- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.241
DEĞMEZ BU YANGIN YERİ , AVUÇ AÇMAYA DEĞMEZ.
DEĞİLMİKİ ÇİĞNENMİŞ İNANCIN EN SEÇKİNİ,
DEĞİLMİKİ YOKSULLAR MUTLULUKTAN HABRESİZ,
DEĞİLMİKİ AYAKLAR ALTINDA İNSAN ONURU,
EZİLMİŞ HOR GÖRÜLMÜŞ EL EMEĞİ GÖZ NURU,
ÖDLEKLER GEÇMİŞ BAŞA, DERKEN MERTLİK BOZULMUŞ,
değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene,
doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın,
değil mi ki kötüler kadı olmuş yemen' e
vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama,
seni yalnız komak var, o koyuyor adama.
ŞİMDİ DİYECEKSİNİZKİ BU KIZ NİYE YAZDI BUNLARI İÇİMDEN GELDİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM İŞTE O KADAR HAYAT BEBEĞİMİZE DAHA DOĞMADAN ACIMASIZ OYUNUNU OYNAMAYA BAŞLADI BİLE EŞİMİ İŞTEN ÇIKARDILAR
SENEMGY'ciğim paşlaşımın için teşekkürler. Okurken hem güldüm hem duygulandım. Yalnız o 5. sıradaki günde 15 kez kaka yapma kısmı beni çok korkuttu. Gerçeklik payı yoktur umarım :)
Aynı uykusuzluk durumu bende de var. Ya saat altıdan sonra sıvı almıyorum resmen, nerden geliyor o kadar anlamadımMerhaba arkadaşlar,
Uzun süredir geceleri uyku problemi yaşıyorum. Su içmeye ya da tuvalete kalktığımda uykum kaçıyor bir daha kolay kolay uyuyamıyorum. Artık kasık ağrılarımın şiddeti da biraz daha artmaya başladı. Napalım idare edicez artık.
Çoğunuz çantaları hazırlamışsınız ama benim doğru düzgün bir hazırlığım yok. 6 haftam kaldı buna rağmen en erken 2-3 haftaya tamamlarım hazırlıklarımı. Aranızda benim gibi geç kalmış olanlar var mı?
GünaydınSelam tatli anneler ve bebisler günaydinnnnTatli bebisler gelinde artik yüzünüze söyleyelim günaydin diye
Kizlar biz bugun arkadaslarla piknige gidiyoruz,burda havayi iyi bulmusken birde ptesi günü tatilken gidelim dedik.Herkese mutlu,huzurlu,saglikli,iyi pazarlar diliyorum.
Günaydınİyi eğlenceler Canım. Bizim için de eğlen, dinlen. Ben çalışıyorum bugün malesef Yarın hiiiiiç yataktan kalkmadan dinlenmek istiyorum becerebilirsem
kızlar nolur bir akıl verin. cuma gece 4 ten beri bağırsaklarım fazla mesai yapıyor.mahvoldum ,bittim.öldürecek beni bu ishal.tuzlu ,şekerli su içtim,kahve ,limon yaptım....yok anam yok...ölecem sanırım ben ishalden
kızlar nolur bir akıl verin. cuma gece 4 ten beri bağırsaklarım fazla mesai yapıyor.mahvoldum ,bittim.öldürecek beni bu ishal.tuzlu ,şekerli su içtim,kahve ,limon yaptım....yok anam yok...ölecem sanırım ben ishalden
Evet canım ben varım...işletme 4'teyim. Geçememişim ben çünkü sınava hazırlanamadım çalışan biri olarak.Ama evde çalışabilirim diye düşünüyorum bilmiyorum fazlamı hayalciyim ne:26:aöf sonucları acıklandı 2. sınıfa gecmısım ama bu sene bebekle ders calısmak nasıl olur bilmem aranızda dısardan üni. okuyan var mı??
senin adına çok sevindim canım hiç üzülme allah yardım eder ne mutlu haftaya kızımız gelcek inşallah allah yardımcın olsun...sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah...
