2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

aman dikkat zuzum inşallah sorunsuz atlatırsınız...

yok 12 aylığım de dalcam bigün hepsine yaaaa...

bir dava daha kaybettim pefff

Göbek deliği pırtlaklardanım ben.Hatta sanki göbeğim koca bir meme ortasından da meme ucu çıkmış gibi.Anlıycaınız kıyafetlerden bile belli oluyo.Deliği kalkanla kapatmam gerek

gündüz yazmamı söylediler. şimdi bizde çekiliş yapıp hediyeleşsek. birbirimize anı olsa ne dersiniz? kimler katılır?

canım hayırlısı olsun. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin. Amin. çok da yormasan kendini git-gel falan. zor oluyordur

tatlım bende 21 ekime kadar çalışıcam doğurmazsam ozman kadar benimde 23 ekimde 37. hfta bitmiş oluyor... inş bişiler çıkmazda çalışırız....

madeofhonor, gollum, simiramis, adriadne, xxberxx, crafty, mersinli42 bacıcanlar teşekkürler bende herkesin dümdüz oluyor sanıryordumda

zuzzuu neyseki ters bi durum yok şimdilik canım her doktorun yorumu farklı oluyor zaten anlamış değilim ben. normal düşünüyorum ama hiç bişi yapmıyorum doğum için eğzersizleri duydumda bu jeli duymamıştım...

merhabalar cici anneler biz de oğlumla bir selam edelim dedik birazdan praparımızı alıp yatıcaz çarpıntıyı önlemek için kıpırdamadan yatıcaz gene ama olsun oğluşum için katlanıyorum. Bu arada dün farkettiğim bir şey beni yıktı şimdiye kadar cillop gibi duran gbeğimin en alt kısmı çatlamaya başlamış çok moralim bozuldu pytholasil jel aldım 2 adet 100 mg bol bol sürüyorum inşallah orayı kurtrabilirm.

bir şey sorucam genial bölgesinde şişlik olan var mı benim biraz kızarmış ve şişmiş gibi geldi am göremiyorum ama dr a sorsam mı bilemedim utanıyorum dr amcadan biraz önce size bir sorayım dedim

benimki 2 katına çıktı
+ göbekle birlikte çatladı üzerine ohh dadından yenmez
50 lilkerl gibi sarkarsa sen gör durumun vehametini

benimki 2 katına çıktı
+ göbekle birlikte çatladı üzerine ohh dadından yenmez
50 lilkerl gibi sarkarsa sen gör durumun vehametini

çok sağol crafty yaw vücut kendinden geçti bu neymiş yaa valla sindiremiyorum ben çok narin pürüzsüz bir cilde sahip zayıf bir hatundum böyle olmayı kabullenemiyorum

gündüz yazmamı söylediler. şimdi bizde çekiliş yapıp hediyeleşsek. birbirimize anı olsa ne dersiniz? kimler katılır?

bende katılırım canım daha önce hediyeleşme deneyimim olmuştu ama bebeğimle ilgili değildi birbirimize almıştık başka bir forumda şimdide bebeğim ve başka bebeklerle güzel olabilir çocuğunluk ne derse uyarım ben

Merhaba bayanlar...
Dün dr. gittim bebeğimin başı haftasına göre çok aşağıdaymış.çatala girmiş.ve erken doğum olabilir dedi dr.um.nst ye bağladılar beni sancılar ne normal ne de anormal dedi.2 haftaya kadar sancılarımın şiddeti artarsa doğumu geciktirmek için ilaç vercekmiş.şuan da beklemedeyim.doğum iznine ayrıldım bu arada
bebeğim 2,5 kg olmuş oğluşum:))))
doğum çantamı da hazırladım yalnızca kendi kişisel bakım ürünlerim eksik onları tamamlayacağım.bir dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını aldım kullandım gerçekten güzel.
tek eksiğimiz bebeğimin diğer giyisilerini yıkayıp ütülemek ve açtığım çekmeceye yerleştirmek kaldı.
bu arada kızlar lohusa dönemindeki özel durumumuz için ne kullanıcaz biz yanormal pedler mümkün değil olmaz ki?

canım hayırlısı olsun. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin. Amin. çok da yormasan kendini git-gel falan. zor oluyordur

sagol canim benim, amin...valla sagolsun varolsunda insanin kendi evi gibi olmuo üstüne birde hormonlar falan binince kaynananın yanı dar geldi bana kocamin kıcında kene gibiyim o nereye ben oraya

fark ne demek canim 3 doktor gördüm ücüde farkli yorum yapti o degil insan üzüldügüle kalıveriyor...baktim elimden gelen bisey yok allaha emanet dedim bitirdim artik kafamda olayı :96:

slm canım sendeki sorun bende de var genital bölgem de şişlik,biraz kızarıklık ve kaşıntı oluyor bende doktora soramadım utandım..yalnız ben günlük ped kullanıyorum ondan şüpelendim şimdi peçete koyuyorum her lavaboya girdiğimde değiştiriyorum ve arasıra vazelin sürüyorum kaşıntı azalmaya başladı ve sivilce bezesi gibi bezeler vardı onlarda geçmeye başladı..

normal dogum düsünen arkadaslara bir iki sorum olacak aranizda dogum icin hazirlik yapan varmi yada kullanacaginiz ek ürünler vs? normal dogum icin önerilen ürünler duydum gördüm örnegin Dianatal Jel gibi (yırtılmayı engellmek icin kullaniliyormus) konuyla ilgili bilgi alan varmi merak ettim aranizda... ayrici hamileligin son haftalarinda uygulanan masajlar varmis kesilen malum bölgeye dokuyu yumusatıp yırtılma ve kesilmeyi önlemek icin yapilan masaj teknikleri var aksamlari 5 dakika yatmadan önce uyugulaniyor ben basladim da merak ettim sizlerde bisiler yapiyormusun diye ?

