- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.221
DEĞMEZ BU YANGIN YERİ , AVUÇ AÇMAYA DEĞMEZ.
DEĞİLMİKİ ÇİĞNENMİŞ İNANCIN EN SEÇKİNİ,
DEĞİLMİKİ YOKSULLAR MUTLULUKTAN HABRESİZ,
DEĞİLMİKİ AYAKLAR ALTINDA İNSAN ONURU,
EZİLMİŞ HOR GÖRÜLMÜŞ EL EMEĞİ GÖZ NURU,
ÖDLEKLER GEÇMİŞ BAŞA, DERKEN MERTLİK BOZULMUŞ,
değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene,
doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın,
değil mi ki kötüler kadı olmuş yemen' e
vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama,
seni yalnız komak var, o koyuyor adama.
ŞİMDİ DİYECEKSİNİZKİ BU KIZ NİYE YAZDI BUNLARI İÇİMDEN GELDİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM İŞTE O KADAR HAYAT BEBEĞİMİZE DAHA DOĞMADAN ACIMASIZ OYUNUNU OYNAMAYA BAŞLADI BİLE EŞİMİ İŞTEN ÇIKARDILAR
Bu arada Aslı-1981 ve Trawmasıranızı bilin. Sakın çıkarmayın erkenden. alemin enayisi bizmiyiz 36'ya kadar geldik. Sizde biz ne kadar beklersek o kadar bekleyeceksiniz.
bacım benim sezeryan olma olasılığım var. eğer olursa sizinle aynı olur herhalde
36 'dan önce mi olacak sezeryanın. Bİz olduk 35+3 35+4 sıranı bekle. Erken doğurma heveslisi olma. Ben evde terör estiriyorum erken doğurursam sizden bilirim diye. Bi kayınpederi azarlamadım zaten o da bişey demiyor garibim. 38i beklemem gerekli diye düşünüyorum. Pazartesi doktora gitcez eşimle. Umarım herşey güzel olurda size bomba gibi haberler veririm. Normal doğum isteyen ben çıtayı yükseltmek peşindeyim.
Bknz. Suda DoğumÇocukluk hayalimmmmm Dua edin benim için nolur suda doğum için herbişeyim uygun olsun.
meraba.bn sadece okuyup ama yazmadan takip edenlerdenim.ama yazmadan edemedimseni en iyi anlayanlardan biride benim..sakın canını sıkma.sanada bebeginede eşinede yazık.belli etmeselerde bu dönemde çok perişan oluyolar erkekler.bn evledim 1hafta sonra eşim işini kapadı.yetmedi cahilligime doymiyim 2aylık evli işsiz bi kocayla hamile kaldım.iyki kalmışım.hazinem o benim.ama sonra eşim daha güzel bi işe girdi hayatımız düzene girdi.şuan ddogum için son bi ayımın bitmesini bekliorum.allah kimseye dermansız dert vermesin.herşey bizler için napalım.duanı et.allaha bırak.o size en uygun olan şeyleri vericektir.ama sakın çok düşünme.biliyorum düşünmemek elde deil.ama artık tek canlı deilsin içinde canin var.onu düşün sabır et.karşılıgını bnm gibi allahın izniyle en kısa zamanda bulacaksın.DEĞMEZ BU YANGIN YERİ , AVUÇ AÇMAYA DEĞMEZ.
ŞİMDİ DİYECEKSİNİZKİ BU KIZ NİYE YAZDI BUNLARI İÇİMDEN GELDİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM İŞTE O KADAR HAYAT BEBEĞİMİZE DAHA DOĞMADAN ACIMASIZ OYUNUNU OYNAMAYA BAŞLADI BİLE EŞİMİ İŞTEN ÇIKARDILAR
güzel bir rekabet biçimibirbirimize havada atarmışız artık. ooohh bak önce ben fırtlattım falan
ıyı aksamlar herkese pek kımsecıkler yok ama ben yınede sorayım gecen gun sordugum bır soruda araya kaynamıstı umarım bu soruma cvp gelır ozlellıkle bebısı onden gıden ve azıcık tombıs bebeklı annelerden cvp beklıyorum. bugun doktor kontrolum vardı 3 hafta once 28+2 de bızım oglan 1329 du bugun yanı 31+5 te 3 hafta sonra olmus 2200 doktor bıraz hızlı gıdıyorsun cok mu yıyorsun dedı. hayır dedım cokta yemıyorum aslında dedım. eger normal dogum ıstıyorsan bıraz azalt yemegı dedı. bugun face de de lafı olmusu sankı crafty soyluyordu yemekle alakası yok bebegın kılosunun gıbı. umarım dogru hatırlıyorum.sızce yemekle alakası varmı ben azaltayımmı yemek yemeyı ne yapayım.
