2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

nurcum hemen hüsrana kapilma daa ne kaybetmesi raht ol endise etme dua et insaALLAH bisi olmaz ALLAHin izniyle sende aynin doktorun dedigi gibi yap dinlen ve cok dua et insaALLAH
bizimde dualarimiz seninle canim benim üzme kendini bebis icin iyi olmaz raht ol ins

ay kızlar kafayı yicem! bu beta Hcg olayı nedir yaa! biri bana anlatsın lütfen.. biri ''benim su kadar cıktı yüksek galiba'', biri ''benim degerlerim su kadar düsük geldi bana'' diyo... fransız kaldım valla.. ne ise yarıyo bu beta hcg.. neyi belirliyo? benim bu degerleri bilmem ne kadar önemli?! degerlerimde bi anormallik olsa bana doktor söylerdi herhalde! offf! :44:

canımm öyle koyvermek yok hemen.. doktorun dediği gibi yat dinlen ve bol bol dua et.. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah.. hemen öyle morrali düşürmek yok....

haklısın moralim hemen düştü malesef önce düşük yaptığımı sandım zaten gidince dr bebek hala seninle annesi hergeçen gün bir umut diyince biraz rahatladım kızımda bebek fikrine iyice alıştı kardeşim olacak diye dolanıyor etrafta düşerse ona nasıl anlatırım diye üzüldüm çok

kızlar bi konu buldum. ultrason kağıdını elinize aldığınızda, bebek kesenin sağ tarafındaysa kız, solda ise erkek oluyormuş :) 7-8 haftalıkken belli oluyormuş.
oğlumunkine baktım sağda cnm ama fasulye gibi ilginçmiş
sağol cnm doğru diyon aslında bende 7 haftada gideyim diyorum ama yarın bi ihtimal eşim dr gidecek belki peşine takılırım

genelde çıkıyormuş bak, hatta liste yapmışlar. bide kese yuvarlaksa kız, fasülye şeklindeyse erkek oluyomuş :)

evet bunu tuttum
cnm gel tabi hg bende aralık annesiyim ama kasımda gelir diye burdayım burası çok sıcak

sağol canım bebişim karnımda kızım koynumda pc yanı başımda dinleniyorum yapacak birşey yok sizlerde dualarınızı eksik etmeyin inşallah benimde bebişim bana sıkı sıkı tutunurda yolumuza devam ederiz hep beraber

amiiin insaALLAH heh iste böyle düsün, canim benim SIKINTI yapma ins

kizlar bende bir sey sormak istiyorum kesinlikle sikayet degil YA RABBI sadece ögrenmek icin
ilk kizimda olmamisti da simdi ikinci hamileligimde kizim 19 aylik ve sogukalginlina kapildi bende kizimdan kaptim herhalde dün bogazlarimla basladi simdi burnum basim cok halsizim
bebisimde 8 haftalik acaba benim hasta olmam ona yansir mi bi sekilde bilgisi olan var mi ?

canım sen icini ferat tut. ve bol bol dinlemeye bak. benimde 2 gündür kanamam var. doktora gittim hersey normal dedi. su an kanamam kahverengiye döndü, bitiyo artık galiba.. doktor hamilelerin %50 sinin kanama problemi oldugunu söyledi. annem bana hamileyken altımda 2 gün boyunca orkid vardı dedi. ama bak sapasaglam dogmusum üstelik bende 2 gün orkidle dolasmıs oldum.

Aynen böyle ... Morelini yüksek tutacaksın ki bebişinde gerilmiyecek.. Aramızdan hiç fire vermeden bebişleri kucağımıza alrız inşallah..

Valla benimde pek bilgim yok bu betahcg olayından.. Doktor herşey normal, hatta değerin çok iyi dedi ama benim bi bilgim yok ne olmalı, hangi aralıklarda normnaldir filan hiç bifikrimn yok, benimde ilk gebelik, oldukça acemiyim yani:)

bugün keseyi ve bebişimi nihayet gördük:) 9mm .....

benimki geç döllenme olduğu için ancak gördük:)

2 hafta sonra da inşallah kalp atışını duymaya gidicez .......

inşallah hepimiz için sorunsuz hamilelikler nasip etsin RABBİM......

cnm benmde aynı durumlar oldu 5 haftalıkken kanamam başladı ciddi bir düşük riskin var dedi dr. bi hafta hep yattım progeston kullandm folik asite de devam. 1 hafta sonra gittğmde kanamam geçmemişti arada lekelenme arada kanamam oluyordu. ama bebeğimin kalp atışlarnı duyduk kese yerinde önemli olanlar bunlarmış.3 ay boyunca herkesin düşük riski varmış ama bu bebeğin genetik bi rahtsızlğının olup olmamasyla ilgiliymiş.bebek sağlıklı isa hoplasak da zıplasak da allahın izniyle bişey olmazmış hiç takılma üzüntü daha çok tetikliyor.inan 2. muayenede içim rahatlaynca kanamam da azaldı.inşallah hepimiz sağlıkla bebişlermizi kucağımıza alıırız.

cogumuzun ilk bebisi galiba? :) bu arada KUBİ gündüzleri hic sayfaya ugramadıgına göre calısan hamislerimizden galiba :) gelince cok isi var. listeye bisürü kisi girdi galiba! ne güzel cogalıyoruz!

Dün itibariyle bebeğimin pıt pıtlarını gördüm kızlar,gözlerim doldu:2arısı bekleyenlerin başına inşallah

canımm çokk sevindim. inşallah darısı bizim başımıza. kese mi 9mm?

maşallah canım bebişine darısı bizim başımıza

İnşallah canım stres yapmamak lazımmış dün onu öğrendim, beklemek çok zor ama sabretmeliyiz doktordan çıktım bu sefer de ya kalbi durursa diye düşünmeye başlamıştım ki sonra pişman oldum, hep mutlu ve rahat olmak lazım inşallah başarabilirim

evet canım bende öyleyim, hele bugün daha bi kötüyüm..gün geçtikte dahada garipleşiyorum, burnuma tuhaf tuhaf kokular geliyor, umarım kusma başlamaz, kusmaktan nefret ederim..Allahım kendimi daha iyi hissetmek istiyorum, gebeliğimin keyfini sürmek istiyorum, yardım et...

kıslarrr artık benide ekleyebilirsiniz 5 haftalık hamileyimm Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…