Ağlıyorum şuanda. Anne mi oluyor bizim sarı cadımız haftaya.Sarı cadının tüy saçlı sarı bi cadısı olucak.Gerçekten de çok bi garip oldum. Üzüldüğüne değmez demiştim sana. Komşu ne güzel demiş nasıl girdiyse öyle çıkacak. Sen şimdi ye anacım. Muz ye. süt iç yoğurt ye. Balık ye. Besiye çek kendini. Minnak bişi istemiyoruz. Bi haftada bol bol meyve ye protein tüket bari biraz daha kilo alsın bizim minik sarı cadalozumuz (cadı olacağı kesin Ben sakin huylu masedon görmedim tete o ka) Ayy yerim ben onun memişlerini.
Çok sinirliydim bu akşam koca kızıma kızmıştım. Şimdi kalkıp bütün dantelleri ütüleyecek kadar mutluyum.
sağlıcakla gelsin ilk bebişimiz. Allah yar ve yardımcın olsun. heyecan yaptım yaaa
Allahım sırayla diyorduk bakın işte sıra şaşmadı (İlgimdisi'dan önce biri çıkarmazsa) satı büyük olan ilgimdisi haftaya fırt diye çıkarıyor. Ama işin garip tarafı arkasından gelen Beyhan25,Tarkull, Sedus52: ), Crafty satları aynı ve İlgimdisi'dan sonraki sıra bu ekipte. Allahtan Asifirari ikizleri fırtlatçakta ordan bi sıra kayması yaşıycaz. Ben sıramı verebilirim. Daha annemle babam gelmedi.
günaydın kızlarrr...dün akşamdan beri bir değişiğiz büyük haftalardakilere soruyorum özellikle crafty beyhan ilgimdışı...dönerken ya da oynrken ağlatıyor beni gözümden yaş geliyor sizde de oluyor mu yoksa bnmki artık geliyorum sinyalimi veriyor? Dün gece eşim bile korktu böbreklerimi tekmeliyor bel tarafım kopuyor böyle yapınca kemiklerimi ittiriyor.Artık taşıyamıcam dersin ya işte o sınırdayım sanki...
oglene dgru dr umu aradım once sekreterıyle konustum ona ulasamdım dogumdaymıs,cepten aramk ıstemedım agzıma gelenı saydım... oglenden snra aradı dr um dunku durumunu anlattı tam gun yasasıyla ılgılı sorunlar cıktıgını bı kactane dogumuyla ılgılı sıkıntı yasadgnı emeklı olmk zorunda bırakıldıgını ozel hastane kendısının olmasına ragmen dogumlara gıremıycegnın haberını verdı vs vs... bnde bunlarn bı bahne olmadgnı cok uzuldgmu soledım herseyı gectımde neden butun bılgılerımı kendı bılgısayarınızdan yazdırıp bana dosyalayıp verdınız dıye sordum egerkı ızmırde olmazsam ve erken dogum yaparsan kalp hastası oldgn ıcın butun bılgıler elınde olsun dıye dedı neden haftada bır degıl kontrolum dedım daha ne ıstıyosun ıste suyun normal o yuzden 15 gun sonra gelmen uygun dedı gereklı acıklamaları yaptı bnde keske dun boyle anlatsaydınız bn cok uzuldm butun gece uyumadım agladım yıprandım dedım o da cok uzuldu nysekı hafta ıcı dogumumun olucagı hsatnede olucakmıs en gec carsamba ıcın sekreterı arıycak afı yapılıcak nst ve usg de de bakılıp sezeryan ıcın gun verıcek...... hallettıgım ıcın cok mutlyyum ama agzıma gelenı soyledgm ıcınde ıcım sogudu yemın ederm hıc bu kdr hafıfledıgımı hatırlamıyorum.. bnden haberler bole sanırım 37 yı bıtırıp 38 den bı kac gun alınca yanı haftaya kızımla kavusucam.......