bırkac gndur de gıremedım yıne dısarılardaydım. bebek sekerı malzemesı aldım daha dogrusu magnetlı olan lavantalardan. 50 tabelık malzeme aldım annemle bı heves yapıverdık. sepetını ve kapı susunude hazır aldım. ınternetten aldıgım gecelıkler ve sebamedler geldı hıcbır sorun yasamadım almak ısteyenlere tekrar tavsıye edıyorum. kozmetık marketten sebamedlerı aldım baya baya uygundu carsıda bakıyorum hala oyle uygun fıyatlısını gormedım bırde malzemeler cok yenı sanırım carsıda bakıklarım hep 2012 2013 son kullanma tarıhlı netten aldıklarım 2014 o yuzden ıcım rahat. gecelıklerde relax mode den aldım ertesı gun geldı onlardanda memnunum.
hayırlı geceler kızlar nassınız bakim???
itiraf ediyorum sanırım ben sıkıldım bu hareket edememe işinden sıkışıyorum belim ağrıyor kızım sanki patlamaya hazır bomba gibi davranıyor bana sarılırken bile sıkı sıkı sarılmıyor ben azıcık sıkıncada anne çınar var yavaş diyo ters bir hareket yapıncada endişeli gözlerle özür diliyor defalarca sanırım benim küçük kızım kardeşi geleceği için ezik davranıyor çok üzülüyorum ben bazen yüzüne bakıp gizlice ağlıyorum ufff be gece canım sıkkın saçmalıyorum yine(
bu arada trawma benide listeye ekledin dimi canım
eklemem mi bacım. 4. seni eklemişim :)). şu an iyibariyle 25 kişi olmuşuz
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir geceleri uyku problemi yaşıyorum. Su içmeye ya da tuvalete kalktığımda uykum kaçıyor bir daha kolay kolay uyuyamıyorum. Artık kasık ağrılarımın şiddeti da biraz daha artmaya başladı. Napalım idare edicez artık.
Çoğunuz çantaları hazırlamışsınız ama benim doğru düzgün bir hazırlığım yok. 6 haftam kaldı buna rağmen en erken 2-3 haftaya tamamlarım hazırlıklarımı. Aranızda benim gibi geç kalmış olanlar var mı?
Kızlar, ne ara bu kadar çok yazdınız tüm sayfaları okuyamadım. o yüzden şu ilk sayfadaki listeye nasıl eklenirim bilmiyorum. nasipse 10 Kasım gibi bekliyoruz biz de oğluşumuzu. ben de bebeşim için gerekli bi kaç şeyi alıp yıkayıp ütüledim lakin kendime pek bir şey hazırladım diyemem. bi kaç gündür havalar bozuk gidiyor, soğuk algınlığından 2 gündür yatıyor olmam bir yana (ki hepimiz aşağı yukarı yakın haftalardayız, yatmanın bile ne büyük eziyet olduğunu hepimiz biliyoruz) üstüme uygun bi tane kalın giysi bulamadım. ne giysem göbeğim açıkta, ekmek teknesindeki kirli gibi dolanıyorum. yeteri kadar gebelik giysisi aldığımı, doğuma kadar idare edeceğimi sanıyordum ama kasıma kadar yaz gibi geçecek sanmışım. tühh yine alış-veriş yapıp ekonomiye can vereceğiz demekki
bu arada henüz benim de doğum çantam hazır değil. 3 tane hastane çıkışı çok değil mi yahu? ben sadece 1 tane hastane çıkışı aldım. 3 gecelik falan? daha önce doğum yapmış olan annelerin de tavsiyesi bu yönde midir acaba?
