- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.141
gunaydın hanımlar
gece hıc uyuyamadım... buadamn normalde artk bnı haftada bır cagırması gerekıo ya bu bnı salladı ya gıt suyuna baktı r nst ye gır dedı 18 gun snra dusunun yanı bnde panık oldum kocaman kızım var artk aklıma her turlu sey gelıyo sabahn kor vaktı kalktm yıne hastane hastane tek tek aradım bn Izmırdeyım ama dr bulamıyorum derken dr cokta 30 haftadan snra kabul etmıyolar... nyse 36. haftayı bıtırdgmı solemeden randevu aldım ıkı dr a bırı carsamba bırı persembe fraporum oldugu ıcın yıne ssk da yapıcam dogumu ama suyumu korodunu kılosunu kntrol ıcın ıkı ozel hastanenın de dr una gdıcem dogurana kdr smdılık durum bu yanı anlıycagnız carsmba olmadan bana uyku yok..
buarada para konusunda evet dr a sorsaydık belkı elını cabuklastırcaktı ama ztn her ne sartta olursa olsun o gırmıycektıkı dogumuma arkadasını ayarlıycaktı... kı bıde bn ozel hastaneye degıl dırekt muayenehanesıne gıderken bunu yaptı bana ... bunların hepsı serefsız...... Allahım hakkımzda hayırlısını versın...
Günaydın..herkes nerde acaba..çok sakin forum şu anda. uyanamadı heralde anneler.
bende 31 hafta 5 günlük oldum. herhangi bi sorun yokmuş. çok hareketli kıpır kıpır kilosu da iyiymiş.ama doktor boyunu söylemedi.sordum kaç cm olmuş diye..merak ediyordum.baş aşağida duruyo kızım.hayırlısı bakalım..
herkese iyi haftasonları..bu arada eşim işe gitti iş yapmayı canım istemiyo pineklemek istiyorum akşama ne yapcam ona da karar vermedim..şu yemek olayı her gün ne yapıcam olayı offf yoruyo beni..
seninle bir gün var aramızda ama benim oğlan çelimsiz, 1830 gr olmuş yakan akışımda mı problem var acaba diye aklıma takılıyor benimde. ben de kan pıhtılşaması var :2:
bildiğim kadarıyla femur ölçümü.. f ile başlayan..
36. haftadan sonra ben de ankarada olacağım.. hacettepede yapacağım doğumu
esımle bn bırbırımıze bakakaldık hıc bısey dıyemedım dılım tutuldu sankı basımdan asagı kaynar sular dokuldu ztn ... eve geldgmden berı baska ozel hastane dr larını arıyorum hıcbırı dogum ıcın 30. haftadan snra kabul etmıyor anlıycagınız ortada kaldım... smdı elımden gelen tek sey evde sancımı nısanımı suyumu beklemek elımdekı normal dogum yapamaz raporuyla ssk ya gıtmek ve buda ne zaman olur hıcbır fıkrımyok... ki bu adam bana gecen kontrole kdr 13 ekım gbı alırız dıyodu... kactane arkadasmı yonlendırdım ona bn ama dun kanun cıkmıs ya ozel hastanede ya muayenehanede yada sadcee devlettte calısabılıyolar ya bnmkıde bu 3 undede kılıfına uydurmus calısıyodu sanırım oyuzden bu tavrı gercı neolursa olsun bole elıme 2 sayfa pc cıktısı verıp bnı basından savamaz sıkayet oducem odesın devlete cezasını..
gecmısı okumak ıstemedı canım --moralım cok bozuk...
kızım 2700 gr olmus boyu 49 cm ... masallahı var... ama dr umuz hıc mı hıc ılgılenmedı bu kez halbukı bn 9 aydır ona gıdıyorum her ay muayenehanesıne 150 tl verıyorumm bn kalp hastası oldgm ıcın dogumuma kalp dr u sokmak zorundayım o yuzden kendı dr umun hastanesınde 3.500 doguma verıp ayrıyetten kalp dr una 1.500 tl vermek ıstemedım kalp dr umdan normal dogum yapamaz raporu aldım ssk hastanesınde de calısıyodu dr um bnm orda anlasmıstık hem hıc para vermıycektm kalp dr una hemde eger burda olrsa kendı dr um gırcektı doguma... gırmesede onemlı degıldı ama bgn 5 dk bıle kalmadım ultrasonda kılosunu boyunu bn sorunca soyledı karnın buyuk ama bebegın ufak dedı sınır oldum odasına gectık bn sana butun bndekı bılgılerını verıyorum dedı acıl bısey olursa bununla ssk ya gıt sezeryana alırlar dedı eger 18 ekıme kdr durursa gıt suyuna baktır nst ye gır dedı ee dedım buraya gelmıyımmı muayenehaneye gelll ıstersen kızlar yıne yapar burdan dedı esım bu kez pekı o gune usg ıcın randevu almyalımmı dedı ıstersenız alın dedı bız ole dedıkten sonra eger durursa 24 ekımde gel sezeryan gununu ayarlayalım dıye bıseyler sacmaladı... cıktıgımdan berı aglıyorummm kendımı cok kotu hıssedıyorum resmen ortada kaldım ozel bı hastaneyı aradım 30 haftadn snra kabul etmıyolarms sezeryn dogum ıcın napıcam bn hıc bı anlamı olmadı kac aydır gıttıgımın... cok cok sınıım bozulduuu....
