- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.101
herkese hayırlı akşamlar, geçmişi okumaya fırsat bulamaım bugün bizimde kontrolümüz vardı bebeğim hala dönmemiş dönmezse 37 haftadan sonra sezeryan için gün verişcez dedi doktor, çoküzüldüm sezeryan istemiyorum korkuyorum, bilmiyorum sizler nasılsınız? herkes iyidir inşAllah hasta olanlarımıza bol bol şifalar diliyorum Allah a emanet güzel bebişlerimiz
sağol canım haftaya diğer doktora gideceğim sık takip edilmesi gerekiyormuş.diğer tarafta 15 gün sonraya çağırdı zaten.yediklerime dikkat ediyorum bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz çok ilerlemez.
merhaba canım çantada neler olacağını paylaşmıştı arkadaşlar başka linklerde,bende hazırladım çantamı istersen kısaca yazayım sana :
ben biraz evhamlıyım birde nekadar eşya lazım olur ne olur olmaz dedim,orada arayacağıma yanımızda olsun diye düşündüm oyüzdeeen :
bebeğe 3 takım kıyafet koydum ( eldiveni,şapkası,içinin fanilası falan hepsini koydum) genelde doğumhaneden bir tane istiyorlarmış duyduğuma göre oyüzden bir takımı içine bir adet bebek bezi ve penye battaniyesi ile birlikte ayrı bir torbaya koyup valizin en üstüne koydum. sizinde aklınızda bulunsun hanımlar bu.bir tane takımı üste koyun kolay ulaşılabilecek bir yere.( bebeği giydirip getiriyorlarmış genelde)
- 9-10 tane bebek bezi koydum ayrı bir yere,
- normalde pamuk ve sıcak suyla altını temizleyeceğim ama hastane ortamında olmayacağı için ıslak bebek mendili koydum bir paket,
-can bebenin alt açma bezlerinden 2 tane,
- kadife çıtçıtlı ve fermuarlı bebeği tulum gibi içine sarabileceğimiz battaniyeler var ya bir tane ondan koydum.
- kendime bir adet sabahlıklı gecelik,iki takım ( biri uzun biri kısa kollu) pijama ve 2-3 çorap,alt çamaşırı,emzirme sütyeni
- gece pedi ve birde ne olur ne olmaz diye hasta bezi
- kağıt havlu,peçete ( hastane ortamında el havlusu hijyenik olmaz diye koymadım kağıt daha iyi)
- ayrıcaa göz kalemi,tarak,diş macunu,fırça,lohusa tacı
- tahlillerimin olduğu dosyayı sonradan ekleyeceğim
sizlerin aklına gelen bir şey varsa söyleyin kızlar ben bunları koydum çantaya :76:
ay hiç zaman geçmiyooo yaaa çok sıkılıyorum aylardır evde tek başımayım anca topiki okuyorum nette takılıyorum bebiş doğunca herşey değişecekmi aceppsizlerde olmasanız napcam acaba
Kuzey !
oğlum olursa adı kesin kuzey olacaktı çok asil bi isim bence
iki isim karşıtı kişilik olarak kuzey tek daha güzel bence
Kızlar oğluma "Kuzey Arhan" ismi nasıl
Kuzey !
oğlum olursa adı kesin kuzey olacaktı çok asil bi isim bence
iki isim karşıtı kişilik olarak kuzey tek daha güzel bence
isim süperde bişi sorcam.. sanada aaaaaa diziden mi esinlendiniz diyolar mı?
ya bende emir koyacam oğlumun adını inşallah.. bi dizi varmış, dizidede bi emir varmış, herkes oyüzden mi diyo.. aman ne alaka ben kimden bahsttiklerini bile bilmiyom halbusak ki.. sinir oluyom...:84::84:
dimi benimde yapacak okadar işim var ama uyuşyukça uyuşuyo beynim bilgisayar başında biz bu gidişle bebee bakmayada üşeniriz ayy allah korusun :26:aynen aynen.. psikopata bağladı bu topik olayı beni.. öle oturuyom saf gibi bütün gün pc başında.. daha gecelik falan almadım, çanta hazırlamadım,şimdi sancım tutsa yok yani ortda bişi.. aman nolcaz böle bilmem..:18::18:
kuzey ismini bende çok istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum şu diziden beri:)
craftycim maşallah nilimize kilosu çok iyi bence hiç düşünme, bol bol da dinlen artık bundan sonra
dimi benimde yapacak okadar işim var ama uyuşyukça uyuşuyo beynim bilgisayar başında biz bu gidişle bebee bakmayada üşeniriz ayy allah korusun :26:
ayyyy
tüm kuzeyler öle olsa da kızlarımız az bayram etseeeee
yok yok o bi başladımı bas bas bağırmaya, baktırır kendine korkma sen.. kız o bi doğsa zaten herşey hallolcak da.. ozaman da popomuzu koymaya fırsat bulamıcaz ya ondan şimdi doya doya miskinlik yapıyom ben.. işte neymiş, bak ben bugün yatak odamın camını bi silem dedim çamur olmuştu iyice, üstüne bi güsel yağmur yağdı.. sallaa yaw boşver...
