2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

oh maşallah... ekim annesine ekim girer girmez gelmiş bebiş.. sağlıkla büyüsün inş...

Tatlım bebiş rızkıyla gelir derler ya, hiç üzme güzel canını. Allah başka bir yerden kapı açar, merak etme. Çalışana iş çok. İş verenler çalışacak eleman bulamıyorlar. İş, yeni mezunlara, tecrübesizlere yok. Ne iş yapıyor eşin bilmiyorum ama yeteneğine göre mutlaka bulur yakın zamanda, içini ferah tut sen. Dualarımız sizinle...

canım fırsa buldukca ugruyorum ben senın mısafırlerının oldugu sırlarda yazyordum sen gormedn sanırım. burada ınternete pek gıremıyorum ben bı kayınvalıdemlerde bı annemde zaten evde durdugum olmuyor. ıngılteredekı gıbı ev kusu olsam cıkmam topıkten valla. sımdı sen bunuda gormezsın hafta sonuna denk geldı. ınsallah bır ara gırersın yada ben ozelden mesaj atayım sana en ıyısı.

ıyı aksamlar herkese pek kımsecıkler yok ama ben yınede sorayım gecen gun sordugum bır soruda araya kaynamıstı umarım bu soruma cvp gelır ozlellıkle bebısı onden gıden ve azıcık tombıs bebeklı annelerden cvp beklıyorum. bugun doktor kontrolum vardı 3 hafta once 28+2 de bızım oglan 1329 du bugun yanı 31+5 te 3 hafta sonra olmus 2200 doktor bıraz hızlı gıdıyorsun cok mu yıyorsun dedı. hayır dedım cokta yemıyorum aslında dedım. eger normal dogum ıstıyorsan bıraz azalt yemegı dedı. bugun face de de lafı olmusu sankı crafty soyluyordu yemekle alakası yok bebegın kılosunun gıbı. umarım dogru hatırlıyorum.sızce yemekle alakası varmı ben azaltayımmı yemek yemeyı ne yapayım.

bırkac gndur de gıremedım yıne dısarılardaydım. bebek sekerı malzemesı aldım daha dogrusu magnetlı olan lavantalardan. 50 tabelık malzeme aldım annemle bı heves yapıverdık. sepetını ve kapı susunude hazır aldım. ınternetten aldıgım gecelıkler ve sebamedler geldı hıcbır sorun yasamadım almak ısteyenlere tekrar tavsıye edıyorum. kozmetık marketten sebamedlerı aldım baya baya uygundu carsıda bakıyorum hala oyle uygun fıyatlısını gormedım bırde malzemeler cok yenı sanırım carsıda bakıklarım hep 2012 2013 son kullanma tarıhlı netten aldıklarım 2014 o yuzden ıcım rahat. gecelıklerde relax mode den aldım ertesı gun geldı onlardanda memnunum.

Son düzenleme:

ahahaha bende aynı şekildeyim. heryere çarpıyorum az kaldı ama:76:

günaydın kızlar şu çekiliş olayı ne zaman olacak yaa ben haftaya anama gidicem. bari belli olaydı gidip hediyemi falan almak istiyodum burdan. kız mı erkek mi belli olsada alsam iyi olurdu hazır haftasonu

bacıcan p.tesi sonlandırmayı düşünüyoruz. yarın son gün yani

Maşallah barekallah. hade bakalım hayırlısı

Maşallah bebişe. kocaman doğacaklar yaw. korkuorum. normal doğum yapmak istiyorum bende. offff...

yemekle alakası var bence yubacım. çünkü dr. banada az ye demişti

yuba cığım
benim dr hiç alakası yok yemekle dedi
bende birçok kere tescil ettim zaten
benim bir tanıdığım var gebelik testi yapmam ben yemeğimden anlarım hep der
içine öküz kaçmışçasına yedi 2 hamilelikte de
birinde 37 diğerinde 35 kg aldı !!! İnanamazsın nasıl şiştiğine
ama iki kız da 2500 kg civarlarında doğdu
+ bende çok yemek yemiorum mesela
benim kuzen hiç yemedi kustu 9 ay
ama bebeği 3750 doğdu
örnekleri çok bunun çevremde bu nedenle bebeğe yarayan besinler elbette var ama asla kg= yemek oranı değil
sadece annede şeker çıkarsa bebekte kof bir kilo oluyor yene demelerinin sebebi de şekeri çıkartmamak
şeker çıkmadı ise sende yemekle alakalı değil yani

bende şekerde çıkmadı ama bilemiyorum. neyse hayırlısı olsun bakalım

ben sen gibi normalden çok korkuyorum onun için sezeryan düşünüyorum önceden doktorla öyle bir konuşmuştuk eşim normal istiyor ben sezeryan gürsel bey de anne nasıl istiyorsa öyle yaparız demişti ama gerçekmi dedi bilmiyorum 2 hafta sonra gitcem o zaman tekrardan konuşcam...dediğin gibi doktor normale yönlerdiriyor.....ben doğum sancısından çok korkuyorum suni sancı çok kötü oluyormuş,gürselin eli hafifimiş herkes çok memnun...bebişim 33 haftalık oğluşum olcak allahın izniyle seninki kaç haftalık*?

Son düzenleme:
Hayatım kesi çok acı veren bişey değil. Benim ilk doğumumda ebe kızımı kucağıma verdi sonra biraz dinlen dedi. Daha sonra bebeğimi giydirmek için aldılar bana su verdiler ve bebeğimi giydirip başucuma koydular. Ben hani o alttan muayene masası varya işte onda (normal doğum masası) yatıyorum kızımın burnuyla yüzüyle oynarken ona bakarken 12 tane dikiş attı ebe ince ince sızladı sadece o anda zaten o minnak gözlere bi kitleniyorsun komple yarıp dikseler ay aman demezsin. Daha sonra hissettiğin ağrıda şu. çok zorlanırsın hani ilişkide ertesi gün ağrır ya işte o kadar bir ağrı oluyor 1 veya 2 gün o kadar. Psikolojik olarak hiçbir dert olmuyor. Sakın kasma kendini. Doktorunu da tebrik ederim alacağı parayı değil senin ve bebeğinin geleceğini daha çok düşündüğü için( normale uygun olan herkes için geçerli)

Bende istiyorum umarım benimkide öyle olur. Darısı hepimizin başına.

benimde yarın tam 33+0 benimkide oğlan. doktorumuz iyi gerçekten.o yüzden çok kalabalık hakkımızda hayırlısı olsun artık ...

ezginin günlüğünün çok güzel bir parçası gerçekten,, ben de çok severim. Ayrıca shakespeare in sözleri oluşu daha da anlamlı yapıyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…