2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Canim sen kacinci haftadaydin, bebis dönmemis ya,34 max 36 haftadan sonra pek dönmüyormus bebis.Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin insaallah.

Masaallah canim herseyi hazir etmissin ne güzel,insaallah en kisa sürede bebislerimize kavusuruz hep beraber.

ay hiç zaman geçmiyooo yaaa çok sıkılıyorum aylardır evde tek başımayım anca topiki okuyorum nette takılıyorum bebiş doğunca herşey değişecekmi acepp sizlerde olmasanız napcam acaba

aynen aynen.. psikopata bağladı bu topik olayı beni.. öle oturuyom saf gibi bütün gün pc başında.. daha gecelik falan almadım, çanta hazırlamadım,şimdi sancım tutsa yok yani ortda bişi.. aman nolcaz böle bilmem..:18::18:

Kuzey !
oğlum olursa adı kesin kuzey olacaktı çok asil bi isim bence
iki isim karşıtı kişilik olarak kuzey tek daha güzel bence

ya bence de ama babasıyla tam anlaşamadık bi de arhan da içimde kaldı üstün nitelikli gururlu demekmiş çok hoşuma gitti :)
ben bu bi tarafımın ağırlığıyla başka çocuk yapmam zaten ikisini de koysam diyorum

Kızlar oğluma "Kuzey Arhan" ismi nasıl

isim süperde bişi sorcam.. sanada aaaaaa diziden mi esinlendiniz diyolar mı?
ya bende emir koyacam oğlumun adını inşallah.. bi dizi varmış, dizidede bi emir varmış, herkes oyüzden mi diyo.. aman ne alaka ben kimden bahsttiklerini bile bilmiyom halbusak ki.. sinir oluyom...:84::84:

Kuzey !
oğlum olursa adı kesin kuzey olacaktı çok asil bi isim bence
iki isim karşıtı kişilik olarak kuzey tek daha güzel bence

kuzey ismini bende çok istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum şu diziden beri:)
craftycim maşallah nilimize kilosu çok iyi bence hiç düşünme, bol bol da dinlen artık bundan sonra

ay çok sinir dizilerden esinlensem stephan filan koymam lazım (vampire diaries) :) evet canım maalesef çoğu kişi hayatlarını dizi endeksli sürdürdüğü için ama ben çok öncesinde kuzey, çınar, efe isimleri arasında kalmıştım. Bugün arhanı keşfettim ve içimden kuzey arhan en çok içime sinen oldu. gerisi salla

dimi benimde yapacak okadar işim var ama uyuşyukça uyuşuyo beynim bilgisayar başında biz bu gidişle bebee bakmayada üşeniriz ayy allah korusun :26:

dimi benimde yapacak okadar işim var ama uyuşyukça uyuşuyo beynim bilgisayar başında biz bu gidişle bebee bakmayada üşeniriz ayy allah korusun :26:

yok yok o bi başladımı bas bas bağırmaya, baktırır kendine korkma sen.. kız o bi doğsa zaten herşey hallolcak da.. ozaman da popomuzu koymaya fırsat bulamıcaz ya ondan şimdi doya doya miskinlik yapıyom ben.. işte neymiş, bak ben bugün yatak odamın camını bi silem dedim çamur olmuştu iyice, üstüne bi güsel yağmur yağdı.. sallaa yaw boşver...

evet yaa boşveer kaç kere hamile olcaz dimi ama keyfini çıkaralım son zamanlarımızın

cnm fiyat dayanma süresi ve teslim süresi ile ilgili bilgileri nereden alabiliriz

güzel bir çanta hazırlamışsın hijyenik pedi de ekle istersen hastanede verirlermi bilmiyorum

teşekkür ederim kızlar.Allah hepimize hayırlısıyla,sağlıklı bir şekilde evlatlarına kavuşmayı nasip etsin...

nefise_onur canım gece pedi yazmıştım ama dikkatini çekmemiş sanırım gece olanlarından koydum diğerleri pek iş görmez diye büyük olsun biraz diye,orkidinkilerden.

gıcık doktorbenim doktorumda hastaneyi bıraktı ama kontrolleri yine doktorum yapacak seceneklerı sundu bundan sonraki gidişhatımız böyle böyle olur diye bizde bize uygun olanı sectım ayyyyyyyyyy bende sinie oldun senın doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…