2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya bacıcanlar ben çok fenayım midem acayip yanıyor dışarda yemiştik akşam dokundu herhalde bende pek olmuyordu mide sorunu bu saatte dikti beni ayakta süt içtim rennie duo içtim banamısın demedi napıcam bilemiyorum buraya takılayım biraz zaman geçer dedim siz de burda olmasanızda paylaşmak istedim

kızlar nolur bir akıl verin. cuma gece 4 ten beri bağırsaklarım fazla mesai yapıyor.mahvoldum ,bittim.öldürecek beni bu ishal.tuzlu ,şekerli su içtim,kahve ,limon yaptım....yok anam yok...ölecem sanırım ben ishalden

Son düzenleme:

cnm benim umutsuz olma bi kapı kapanır bi kapı açılır.inşallah allahın izniyle daha ii bi iş bulur.

Selam tatli anneler ve bebisler günaydinnnnTatli bebisler gelinde artik yüzünüze söyleyelim günaydin diye
Kizlar biz bugun arkadaslarla piknige gidiyoruz,burda havayi iyi bulmusken birde ptesi günü tatilken gidelim dedik.Herkese mutlu,huzurlu,saglikli,iyi pazarlar diliyorum.

SENEMGY'ciğim paşlaşımın için teşekkürler. Okurken hem güldüm hem duygulandım. Yalnız o 5. sıradaki günde 15 kez kaka yapma kısmı beni çok korkuttu. Gerçeklik payı yoktur umarım :)

Ben de öyle umuyorum :96: Ya eskiden bebeklerin altı alınırken bakamazdım hiç. İçim kaldırmazdı. Daha bebiş gelmeden farkediyorum şimdi bana asla rahatsızlık vermeyeceğini. Tabi 15 kere olmasa iyi olur, bebek bezi açısından da

Aynı uykusuzluk durumu bende de var. Ya saat altıdan sonra sıvı almıyorum resmen, nerden geliyor o kadar anlamadım Ağrılar da minik minik başladı. Ben de pek hazırlık yapmış değilim valla. Daha alınacak bir sürü şey var. Sürpriz yapmaz inşallah sıpacıklar erken gelip.

Günaydın İyi eğlenceler Canım. Bizim için de eğlen, dinlen. Ben çalışıyorum bugün malesef Yarın hiiiiiç yataktan kalkmadan dinlenmek istiyorum becerebilirsem

Günaydın İyi eğlenceler Canım. Bizim için de eğlen, dinlen. Ben çalışıyorum bugün malesef Yarın hiiiiiç yataktan kalkmadan dinlenmek istiyorum becerebilirsem

Cok tesekkürler canim,eglenirim hepimizin yerineSana iyi calismalar bugün icin yarinda istedigin gibi dinlen insaallah

gunaydın kızlar
ızne ayrıldım artık persembeden berı calısmıyorum oyuzden fazla gıremedım evle ugrastım kardesım geldı sehır dısından bıraz hıc fırsat bulamadık okumaya yanasıyım dedım yazdıklarınızı okadar cok kaynatmısınız kı okuyamadık umarım hepınızın keyfı yerındedır
bızde yavas yavas hastane cantamızı hazırlamaya basladık ama beynım sulandı nereye neyı nasıl koyacagımı sasırdım kolay gıbı gorunuyordu onemsemıyordum ama kafam cok karıstı ya

aöf sonucları acıklandı 2. sınıfa gecmısım ama bu sene bebekle ders calısmak nasıl olur bilmem aranızda dısardan üni. okuyan var mı??

Mutlaka doktorunla görüş bol sıvı tüket hamilelikte çok önemli ishal birde uzun sürüyorsa daha da önemli ama korkma tabi...Bende 6.ayımda zehirlenme tarzında oldum serum takmışlardı..