Allahım sırayla diyorduk bakın işte sıra şaşmadı (İlgimdisi'dan önce biri çıkarmazsa) satı büyük olan ilgimdisi haftaya fırt diye çıkarıyor. Ama işin garip tarafı arkasından gelen Beyhan25,Tarkull, Sedus52: ), Crafty satları aynı ve İlgimdisi'dan sonraki sıra bu ekipte. Allahtan Asifirari ikizleri fırtlatçakta ordan bi sıra kayması yaşıycaz. Ben sıramı verebilirim. Daha annemle babam gelmedi.
hayırlı geceler kızlar nassınız bakim???
itiraf ediyorum sanırım ben sıkıldım bu hareket edememe işinden sıkışıyorum belim ağrıyor kızım sanki patlamaya hazır bomba gibi davranıyor bana sarılırken bile sıkı sıkı sarılmıyor ben azıcık sıkıncada anne çınar var yavaş diyo ters bir hareket yapıncada endişeli gözlerle özür diliyor defalarca sanırım benim küçük kızım kardeşi geleceği için ezik davranıyor çok üzülüyorum ben bazen yüzüne bakıp gizlice ağlıyorum ufff be gece canım sıkkın saçmalıyorum yine(
bu arada trawma benide listeye ekledin dimi canım
aöf sonucları acıklandı 2. sınıfa gecmısım ama bu sene bebekle ders calısmak nasıl olur bilmem aranızda dısardan üni. okuyan var mı??
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir geceleri uyku problemi yaşıyorum. Su içmeye ya da tuvalete kalktığımda uykum kaçıyor bir daha kolay kolay uyuyamıyorum. Artık kasık ağrılarımın şiddeti da biraz daha artmaya başladı. Napalım idare edicez artık.
Çoğunuz çantaları hazırlamışsınız ama benim doğru düzgün bir hazırlığım yok. 6 haftam kaldı buna rağmen en erken 2-3 haftaya tamamlarım hazırlıklarımı. Aranızda benim gibi geç kalmış olanlar var mı?
kızlar selam,
moralim bozuk biraz, dün dr kontrolümüz vardı, çok şükür 1.887 gr ve 42 cm olmuş minik sıpa, ama dr suyunda azalma var dedi, su miktarını artırmamı söledi, 3 lt den fazla içecekmişim. içtiğim su direkt sıvıyı artırmıomuş tabiki ama az da olsa faydası var ve senin vücudunun susuz kalmaması gerek dedi. akıntım oluyodu, meğerse sıvı azalmasından dolayıymış. çok moralim bozuldu, umarım içtiğim sular işe yarar. daha çok küçük çünkü oğlum..
bi sinir olduğum ve moralimi bozan durum ise hastane konusu. ben doktorumun olduğu hastanede doğum yapmıcam. o avrupa yakasında, biz anadolu yakasında. geçen ay hastanemiz belli değildi, bu sefer dedik karar verdik burası diye. peki dedim sezeryan ok de normal doğum olursa nasıl yapıcaz?o zaman burlara yakın olmasını tercih edioruz dedi ii de ben zaten hem o sancıyla köprü geçmek istemiorum, hemde bulunduğu hastane acayip pahalı bi hastane (12.500 tl sezeryan fiyatı) bu iki sebepten dolayı vazgeçtik bulunduğu hastaneden.
2 hastane önerdi, ona yakın. birini biliorum orası ulaşımı çok zor olan bi hastane ve sürekli trafik olan bi yer, orayı hayatta istemem. diğer dediği yeri ilk kez duydum hayatımda,kalktık gittik eşimle, butik hastane gibi bişey, hiç beğenmedik. yeni doğan ünitesi olup olmadığını bile bilmiorum. ayrıca normal doğum diye giderim ama illa normal olcak die bişi yokki, belki olmucak ve sezeryana alcaklar. anestezi uzmanlarını bilmem, diğer hastanenin bilioruz araştırdık. suit oda varmı dioruz var diolar, odayı perdeyle ikiye ölmüşler bu suit odaymış dr a da çok sinirlendim, geçen ay hiç bööle bi durumdan bahsetmemişti, ben sorunca böle bi cevap verdi. 15 gün sonra kontrol var, beyenmedim dicem ve istemiorum avr yakasında doğum yapmak. benim o sancıyla köprü geçmem mi daha kolay yoksa onun mu? napcağımı bilmiorum, moralim sıfır, bu saatten sonra gelemem normal için derse ben kimi bulurum.
çok uzun yazdım kusura bakmayın nolurrr, uyumadım dünden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?