- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.001
merhaba,
Rabbim izin verirse ben de kasım annesi olacağım... yazarken ellerim titredi.. bu 4. gebeliğim. ilk 3. düşükle sonuçlandı maalesef... tedirginliğimin nekadar olduğunu tahmin edersiniz...
ben dün gittim doktora, tam 6 haftalık oluyor. sadece kese göründü.. bebeği sorunca görünmemesi normal daha dedi.. vaginalde görnür istiyorsan yapalım dedi. istemedim. haftaya tekrar gideceğim..
benim sat 19 şubattı... yakın tarihteki arkadaşlar kalp atışlarını duydular mı?
hepinize sağlıklı hamileleikler diliyorum... (umarım kasıma kadar bu topikte kalabilirim)
senin kaç haftalık, keseyi filan gördün mü
kızlar iş arkadaşım hamile. 28 haftalık ve oğlu olacak. Kahvekolik senin dediğine baktık. ultrasonlar yanındaydı baktık ilk haftalara. Ve eeee sonuç senin dediğin gibi. Mesela fasülye gibiymiş kesesi. Ve çocuk kesenin sol tarafında. Doğru oluyor o zaman çok şaşırdım. Ben de evde oğlumunkine babakım.
merhaba, adaşım sayılırsın :) aramıza hoşgeldin. bu topicte genelde senin gibi kayıplar yaşamış kişiler var. inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur anneciğine. görünmeyebilir belki geç döllenmedir. hemen moralini bozma.merhaba,
Rabbim izin verirse ben de kasım annesi olacağım... yazarken ellerim titredi.. bu 4. gebeliğim. ilk 3. düşükle sonuçlandı maalesef... tedirginliğimin nekadar olduğunu tahmin edersiniz...
ben dün gittim doktora, tam 6 haftalık oluyor. sadece kese göründü.. bebeği sorunca görünmemesi normal daha dedi.. vaginalde görnür istiyorsan yapalım dedi. istemedim. haftaya tekrar gideceğim..
benim sat 19 şubattı... yakın tarihteki arkadaşlar kalp atışlarını duydular mı?
hepinize sağlıklı hamileleikler diliyorum... (umarım kasıma kadar bu topikte kalabilirim)
merhaba arkadaşlar
inşallah bende kasım 2011 kasım annesi olacağım.eylül ayında düşük yaşadım şimdi de üzerimde ister istemez tedirginlik var.kızlar bişiler sormak istiyorum size yardımcı olurmusunuz ?
gebeliği ilk öğrendiğimde progesteron 14.7 idi 1 hafta sonra ise 11 e düşmüştü.usg de kese göründü.bhcg de normal düzeyde yükseliyor.sizce progesteronun düşmesi bi sıkıntı olur mu lütfen yardımcı olun...
inşallah kasım ayına kadar bu topikte sevinçlerimi bende paylaşırım...
oğlumunkine baktım sağda cnm ama fasulye gibi ilginçmiş
sağol cnm doğru diyon aslında bende 7 haftada gideyim diyorum ama yarın bi ihtimal eşim dr gidecek belki peşine takılırım
evet bunu tuttum
cnm gel tabi hg bende aralık annesiyim ama kasımda gelir diye burdayım burası çok sıcak
kıslarrr artık benide ekleyebilirsiniz 5 haftalık hamileyimmAllah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
kızlar bi konu buldum. ultrason kağıdını elinize aldığınızda, bebek kesenin sağ tarafındaysa kız, solda ise erkek oluyormuş :) 7-8 haftalıkken belli oluyormuş.
canım senin yazdıgına göre benim kesem hakkikaten fasulye gibi birde bebiş solda erkek mi olacak netabi hayırlısı 4 sene bekledikten sonra rabbim saglıklı sıhhatli versin kız erkek fark etmez
bak sende ikisi de tutmuş, erkek olabilir
ilk çocukta farketmez tabi de insan merak ediyor :)
napıyosun, işe başlamadın dimi?
yok canım daha çalışmaya başlamadım 13 nisana kadar da raporluyum ama büyük ihtimal düşük tehlikesi oldugu için mayısda başlarım çalışmaya
benim gibi 6 küsürlerde olan arkadaşlar, bu hafta bebeğimizin beyni gelişmeye başlıyormuş. ceviz yemeye devam :)
Hamileliğin yedinci haftasında bebeğin gelişimi nasıldır? - UZMANTV
genelde çıkıyormuş bak, hatta liste yapmışlar. bide kese yuvarlaksa kız, fasülye şeklindeyse erkek oluyomuş :)
peki memur musun, özelde mi çalışıyosun?
amma da soru sordum
657 tabi 4/b liyim yanı memurum yoksa özelde bu kadar izin vermezlerdi ben 112de çalışıyorum acil tıp teknisyeniyim arkadaşlar sagolsun hamile kaldıgımı ögrendigimden beri hiç çalışmadım hep idare ettiler sonrada zaten rapor aldım almasam allah korusun ambulansın tepesinde hop hop hoplarken düşürürdüm valla bebişi
canım merhaba, ilk 3 ayda yediklerimiz önemlimi, benim bu konuda kafam çok karıştı..annenin deposundan besleniyor diye okudum bikaç yerde.sen neler yemeye çalışıyorsun...bu ceviz e bende başlayayım en iyisi...
benim kız görünüyo, bide çirkinleştin diyorlar. sanırım kızım olacak.kızlar bende çin takvimine baktım, ona göre erkek olacakmış gibi görünüyor...benim ultrason görüntümde, kesenin şeklini hatırlamıyorumda bebişim fasulye gibiydiyerim ben onu yaaaa...
657 tabi 4/b liyim yanı memurum yoksa özelde bu kadar izin vermezlerdi ben 112de çalışıyorum acil tıp teknisyeniyim arkadaşlar sagolsun hamile kaldıgımı ögrendigimden beri hiç çalışmadım hep idare ettiler sonrada zaten rapor aldım almasam allah korusun ambulansın tepesinde hop hop hoplarken düşürürdüm valla bebişi
benim kız görünüyo, bide çirkinleştin diyorlar. sanırım kızım olacak.
bence de senin kızın olucak benım oglum degiş tokuş yapıcaz
bana 3 kısıden 2si erkek dıyor 1i kız dıyor bakalım
civciv cıkacak kuş çıkacak
cnm resim falan göremiyorum ama önceki sayfalarda yazmış arkadaşın biri ismi aklıma gelmedi sitenin ismi ben ordan yaptım sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?