maşşallah sare hanıma kuzu yaaa benim tosunumda artık dönsün iztiyorum normal dogum istiyorum kesi olmasın istiyorum çok şeymi istiyorum kızlarbugün kızımı gördümm..
Sare hanım annesini üzmemiş ve 5 gün geri olan gelişimi 1 güne düşmüş.. boyumuz 44 cm kilomus 2100 gr..
en cok kilo kısmına sevindim.. son kontrolden bugüne 600 grdan fazla almıs 3 haftada yani
raporumuzu da aldık... bayrama kadar calıscam.. 1 hafta gec verdi raporu dr çünkü acıdı sanırım bana biraz daha kızımla kalayım diye ..dogum sonrasında kullanmıs olcam izni..
normal dogum konusunda cok ikna edici konustu.. her hasta farklıdır ama şimdiye kadar kesili bir normal dogumum olmadı hic dedi (bi yandan da tahtaya vuruyor) kontrolü yaparız 37 den sonra bakarız duruma göre karar veririz dedi.. sanki ikna oldum gibi.. kızım kafasını asagıya koymus bu arada...
32+3 üm ben canim.(Bu hafta hesabi söyle canim sen 36. haftaya girmissin,cünkü 35i tamamlamissin yeni haftaya baslamissin,benim doktorum o sekilde anlatiyor.Bende 33 hafta icindeyim.)Amin canim dualarina katiliyorum bende.ben 35 e girdim himmelim bugün tam 35 artı 0 ım:) sen kaçıncı haftada idin:) amin canım amin cümlemiz için hep dua ediyorum hepimiz için en hayırlı zamanda en ahyırlı şekilde gelsin bebişlerimiz, allah ım büyük, O na dayanıyorum:)
DEĞMEZ BU YANGIN YERİ , AVUÇ AÇMAYA DEĞMEZ.
DEĞİLMİKİ ÇİĞNENMİŞ İNANCIN EN SEÇKİNİ,
DEĞİLMİKİ YOKSULLAR MUTLULUKTAN HABRESİZ,
DEĞİLMİKİ AYAKLAR ALTINDA İNSAN ONURU,
EZİLMİŞ HOR GÖRÜLMÜŞ EL EMEĞİ GÖZ NURU,
ÖDLEKLER GEÇMİŞ BAŞA, DERKEN MERTLİK BOZULMUŞ,
değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene,
doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın,
değil mi ki kötüler kadı olmuş yemen' e
vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama,
seni yalnız komak var, o koyuyor adama.
ŞİMDİ DİYECEKSİNİZKİ BU KIZ NİYE YAZDI BUNLARI İÇİMDEN GELDİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM İŞTE O KADAR HAYAT BEBEĞİMİZE DAHA DOĞMADAN ACIMASIZ OYUNUNU OYNAMAYA BAŞLADI BİLE EŞİMİ İŞTEN ÇIKARDILAR
Elfinya sen hangişehirdesin...Normal doğum yapman konusunda doktorun teşvik ediyorsa süper vallah...Ben izmirdeyim benim doktorumda son ana kadar bebek karar verir diyor.Haklıdaaslında...Ama hiç bana aferin sana normal doğum istiyor çok iyi düşünüyorsun demiyor....Bence doktorunu kaçırmahiç...
maşşallah sare hanıma kuzu yaaa benim tosunumda artık dönsün iztiyorum normal dogum istiyorum kesi olmasın istiyorum çok şeymi istiyorum kızlar
bugün kızımı gördümm..
