- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.981
merhaba kızlar moralim yine bozuk benimöğlene doğru kanamam oldu hemen dr ye gittim ultrasonla baktı kese var ama kanamanın sebebi için alttan bakalım kalp atışıda alırız belki dedi ve alttan baktı düşük tehdidi olduğunu söyledi kalp atışı içinde yanıp sönen birşey var fakat kalp atışı alamıyorum dedi yolk kesesininde var olduğunu söyledi bol bol dinlenmemi ve folik asidi kullanmamıda ekledi sata göre bebek 47 fakat 42 günlük gözüküyor geç döllenme olabileceğini söyledi offff ben ne yapıcam bebeğim beni bırakıyor galiba
Amin inşallah. Darısı başına inşallah. Benim biraz geç ovulasyon oldu. 18.gün yumurtam çatladı diye düşünüyorum. 22 Mart'ta yani 30.günümde beta Hcg 47 çıktı. 26 Mart'ta 261 çıktı.Bugün de karından ultrasonla keseyi gördük hamd olsun Rabbime. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
canımm öyle koyvermek yok hemen.. doktorun dediği gibi yat dinlen ve bol bol dua et.. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah.. hemen öyle morrali düşürmek yok....
oğlumunkine baktım sağda cnm ama fasulye gibi ilginçmişkızlar bi konu buldum. ultrason kağıdını elinize aldığınızda, bebek kesenin sağ tarafındaysa kız, solda ise erkek oluyormuş :) 7-8 haftalıkken belli oluyormuş.
sağol cnm doğru diyon aslında bende 7 haftada gideyim diyorum ama yarın bi ihtimal eşim dr gidecek belki peşine takılırımhiç korkma canım.bende ilk doktora 6+4 iken gittim.özellikle geç gittim ki sadece kese değil bebeğide göreyim diye. Bebebeği görmekle kalmadık kalp atışlarını bile duyduk. Hemde alttan bakmadı. Sende en iyisini yapıyorsun bencede. Bekle biraz. Ama sakin ol.
şimdi gitsen sadece kese görünür zaten. Beklemekte fayda var tabi benim düşüncem.
evet bunu tuttum
genelde çıkıyormuş bak, hatta liste yapmışlar. bide kese yuvarlaksa kız, fasülye şeklindeyse erkek oluyomuş :)
cnm gel tabi hg bende aralık annesiyim ama kasımda gelir diye burdayım burası çok sıcakselam kızlar daha oncede yazmıstım bebısım gerıden geldıgı ıcın bende kasım annesı olacagım 4 kasım gozukuyor suan ama tam olarak pazartesı bellı olucak cızelgeme gore 1 hafta gerıde bebegım
ınsallah saglıkla kucagımıza alırız bebeklerımızı
nurcum hemen hüsrana kapilma daa ne kaybetmesi raht ol endise etme dua et insaALLAH bisi olmaz ALLAHin izniyle sende aynin doktorun dedigi gibi yap dinlen ve cok dua et insaALLAH
bizimde dualarimiz seninle canim benim üzme kendini bebis icin iyi olmaz raht ol ins
sağol canım bebişim karnımda kızım koynumda pc yanı başımda dinleniyorum yapacak birşey yok sizlerde dualarınızı eksik etmeyin inşallah benimde bebişim bana sıkı sıkı tutunurda yolumuza devam ederiz hep beraber
merhaba kızlar moralim yine bozuk benimöğlene doğru kanamam oldu hemen dr ye gittim ultrasonla baktı kese var ama kanamanın sebebi için alttan bakalım kalp atışıda alırız belki dedi ve alttan baktı düşük tehdidi olduğunu söyledi kalp atışı içinde yanıp sönen birşey var fakat kalp atışı alamıyorum dedi yolk kesesininde var olduğunu söyledi bol bol dinlenmemi ve folik asidi kullanmamıda ekledi sata göre bebek 47 fakat 42 günlük gözüküyor geç döllenme olabileceğini söyledi offff ben ne yapıcam bebeğim beni bırakıyor galiba
Aynen böyle ... Morelini yüksek tutacaksın ki bebişinde gerilmiyecek.. Aramızdan hiç fire vermeden bebişleri kucağımıza alrız inşallah..
Valla benimde pek bilgim yok bu betahcg olayından.. Doktor herşey normal, hatta değerin çok iyi dedi ama benim bi bilgim yok ne olmalı, hangi aralıklarda normnaldir filan hiç bifikrimn yok, benimde ilk gebelik, oldukça acemiyim yani:)
cogumuzun ilk bebisi galiba? :) bu arada kubi gündüzleri hic sayfaya ugramadıgına göre calısan hamislerimizden galiba :) gelince cok isi var. Listeye bisürü kisi girdi galiba! Ne güzel cogalıyoruz!
bugün keseyi ve bebişimi nihayet gördük:) 9mm .....
benimki geç döllenme olduğu için ancak gördük:)
2 hafta sonra da inşallah kalp atışını duymaya gidicez .......
inşallah hepimiz için sorunsuz hamilelikler nasip etsin RABBİM......
Dün itibariyle bebeğimin pıt pıtlarını gördüm kızlar,gözlerim doldu:2arısı bekleyenlerin başına inşallah
maşallah canım bebişine darısı bizim başımıza
ben biraz kötü geçirdiğim için çok yazamıyorum açıkcası kendimi biyandanda bunalımda gibi hissediyorum biliyomusnuz böyle herşeyden tiksinmek,bulantılar bişe yiyememek belkide bana böyle hissettiriyo bilmiyorum benim gibi hisseden varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?