2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iyi geceler kızlar,nasıl gidiyor? bebek kıyafetlerimizin hepsini yıkayıp ütüledim, deterjan olarak dalin sıvı ve paklar toz sabun kullandım,paklar çok ekonomik geldi, ben çamaşır makinamın eski tip olmasından faydalanarak hepsini bol suyla 2 kez duruladım, yumuşatıcı kullanmadım herhangibir kalıntı olmasını istemedim açıkçası...bebek arabamızı aldık, kraft twist, bir de fisher price ana kucağı aldım, yağmur ormanı, çok güzel, bebek küveti ve üstüne yıkama filesi aldım,kullanışlı olduğunu söylediler, hastane çantamı hazırladım, 3 takım hastane çıkışı, bir de belki tutup kaldırmakta kolaylık olur diye alt açma minderini de koydum çantaya,kendime 3 gecelik 1 sabahlık koydum, makyaj mlz, ped, şal , çorap, ıslak havlu vs. heyecanlı günler başladı, benim ekimin son günlerinde gelebilir oğlum :)
müthiş bir geniz akıntım var,her sabah mide bulantısı çekiyorum bu yüzden, boğazımda bişyler tıkalı gibi oluyor, burnumun içi sanki yara dolu, burun kanaması şeklinde olmasada burnumun içi hep kan, sağ bacağımın üst dış kısmında uyuşma ve karıncalanma başladı bide, karpal tünelden hiç bahsetmiyorum bile :)
neyse az kaldı kızlar, dayanacağız mutlu sona az kaldı :)

Allahım sırayla diyorduk bakın işte sıra şaşmadı (İlgimdisi'dan önce biri çıkarmazsa) satı büyük olan ilgimdisi haftaya fırt diye çıkarıyor. Ama işin garip tarafı arkasından gelen Beyhan25,Tarkull, Sedus 52:), Crafty satları aynı ve İlgimdisi'dan sonraki sıra bu ekipte. Allahtan Asifirari ikizleri fırtlatçakta ordan bi sıra kayması yaşıycaz. Ben sıramı verebilirim. Daha annemle babam gelmedi.

Canım gerçekten çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Şimdi bize çok olumsuz geliyor ama muhakkak bunda da vardır bir hayır. Çok üzmemeye çalış kendini karnındaki o güzel yavru da üzülmesin. Umarım en kısa sürede daha iyi bir iş bulur eşin.

Son düzenleme:
SENEMGY'ciğim paşlaşımın için teşekkürler. Okurken hem güldüm hem duygulandım. Yalnız o 5. sıradaki günde 15 kez kaka yapma kısmı beni çok korkuttu. Gerçeklik payı yoktur umarım :)

Son düzenleme:
Bu arada Aslı-1981 ve Trawma sıranızı bilin. Sakın çıkarmayın erkenden. alemin enayisi bizmiyiz 36'ya kadar geldik. Sizde biz ne kadar beklersek o kadar bekleyeceksiniz.

Bu arada Aslı-1981 ve Trawma sıranızı bilin. Sakın çıkarmayın erkenden. alemin enayisi bizmiyiz 36'ya kadar geldik. Sizde biz ne kadar beklersek o kadar bekleyeceksiniz.

bacım benim sezeryan olma olasılığım var. eğer olursa sizinle aynı olur herhalde

bacım benim sezeryan olma olasılığım var. eğer olursa sizinle aynı olur herhalde

36 'dan önce mi olacak sezeryanın. Bİz olduk 35+3 35+4 sıranı bekle. Erken doğurma heveslisi olma. Ben evde terör estiriyorum erken doğurursam sizden bilirim diye. Bi kayınpederi azarlamadım zaten o da bişey demiyor garibim. 38i beklemem gerekli diye düşünüyorum. Pazartesi doktora gitcez eşimle. Umarım herşey güzel olurda size bomba gibi haberler veririm. Normal doğum isteyen ben çıtayı yükseltmek peşindeyim.
Bknz. Suda Doğum Çocukluk hayalimmmmm Dua edin benim için nolur suda doğum için herbişeyim uygun olsun.

hadi bakalım inş. suda doğurursun. herşey gönlüne göre olsun canım...

Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir geceleri uyku problemi yaşıyorum. Su içmeye ya da tuvalete kalktığımda uykum kaçıyor bir daha kolay kolay uyuyamıyorum. Artık kasık ağrılarımın şiddeti da biraz daha artmaya başladı. Napalım idare edicez artık.
Çoğunuz çantaları hazırlamışsınız ama benim doğru düzgün bir hazırlığım yok. 6 haftam kaldı buna rağmen en erken 2-3 haftaya tamamlarım hazırlıklarımı. Aranızda benim gibi geç kalmış olanlar var mı?

meraba.bn sadece okuyup ama yazmadan takip edenlerdenim.ama yazmadan edemedimseni en iyi anlayanlardan biride benim..sakın canını sıkma.sanada bebeginede eşinede yazık.belli etmeselerde bu dönemde çok perişan oluyolar erkekler.bn evledim 1hafta sonra eşim işini kapadı.yetmedi cahilligime doymiyim 2aylık evli işsiz bi kocayla hamile kaldım.iyki kalmışım.hazinem o benim.ama sonra eşim daha güzel bi işe girdi hayatımız düzene girdi.şuan ddogum için son bi ayımın bitmesini bekliorum.allah kimseye dermansız dert vermesin.herşey bizler için napalım.duanı et.allaha bırak.o size en uygun olan şeyleri vericektir.ama sakın çok düşünme.biliyorum düşünmemek elde deil.ama artık tek canlı deilsin içinde canin var.onu düşün sabır et.karşılıgını bnm gibi allahın izniyle en kısa zamanda bulacaksın.

benim oğluşla aynı gidiyo senin bebiş.. bende 31 haftalıkken bebeğim 2200 idi.. yemeni azaltmaya çalışmaya falan ihtiyaç duymayaca, çünkü iki hafta içinde iştahın kapanacak.. ben 2 haftadır bişi yiyemiyom. sabah zorla kahvaltımı ediyom besinsiz kalmayayım diye, sonra bidaha araki bulasın.. yatana kadar aklıma bile gelmiyo yemek, akşam yemeklerinde eşim yalnız kalmasın diye azcık eşlik ediyom ona zoraki okadar.. ki şimdiye kadar hep 6 öğün beslenmiştim, azar azar sık sık durumunda yani.. yani bedenin seni doğuma bir şekilde hazırlıyo zaten, sen hiç ölemi bölemi yapayım diye düşünme, seni yönlendirecek zaten bedenin..
bende böle oldu, biçok arkadaştada aynı şey olmuş okuduğum kadarıyla.. sen rahat ol yane..

hayırlı geceler kızlar nassınız bakim???
itiraf ediyorum sanırım ben sıkıldım bu hareket edememe işinden sıkışıyorum belim ağrıyor kızım sanki patlamaya hazır bomba gibi davranıyor bana sarılırken bile sıkı sıkı sarılmıyor ben azıcık sıkıncada anne çınar var yavaş diyo ters bir hareket yapıncada endişeli gözlerle özür diliyor defalarca sanırım benim küçük kızım kardeşi geleceği için ezik davranıyor çok üzülüyorum ben bazen yüzüne bakıp gizlice ağlıyorum ufff be gece canım sıkkın saçmalıyorum yine (

bu arada trawma benide listeye ekledin dimi canım

eklemem mi bacım. 4. seni eklemişim :)). şu an iyibariyle 25 kişi olmuşuz

eklemem mi bacım. 4. seni eklemişim :)). şu an iyibariyle 25 kişi olmuşuz

ee iyi hadi 25 kişi az değil canım inşallah sorunsuz geçer hediyeleşme işide herkez bebişinin hediyesinin ve güzel dostların tadını çıkarır...

ben yatıyorum artık gece 3-5 nöbeti çekiyorum resmen dün gece saydım tam 7 kez wc ye gittim çok varmış gibi gidip boş boş yatağıma yattım şurda uyabildiğim ilk 1 saatimide pc başında geçirirsem sabaha hayalet olarak kalkar bütün gün baş ağrısıyla gezerim hepinize allah rahatlık versin bol bebişli rüyalar...

ben 35. haftadayım, daha ortada bişi yok, sen rahat ol yane.. bendeki bu rahatlıkta nedir bilmiyom yane..

