- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.261
maşallah bebişe canım.moralinide bozma hiç değmez bi şekilde herşey yoluna giriyo merak etme sıkıntı yapıp üzme bebişi öyle yada böyle bi çaresi buluncak doktorunla anlaşıp halledersin inşallah..
DEĞMEZ BU YANGIN YERİ , AVUÇ AÇMAYA DEĞMEZ.
DEĞİLMİKİ ÇİĞNENMİŞ İNANCIN EN SEÇKİNİ,
DEĞİLMİKİ YOKSULLAR MUTLULUKTAN HABRESİZ,
DEĞİLMİKİ AYAKLAR ALTINDA İNSAN ONURU,
EZİLMİŞ HOR GÖRÜLMÜŞ EL EMEĞİ GÖZ NURU,
ÖDLEKLER GEÇMİŞ BAŞA, DERKEN MERTLİK BOZULMUŞ,
değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene,
doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın,
değil mi ki kötüler kadı olmuş yemen' e
vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama,
seni yalnız komak var, o koyuyor adama.
ŞİMDİ DİYECEKSİNİZKİ BU KIZ NİYE YAZDI BUNLARI İÇİMDEN GELDİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM İŞTE O KADAR HAYAT BEBEĞİMİZE DAHA DOĞMADAN ACIMASIZ OYUNUNU OYNAMAYA BAŞLADI BİLE EŞİMİ İŞTEN ÇIKARDILAR
benım günüm sızınle aynı önce kım fırtlıycak bakalım
günaydın kızlarrr...dün akşamdan beri bir değişiğiz büyük haftalardakilere soruyorum özellikle crafty beyhan ilgimdışı...dönerken ya da oynrken ağlatıyor beni gözümden yaş geliyor sizde de oluyor mu yoksa bnmki artık geliyorum sinyalimi veriyor? Dün gece eşim bile korktu böbreklerimi tekmeliyor bel tarafım kopuyor böyle yapınca kemiklerimi ittiriyor.Artık taşıyamıcam dersin ya işte o sınırdayım sanki...
kızlar selam,
moralim bozuk biraz, dün dr kontrolümüz vardı, çok şükür 1.887 gr ve 42 cm olmuş minik sıpa, ama dr suyunda azalma var dedi, su miktarını artırmamı söledi, 3 lt den fazla içecekmişim. içtiğim su direkt sıvıyı artırmıomuş tabiki ama az da olsa faydası var ve senin vücudunun susuz kalmaması gerek dedi. akıntım oluyodu, meğerse sıvı azalmasından dolayıymış. çok moralim bozuldu, umarım içtiğim sular işe yarar. daha çok küçük çünkü oğlum..
bi sinir olduğum ve moralimi bozan durum ise hastane konusu. ben doktorumun olduğu hastanede doğum yapmıcam. o avrupa yakasında, biz anadolu yakasında. geçen ay hastanemiz belli değildi, bu sefer dedik karar verdik burası diye. peki dedim sezeryan ok de normal doğum olursa nasıl yapıcaz?o zaman burlara yakın olmasını tercih edioruz dedi ii de ben zaten hem o sancıyla köprü geçmek istemiorum, hemde bulunduğu hastane acayip pahalı bi hastane (12.500 tl sezeryan fiyatı) bu iki sebepten dolayı vazgeçtik bulunduğu hastaneden.
2 hastane önerdi, ona yakın. birini biliorum orası ulaşımı çok zor olan bi hastane ve sürekli trafik olan bi yer, orayı hayatta istemem. diğer dediği yeri ilk kez duydum hayatımda,kalktık gittik eşimle, butik hastane gibi bişey, hiç beğenmedik. yeni doğan ünitesi olup olmadığını bile bilmiorum. ayrıca normal doğum diye giderim ama illa normal olcak die bişi yokki, belki olmucak ve sezeryana alcaklar. anestezi uzmanlarını bilmem, diğer hastanenin bilioruz araştırdık. suit oda varmı dioruz var diolar, odayı perdeyle ikiye ölmüşler bu suit odaymış dr a da çok sinirlendim, geçen ay hiç bööle bi durumdan bahsetmemişti, ben sorunca böle bi cevap verdi. 15 gün sonra kontrol var, beyenmedim dicem ve istemiorum avr yakasında doğum yapmak. benim o sancıyla köprü geçmem mi daha kolay yoksa onun mu? napcağımı bilmiorum, moralim sıfır, bu saatten sonra gelemem normal için derse ben kimi bulurum.