Merhaba herkese. çizelge yaptım inş. olmuştur.benimde olsun yaa:))
kahvaltımı yaptım dinleniyorum evi toplayamadım pek rahatsızım. bi kaç gündür sanki adet olcam gibi belimde ağrı var.karnım da sancıyor.dün gidemedik doktora.bugün öğleden sonra gidip bi kontrol olcam. inş. herşey yolundadır.
normal doğum düşünüyorum bende araştırdım netten. perine masajı vajinanın altındaki kısma uygulanan bi yöntemdir. 34 üncü haftada uygulanmaya başlanan bi masajdır. partnerin yapması veya kişinin ayna kullanarak o bölgeyi esnetmesi ile yapılıyormuş. google perine masajı yazarsan daha fazla öğrenebilirsin.

ben dr. a sormuştum normal dedi. ilaç yazdı kaşıntı için travazol krem. kaşıntı ve tahriş akıntıdan oluyomuş. bilginize. bu arada vazelin sürme kıs. onda petrol ürünü var bildiğim kadarıyla. bişe daha bu gün sağlık ocağında ebeye temizlik işini sordum. tüy dökücü kullansak falan diye... kesinlikle olmaz dedi. içinde kimyasallar var dedi. ya ağda yada cilet....:26:

Oku oku bitiremedim. Mayasılı diline vurmuş hatunlar gibisiniz maşallah. Koca kızım ANNE BENİ NİYE DİNLEMİYON BARİ BEN GİDİNCE OKURSUN DEYİP DURUYO. Diyemiyorum ki hatunlar acayip yazıyor muhabbete geç giriyorum diye.
Şimdi oda gitti okula bugün artık biraz iş yaparım herhalde.
Dün gece koca zorlamasıyla saat 10 da yattım. Ama 12 de uyandım süt içtim muz yedim. Saat 4 olmuştur herhalde diye saate bir baktım ki anam daha 2 saat olmuş yatalım Bi küfür kaydım herife o uyuyo tabii. Sonra tekrar yattım ama çok uyandım ve midem yandı saat 4 gibi bi talcid içmek zorunda kaldım. Ama sabah burnundan getirdim. Bi daha seninle aynı saatte asla yatmıycam dedim. Perişan oldum senin yüzünden dedim. Başım ağrıyor şuanda.
Neyse şimdi yaptığımız alıntılar ve bizim yazacaklarımız.

bende nili merak ediorum ne kadar oldu tosbağam acep
vuslatımız cuma :)
benim karnım aşaa düşmüş her gören öle dio bende tırsıom yawwww
anam da 15 güne gelir bu dio
pehhh

Bende benim tosbiki merak ediyorum. Ama senin kuzun benimkinden tombik diye biliyorum. Maalesef bizim doktor kilo söylemiyor. Ayrıca eşim ve evdeki diğer herkes 12-13ü gibi doğurursun diyorlar sinir oluyorum. Annem yine geç kaldı ben ona yanıyorum. Büyük kızımda da anne gelin demiştim ama onlar daha çok var deyip gelmemişlerdi. Geldikleri günden iki gün sonra kızım doğmuştu. Daha yatağı bie alınmamıştı. Ben hastanedeyken babam gidip almıştı. Şimdide 20 sinde gelmeyi planlıyoruz senin doğumun nasılsa 2 kasım'da diyorlar. Hayır 40 haftayı doldurduğum gün 2 kasım ama ben erkenden çıkarıcam gibi geliyor bana.

17 ekımde dogar,
tarkanın dogum gununde
yaz bı tarafa

Ekim devriminin yıldönümü 17 ekim 1917. Ayrıca bizim evlilik yıldönümümüz.

bide bunu anlamıyorum işte ilk sorulan soru neden eşin ne iş yapıyo oluyo?yada biri seni biriyle tanıştırı bunun kocası şu diye ee napcan kocamımı alcan diyesim gelir malsporlar yaaaaa

Süper bi laf beğendim.

dun ısın karaca twitterda
doguma kadar 7 kg almıstım,
4.5 kılosu dogumda gıttı kaldı 2.5 kg,
hafatya pılatese baslıyorum holeyyy yazmıs

Hiç almasada olurdu onun zaten balina gibiydi.

bi çişe indim geldim hemen döktürmüşsünüz haaa...
ya kızlar gece tuvalete kalkarken fark ediyorum benim dana hemen karnımda toparlanıyor kocaman bi çıkıntı oluyor,bu kasılmamı?
Hayır canım tuvalete otururken üstüne oturmayasın veya o tazyikle birden çıkmasın diye kenarı kaçıyo.:76::76::76:

İki deli bugün sizin evde öyle mi süper bir mizansen olucak anlaşılan. Kocanı arayıp söyleyelim de bari bu akşam önce bi havuzlu kahve yapsın ne sen nede anası çekilmezsiniz ayık kafayla.

Çekilişin nasıl yapılacağını ayarla bende varım. Organizasyon sende gülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…