2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Canim,ceket yada yelekte alabilirsin,sabahlik ayaga kalkinca iyi olur ama uzanirken yada otururken yelek yada ceket daha rahat olur diye düsünüyorum

Son düzenleme:

canım doğum çantam pek güzel olmuş eksiği yok fazlası var:)) bende ne olur ne olmaz diye korkuyorum gerçi hastabe evime 10 dk uzaklıkta ama eşime söylesem o bilemez:))

Canim sen kacinci haftadaydin, bebis dönmemis ya,34 max 36 haftadan sonra pek dönmüyormus bebis.Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin insaallah.

ben 35 e girdim himmelim bugün tam 35 artı 0 ım:) sen kaçıncı haftada idin:) amin canım amin cümlemiz için hep dua ediyorum hepimiz için en hayırlı zamanda en ahyırlı şekilde gelsin bebişlerimiz, allah ım büyük, O na dayanıyorum:)

gunaydın hanımlar

gece hıc uyuyamadım... buadamn normalde artk bnı haftada bır cagırması gerekıo ya bu bnı salladı ya gıt suyuna baktı r nst ye gır dedı 18 gun snra dusunun yanı bnde panık oldum kocaman kızım var artk aklıma her turlu sey gelıyo sabahn kor vaktı kalktm yıne hastane hastane tek tek aradım bn Izmırdeyım ama dr bulamıyorum derken dr cokta 30 haftadan snra kabul etmıyolar... nyse 36. haftayı bıtırdgmı solemeden randevu aldım ıkı dr a bırı carsamba bırı persembe fraporum oldugu ıcın yıne ssk da yapıcam dogumu ama suyumu korodunu kılosunu kntrol ıcın ıkı ozel hastanenın de dr una gdıcem dogurana kdr smdılık durum bu yanı anlıycagnız carsmba olmadan bana uyku yok..

buarada para konusunda evet dr a sorsaydık belkı elını cabuklastırcaktı ama ztn her ne sartta olursa olsun o gırmıycektıkı dogumuma arkadasını ayarlıycaktı... kı bıde bn ozel hastaneye degıl dırekt muayenehanesıne gıderken bunu yaptı bana ... bunların hepsı serefsız...... Allahım hakkımzda hayırlısını versın...

canım
bak günümüz neredeyse aynı
bahayı da hastaneyi de biliosun çok ii
o da bana 15 gün sonra gel bişi olmazsa dedi çaarmadı haftada 1
takılma bu kadar

kkkkkkkklik dersen ama önde gideni kasap mısın be adam yani !
AMa sen üzülme stres yapma artık Allah'ım sana en doğru yolu gösterecek emin ol

Herkese günaydın kızlar :)))
33 olduk kızımla maşaallah çok utluyum hepimize güzel sağlıklı huzurlu bir hafta sonu diliyoruz

Günaydın..herkes nerde acaba..çok sakin forum şu anda. uyanamadı heralde anneler.
bende 31 hafta 5 günlük oldum. herhangi bi sorun yokmuş. çok hareketli kıpır kıpır kilosu da iyiymiş.ama doktor boyunu söylemedi.sordum kaç cm olmuş diye..merak ediyordum.baş aşağida duruyo kızım.hayırlısı bakalım..
herkese iyi haftasonları..bu arada eşim işe gitti iş yapmayı canım istemiyo pineklemek istiyorum akşama ne yapcam ona da karar vermedim..şu yemek olayı her gün ne yapıcam olayı offf yoruyo beni..

Günaydın kızlaaarrrr
çok sessiz burası yaaa niyekineee
benim doğuma tam 30 gün kaldı
sancılanıyorum arada,kramplar filan ama bişey olmaz Allahın izniyle...sürekli erken doğum korkusuyla yaşarsak dibimizde biter erken doğum Allah korusun
Salı günü kaynanam aldıklarını kargoya verecekmiş..dedim şükürrrrrr biz herşeyi aldık mendil bile almayın sakın dedi almadık..görcez bakalım..ıvır zıvır dolduruyorum ben tabi bi yandan..dün küvetini,filesini,sabahlığımı filan aldım..bugün fırsat bulursak park yatak bakcam...diğer beşik içime sinmedi...mobilya istemiyorum..kızımın ki mobilyaydı..oğluşum parkta yatsın telsiz de alıcam daha...bebek şekerlerini sipariş verdim pzt elimde olur..sepet bakcam şekerlere..aslında adı şeker..içinde lavanta kokusu olcak..50 tanesi 50 tl gittigidiyordan aldım...
Bu arada 77 kg oldum..
8 ayda 14 kg almışım
olsun 6 ayda eski halime dönerim ben..hatta 55 e inmeyi düşünüyorum platesi düzenli yaparsam
Kızımdaki kilolarım platesle out olmuştu
başka ne vardıııı..haaa şu çekilişte bende varım unutmayın
öpüyorum annişler...