Allah hepimizin sağlıklı ahlaklı bebişler doğurmasını, bebiş isteyenlerin de en hayırlı zamanda bebeklerine kavuşmasını nasip etsin.selamlar
Aldiklarin hayirli olsun,sen ve bebisin iyi günlerde kullanin canim.Rahatsizliklarin icinse gecmi olsun,az kaldi artik yapacak bisey yok dogumdan sonra hepsi düzelir merak etme.iyi geceler kızlar,nasıl gidiyor? bebek kıyafetlerimizin hepsini yıkayıp ütüledim, deterjan olarak dalin sıvı ve paklar toz sabun kullandım,paklar çok ekonomik geldi, ben çamaşır makinamın eski tip olmasından faydalanarak hepsini bol suyla 2 kez duruladım, yumuşatıcı kullanmadım herhangibir kalıntı olmasını istemedim açıkçası...bebek arabamızı aldık, kraft twist, bir de fisher price ana kucağı aldım, yağmur ormanı, çok güzel, bebek küveti ve üstüne yıkama filesi aldım,kullanışlı olduğunu söylediler, hastane çantamı hazırladım, 3 takım hastane çıkışı, bir de belki tutup kaldırmakta kolaylık olur diye alt açma minderini de koydum çantaya,kendime 3 gecelik 1 sabahlık koydum, makyaj mlz, ped, şal , çorap, ıslak havlu vs. heyecanlı günler başladı, benim ekimin son günlerinde gelebilir oğlum :)
müthiş bir geniz akıntım var,her sabah mide bulantısı çekiyorum bu yüzden, boğazımda bişyler tıkalı gibi oluyor, burnumun içi sanki yara dolu, burun kanaması şeklinde olmasada burnumun içi hep kan, sağ bacağımın üst dış kısmında uyuşma ve karıncalanma başladı bide, karpal tünelden hiç bahsetmiyorum bile :)
neyse az kaldı kızlar, dayanacağız mutlu sona az kaldı :)
Kızlar, ne ara bu kadar çok yazdınız tüm sayfaları okuyamadım. o yüzden şu ilk sayfadaki listeye nasıl eklenirim bilmiyorum. nasipse 10 Kasım gibi bekliyoruz biz de oğluşumuzu. ben de bebeşim için gerekli bi kaç şeyi alıp yıkayıp ütüledim lakin kendime pek bir şey hazırladım diyemem. bi kaç gündür havalar bozuk gidiyor, soğuk algınlığından 2 gündür yatıyor olmam bir yana (ki hepimiz aşağı yukarı yakın haftalardayız, yatmanın bile ne büyük eziyet olduğunu hepimiz biliyoruz) üstüme uygun bi tane kalın giysi bulamadım. ne giysem göbeğim açıkta, ekmek teknesindeki kirli gibi dolanıyorum. yeteri kadar gebelik giysisi aldığımı, doğuma kadar idare edeceğimi sanıyordum ama kasıma kadar yaz gibi geçecek sanmışım. tühh yine alış-veriş yapıp ekonomiye can vereceğiz demekki
bu arada henüz benim de doğum çantam hazır değil. 3 tane hastane çıkışı çok değil mi yahu? ben sadece 1 tane hastane çıkışı aldım. 3 gecelik falan? daha önce doğum yapmış olan annelerin de tavsiyesi bu yönde midir acaba?
Allah hepimizin sağlıklı ahlaklı bebişler doğurmasını, bebiş isteyenlerin de en hayırlı zamanda bebeklerine kavuşmasını nasip etsin.selamlar
Canim,ceket yada yelekte alabilirsin,sabahlik ayaga kalkinca iyi olur ama uzanirken yada otururken yelek yada ceket daha rahat olur diye düsünüyorum
canım doğum çantam pek güzel olmuş eksiği yok fazlası var:)) bende ne olur ne olmaz diye korkuyorum gerçi hastabe evime 10 dk uzaklıkta ama eşime söylesem o bilemez:))
teşekkürler canım paylaşım için,senin listen gayet tatmin edici,bazı listeler hazırlamışlar arkadaşlar burda gördüm ama sanki doğuma gidiyormuş gibi değil de hastaneye taşınıyormuş gibi liste çıkarmışlar oku oku bitmio :) abartmamak lazım o kadar da dimi ama... ped bizim ihtiyacımızı karşılamaz mı acaba,hasta bezi sanırım daha büyük bişi oluyo :??
DEĞMEZ BU YANGIN YERİ , AVUÇ AÇMAYA DEĞMEZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?