aöf sonucları acıklandı 2. sınıfa gecmısım ama bu sene bebekle ders calısmak nasıl olur bilmem aranızda dısardan üni. okuyan var mı??
Evet canım ben varım...işletme 4'teyim. Geçememişim ben çünkü sınava hazırlanamadım çalışan biri olarak.Ama evde çalışabilirim diye düşünüyorum bilmiyorum fazlamı hayalciyim ne:26:

mersinli geçmiş olsun arkadaşım. Bu aylarda sanırım çoğunluğumuzun sıkıntısı bu. Gerçekten zor bir durum. Karın ağrılarıyla tuvalete koşturmak sinir bozucu. Kızlar benim merak ettiğim hamilelikte kabızlık ve hemoroid şikayetlerinin arttığını duymuştum, ben de çok şükür böyle bir sıkıntı olmadı, bunlardan çok korkuyordum. Çok şükür henüz olmadı, bu saatten sonra olur mu dersiniz? Çünkü ben birkaç yıl önce bir ameliyat geçirdim ve asla kabız olmamam lazım, hastalığım tekrar nüksedebilir, Allah korusun. Hamile kalınca en çok korktuğum konu buydu. Son 2 ayda kabız, hemoroid şikayetimiz olur mu dersiniz? Yoksa bu ishal durumu doğuma kadar sürer mi acaba? :18:

günaydın kızlarrr...dün akşamdan beri bir değişiğiz büyük haftalardakilere soruyorum özellikle crafty beyhan ilgimdışı...dönerken ya da oynrken ağlatıyor beni gözümden yaş geliyor sizde de oluyor mu yoksa bnmki artık geliyorum sinyalimi veriyor? Dün gece eşim bile korktu böbreklerimi tekmeliyor bel tarafım kopuyor böyle yapınca kemiklerimi ittiriyor.Artık taşıyamıcam dersin ya işte o sınırdayım sanki...

yazdıklarınız için sağolun kızlar.preg ,o tekmeler bende de oluyor.inan bazen sakin sakin otururken çığlık atıyorum.sıpalar kaslarını bizde deniyorlar.

senin adına çok sevindim canım hiç üzülme allah yardım eder ne mutlu haftaya kızımız gelcek inşallah allah yardımcın olsun...sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah...

ınsallahh canım... hayırlısıyla bı kurtulsak kucagımzda gorsek hepımız..

kıyamammm..... sabah kahvaltıda konustuk esımle smdı bız sarı bısey beklıyoruz ya bembeyaz uzun sıyah saclı kara bı kız gelırmı dedı esım olsuunnnn buyudukce acılır rengı nası lsa sacları dokuluo genelede bebıslerın.. evet ufacık bı cadıcıık gelıcek ztn karnımdaykende cadı kızım dıye sevıyorum... vvallhı dgru dıyosunnn muz ayran sut ole gıdıyo ogun aralarımm ınsallah buyusun daha ... evet sarı ınadı olsun anası gbı makedon bı cadı daha ay yaaa kocsıme acıdım smdıı... hem dur kızım gelme gaza bu kadarr bırak dantellerı annen utulesın gelınce yormak kendını..

sağlıcakla gelsin ilk bebişimiz. Allah yar ve yardımcın olsun. heyecan yaptım yaaa

ınsallah arkadasımmm bakalım bnden once pırtlayan olcakmı..?

evet sasmadı tabıı bı suprız olmazsa... arkamdan beklıyorum bacılar hepınızıı sıkılmıstır mınnaklar ıcerde.. asıfırarının ıkızlerı gelsn saglıcakla ınsallah saglıkla gelsınler annelerıne... az kaldı kavusucan annene babana sabret ve geldıkleırnde azıcık naz yap son anlarında..

5 tane karanfılı hap gbı yut suyla cıgnemeden oglen 5 tane aksam 5 tane ac karnına ve yemek yeme ıkı gun sadece yagsız makarna haslanmıs patates ve pırınc lapası tuket sabahları yumurta ye karanfıl antıseptıkdır kesınlıkle ıyı gelıcek dua edıceksın bana..

canım.. artık agırlastıkları ıcın yerlerıde yok kocaman oldu mınnaklar o yuzden acıtıyorlar..gecen gun ayagını dayadı donerken gozlerım dolduu yakaladım ayagını o derece hıssettım bellı oluyodu yani.. helekiii bazen asagı tarafıma ellerını dayıyoo o zaman mafoluyorum bıcak batması gbı dr uma sordm bunlar gun agrıların 32 den snra oluck korkma dedı rahatım smdı o canımı acttıkca karnımı kasıyorum gergınlestırdgı yerden cekıo kolunu bacagını..

Çok şükür,çok sevindim canım,hayırlısıyla bekliyoruz haberlerini...

Doğurun bakalım sırayla,doğurun bizi unutun

Nurcum kızınla konuşarak halledebilirsin bu meseleyi,gerekirse bir uzmana danış,ama bence sorun olmayacak.
İster istemez kızının da hayatı değişecek,o da merak ediyor olacakları...
Sen onu bu denli düşündüğüne göre iyi bi annesin canım:)
Hiç endişelenme,onunla bol bol konuş,bebeğin olunca da sana yardım etmesi için onunla işbirliği yap,soyutlama...

