2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar moral verdiniz bana iyiki varsınız
bu arada arkadasım ben yazının sonuna dıkkat etmemısım sarkınını guzellgıne yorum yaptım ama sonradan farkettım. Hıc uzulmeyın herseyde bır hayır vardır, sizin şer bildiklerinizde hayır, hayır bildiklerinizde şer olabilir demiş Rabbimiz,

bn Ahmet Seckın Onogluna gıdıyordum ama cok sukur dunkı sebebı ogrendım rahatladım en azından hallettık.. ozel cınarlı hastanesını bılıyosundur oranın dr u kendısı

tesekkur ederm cnm hallettım cok sukur bgn aradı konustuk uzuldgmu soledm sebebını sordm konustuk ıcıme su serpıldı

sevdecım tesekkur ederm haklısın kım kalmskı bn kalıcam hata komsum dedıkı sıkma canını nası gırdyse oyle cıkar... oglen halloldu ıcım rahatladı aglamıyorm artk

oglene dgru dr umu aradım once sekreterıyle konustum ona ulasamdım dogumdaymıs,cepten aramk ıstemedım agzıma gelenı saydım... oglenden snra aradı dr um dunku durumunu anlattı tam gun yasasıyla ılgılı sorunlar cıktıgını bı kactane dogumuyla ılgılı sıkıntı yasadgnı emeklı olmk zorunda bırakıldıgını ozel hastane kendısının olmasına ragmen dogumlara gıremıycegnın haberını verdı vs vs... bnde bunlarn bı bahne olmadgnı cok uzuldgmu soledım herseyı gectımde neden butun bılgılerımı kendı bılgısayarınızdan yazdırıp bana dosyalayıp verdınız dıye sordum egerkı ızmırde olmazsam ve erken dogum yaparsan kalp hastası oldgn ıcın butun bılgıler elınde olsun dıye dedı neden haftada bır degıl kontrolum dedım daha ne ıstıyosun ıste suyun normal o yuzden 15 gun sonra gelmen uygun dedı gereklı acıklamaları yaptı bnde keske dun boyle anlatsaydınız bn cok uzuldm butun gece uyumadım agladım yıprandım dedım o da cok uzuldu nysekı hafta ıcı dogumumun olucagı hsatnede olucakmıs en gec carsamba ıcın sekreterı arıycak afı yapılıcak nst ve usg de de bakılıp sezeryan ıcın gun verıcek...... hallettıgım ıcın cok mutlyyum ama agzıma gelenı soyledgm ıcınde ıcım sogudu yemın ederm hıc bu kdr hafıfledıgımı hatırlamıyorum.. bnden haberler bole sanırım 37 yı bıtırıp 38 den bı kac gun alınca yanı haftaya kızımla kavusucam.......

selammm kızlar, geçmişi pek takip edemiyorum ama bakabildiğim kadarıyla doğum şekli konusu revaçta... bende normal doğum istiyorum. normal doğumdan nedense pek korkmuyorum epidural falanda istemiyorum bağıra bağıra doğurmak istiyorum garip dimi. belkide daha önce bilmediğim bi sancı olduğu için bu kadar rahatım. gerçi o sancı başlayınca aynı şekilde düşünürmüyüm bilmiyorum. tabii hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun. en son 20 gün önce doktordaydım. bebeğin duruşu normal doğum pozisyonundaymış ama son ana kadar değişebilir dedi şimdilik belli olmazmış. sizin ne güzel aşağı yukarı bişeyleri netleştirmiş doktorunuz. bide şu kafa gelişimi 1 hafta önden gidiyor, 1 hafta geriden gidiyor muhabbetini benim doktor hiç yapmıyor . niye konuşmuyo bu kadın ya. bana söylemeye gerek görmüyo sanırım. 10 gün sonra 32. hafta raporum için gitcem sorcam bu konuyu. bu arada grip olmak üzereyim boğazımda yerleşmiş durumdalar boş anımı kolluyo virüsler ben limon, mandalina, ıhlamur artık ne varsa onlarla bastırıyorum. şimdilik ben galip gibiyim umarım kaybetmem. çünkü ilaç kullanmaktan çok korkuyorummm.:18: hepinize sağlıklı, huzurlu, rahat mı rahat doğumlar diliyorum. öptüm sizi ve bebişlerinizi annecikler

senin adına çok sevindim canım hiç üzülme allah yardım eder ne mutlu haftaya kızımız gelcek inşallah allah yardımcın olsun...sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah...

Cok güldüm gercekten,cok eglenceliymis.Cok tesekkürler.

bakalım hangimizin oğluşu sabırsız...ben normal doğumxdan korkuyorum bakalım dr sezercik yapacakmı..

bende normal istiyorum ama bebeğin gelişiminden ötürü sezeryan olabilir dedi dr. eğer sezeryan olursam 10-12 kasımda olacak. en son öyle demişti. bakalım salı günü ne diyecek

Ağlıyorum şuanda. Anne mi oluyor bizim sarı cadımız haftaya.Sarı cadının tüy saçlı sarı bi cadısı olucak. Gerçekten de çok bi garip oldum. Üzüldüğüne değmez demiştim sana. Komşu ne güzel demiş nasıl girdiyse öyle çıkacak. Sen şimdi ye anacım. Muz ye. süt iç yoğurt ye. Balık ye. Besiye çek kendini. Minnak bişi istemiyoruz. Bi haftada bol bol meyve ye protein tüket bari biraz daha kilo alsın bizim minik sarı cadalozumuz (cadı olacağı kesin Ben sakin huylu masedon görmedim tete o ka) Ayy yerim ben onun memişlerini.
Çok sinirliydim bu akşam koca kızıma kızmıştım. Şimdi kalkıp bütün dantelleri ütüleyecek kadar mutluyum.

benimde salı kontrolüm var. bakalım ne kadar olmuş benim oğulcan. çok merak ediyorum

hadi bakalım inşallah tombişleşmiştir oğluş.balık seviyosan mutlaka ye ben iki gün üst üste gittim dr bir günde 15 gr almıştı plesantayla ilgilide olsa kilo alımı yinede beslenme şeklimiz önemli bence ona göre besin gidiyo bebişlere

bakalım hangimizin oğluşu sabırsız...ben normal doğumxdan korkuyorum bakalım dr sezercik yapacakmı..

bende normal istiyorum ama bebeğin gelişiminden ötürü sezeryan olabilir dedi dr. eğer sezeryan olursam 10-12 kasımda olacak. en son öyle demişti. bakalım salı günü ne diyecek

benım günüm sızınle aynı önce kım fırtlıycak bakalım

benimki tombişti en son canım. ama yinede balık yiyim

sağlıcakla gelsin ilk bebişimiz. Allah yar ve yardımcın olsun. heyecan yaptım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…