2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gecmısı okumaktan yenı gelebıldım bu sayfaya ibo sen bi alemsın cocugunla esınle bır omur boyu mutluluklar tabi bütün hamişlerede.. senın paylastıgın hıkayelere bayılıyorum :))cok komiksin66:

ibocum sen hiç zahmet etme doktor gelir zaten senin iş yerine ne gerek var izne demi

günaydınlar herkese,

dün sormuştum bugün yine sorim kızlar göbek deliği çukur olan varmı yoksa bendemi bi gariplik var benim ki hala çukur..

onları makinede elde yılkama ayarında yıkayacam

göbek deliğim suan dümdüz tatlımm..

sağol canım cevabın için...

benım kızım en cok poposunu kımıldatıyo,
cıddıyım ya devamlı gotu oynuyo bu cocugun
su anda aynı sekılde poposunu vurup duruyo,
yerı daraldı herhalde yavrumun

benim kızımda sürekli popo kaldırmaca oynuyor babası ile :)

geçmiş olsun canım, kayınvalidenede iyi yapmışsın gelsin yardıma biraz dışardan konuşması kolay.... bide yapsında görelim

ela sudem gariplik yok bacım panik yapma kimin düz oluyo kimin dışarı çıkıyo kiminde de hiç bir değişiklik olmuyo,benim bir önceki hamilelğimde çukurdu hiçbi değişiklik yoktu

hepinize günaydin güzellll anne adaylari....biz suyumuz az diye pılımızı pırtımızı toplayıp ankaraya göc etmistik burdaki doktorumuzun tavsiyesi üzerine.... oraya gidince baska manzaralarla karsilastik, bu sefer suyun iyi kordondan beslenmesi düsük bebenin dendi 3 günde bir görmek istedi hangi birine kafa patlayayim hangi birine üzüleyim kafa karisti tabiki :26: dün gidince cok tehlikeli bir durum yok beklicez duruma göre hareket edicez deyince doktorum izin alip evime döndüm bir hafta sonra tekrar ankaraya dönüyorum o zamana kadar aranizdayim insallah.....gönlümde hala normal dogum hayalleri var eger bebek bu arada bir sıkıntıya girmezse düsüncem ayni....bizde simdilik son durum böyle...

normal dogum düsünen arkadaslara bir iki sorum olacak aranizda dogum icin hazirlik yapan varmi yada kullanacaginiz ek ürünler vs? normal dogum icin önerilen ürünler duydum gördüm örnegin Dianatal Jel gibi (yırtılmayı engellmek icin kullaniliyormus) konuyla ilgili bilgi alan varmi merak ettim aranizda... ayrici hamileligin son haftalarinda uygulanan masajlar varmis kesilen malum bölgeye dokuyu yumusatıp yırtılma ve kesilmeyi önlemek icin yapilan masaj teknikleri var aksamlari 5 dakika yatmadan önce uyugulaniyor ben basladim da merak ettim sizlerde bisiler yapiyormusun diye ?

uykum varrrr...

bol nerde ya .. sesi cıkmıyor...

zuzzuu dan haber alan varmı.. ankaraya mı gidecekti o...

soranlar sormayanlar merak eden etmeyen herkesden allah razi olsun evet ankaradaydim canim gittim kalacam diye ama yok duramadim doktordan izin alip birkac günlügüne evime döndüm, birkac gün sonra tekrar gidiyorum bakalim....

Sevdem sevdem uyku setinin yorganını,yastığını falan yıkadın mı?
Funnababy aldım ben luna krem olandan.
Kaç derecede yıkıcam?

bende nihayet alisverisimi tamamladim, uyku setimi bende funnababyden aldim bugun yikicam kismetse merak ediyorum basima gelecekleri 30 derece narin de yikamayi düsünüyorum bende, zaten üstündede 30 derecede yikayin diye belirtmisler...aksam ütüsünü yaparim herhalde....sen yikadin mi???

günaydın arkadaşlar...
dün bebeğimi gördüm 2182 gr...
çok şükür geçmiş 2 kiloyu...
ben normal doğum istediğim için günün dolduktan sonra 10 gün daha beklerim...
zaten o 10 gün içinde doğum olur genelde dedi...
olmazsa suni sancı...

hayırlı olsun canım allah kolaylık versin..sende doğum öncesi çalışanlardan olacaksın sanırım?

fistuğum ben 10 ekimde ayrılacağım ,son 3 hafta kala yasal olarak ayrılmam gerekiyormuş,çalışabilirsem 12 gün daha var ama sıkıldım çevredekilerin "aaa sen 8 aylık hamile misin bebek çok küçük olacak heralde,hiç kilo almamışsın,demelerinden ve bu insanlar bir de akademisyen olacak sinirlerimi zıplatıyorlar yahuucehalet ilimle geçiyor ama baki kalan birşeyler hep oluyor işte

gecmıs olsun canım dınlen bugun yorma kendını,
bılgısayar ekranına da fazlaca bakma o da basgarısı yapıyor bende,
demek dıla hanım kıskandı ha bebegı:82::82:
zilli

sağolasın ibo.haklısın sanırım.kalkıp mutfağa gidem bari.

kızımın ibo teyzesi ,kızçemin adı elif gökçe.arkadaşın bebişi dila

kızçem zaten dilaya uyuz oluyo,sanada bir tekme sallıcak karnımdan şimdi

benimde çukur göbeğim, bi değişiklik yok.. ama kimilerinin dışarı pırtlıyo, yapıyla ilgili bi durum galiba...

Göbek deliği pırtlak olanlardanım ben.Hatta kıyafetlerden de seçiliyor.Sanki göbeğim kocaman bir meme ve ortasında da meme ucu var gibi.Bi kalkan alsam ii olcak deiliği kapatmak için

benim göbeğim sadece pırtlak olsa :26:bide tam göbeğimin üstünde 30 senelik nohut kadar bir et beni var.doktorlar ilk gördüklerinde şok oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…