2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
evet bazen o benden daha cok kız istiyor ,
,
bakalım ne cıkarsa bahtımıza ,

öpüyorum çok

merhaba,
hafızan ne kadar güçlü.. hayran kaldım, maşallah doğru hatırlıyorsun.. ne güzel aynı ay hamile kalmışız... hatta ortak tanıyor olabileceğimiz bir kaç kişi de hamile bu ay... Rabbim hepimizin bebişlerini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...

merhaba kahvekolik,
hamillerin canı kagve istemez inş bizi okudukça iyi dileklerin için teşekkür ederim... Rabbim kimseyi gözü yaşlı bırakmasın bu yolda...

evet canım aklımdaydın sürekli.. ben bıraktım bi dönem kk yı..o yüzden ilişkim kesildi herkesle...çift çizgi nin geyik versiyonunda yazışıyorum diğer kızlarla..bu arada hamile olduğuna çok sevindim cnm,rabbim tamamına erdirsin...

Ben de senin hamileiğine çok sevindim.. Sağlıkla kucağına alırsın inş...
ben de uzun zamandır giremiyordum...

arkadaşlarrr bu bize verdikleri bebişimizin resimlerindeki 9mm yazısı bebeğin boyu dimi kese değil sanki?? dimi??? yoksa kese mi sadece 9mm olan....

nasil yaniiiiiiii
dogru mu okudum ben kahvem lokumummmmmmmmm

arkadaşlarrr bu bize verdikleri bebişimizin resimlerindeki 9mm yazısı bebeğin boyu dimi kese değil sanki?? dimi??? yoksa kese mi sadece 9mm olan....

şimdi mutfağa gittim kesenin resmine baktım da küçük artılarla işaretlenmiş yerler arasının ölçümü yazıyor. sende kese mi işaretli bebek mi baksana. ay bana da dert oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…