2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

inşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürsün bebişlerimize kavuştursun inşallah

canım çok sevindim senin adına.engelin birini aştın darısı başımıza, kalp atışlarınıda duyarsın bir an önce inşallah.. benimde SAT 21 şubat, tarihlerimiz aynı çok heyecanlandım şimdi... bende pazaretsi gidicem doktora, karından mı baktı? benim klomen ve çatlatma iğnesiyle oldu, 6 martta iğne oldum, 7-8 martta çatlamıştır heralde... betahcg baktırmışmıydın sen o kaç çıkmıştı?

selam annişleerr nasıl gidiyor hamilelik ben sürekli uyuyorum dün bebişimi tekrar gördüm küçücük bişi yavrum kalp atışınıda gördüm allahım korusun onu kimse yok ama bizim topikte neredesiniz kızlar çok kişiydik biz ya noldu böyle kimse yok diye bende pek girmiyorum artık napem

merhaba güzel annişler ben 2010 kasım annesiyim şu an 5 aya girecek bi oğluşum var yaramaz mı yaramazgünlerim onunla dolu dolu geçiyorannelik harika bir duygu kasım annesi olmak da çok güzelinşallah Rabbim siteyen herkese nasip eder ve sizlere güzel ve kolay bir hamilelik nasip eder:)

ben biraz kötü geçirdiğim için çok yazamıyorum açıkcası kendimi biyandanda bunalımda gibi hissediyorum biliyomusnuz böyle herşeyden tiksinmek,bulantılar bişe yiyememek belkide bana böyle hissettiriyo bilmiyorum benim gibi hisseden varmı aranızda?

Amin inşallah. Darısı başına inşallah. Benim biraz geç ovulasyon oldu. 18.gün yumurtam çatladı diye düşünüyorum. 22 Mart'ta yani 30.günümde beta Hcg 47 çıktı. 26 Mart'ta 261 çıktı. Bugün de karından ultrasonla keseyi gördük hamd olsun Rabbime. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

teşekkürler canım allah bebeğne sağlık ve uzun ömürler versin inşallah

allah yardımcın olsun canım inşallah üç aydan sonra iyi olursun ben yaşamadığım için bilemiyorum kötü olsa gerek sıkma canını bu günlerde geçecek

allah yardımcın olsun canım inşallah üç aydan sonra iyi olursun ben yaşamadığım için bilemiyorum kötü olsa gerek sıkma canını bu günlerde geçecek

umarım canım biran önce düzelmek tek umudum 1 ay daha var sanırım atlatmam gereken bakalım inşallah daha önce düzelirim.

İnşallah canımm bizde görürüz.. benim 24 martta 730 çıktı betahcg... benim ki biraz daha büyüktür o zaman dimi, biz kesin görürüz pazartesi yani? gerçi bana doktor ikiz olabilir demişti, o da pazartesi belli olacak.. çok değişikduygular içindeyim, çok heyecanlıyım..

Bende varım canım aynı senin gibiyim tansiyonum düşük kokulara tahammülüm yok her an bayılcakmışım gibi geziyorum hiçbirşey yapasım yok...Anlıycan ot gibiyim ne ağzımın tadı var ne de halim...Bir an önce geçsin istiyorum...

Evet canım tahminim görünür. İnşallah sağlıklı haberlerle gelirsin.

aynen ya biz şansız gruba girdik heralde( inşallah biran önce atlatıp bizde hamileliğin keyfini çıkarabiliriz.sen ilaç alıyomusun?

Slm benhaftadayimde araniza yeni katildim.Sali günü ögrendim 6. haftadayim.Allah herkese güzel hamilelikler,hayirli dogumlar nasip etsin insaallah.

merhaba kızlar moralim yine bozuk benim öğlene doğru kanamam oldu hemen dr ye gittim ultrasonla baktı kese var ama kanamanın sebebi için alttan bakalım kalp atışıda alırız belki dedi ve alttan baktı düşük tehdidi olduğunu söyledi kalp atışı içinde yanıp sönen birşey var fakat kalp atışı alamıyorum dedi yolk kesesininde var olduğunu söyledi bol bol dinlenmemi ve folik asidi kullanmamıda ekledi sata göre bebek 47 fakat 42 günlük gözüküyor geç döllenme olabileceğini söyledi offff ben ne yapıcam bebeğim beni bırakıyor galiba

canımm öyle koyvermek yok hemen.. doktorun dediği gibi yat dinlen ve bol bol dua et.. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah.. hemen öyle morrali düşürmek yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…