Sare hanım annesini üzmemiş ve 5 gün geri olan gelişimi 1 güne düşmüş.. boyumuz 44 cm kilomus 2100 gr..
en cok kilo kısmına sevindim.. son kontrolden bugüne 600 grdan fazla almıs 3 haftada yani
raporumuzu da aldık... bayrama kadar calıscam.. 1 hafta gec verdi raporu dr çünkü acıdı sanırım bana biraz daha kızımla kalayım diye ..dogum sonrasında kullanmıs olcam izni..
normal dogum konusunda cok ikna edici konustu.. her hasta farklıdır ama şimdiye kadar kesili bir normal dogumum olmadı hic dedi (bi yandan da tahtaya vuruyor) kontrolü yaparız 37 den sonra bakarız duruma göre karar veririz dedi.. sanki ikna oldum gibi.. kızım kafasını asagıya koymus bu arada...
maşallah sare hanıma annesisiz normal doğum istedikçe bende gaza geliyorum
bugün kızımı gördümm..
canım ben ilk günden sezeryan dedim aslında .. hatta öyle herseyin dogalı makbüldür diyenlere ben almayayım siz buyrun dedimm.. hala vazgecmiş değilim .. ama bugün dr beni cesaretlendirdi bayagı.. bide kadına cok güveniyorum ben.. ne dese yapcam.. tabi olay anındaki fikrimde cok önemli...hayırlısı diyip beklicez...
ayy canım yaa bende aynı senin gibi düşünüyorum hatta ilk günden asla normal olmaz diye restimi çektim ama bu doktorlar gerçekten cesaretlendiriyo insanı olay anında bende naparım bilmem ondan beklemek lazım bebeğin gidişatını bende astım var bide nefesim yetmez diyorum normale doktorısrar ediyo halbuki ben kendi alır hemen sezeryana diye düşünüyodum. bide normalde bebeğe bişi olcak diye çok korkuyorum ben bi tanıdığım kızının başında ebenin 4 parmak izi vardı senelerce öle kaldı. büyüyünce saçına gitti. bebek için en zararsız şekilde olsun istiyorum...
maşallah sare bebeğe
doktorun çok iyiye benziyor, hem normal yanlısı hem kesisiz.
ayy canım yaa bende aynı senin gibi düşünüyorum hatta ilk günden asla normal olmaz diye restimi çektim ama bu doktorlar gerçekten cesaretlendiriyo insanı olay anında bende naparım bilmem ondan beklemek lazım bebeğin gidişatını bende astım var bide nefesim yetmez diyorum normale doktorısrar ediyo halbuki ben kendi alır hemen sezeryana diye düşünüyodum. bide normalde bebeğe bişi olcak diye çok korkuyorum ben bi tanıdığım kızının başında ebenin 4 parmak izi vardı senelerce öle kaldı. büyüyünce saçına gitti. bebek için en zararsız şekilde olsun istiyorum...
maşallah sare bebeğe
doktorun çok iyiye benziyor, hem normal yanlısı hem kesisiz.
DEĞMEZ BU YANGIN YERİ , AVUÇ AÇMAYA DEĞMEZ.
DEĞİLMİKİ ÇİĞNENMİŞ İNANCIN EN SEÇKİNİ,
DEĞİLMİKİ YOKSULLAR MUTLULUKTAN HABRESİZ,
DEĞİLMİKİ AYAKLAR ALTINDA İNSAN ONURU,
EZİLMİŞ HOR GÖRÜLMÜŞ EL EMEĞİ GÖZ NURU,
ÖDLEKLER GEÇMİŞ BAŞA, DERKEN MERTLİK BOZULMUŞ,
değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene,
doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın,
değil mi ki kötüler kadı olmuş yemen' e
vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama,
seni yalnız komak var, o koyuyor adama.
ŞİMDİ DİYECEKSİNİZKİ BU KIZ NİYE YAZDI BUNLARI İÇİMDEN GELDİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM İŞTE O KADAR HAYAT BEBEĞİMİZE DAHA DOĞMADAN ACIMASIZ OYUNUNU OYNAMAYA BAŞLADI BİLE EŞİMİ İŞTEN ÇIKARDILAR
bugün kızımı gördümm..
Fatma maşallah bebeğine ve doktoruna canım...saol tatlımmm..
evt bu anlamda gercekten sanslıyım..
ve ben bu kadına inanılmaz güveniyorum 2 yıldır zaten ona gidiyorum geriye kaldı 7 hafta beni bu saatten sonra sasırtırsa yıkılırım .. hayatım da hic baska bir kadın dogumcuya gitmedim çünkü..
ben gecen kontrolde anlamıstım bu kadının normal doguma tesvik edeceğini.. tarih belirleyelim esim 11 kasımda istedi bayram dönüşü oldugu için acaba tatilde olurmu diye sorduk.. sezeryan olacak mıki demişti..bizde yani öyle düşünüyoruz demiştik.. ama zaman olmadıgı için konusamadı pek..
bu sefer de cesaretledirdi.. normal dogumun daha zevkli ve tatmin edici oldugunu söyledi .. ve şimdiye kadar kesili dogumunun hic olmadıgını söyledi.. en fazla 2 dikiş atmıs ki bu hiçbişey.. ama kontrolümüzü yaparız ona göre karar veririz diye de ekledi..hayırlısı artık .. yasayarak görcez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?