- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.721
hepinize günaydin güzellll anne adaylari....biz suyumuz az diye pılımızı pırtımızı toplayıp ankaraya göc etmistik burdaki doktorumuzun tavsiyesi üzerine.... oraya gidince baska manzaralarla karsilastik, bu sefer suyun iyi kordondan beslenmesi düsük bebenin dendi 3 günde bir görmek istedihangi birine kafa patlayayim hangi birine üzüleyim kafa karisti tabiki :26: dün gidince cok tehlikeli bir durum yok beklicez duruma göre hareket edicez deyince doktorum izin alip evime döndüm bir hafta sonra tekrar ankaraya dönüyorum o zamana kadar aranizdayim insallah.....gönlümde hala normal dogum hayalleri var eger bebek bu arada bir sıkıntıya girmezse düsüncem ayni....bizde simdilik son durum böyle...
normal dogum düsünen arkadaslara bir iki sorum olacakaranizda dogum icin hazirlik yapan varmi yada kullanacaginiz ek ürünler vs? normal dogum icin önerilen ürünler duydum gördüm örnegin Dianatal Jel gibi (yırtılmayı engellmek icin kullaniliyormus) konuyla ilgili bilgi alan varmi merak ettim aranizda... ayrici hamileligin son haftalarinda uygulanan masajlar varmis kesilen malum bölgeye dokuyu yumusatıp yırtılma ve kesilmeyi önlemek icin yapilan masaj teknikleri var aksamlari 5 dakika yatmadan önce uyugulaniyor ben basladim da merak ettim sizlerde bisiler yapiyormusun diye ?
soranlar sormayanlar merak eden etmeyen herkesden allah razi olsunevet ankaradaydim canim gittim kalacam diye ama yok duramadim doktordan izin alip birkac günlügüne evime döndüm, birkac gün sonra tekrar gidiyorum bakalim....
bende nihayet alisverisimi tamamladim, uyku setimi bende funnababyden aldim bugun yikicam kismetse merak ediyorum basima gelecekleri30 derece narin de yikamayi düsünüyorum bende, zaten üstündede 30 derecede yikayin diye belirtmisler...aksam ütüsünü yaparim herhalde....sen yikadin mi???
fistuğum ben 10 ekimde ayrılacağım ,son 3 hafta kala yasal olarak ayrılmam gerekiyormuş,çalışabilirsem 12 gün daha var ama sıkıldım çevredekilerin "aaa sen 8 aylık hamile misin bebek çok küçük olacak heralde,hiç kilo almamışsın,demelerinden ve bu insanlar bir de akademisyen olacak sinirlerimi zıplatıyorlar yahuucehalet ilimle geçiyor ama baki kalan birşeyler hep oluyor işte
benim göbeğim sadece pırtlak olsa :26:bide tam göbeğimin üstünde 30 senelik nohut kadar bir et beni var.doktorlar ilk gördüklerinde şok oluyorlar.
gündüz yazmamı söylediler. şimdi bizde çekiliş yapıp hediyeleşsek. birbirimize anı olsa ne dersiniz? kimler katılır?
evet canım 4 kasım...ayyyyy heyecan yaptım şimdi bak:18::18::18:
hepinize günaydin güzellll anne adaylari....biz suyumuz az diye pılımızı pırtımızı toplayıp ankaraya göc etmistik burdaki doktorumuzun tavsiyesi üzerine.... oraya gidince baska manzaralarla karsilastik, bu sefer suyun iyi kordondan beslenmesi düsük bebenin dendi 3 günde bir görmek istedihangi birine kafa patlayayim hangi birine üzüleyim kafa karisti tabiki :26: dün gidince cok tehlikeli bir durum yok beklicez duruma göre hareket edicez deyince doktorum izin alip evime döndüm bir hafta sonra tekrar ankaraya dönüyorum o zamana kadar aranizdayim insallah.....gönlümde hala normal dogum hayalleri var eger bebek bu arada bir sıkıntıya girmezse düsüncem ayni....bizde simdilik son durum böyle...
normal dogum düsünen arkadaslara bir iki sorum olacakaranizda dogum icin hazirlik yapan varmi yada kullanacaginiz ek ürünler vs? normal dogum icin önerilen ürünler duydum gördüm örnegin Dianatal Jel gibi (yırtılmayı engellmek icin kullaniliyormus) konuyla ilgili bilgi alan varmi merak ettim aranizda... ayrici hamileligin son haftalarinda uygulanan masajlar varmis kesilen malum bölgeye dokuyu yumusatıp yırtılma ve kesilmeyi önlemek icin yapilan masaj teknikleri var aksamlari 5 dakika yatmadan önce uyugulaniyor ben basladim da merak ettim sizlerde bisiler yapiyormusun diye ?
soranlar sormayanlar merak eden etmeyen herkesden allah razi olsunevet ankaradaydim canim gittim kalacam diye ama yok duramadim doktordan izin alip birkac günlügüne evime döndüm, birkac gün sonra tekrar gidiyorum bakalim....
bende nihayet alisverisimi tamamladim, uyku setimi bende funnababyden aldim bugun yikicam kismetse merak ediyorum basima gelecekleri30 derece narin de yikamayi düsünüyorum bende, zaten üstündede 30 derecede yikayin diye belirtmisler...aksam ütüsünü yaparim herhalde....sen yikadin mi???
