- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.021
kız olsun ya bosver hem alınır gercekten kızsa kız ..
hayırlısı olsunda bana da erkek gıbı gelıyor ama bılmıyorum ıste :)
oysa bız kız ıstıyoruz
evet ilk olacak inşallah çok farklı bir duyguAmin canım! Hosgeldin aramıza! Hayırlı olsun, ilk bebisinmi?
canım merhaba tebrik ederim seni çook..eski nickim cnnsnyrt idi ismim canan, yanlış hatırlamıyorsam seninde canan dı, süper yaa aynı zamanda denk gelmiş hamileliğimiz..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
merhaba, adaşım sayılırsın :) aramıza hoşgeldin. bu topicte genelde senin gibi kayıplar yaşamış kişiler var. inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur anneciğine. görünmeyebilir belki geç döllenmedir. hemen moralini bozma.
merhaba kahvekolik,
hamillerin canı kagve istemez inş bizi okudukçaiyi dileklerin için teşekkür ederim... Rabbim kimseyi gözü yaşlı bırakmasın bu yolda...
merhaba,
hafızan ne kadar güçlü.. hayran kaldım, maşallahdoğru hatırlıyorsun.. ne güzel aynı ay hamile kalmışız... hatta ortak tanıyor olabileceğimiz bir kaç kişi de hamile bu ay... Rabbim hepimizin bebişlerini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...
evet canım aklımdaydın sürekli.. ben bıraktım bi dönem kk yı..o yüzden ilişkim kesildi herkesle...çift çizgi nin geyik versiyonunda yazışıyorum diğer kızlarla..bu arada hamile olduğuna çok sevindim cnm,rabbim tamamına erdirsin...
slm kızlarrrr benide ekleyin listeye sat 16 şubat 30 yasındayım 6haftalık hamileyim dogum tarihim 23 kasım
hosgeldin canım.. dur tahmin ediyim, senin ikinci bebisinmi yoksa? :93:
aminn inşallah. daha bu sabah dendi :) ramazan ayında da deniyordu, şimdi de deniyor
valla bu sabah denmek le kalmadi ciktim mis gibi bir fincan kahve ictim geldim valla
canımm çokk sevindim. inşallah darısı bizim başımıza. kese mi 9mm?
arkadaşlarrr bu bize verdikleri bebişimizin resimlerindeki 9mm yazısı bebeğin boyu dimi kese değil sanki?? dimi??? yoksa kese mi sadece 9mm olan....
merhaba,
hafızan ne kadar güçlü.. hayran kaldım, maşallahdoğru hatırlıyorsun.. ne güzel aynı ay hamile kalmışız... hatta ortak tanıyor olabileceğimiz bir kaç kişi de hamile bu ay... Rabbim hepimizin bebişlerini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...
arkadaşlarrr bu bize verdikleri bebişimizin resimlerindeki 9mm yazısı bebeğin boyu dimi kese değil sanki?? dimi??? yoksa kese mi sadece 9mm olan....
nasil yaniiiiiiii
dogru mu okudum ben kahvem lokumummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?