- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.161
kızlar bişi sorucam...
9 ay 10 gün tam 40 hafta ediyor değil mi doğru biliyorum...
benim doktorum günün dolunca 10 gün daha bekleriz dedi...
yani 40 haftanın üzerine 10 gün değilmi?/B]
yok cnm 40 ı tamamlatır
sonra bekler
erkek 41 de fln gelebilio çünkü
DEĞMEZ BU YANGIN YERİ , AVUÇ AÇMAYA DEĞMEZ.
DEĞİLMİKİ ÇİĞNENMİŞ İNANCIN EN SEÇKİNİ,
DEĞİLMİKİ YOKSULLAR MUTLULUKTAN HABRESİZ,
DEĞİLMİKİ AYAKLAR ALTINDA İNSAN ONURU,
EZİLMİŞ HOR GÖRÜLMÜŞ EL EMEĞİ GÖZ NURU,
ÖDLEKLER GEÇMİŞ BAŞA, DERKEN MERTLİK BOZULMUŞ,
değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene,
doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın,
değil mi ki kötüler kadı olmuş yemen' e
vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama,
seni yalnız komak var, o koyuyor adama.
ŞİMDİ DİYECEKSİNİZKİ BU KIZ NİYE YAZDI BUNLARI İÇİMDEN GELDİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM İŞTE O KADAR HAYAT BEBEĞİMİZE DAHA DOĞMADAN ACIMASIZ OYUNUNU OYNAMAYA BAŞLADI BİLE EŞİMİ İŞTEN ÇIKARDILAR
DEĞMEZ BU YANGIN YERİ , AVUÇ AÇMAYA DEĞMEZ.
DEĞİLMİKİ ÇİĞNENMİŞ İNANCIN EN SEÇKİNİ,
DEĞİLMİKİ YOKSULLAR MUTLULUKTAN HABRESİZ,
DEĞİLMİKİ AYAKLAR ALTINDA İNSAN ONURU,
EZİLMİŞ HOR GÖRÜLMÜŞ EL EMEĞİ GÖZ NURU,
ÖDLEKLER GEÇMİŞ BAŞA, DERKEN MERTLİK BOZULMUŞ,
değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene,
doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın,
değil mi ki kötüler kadı olmuş yemen' e
vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama,
seni yalnız komak var, o koyuyor adama.
ŞİMDİ DİYECEKSİNİZKİ BU KIZ NİYE YAZDI BUNLARI İÇİMDEN GELDİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM İŞTE O KADAR HAYAT BEBEĞİMİZE DAHA DOĞMADAN ACIMASIZ OYUNUNU OYNAMAYA BAŞLADI BİLE EŞİMİ İŞTEN ÇIKARDILAR
,aaa ne güzel Ankara da mı yaşıyosunuz sizde:)
adaşım hemşom ben inan ki kilolu bebek sevmiyorum. ben küçükken camış gibiymişim annem taşıyamazmış :) bu neyle alakalı bilmiyorum yapı meselesi değil yediklerimle içtiklerimle alakalıysa eğer yediklerimi yazayım sana. hergün 2 bardak süt, 3 ceviz, 2-3 meyve, her sabah yumurta, haftada 3 kere balık yağı hapı (efa daily), balık pek sevmem ama mevsimi gireli bikaç haftadır her hafta yemeye çalışıyorum, arada sırada fındık- badem- bal-pekmez. ha bide ferrum forte ve elevit tabisi. ben bunları kilolu olsun diye değil zeki ve sağlıklı olsun diye yiyorum. umarım 40 a kadar durmam çünkü dr durursan normal doğuramayabilirsin diyor.
ayy canım yaa bende aynı senin gibi düşünüyorum hatta ilk günden asla normal olmaz diye restimi çektim ama bu doktorlar gerçekten cesaretlendiriyo insanı olay anında bende naparım bilmem ondan beklemek lazım bebeğin gidişatını bende astım var bide nefesim yetmez diyorum normale doktorısrar ediyo halbuki ben kendi alır hemen sezeryana diye düşünüyodum. bide normalde bebeğe bişi olcak diye çok korkuyorum ben bi tanıdığım kızının başında ebenin 4 parmak izi vardı senelerce öle kaldı. büyüyünce saçına gitti. bebek için en zararsız şekilde olsun istiyorum...
sen ne zaman gitcen dra
,
yok, ankarada değilim, annem ve doktorum ankarada.. sen nerde düşünüyorsun doğumu?
benim yemeklerle aram yok hiç... süt rahatsız ediyor, onun yerine ayran içiyorum. ceviz rahatsız ediyor, yiyemiyorum, balık da yemiyorum... ühüüüü benim yüzümden alamayacak bu çocuk kilo :2:
face yazdım da unuttum burayı ben sorry
fatmacığım hatırlattı
dün iiydi dr suyu plesentası kordonu vs ii şükür
kızım da ii 3 ü geçmiş dedi kg su
iri bi bebek olma yolunda ilerliyoruz ama 10 gün önde idi hep hala 10 gün önde
Allahım benimkine de diğer tüm kuzularıma da sağlık sıhat mutluluk neşe versin hep inşallah !!!!!
Allah acılarını göstermesin
kocaman kıs olmuş bu çocuk yaaa
doğum için bişey konuştunuz mu, çatına baktı mı?
hangi ölçüsü 10 gün önde peki? doğum 10 gün önce olacak demek mi bu?
valla canım benim alakası var mı bilemiyorum. ama meyve bebeğe kilo yapar diye çok kişiden duymuştum. bide sıkıştıran şeyler giymemek lazımmış. alyansı zaten çıkarmışsındır artık. iç çamaşırın da lastiğinin rahat olması gerekiyomuş. tabi bide sola yatmak.
karın da boy da kafa da aynı cnm 37. haftada çıkıo
önde olması ya da geride olması doğum zamanını etkilemez dedi
çatıma terasıma bakmadı :)
doğum içinde normal olabilir bi sorun yok kafası bayaa içerde dedi
ama 40 haftayı tamamlarsa normal yapamayız çok zor olur sana dedi
eyvallah dedim
yaşayıp göreceğiz işte
karın da boy da kafa da aynı cnm 37. haftada çıkıo
önde olması ya da geride olması doğum zamanını etkilemez dedi
çatıma terasıma bakmadı :)
doğum içinde normal olabilir bi sorun yok kafası bayaa içerde dedi
ama 40 haftayı tamamlarsa normal yapamayız çok zor olur sana dedi
eyvallah dedim
yaşayıp göreceğiz işte
bu nası bi örnek ya, ebenin parmak izleri kalmış falan.. arkadaşlar kötü anıları paylaşmayalım lütfen burada, rica ediyorum.. zaten normal doğumdan çok korkan bi sürü insan var, bide böle ürkütücü hikayelerle hepten korkutmayalım, rica ediyorum..
tavsiyelerin için saol adaşım, hemşerim :) sıkıştıran şeyler giymiyorum, iç çamaşırrımından beli çok düşük.. hala eskileri giyiyorum.. elim ayağım şişmedi o yüzden alyansım hala parmağımda duruyor... bir tek şu sola yatmayı yapamıyorum... ancak sağıma döndüğümde uyuyabiliyorum.... ben aslında pek sorun etmeemeye çalışıyorum her şeyi ama benim rahatsızlığımı yaşayanlarda genelde bebek de gelişim geriliğiyle karşılaşılıyor, korkum endişem o yüzden... her şey yolunda giderken birden bire az kilo alınca endişelendim... tekrar teşekkür ediyorum sana... iyi ki varsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?