madosla sen gıdıyosunuz ama ben burdayım
izin işi yattı hacı,
yonetmelıklerı gosterdıler,
5 hafta ıcınde ızın alırsam memur kanununa gore dogum ıznımden dusuyor,
mecburen gelecem 21 ekıme kadar
hedefım 15 ekım ama,
annem 21 ekım lafını duydu krıze gırdı zaten ortalık yerde doguracaksın otur oturdugun yerde dıyor
merhabalar cici anneler biz de oğlumla bir selam edelim dedik birazdan praparımızı alıp yatıcaz çarpıntıyı önlemek için kıpırdamadan yatıcaz gene ama olsun oğluşum için katlanıyorum. Bu arada dün farkettiğim bir şey beni yıktı şimdiye kadar cillop gibi duran gbeğimin en alt kısmı çatlamaya başlamış çok moralim bozuldu pytholasil jel aldım 2 adet 100 mg bol bol sürüyorum inşallah orayı kurtrabilirm.
bir şey sorucam genial bölgesinde şişlik olan var mı benim biraz kızarmış ve şişmiş gibi geldi am göremiyorum ama dr a sorsam mı bilemedim utanıyorum dr amcadan biraz önce size bir sorayım dedim
benimki 2 katına çıktı
+ göbekle birlikte çatladı üzerine ohh dadından yenmez
50 lilkerl gibi sarkarsa sen gör durumun vehametini
gündüz yazmamı söylediler. şimdi bizde çekiliş yapıp hediyeleşsek. birbirimize anı olsa ne dersiniz? kimler katılır?
canım hayırlısı olsun. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin. Amin. çok da yormasan kendini git-gel falan. zor oluyordur
tatlım bende 21 ekime kadar çalışıcam doğurmazsam ozman kadar benimde 23 ekimde 37. hfta bitmiş oluyor... inş bişiler çıkmazda çalışırız....
madeofhonor, gollum, simiramis, adriadne, xxberxx, crafty, mersinli42 bacıcanlar teşekkürler bende herkesin dümdüz oluyor sanıryordumda
zuzzuu neyseki ters bi durum yok şimdilik canım her doktorun yorumu farklı oluyor zaten anlamış değilim ben. normal düşünüyorum ama hiç bişi yapmıyorum doğum için eğzersizleri duydumda bu jeli duymamıştım...
merhabalar cici anneler biz de oğlumla bir selam edelim dedik birazdan praparımızı alıp yatıcaz çarpıntıyı önlemek için kıpırdamadan yatıcaz gene ama olsun oğluşum için katlanıyorum. Bu arada dün farkettiğim bir şey beni yıktı şimdiye kadar cillop gibi duran gbeğimin en alt kısmı çatlamaya başlamış çok moralim bozuldu pytholasil jel aldım 2 adet 100 mg bol bol sürüyorum inşallah orayı kurtrabilirm.
bir şey sorucam genial bölgesinde şişlik olan var mı benim biraz kızarmış ve şişmiş gibi geldi am göremiyorum ama dr a sorsam mı bilemedim utanıyorum dr amcadan biraz önce size bir sorayım dedim
slm canım sendeki sorun bende de var genital bölgem de şişlik,biraz kızarıklık ve kaşıntı oluyor bende doktora soramadım utandım..yalnız ben günlük ped kullanıyorum ondan şüpelendim şimdi peçete koyuyorum her lavaboya girdiğimde değiştiriyorum ve arasıra vazelin sürüyorum kaşıntı azalmaya başladı ve sivilce bezesi gibi bezeler vardı onlarda geçmeye başladı..
bende nili merak ediorum ne kadar oldu tosbağam acep
vuslatımız cuma :)
benim karnım aşaa düşmüş her gören öle dio bende tırsıom yawwww
anam da 15 güne gelir bu dio
pehhh
17 ekımde dogar,
tarkanın dogum gununde
yaz bı tarafa
bide bunu anlamıyorum işte ilk sorulan soru neden eşin ne iş yapıyo oluyo?yada biri seni biriyle tanıştırı bunun kocası şu diye ee napcan kocamımı alcan diyesim gelir malsporlar yaaaaa
dun ısın karaca twitterda
doguma kadar 7 kg almıstım,
4.5 kılosu dogumda gıttı kaldı 2.5 kg,
hafatya pılatese baslıyorum holeyyy yazmıs
Hayır canım tuvalete otururken üstüne oturmayasın veya o tazyikle birden çıkmasın diye kenarı kaçıyo.:76::76::76:bi çişe indim geldim hemen döktürmüşsünüz haaa...
ya kızlar gece tuvalete kalkarken fark ediyorum benim dana hemen karnımda toparlanıyor kocaman bi çıkıntı oluyor,bu kasılmamı?
ıbocann... sızlıyo alvler cıkıoo resmen yrn olsunda soraım bı druma... buarada gunaydın hepınıze... kaynana aradı utun varsa geleyımmı dedı sen bılırsın dedım... bgnmu geleyım yrnmı dedı bgn gel yrn dr a gıtcez dedım ee bn tarhanı yogurcaktm sercektm bgn dedı ee.. ne sıruyon bgnmu yrnmı dıye dedım... ole bı sorayım dedım dıooo .... usutuk... bgn gel hem sadece utu degıl balkonlar yıkancak supurulcek toz alıncak yerler sılıncek wc ler var camasır yıknıck yemegımde yok dedım oh ohh... dedi... ınsallah yetıstırrsın erken gel dedım e yapabılgm kdr 2 gbı gelırım dedı ,, bgn bı burnundan gelsınde gorsun .... cagırmıyo dıodu bnm ıcın gelme dıyomusum guya ona bnde ustune basa basa ıyı olur dedım bakalım ne naneler yıcek kazamız mubarek olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?