Ben kızımın 1.yaş gününde kurabiye yapmaya başladım ve artık işim haline geldi.bebeklerinize hoşgeldin demek, doğum gününü kutlamak,mevlüt yapmak ve diş buğdayında misafirlerinize ikram etmek için birbirinde şirin ve şeker kurabiyeler:)
Şeker Kurabiyeci » Çocuk Doğum Günü Kurabiyeleri
Eki Görüntüle 266273 Eki Görüntüle 266274 Eki Görüntüle 266275 Eki Görüntüle 266276 Eki Görüntüle 266277
cnm fiyat dayanma süresi ve teslim süresi ile ilgili bilgileri nereden alabiliriz
sağol canım haftaya diğer doktora gideceğim sık takip edilmesi gerekiyormuş.diğer tarafta 15 gün sonraya çağırdı zaten.yediklerime dikkat ediyorum bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz çok ilerlemez.
merhaba canım çantada neler olacağını paylaşmıştı arkadaşlar başka linklerde,bende hazırladım çantamı istersen kısaca yazayım sana :
ben biraz evhamlıyım birde nekadar eşya lazım olur ne olur olmaz dedim,orada arayacağıma yanımızda olsun diye düşündüm oyüzdeeen :
bebeğe 3 takım kıyafet koydum ( eldiveni,şapkası,içinin fanilası falan hepsini koydum) genelde doğumhaneden bir tane istiyorlarmış duyduğuma göre oyüzden bir takımı içine bir adet bebek bezi ve penye battaniyesi ile birlikte ayrı bir torbaya koyup valizin en üstüne koydum. sizinde aklınızda bulunsun hanımlar bu.bir tane takımı üste koyun kolay ulaşılabilecek bir yere.( bebeği giydirip getiriyorlarmış genelde)
- 9-10 tane bebek bezi koydum ayrı bir yere,
- normalde pamuk ve sıcak suyla altını temizleyeceğim ama hastane ortamında olmayacağı için ıslak bebek mendili koydum bir paket,
-can bebenin alt açma bezlerinden 2 tane,
- kadife çıtçıtlı ve fermuarlı bebeği tulum gibi içine sarabileceğimiz battaniyeler var ya bir tane ondan koydum.
- kendime bir adet sabahlıklı gecelik,iki takım ( biri uzun biri kısa kollu) pijama ve 2-3 çorap,alt çamaşırı,emzirme sütyeni
- gece pedi ve birde ne olur ne olmaz diye hasta bezi
- kağıt havlu,peçete ( hastane ortamında el havlusu hijyenik olmaz diye koymadım kağıt daha iyi)
- ayrıcaa göz kalemi,tarak,diş macunu,fırça,lohusa tacı
- tahlillerimin olduğu dosyayı sonradan ekleyeceğim
sizlerin aklına gelen bir şey varsa söyleyin kızlar ben bunları koydum çantaya :76:
kızlar artık bebişlerin cicilerini paylaşın yavvv bide bebişlerinizin isimlerini düşündünüzmü paylaşın yaniii
Biz bebeğimizin adını Kayra koyacağız Allah kısmet ederse
gıcık doktorgecmısı okumak ıstemedı canım --moralım cok bozuk...
kızım 2700 gr olmus boyu 49 cm ... masallahı var... ama dr umuz hıc mı hıc ılgılenmedı bu kez halbukı bn 9 aydır ona gıdıyorum her ay muayenehanesıne 150 tl verıyorumm bn kalp hastası oldgm ıcın dogumuma kalp dr u sokmak zorundayım o yuzden kendı dr umun hastanesınde 3.500 doguma verıp ayrıyetten kalp dr una 1.500 tl vermek ıstemedım kalp dr umdan normal dogum yapamaz raporu aldım ssk hastanesınde de calısıyodu dr um bnm orda anlasmıstık hem hıc para vermıycektm kalp dr una hemde eger burda olrsa kendı dr um gırcektı doguma... gırmesede onemlı degıldı ama bgn 5 dk bıle kalmadım ultrasonda kılosunu boyunu bn sorunca soyledı karnın buyuk ama bebegın ufak dedı sınır oldum odasına gectık bn sana butun bndekı bılgılerını verıyorum dedı acıl bısey olursa bununla ssk ya gıt sezeryana alırlar dedı eger 18 ekıme kdr durursa gıt suyuna baktır nst ye gır dedı ee dedım buraya gelmıyımmı muayenehaneye gelll ıstersen kızlar yıne yapar burdan dedı esım bu kez pekı o gune usg ıcın randevu almyalımmı dedı ıstersenız alın dedı bız ole dedıkten sonra eger durursa 24 ekımde gel sezeryan gununu ayarlayalım dıye bıseyler sacmaladı... cıktıgımdan berı aglıyorummm kendımı cok kotu hıssedıyorum resmen ortada kaldım ozel bı hastaneyı aradım 30 haftadn snra kabul etmıyolarms sezeryn dogum ıcın napıcam bn hıc bı anlamı olmadı kac aydır gıttıgımın... cok cok sınıım bozulduuu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?