- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.961
selam kızlar daha oncede yazmıstım bebısım gerıden geldıgı ıcın bende kasım annesı olacagım 4 kasım gozukuyor suan ama tam olarak pazartesı bellı olucak cızelgeme gore 1 hafta gerıde bebegım
ınsallah saglıkla kucagımıza alırız bebeklerımızı
Kızlar kesemizi gördük bugün.Karından ultrasonla gördük. 5 haftalığız. Çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğim Allah nasip ederse. Darısı isteyen herkesin başına. Allah'ım sağlıkla hayırlısını nasip etsin.
canım çok sevindim senin adına.engelin birini aştın darısı başımıza, kalp atışlarınıda duyarsın bir an önce inşallah.. benimde SAT 21 şubat, tarihlerimiz aynı çok heyecanlandım şimdi... bende pazaretsi gidicem doktora, karından mı baktı? benim klomen ve çatlatma iğnesiyle oldu, 6 martta iğne oldum, 7-8 martta çatlamıştır heralde... betahcg baktırmışmıydın sen o kaç çıkmıştı?
merhaba güzel annişlerben 2010 kasım annesiyim şu an 5 aya girecek bi oğluşum var yaramaz mı yaramaz günlerim onunla dolu dolu geçiyor annelik harika bir duygu kasım annesi olmak da çok güzel inşallah Rabbim siteyen herkese nasip eder ve sizlere güzel ve kolay bir hamilelik nasip eder:)
ben biraz kötü geçirdiğim için çok yazamıyorum açıkcası kendimi biyandanda bunalımda gibi hissediyorum biliyomusnuz böyle herşeyden tiksinmek,bulantılar bişe yiyememek belkide bana böyle hissettiriyo bilmiyorum benim gibi hisseden varmı aranızda?
allah yardımcın olsun canım inşallah üç aydan sonra iyi olursun ben yaşamadığım için bilemiyorum kötü olsa gerek sıkma canını bu günlerde geçecek
Amin inşallah. Darısı başına inşallah. Benim biraz geç ovulasyon oldu. 18.gün yumurtam çatladı diye düşünüyorum. 22 Mart'ta yani 30.günümde beta Hcg 47 çıktı. 26 Mart'ta 261 çıktı.Bugün de karından ultrasonla keseyi gördük hamd olsun Rabbime. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
ben biraz kötü geçirdiğim için çok yazamıyorum açıkcası kendimi biyandanda bunalımda gibi hissediyorum biliyomusnuz böyle herşeyden tiksinmek,bulantılar bişe yiyememek belkide bana böyle hissettiriyo bilmiyorum benim gibi hisseden varmı aranızda?
İnşallah canımm bizde görürüz.. benim 24 martta 730 çıktı betahcg... benim ki biraz daha büyüktür o zaman dimi, biz kesin görürüz pazartesi yani? gerçi bana doktor ikiz olabilir demişti, o da pazartesi belli olacak.. çok değişikduygular içindeyim, çok heyecanlıyım..
Bende varım canım aynı senin gibiyim tansiyonum düşük kokulara tahammülüm yok her an bayılcakmışım gibi geziyorum hiçbirşey yapasım yok...Anlıycan ot gibiyim ne ağzımın tadı var ne de halim...Bir an önce geçsin istiyorum...
Slm benhaftadayimde araniza yeni katildim.Sali günü ögrendim 6. haftadayim.Allah herkese güzel hamilelikler,hayirli dogumlar nasip etsin insaallah.
Slm benhaftadayimde araniza yeni katildim.Sali günü ögrendim 6. haftadayim.Allah herkese güzel hamilelikler,hayirli dogumlar nasip etsin insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?