Kızlar, ne ara bu kadar çok yazdınız tüm sayfaları okuyamadım. o yüzden şu ilk sayfadaki listeye nasıl eklenirim bilmiyorum. nasipse 10 Kasım gibi bekliyoruz biz de oğluşumuzu. ben de bebeşim için gerekli bi kaç şeyi alıp yıkayıp ütüledim lakin kendime pek bir şey hazırladım diyemem. bi kaç gündür havalar bozuk gidiyor, soğuk algınlığından 2 gündür yatıyor olmam bir yana (ki hepimiz aşağı yukarı yakın haftalardayız, yatmanın bile ne büyük eziyet olduğunu hepimiz biliyoruz) üstüme uygun bi tane kalın giysi bulamadım. ne giysem göbeğim açıkta, ekmek teknesindeki kirli gibi dolanıyorum. yeteri kadar gebelik giysisi aldığımı, doğuma kadar idare edeceğimi sanıyordum ama kasıma kadar yaz gibi geçecek sanmışım. tühh yine alış-veriş yapıp ekonomiye can vereceğiz demekki

bu arada henüz benim de doğum çantam hazır değil. 3 tane hastane çıkışı çok değil mi yahu? ben sadece 1 tane hastane çıkışı aldım. 3 gecelik falan? daha önce doğum yapmış olan annelerin de tavsiyesi bu yönde midir acaba?
Allah hepimizin sağlıklı ahlaklı bebişler doğurmasını, bebiş isteyenlerin de en hayırlı zamanda bebeklerine kavuşmasını nasip etsin.selamlar

ayy canım geçmiş olsun, bende senin gibiyim inaki ne giysem göbeğim açıkta kalıyor evler bile soğudu, kış için hamile kıyafeti almadım aldıklarımla idare ederim diye düşünüyorum ama havalr pek çabuk sogudu, bende evde eşimin hırkalrını giyiyorum göbegim kapanıyo bebegim üşümüyor:) bende hastane çantasına 2 tane hastne takımı koyucam ama kızlar zıbında koymamaız laızmmış birde ıslak mendil kagıt havlu vs:) bana 1 gecelik 2 pijama 1 sabahlık koy dediler, ama sezeryansa 2 gecelik koysak daha iyi olurmuş, ben baya valiz hazırlıcam ufak çantaya sıgmayacagız muhtemelen ama hala yıkayıp ütüleyip hazırlamadım çantayı çok mu geç kaldım ki

Son düzenleme:
Aldiklarin hayirli olsun,sen ve bebisin iyi günlerde kullanin canim.Rahatsizliklarin icinse gecmi olsun,az kaldi artik yapacak bisey yok dogumdan sonra hepsi düzelir merak etme.

Hosgeldin canim.Ilk sayfadaki liste icin gebelik haftan ,yasin,bebegin cinsiyeti,sat,bulundugun sehir,tahmini dogum tarihin ve karar verdiyseniz bebsin adini yazarsan kubi arkadasimiz gelince ekler seni.Bence 1 tane hastane cikisi yeter ama yanina baska yedek takimlar alman gerekir 2 takim yeter,önce onlari giydirirsin hastaneden cikarken hastane cikisini giydirirsin canim.

Canim,ceket yada yelekte alabilirsin,sabahlik ayaga kalkinca iyi olur ama uzanirken yada otururken yelek yada ceket daha rahat olur diye düsünüyorum

doğru söylüyorsun canım birde yelek yada hırka ekleyim ben.

canım doğum çantam pek güzel olmuş eksiği yok fazlası var:)) bende ne olur ne olmaz diye korkuyorum gerçi hastabe evime 10 dk uzaklıkta ama eşime söylesem o bilemez:))

benim hastane baya uzak canım evime ne olur ne olmaz koydum aklıma gelenleri

hasta bezi bebek bezinin bize göre olan versiyonu deyim sana kimisi ped ile idare ediyormuş ama bazı hastanelerde özellikle hasta bezi getirin diyorlarmış,ben aldım yanıma oyüzden.

canım yaa inşallah eşin biran önce iş bulur,sıkıntı yapma kendine tamam mı? bebeğin rızkıyla gelecek inşallah,annesi güçlü olsun ki bebeğin mutsuz olmasın içeride tamam mı? dua edeceğim canım senin için.

gulyc canım 3 takım hastane için belki çok olabilir ama zaten bebek epey bir süre o takımları giyiyor evde de.ben hastaneye 3 takım koydum.birini geldiğinde giydirecekler bebeğe 1 tane daha kesin değişecek yani. benim 3 ay önce yeğenim oldu hastane çıkışı diye epey bir takım almıştık ona baya bir giydi o kıyafetleri bebek,biraz büyük oluyor zaten ilk başta,sadece hastanede giyilecek diye düşünme yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…