- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.121
36. haftadan sonra ben de ankarada olacağım.. hacettepede yapacağım doğumu
sağol canım haftaya diğer doktora gideceğim sık takip edilmesi gerekiyormuş.diğer tarafta 15 gün sonraya çağırdı zaten.yediklerime dikkat ediyorum bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz çok ilerlemez.
merhaba canım çantada neler olacağını paylaşmıştı arkadaşlar başka linklerde,bende hazırladım çantamı istersen kısaca yazayım sana :
ben biraz evhamlıyım birde nekadar eşya lazım olur ne olur olmaz dedim,orada arayacağıma yanımızda olsun diye düşündüm oyüzdeeen :
bebeğe 3 takım kıyafet koydum ( eldiveni,şapkası,içinin fanilası falan hepsini koydum) genelde doğumhaneden bir tane istiyorlarmış duyduğuma göre oyüzden bir takımı içine bir adet bebek bezi ve penye battaniyesi ile birlikte ayrı bir torbaya koyup valizin en üstüne koydum. sizinde aklınızda bulunsun hanımlar bu.bir tane takımı üste koyun kolay ulaşılabilecek bir yere.( bebeği giydirip getiriyorlarmış genelde)
- 9-10 tane bebek bezi koydum ayrı bir yere,
- normalde pamuk ve sıcak suyla altını temizleyeceğim ama hastane ortamında olmayacağı için ıslak bebek mendili koydum bir paket,
-can bebenin alt açma bezlerinden 2 tane,
- kadife çıtçıtlı ve fermuarlı bebeği tulum gibi içine sarabileceğimiz battaniyeler var ya bir tane ondan koydum.
- kendime bir adet sabahlıklı gecelik,iki takım ( biri uzun biri kısa kollu) pijama ve 2-3 çorap,alt çamaşırı,emzirme sütyeni
- gece pedi ve birde ne olur ne olmaz diye hasta bezi
- kağıt havlu,peçete ( hastane ortamında el havlusu hijyenik olmaz diye koymadım kağıt daha iyi)
- ayrıcaa göz kalemi,tarak,diş macunu,fırça,lohusa tacı
- tahlillerimin olduğu dosyayı sonradan ekleyeceğim
sizlerin aklına gelen bir şey varsa söyleyin kızlar ben bunları koydum çantaya :76:
sağol canım haftaya diğer doktora gideceğim sık takip edilmesi gerekiyormuş.diğer tarafta 15 gün sonraya çağırdı zaten.yediklerime dikkat ediyorum bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz çok ilerlemez.
merhaba canım çantada neler olacağını paylaşmıştı arkadaşlar başka linklerde,bende hazırladım çantamı istersen kısaca yazayım sana :
ben biraz evhamlıyım birde nekadar eşya lazım olur ne olur olmaz dedim,orada arayacağıma yanımızda olsun diye düşündüm oyüzdeeen :
bebeğe 3 takım kıyafet koydum ( eldiveni,şapkası,içinin fanilası falan hepsini koydum) genelde doğumhaneden bir tane istiyorlarmış duyduğuma göre oyüzden bir takımı içine bir adet bebek bezi ve penye battaniyesi ile birlikte ayrı bir torbaya koyup valizin en üstüne koydum. sizinde aklınızda bulunsun hanımlar bu.bir tane takımı üste koyun kolay ulaşılabilecek bir yere.( bebeği giydirip getiriyorlarmış genelde)
- normalde pamuk ve sıcak suyla altını temizleyeceğim ama hastane ortamında olmayacağı için ıslak bebek mendili koydum bir paket,
- kadife çıtçıtlı ve fermuarlı bebeği tulum gibi içine sarabileceğimiz battaniyeler var ya bir tane ondan koydum.
- kendime bir adet sabahlıklı gecelik,iki takım ( biri uzun biri kısa kollu) pijama ve 2-3 çorap,alt çamaşırı,emzirme sütyeni
- kağıt havlu,peçete ( hastane ortamında el havlusu hijyenik olmaz diye koymadım kağıt daha iyi)
sizlerin aklına gelen bir şey varsa söyleyin kızlar ben bunları koydum çantaya :76:
Canim sen kacinci haftadaydin, bebis dönmemis ya,34 max 36 haftadan sonra pek dönmüyormus bebis.Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin insaallah.
gunaydın hanımlar
gece hıc uyuyamadım... buadamn normalde artk bnı haftada bır cagırması gerekıo ya bu bnı salladı ya gıt suyuna baktı r nst ye gır dedı 18 gun snra dusunun yanı bnde panık oldum kocaman kızım var artk aklıma her turlu sey gelıyo sabahn kor vaktı kalktm yıne hastane hastane tek tek aradım bn Izmırdeyım ama dr bulamıyorum derken dr cokta 30 haftadan snra kabul etmıyolar... nyse 36. haftayı bıtırdgmı solemeden randevu aldım ıkı dr a bırı carsamba bırı persembe fraporum oldugu ıcın yıne ssk da yapıcam dogumu ama suyumu korodunu kılosunu kntrol ıcın ıkı ozel hastanenın de dr una gdıcem dogurana kdr smdılık durum bu yanı anlıycagnız carsmba olmadan bana uyku yok..
buarada para konusunda evet dr a sorsaydık belkı elını cabuklastırcaktı ama ztn her ne sartta olursa olsun o gırmıycektıkı dogumuma arkadasını ayarlıycaktı... kı bıde bn ozel hastaneye degıl dırekt muayenehanesıne gıderken bunu yaptı bana ... bunların hepsı serefsız...... Allahım hakkımzda hayırlısını versın...
slm caanım hemşererim özelde gürsel kurt'a çıkıyorum ve memnunum. önceden funda hanıma gidiyodum ama oda hastaneden istifa edince özele geçtim yani.
havalar soğudu ve benimde üstüme giyecek bişeyim kalmadı evden çıkmaya kalksam vay halime hamile giysilerini hep kapri olarak aldım uzun kollularda göbekte takılıyo inmiyo atletlerim büstiyer olmuş resmen
mrb canım aynı doktora gidiyormuşuz bende gürsele gidiyorum en başından beri çok güzel ilgileniyor doğumu ne zaman yapcaksınbelki denk geliriz gerçi bana daha bişey demedi doktor 2 hafta sonra tekrar gideceğim...bende hamile kıyafetimi kaprili almıştım bir tanede hamile kotu aldım benim karnım fazla şişmediğine benim önceki kıyafetlerim uyuyor bana...10 kilo aldım ama göstermiyorum allah yardımcın olsun kıyafet işi zor gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?