2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım merhaba tebrik ederim seni çook..eski nickim cnnsnyrt idi ismim canan, yanlış hatırlamıyorsam seninde canan dı, süper yaa aynı zamanda denk gelmiş hamileliğimiz..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

vay beee..tamam senin oğluşa da bak haber ver, bekliyorum. yarın kontrolüm var ama 7-8 haftalıkken bi usg daha çektircem meraktan çatlarım ben:)

merhaba, adaşım sayılırsın :) aramıza hoşgeldin. bu topicte genelde senin gibi kayıplar yaşamış kişiler var. inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur anneciğine. görünmeyebilir belki geç döllenmedir. hemen moralini bozma.

merhaba, nickin çok güzelmiş. Allah tamamına erdirsin, o tedirginlik hepimizde var malesef. progesterona neden baktırıyorsun ben anlamadım, hcg ne baktırsana.

çelik sana o kadar didimm aralığı bekler mi sanıyosunuz yaw :)
hem sağda hem erkekmiş ha :s baktığın usg kaç haftalık?

Son düzenleme:
kızlar bi konu buldum. ultrason kağıdını elinize aldığınızda, bebek kesenin sağ tarafındaysa kız, solda ise erkek oluyormuş :) 7-8 haftalıkken belli oluyormuş.

canım senin yazdıgına göre benim kesem hakkikaten fasulye gibi birde bebiş solda erkek mi olacak ne tabi hayırlısı 4 sene bekledikten sonra rabbim saglıklı sıhhatli versin kız erkek fark etmez

canım senin yazdıgına göre benim kesem hakkikaten fasulye gibi birde bebiş solda erkek mi olacak ne tabi hayırlısı 4 sene bekledikten sonra rabbim saglıklı sıhhatli versin kız erkek fark etmez

bak sende ikisi de tutmuş, erkek olabilir
ilk çocukta farketmez tabi de insan merak ediyor :)
napıyosun, işe başlamadın dimi?

Son düzenleme:
MErhabalar bende hamileyimmm..Tahmini doğum tarihi kasım 20 civarı...keseyi gördüm kalp atımına zaman var dedi doktorum...bekliyorum bende 6 hafta bir gün bugün...

bak sende ikisi de tutmuş, erkek olabilir
ilk çocukta farketmez tabi de insan merak ediyor :)
napıyosun, işe başlamadın dimi?

yok canım daha çalışmaya başlamadım 13 nisana kadar da raporluyum ama büyük ihtimal düşük tehlikesi oldugu için mayısda başlarım çalışmaya

genelde çıkıyormuş bak, hatta liste yapmışlar. bide kese yuvarlaksa kız, fasülye şeklindeyse erkek oluyomuş :)

kızlar bende çin takvimine baktım, ona göre erkek olacakmış gibi görünüyor...benim ultrason görüntümde, kesenin şeklini hatırlamıyorumda bebişim fasulye gibiydi yerim ben onu yaaaa...

peki memur musun, özelde mi çalışıyosun?
amma da soru sordum

657 tabi 4/b liyim yanı memurum yoksa özelde bu kadar izin vermezlerdi ben 112de çalışıyorum acil tıp teknisyeniyim arkadaşlar sagolsun hamile kaldıgımı ögrendigimden beri hiç çalışmadım hep idare ettiler sonrada zaten rapor aldım almasam allah korusun ambulansın tepesinde hop hop hoplarken düşürürdüm valla bebişi

Allah yardımcın olsun canım, tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah...

canım merhaba, ilk 3 ayda yediklerimiz önemlimi, benim bu konuda kafam çok karıştı..annenin deposundan besleniyor diye okudum bikaç yerde.sen neler yemeye çalışıyorsun...bu ceviz e bende başlayayım en iyisi...

benim bulantım olmadığı için neyin faydalı olduğunu duyuyosam onu yiyorum. balık ve günde 2-3 ceviz beyin gelişimi için çok faydalıymış. 3 folic asit, 3 ceviz, yoğurt, ayran, 1 yumurta, meyve günlük yiyorum. dr bana kendini yemeye zorlama o senden alacağını alır dedi ama bulantım olmayınca işte yiyorum da yiyorum :))

kızlar bende çin takvimine baktım, ona göre erkek olacakmış gibi görünüyor...benim ultrason görüntümde, kesenin şeklini hatırlamıyorumda bebişim fasulye gibiydi yerim ben onu yaaaa...
benim kız görünüyo, bide çirkinleştin diyorlar. sanırım kızım olacak.

bende ondan sordum özelde çoktan çıkışını verirlerdi :) evet seyahatin yasak olduğu şu dönemde sürekli ambulans çok sakat olurdu. arkadaşların ne kadar merhametliymiş. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

slm kızlarrrr benide ekleyin listeye sat 16 şubat 30 yasındayım 6haftalık hamileyim dogum tarihim 23 kasım

bence de senin kızın olucak benım oglum degiş tokuş yapıcaz

bana 3 kısıden 2si erkek dıyor 1i kız dıyor bakalım

civciv cıkacak kuş çıkacak

amanınn hayatta vermem. bizden kız almak çok zordur

bende kız hissediyorum niye biliyomusun? çünkü ben neyi çok istersem olmaz. az buçuk istediğim olur :)

kız olsun ya bosver hem alınır gercekten kızsa kız ..

hayırlısı olsunda bana da erkek gıbı gelıyor ama bılmıyorum ıste :)

oysa bız kız ıstıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…