çok uzun yazdım kusura bakmayın nolurrr, uyumadım dünden beri
Kızlar, ne ara bu kadar çok yazdınız tüm sayfaları okuyamadım. o yüzden şu ilk sayfadaki listeye nasıl eklenirim bilmiyorum. nasipse 10 Kasım gibi bekliyoruz biz de oğluşumuzu. ben de bebeşim için gerekli bi kaç şeyi alıp yıkayıp ütüledim lakin kendime pek bir şey hazırladım diyemem. bi kaç gündür havalar bozuk gidiyor, soğuk algınlığından 2 gündür yatıyor olmam bir yana (ki hepimiz aşağı yukarı yakın haftalardayız, yatmanın bile ne büyük eziyet olduğunu hepimiz biliyoruz) üstüme uygun bi tane kalın giysi bulamadım. ne giysem göbeğim açıkta, ekmek teknesindeki kirli gibi dolanıyorum. yeteri kadar gebelik giysisi aldığımı, doğuma kadar idare edeceğimi sanıyordum ama kasıma kadar yaz gibi geçecek sanmışım. tühh yine alış-veriş yapıp ekonomiye can vereceğiz demekki
bu arada henüz benim de doğum çantam hazır değil. 3 tane hastane çıkışı çok değil mi yahu? ben sadece 1 tane hastane çıkışı aldım. 3 gecelik falan? daha önce doğum yapmış olan annelerin de tavsiyesi bu yönde midir acaba?
Allah hepimizin sağlıklı ahlaklı bebişler doğurmasını, bebiş isteyenlerin de en hayırlı zamanda bebeklerine kavuşmasını nasip etsin.selamlar
cnm sertleşti tabii ki hareketler can yakıyor ama ağlatmadı daha :)
ah be canım
sanıo musun o dizilerdeki gibi bağıra bağıra sancıyla gideceğiz :)
artık biz de dr lar da bilinçli
neredeyse 24 saat önceden anlaşılıyor doğumun olacağı, bebeğin sağlıklı tek derdin köprü geçmek olsun :)
ben isteyerek bilerek dr a ve hastaneye güvendiğimden NORMAL olursa şişli den kadıköye gideceğim
var sen hesapla gün içi olursa trafiği
ama umrumda diil ki aklım içim rahat
en kötü polis eşliğinde giderim atraksiyon olur die seviniom ben
herkese iyi pazarlar arkadaşlar umarım herkes güzel sorunsuz bir gün geçirir minik melekleriylesize bir sorum olacak aynı sorunu yaşayan biri muhakkak vardır ya da birinden duymuştur falan. arkadaşlarr son bi kaç gündür akıntımın arttığının farkındayım bu neden olur bir bilen var mı günlük pedi hamileliğin başında terk etmiştim sürekli kağıt havlu kullanıp her tuvalette değiştiriyorum ama artık ıslaklık durumu rahatsız etmeye başladı bilmiyorum doktora bi görünsemmi bu durumdan ötürü ne dersiniz kızlar bi cevap verin lütfen
merhaba, ben ikinci üniversite olarak felsefe okuyorum açıköğretimde. finallerde işlerin yoğunluğundan bir dersi bırakmıştım büte.. büte girdim ama çalışmak stemedi canım hiç, yine kaldım o yüzdenaöf sonucları acıklandı 2. sınıfa gecmısım ama bu sene bebekle ders calısmak nasıl olur bilmem aranızda dısardan üni. okuyan var mı??
ya aslında son doktor kontrolümüzü 3 gün önce yaptık o zaman suyunun falan normal olduğunu söyledi.önceleri pek önemsemiyordum ama iki gündür iyiden iyiye canımı sıkmaya başladı akıntı meselesi. bi anda bi ıslaklık oluyo ve koşa koşa tuvalete gidiyorum. neyse hafta içi gene bi doktor yolu gözüküyor bana anlaşılancanım selam, dr una görün istersen, sabah yazmıştım bende akıntım olduğunu. dün dr randevumuzda suyumun azaldığı ortaya çıktı, akıntıdan anlaşılırmış, ama her akıntı böyle olacak diye birşey yok tabiki.. bana bol su iç dedi. 15 gün sonra yine bakılacak. ihmal etme istersen. su içmek direkt suyu artırmasada, drlar su içilmesini öneriolar.
ya aslında son doktor kontrolümüzü 3 gün önce yaptık o zaman suyunun falan normal olduğunu söyledi.önceleri pek önemsemiyordum ama iki gündür iyiden iyiye canımı sıkmaya başladı akıntı meselesi. bi anda bi ıslaklık oluyo ve koşa koşa tuvalete gidiyorum. neyse hafta içi gene bi doktor yolu gözüküyor bana anlaşılanhayırlısıyla bi dünyaya getirseydik şu çocukları eski günlerimize bi dönseydik
kızlar ben resmen altıma kaçırıyorum ya... çok utanıyorum kendimden... altımı bağlıycam nerdeyse
bende dr a güveniyorum ama istemediğim bir hastane, mecbur olarak gitmek istemiyorum. ben hastanemi ayarlamıştım. son anda bu çıkınca gerçekten moralim bozuldu. ilk defa duyduğum bi hastane hiç içime sinmedi inan.
bende hamilelik süresince, bi doğum sırası köprü geçme fobisi oldu nedense :))) keşke senin gibi olabilsem :)
slm canım kaç haftalıksın sen bana kalsa hemen çıkartmak istiyorum artık çok özledik bebişimizi....
kendi adıma söyliyeyim ben listeyi sildim ama eğer çantana ne koyduğunu sen listelersen buraya eksiklerin varsa biz de aklımıza gelenleri söylerizKızlar hastane çantası listeniz bilgisayarınızda kayıtlıysa tekrar kopyalabilir misiniz? Bir şeyleri unutmuşum gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?