Tebrik ederim seni:)
Ben de ikinci üniversite hayalleri kuruyordum,felsefe okumayı çok istemişimdir.
Açıköğretime yazıldım,eşimi de işletmeye yazdırdım:)
Gel gör ki hamileleik süreci ilk 4 ay beni çok zorladı,kitaplara bakmak bile midemi bulandırıyordu.
Şimdilik ara verdim ama istiyorum,ki istediğim her şeyi yapmışımdır:)
İtiraf etmeliyim ki dışardan okumak çok zor.
Açıköğretimde okuyan herkesi tebrik ediyorum...

Üzülme yalnız değilsin,sanırım aynı haftadayız,doğum ne zaman benim doktorun verdiği tarih 10 kasım,hemen hemen herşeyim hazır gibi ama çantamı yerleştirmedim henüz,neyi bekliyorum onu da bilmiyorum :) şu ara çantadan çok bebeğimin ters olması beni düşündürüyor,acaba dönecek mi,dönmeyecek mi tek düşündüğüm bu.. normal doğumdan acayip korkmama rağmen normal doğum istiyorum :18: bakalım hayırlısı neyse o olsun diyorum artık .. inş hepimiz kolay,sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız..

ahh ahh açık öğretim konusunu açmışsınız çok dertliyim ben işletme 4teyim ve sadece 1 ders yüzünden mezun olamadım:120:

kızlar selam,
moralim bozuk biraz, dün dr kontrolümüz vardı, çok şükür 1.887 gr ve 42 cm olmuş minik sıpa, ama dr suyunda azalma var dedi, su miktarını artırmamı söledi, 3 lt den fazla içecekmişim. içtiğim su direkt sıvıyı artırmıomuş tabiki ama az da olsa faydası var ve senin vücudunun susuz kalmaması gerek dedi. akıntım oluyodu, meğerse sıvı azalmasından dolayıymış. çok moralim bozuldu, umarım içtiğim sular işe yarar. daha çok küçük çünkü oğlum..

bi sinir olduğum ve moralimi bozan durum ise hastane konusu. ben doktorumun olduğu hastanede doğum yapmıcam. o avrupa yakasında, biz anadolu yakasında. geçen ay hastanemiz belli değildi, bu sefer dedik karar verdik burası diye. peki dedim sezeryan ok de normal doğum olursa nasıl yapıcaz?o zaman burlara yakın olmasını tercih edioruz dedi ii de ben zaten hem o sancıyla köprü geçmek istemiorum, hemde bulunduğu hastane acayip pahalı bi hastane (12.500 tl sezeryan fiyatı) bu iki sebepten dolayı vazgeçtik bulunduğu hastaneden.
2 hastane önerdi, ona yakın. birini biliorum orası ulaşımı çok zor olan bi hastane ve sürekli trafik olan bi yer, orayı hayatta istemem. diğer dediği yeri ilk kez duydum hayatımda,kalktık gittik eşimle, butik hastane gibi bişey, hiç beğenmedik. yeni doğan ünitesi olup olmadığını bile bilmiorum. ayrıca normal doğum diye giderim ama illa normal olcak die bişi yokki, belki olmucak ve sezeryana alcaklar. anestezi uzmanlarını bilmem, diğer hastanenin bilioruz araştırdık. suit oda varmı dioruz var diolar, odayı perdeyle ikiye ölmüşler bu suit odaymış dr a da çok sinirlendim, geçen ay hiç bööle bi durumdan bahsetmemişti, ben sorunca böle bi cevap verdi. 15 gün sonra kontrol var, beyenmedim dicem ve istemiorum avr yakasında doğum yapmak. benim o sancıyla köprü geçmem mi daha kolay yoksa onun mu? napcağımı bilmiorum, moralim sıfır, bu saatten sonra gelemem normal için derse ben kimi bulurum.

çok uzun yazdım kusura bakmayın nolurrr, uyumadım dünden beri

maşallah bebişe canım. moralinide bozma hiç değmez bi şekilde herşey yoluna giriyo merak etme sıkıntı yapıp üzme bebişi öyle yada böyle bi çaresi buluncak doktorunla anlaşıp halledersin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…