2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

nereden aldın sen mobilyanı
anammm
her okuduğumda mobilya konusunda ne kadar şanslıyım die düşünüorum
MAŞALLAH

al bunları boğ işte,yaptıkları işi adam gibi yapamıyolar malesef

nıye popişin mı sızlıyo:26:

ıbocann... sızlıyo alvler cıkıoo resmen yrn olsunda soraım bı druma... buarada gunaydın hepınıze... kaynana aradı utun varsa geleyımmı dedı sen bılırsın dedım... bgnmu geleyım yrnmı dedı bgn gel yrn dr a gıtcez dedım ee bn tarhanı yogurcaktm sercektm bgn dedı ee.. ne sıruyon bgnmu yrnmı dıye dedım... ole bı sorayım dedım dıooo .... usutuk... bgn gel hem sadece utu degıl balkonlar yıkancak supurulcek toz alıncak yerler sılıncek wc ler var camasır yıknıck yemegımde yok dedım oh ohh... dedi... ınsallah yetıstırrsın erken gel dedım e yapabılgm kdr 2 gbı gelırım dedı ,, bgn bı burnundan gelsınde gorsun .... cagırmıyo dıodu bnm ıcın gelme dıyomusum guya ona bnde ustune basa basa ıyı olur dedım bakalım ne naneler yıcek kazamız mubarek olsun..

günaydın kızlar.başım çatlayacak gibi ağrıyor,bide halsizlik.üstüne sırt ağrısı.
dün arkadaşın yanındaydık.5 aylık kızı var.sıpa çok tatlı,ben onu severken,kızım çıldırıyor.resmen tramplende gibi zıplıyor.kız uyudu,benimki durdu.evde babamız denemek için karnıma eğilip bir kaç kere dila dedi.bebeğin adı dila bu arada.kızım sinirlendi sznırım.gene hemen uçuşa geçti zilli kızım.

Kızlar kızlar sizi ve bebişlerinizi çoook öpüyoruz oğlumla akademik yılımız başladı öğrencilerden başımı kaldıramıyorum fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyup"yaşasın yalnız değilim bizim kızlar var ya yeter"demek çok güzell ve rahatlatıcı

aboooo üçüncü dünya savaşının fitilleri ateşlenmiş sanırsam

hayırlı olsun canım allah kolaylık versin..sende doğum öncesi çalışanlardan olacaksın sanırım?

günaydın kızlar

madecim dün doktora sordum corasprini herkesin durumu farklı olabilir dedi.benim 36 da corasprini,doğumdan 1 gün öncede iğneği birakmamı söyledi.

sende doktorunu dinle canım ne zaman derse ozaman kesersin corasprini...

ben krem ve fıtıl kullanıyom,
procto gyvenol,
sayesınde toparlandım ama doktora gıdene kadar pamuga zeytınyagı döküp sızlayan yere koy hemen agrısını alıyor,
doktor da muhtemelen bana verdıgı ılacları verecek sana,
1 gunde bıle hemen fayda edıyor rahatlarsın.

kaynanaya ıyı yapmıssın gelsın bıraz yardım etsın
gece gec vakte kadar calıstır

aynı valla serra benimkide bana aynısını söyledi,kızlar 32 deyince paniklemiştim bende...
sorduğun için çok saol canım benim

:82::82: bızde senı opuyoz,
burcu senın de sezeryan tarıhın 4 kasımdı degılmı

az konuşun diyecektim çalışın demişim

haha bende dilekçe yazacam sözde öyle önümde duruyo:)

tembel seni

dun ısın karaca twitterda
doguma kadar 7 kg almıstım,
4.5 kılosu dogumda gıttı kaldı 2.5 kg,
hafatya pılatese baslıyorum holeyyy yazmıs

önceki kilolarından niye bahsetmiyor hanfendi...

bu konuda doktorunuza güvenin, kafanızı hiç karıştırmayın bence...

gününüz aydın olsun hanımlarrrrrrrrrr
sabah incileri dökülmeye başlamış ben gelene kadar kaç sayfa olur bilmem artık okuyupta yormayın beni az kaynatın evi süpürüp gelicem

kahvelokum kahireden_ibrahim_pasa serra77 crafty madeofhonor simiramis duygu05 sulisim nur11 ela_sudem kardelen23- zuzzuu Burcu_zdmr gaky pembebabet mersinli42 IRMAK09

dağılın ulen... aklım burda kalıyor

kahvelokum kahireden_ibrahim_pasa serra77 crafty madeofhonor simiramis duygu05 sulisim nur11 ela_sudem kardelen23- zuzzuu Burcu_zdmr gaky pembebabet mersinli42 IRMAK09

ahahhahaaha
yok kızım
ibo made ve benim son 2 gün işte
hepten yaydık ya ondan burdayız kusura kalma :)

gecmıs olsun canım dınlen bugun yorma kendını,
bılgısayar ekranına da fazlaca bakma o da basgarısı yapıyor bende,
demek dıla hanım kıskandı ha bebegı:82::82:
zilli

heheheehehe tamam tamam ben kaçıyorum sen kovala hepsini evin işi bari yarım kalmasın

ahahhahaaha
yok kızım
ibo made ve benim son 2 gün işte
hepten yaydık ya ondan burdayız kusura kalma :)

madosla sen gıdıyosunuz ama ben burdayım
izin işi yattı hacı,
yonetmelıklerı gosterdıler,
5 hafta ıcınde ızın alırsam memur kanununa gore dogum ıznımden dusuyor,
mecburen gelecem 21 ekıme kadar
hedefım 15 ekım ama,
annem 21 ekım lafını duydu krıze gırdı zaten ortalık yerde doguracaksın otur oturdugun yerde dıyor

gecmıs olsun canım dınlen bugun yorma kendını,
bılgısayar ekranına da fazlaca bakma o da basgarısı yapıyor bende,
demek dıla hanım kıskandı ha bebegı:82::82:
zilli

dila diğer bebeğin ismi akıllım:)

töbe gidersem muhahaa

nasıl yaa deli misin 21 ekim ne beeeee
21 ekime kalmazsın ki sen
37. hafta başlangıcın ne senin
sat ne
ay manyak ben panik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…