumaktan yazmam gereken makaleyi tamamlayamıyorum.. çalışmam lazım..
haha bende dilekçe yazacam sözde öyle önümde duruyo:)
dun ısın karaca twitterda
doguma kadar 7 kg almıstım,
4.5 kılosu dogumda gıttı kaldı 2.5 kg,
hafatya pılatese baslıyorum holeyyy yazmıs
günaydın kızlar
madecim dün doktora sordum corasprini herkesin durumu farklı olabilir dedi.benim 36 da corasprini,doğumdan 1 gün öncede iğneği birakmamı söyledi.
sende doktorunu dinle canım ne zaman derse ozaman kesersin corasprini...
kahvelokum kahireden_ibrahim_pasa serra77 crafty madeofhonor simiramis duygu05 sulisim nur11 ela_sudem kardelen23- zuzzuu Burcu_zdmr gaky pembebabet mersinli42 IRMAK09
dağılın ulen... aklım burda kalıyor
günaydın kızlar.başım çatlayacak gibi ağrıyor,bide halsizlik.üstüne sırt ağrısı.
dün arkadaşın yanındaydık.5 aylık kızı var.sıpa çok tatlı,ben onu severken,kızım çıldırıyor.resmen tramplende gibi zıplıyor.kız uyudu,benimki durdu.evde babamız denemek için karnıma eğilip bir kaç kere dila dedi.bebeğin adı dila bu arada.kızım sinirlendi sznırım.gene hemen uçuşa geçti zilli kızım.
kahvelokum kahireden_ibrahim_pasa serra77 crafty madeofhonor simiramis duygu05 sulisim nur11 ela_sudem kardelen23- zuzzuu Burcu_zdmr gaky pembebabet mersinli42 IRMAK09
ahahhahaaha
yok kızım
ibo made ve benim son 2 gün işte
hepten yaydık ya ondan burdayız kusura kalma :)
gecmıs olsun canım dınlen bugun yorma kendını,
bılgısayar ekranına da fazlaca bakma o da basgarısı yapıyor bende,
demek dıla hanım kıskandı ha bebegı:82::82:
zilli
madosla sen gıdıyosunuz ama ben burdayım
izin işi yattı hacı,
yonetmelıklerı gosterdıler,
5 hafta ıcınde ızın alırsam memur kanununa gore dogum ıznımden dusuyor,
mecburen gelecem 21 ekıme kadar
hedefım 15 ekım ama,
annem 21 ekım lafını duydu krıze gırdı zaten ortalık yerde doguracaksın otur oturdugun yerde dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?