günaydın kızlar şu çekiliş olayı ne zaman olacak yaa ben haftaya anama gidicem. bari belli olaydı gidip hediyemi falan almak istiyodum burdan. kız mı erkek mi belli olsada alsam iyi olurdu hazır haftasonu

mrb canım aynı doktora gidiyormuşuz bende gürsele gidiyorum en başından beri çok güzel ilgileniyor doğumu ne zaman yapcaksınbelki denk geliriz gerçi bana daha bişey demedi doktor 2 hafta sonra tekrar gideceğim...bende hamile kıyafetimi kaprili almıştım bir tanede hamile kotu aldım benim karnım fazla şişmediğine benim önceki kıyafetlerim uyuyor bana...10 kilo aldım ama göstermiyorum allah yardımcın olsun kıyafet işi zor gerçekten...

DEĞMEZ BU YANGIN YERİ , AVUÇ AÇMAYA DEĞMEZ.
DEĞİLMİKİ ÇİĞNENMİŞ İNANCIN EN SEÇKİNİ,
DEĞİLMİKİ YOKSULLAR MUTLULUKTAN HABRESİZ,
DEĞİLMİKİ AYAKLAR ALTINDA İNSAN ONURU,
EZİLMİŞ HOR GÖRÜLMÜŞ EL EMEĞİ GÖZ NURU,
ÖDLEKLER GEÇMİŞ BAŞA, DERKEN MERTLİK BOZULMUŞ,
değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene,
doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın,
değil mi ki kötüler kadı olmuş yemen' e

vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama,
seni yalnız komak var, o koyuyor adama.

ŞİMDİ DİYECEKSİNİZKİ BU KIZ NİYE YAZDI BUNLARI İÇİMDEN GELDİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM İŞTE O KADAR HAYAT BEBEĞİMİZE DAHA DOĞMADAN ACIMASIZ OYUNUNU OYNAMAYA BAŞLADI BİLE EŞİMİ İŞTEN ÇIKARDILAR

oo ne güzel badiler çoğaldı doğum için banada daha bişey demedi aslında ben epidural istiyodum ama normal doğuma yönlendiriyo doktor 10ekimde kontrol benimde bakalım ne diycek bekliyorum açıkçası biraz daha geçsin bakalım. bende 9 kilo aldım ama çok gösteriyorum valla :)) göbek önde gidiyo bende senin kaç haftalık bebiş?

İlgimdışı öncelikle doktorunun seni yarı yolda bırakmasına çok kızdım ve üzüldüm....Ama sen kafana bunları hiç takma moralini bozma..Her şerde bir hayır vardır unutma...Rabbim mutlaka yardım eder..Bende İzmirdeyim ben doktorumdan çok memnunum şimdilik...32. haftadayım epuduralli normal doğum istiyorum...Allah nasip ederse bir sorun olmazsa tabiki...Senin doktorum kim Allah aşkına yazabirsen ismini yaz bizde öğreniriz...

Elfinya sen hangişehirdesin...Normal doğum yapman konusunda doktorun teşvik ediyorsa süper vallah...Ben izmirdeyim benim doktorumda son ana kadar bebek karar verir diyor.Haklıdaaslında...Ama hiç bana aferin sana normal doğum istiyor çok iyi düşünüyorsun demiyor....Bence doktorunu kaçırmahiç...

selam kızlar bende gecen hafta izne ayrıldım. dün anneme geldim burdda doğuracam kısmetse.bende normal epdral istiyorum bebek yenı doğum pozisyonu almıs değişmezse bakalım.
bu arada cekılıste ben de varım.

teşekkürler canım paylaşım için,senin listen gayet tatmin edici,bazı listeler hazırlamışlar arkadaşlar burda gördüm ama sanki doğuma gidiyormuş gibi değil de hastaneye taşınıyormuş gibi liste çıkarmışlar oku oku bitmio :) abartmamak lazım o kadar da dimi ama... ped bizim ihtiyacımızı karşılamaz mı acaba,hasta bezi sanırım daha büyük bişi oluyo :??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…