2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kendi adıma söyliyeyim ben listeyi sildim ama eğer çantana ne koyduğunu sen listelersen buraya eksiklerin varsa biz de aklımıza gelenleri söyleriz

3 ad. pijama takımı
1 ad. gecelik (gecelik giymeyi sevmem, çok üşürüm, Kasım'da giymem diye düşünüyorum, ama bulunsun bir tane)
1 ad. sabahlık
1 ad. yelek/hırka/şal (çok üşürüm diye:))
terlik
çorap
emzirme sütyeni, atleti
ped, yatak koruyucu
havlu, kağıt havlu, ıslak mendil
antibakteriyel sabun
poşet(kirli çamaşır vs. için)
pike takımı(hastaneninkini kullanmam sanırım)
fotoğraf makinesi, şarj aleti, hafıza kartı
toka, tarak, diş fırçası ve macunu

Bunlar benim için olanlar. Bebeğinkileri hazırlamadım henüz. Onlara yarın bakmayı düşünüyorum. Anne için eksik bir şeyler var mı sizce?

İyi hafta sonları tatlı anneler ve kuzucukları...Akıntıdan bahsetmişiniz bende de o sorun var....bende iç çamaşırımız değiştiriyorum evde olduğumda..Aslında aşırı akıntım yok ama kaşıntı oluyor zaman zaman ...

Arkadaşlar benim sorum size akıntısı olupta vajinal kaşıntısı olan varmı...Beni tedirgin eden kaşıntı kısmı...Yorumlarınızı bekliyorum...ne yapmalıyım...

burdakilere ek olarak ben çantama göğüs ucu kremi, göğüs pedi, büyük boy külotlardan koydum (3 tane yeter gibi geldi 5-6 koyanda var), süt artırıcı çay, bir tane çay fincanı ve çay kaşığı ekledim. ayrıca ped koymadım hasta altı bezi koydum bel bantlı olanlardan. hasta altı bezi koyunca pede gerek kalmıyor dediler. zaten ilk gün o bezle durucaz. tabi temkinli olmakta yarar var eklenebilir ped.

Son düzenleme:
slm kizlar herkese ii pazarlar... kizzim babannesiyle parka gitti bende yazma firsati bulmusken yazayim dedim aramizda normal dogum isteyen arkadaslar az sanirim bircogumuzun sorunlari ve korkulari var ben ilk dogumumu bulgaristanda yaptim normal ve kesesizdi cok sukur allahima cok kolay bir dogum olmustu nisan gelmisti benden neyse asil soylemek istedigim normal dogumu kolaylastirmak ve kaslarinizi guclendirmek icin bir yontem denemistim yani kucuk tuvaletinizi yaparken istemli olarak durduruyosun icinden 10 a kadar sayiyosun ve tekrar devam bu yontem kaslarinizi guclendiriyo ve yirtik olusmasini engelliyo ayni zamanda istemedende olsa hani hapsururken filan kaciriyoruz ya iste onu azaltiyo.... allah kolaylik verdi bana tabiki ve ben dogum odasina alinmadan once ayetel kursi, felak, nas, ihlas surelerini hep okudum allah hepicimize hayrili ve saglikli dogumlar nasip etsin insallah hepimiz bir avazda kurtuluruz

Onu sormayı unuttum. Göğüs ucu kremi Lansinoh almayı düşünüyorum. Sizler de o marka mı aldınız? Göğüs pedi hangi marka aldınız? Bir de göğüs kalkanı diye bir şey var. Bunu da hastane çantamıza koymamız gerekir mi? Süt artırıcı çay aklıma gelmemişti. Teşekkürler.

Kızlar bir de bebeğin ağzına hurma sürmek sünnet, eğer uygulamak isteyen varsa hastane çantasına hurma da koysun.

Canım bende açılmadı sayfa. Ben önce internetten beğendim, sonra gittim bir bebek mağazasında gördüm aynısını, test ettim, kullanışı rahat mı diye, sonra satın aldım. Sen de önce gör, kullan biraz, yani bir iki test sürüşü yap, sonra al bence.

kızlar çekiliş yapılmadı demi hala? trawma benı eklemyı unutmadın inşallah?
annemdeyim sık sık girebilir miyim bilmiyorum ya da girsemde geçmişi okuyamayabilirim.bana özelden mesaj atar mısınız çekiliş olunca haberim olsun.öpüyorum hepinizi

merhabalar,

öncelikle sağ salim bebeklerinize kavuşmanızı dilerim..
topiği takip ederken tesadüfen gördüm..
bebeğim 2 aylık oldu ve kaşıntı akıntı sıkıntılarını yaşamıştım mutlaka doktorunuza söyleyin..
krem kullandım iyi geldi fakat yanında fitil de kullandım ben..enfeksiyon kapmışım..
muayene sırasında doktorun aldığı sıvı ile teşhis edildi.endişelencek bir durum yok fakat tedavi etmeliyiz demişti mutlaka doktorunuza danışın kızlar
hayırlı doğumlar, sevgiler

çok hoşmuş ama çok pahalı yaw.güle güle kullanın diyelim o zaman:) ben anakucağını ayrı aldım bu arabalardakiler çok ağır oluyor bebeler ztn ağır iyice taşınmıyor yeğenimden biliyorum o yüzden travel sistem kullanmıcam zati kış bebesi mart nisan gibin alıcam sanırım ben iyice aheste aheste yaya yaya gidiyom:)Çok mu rahatım nee:)

Dün arkdşım diyor yok buhar makinesi al kış bebeği bu, yok telsiz al odadan sesini duymazsın amaaann dedim evde 4 kişiyiz herhalde birimiz duyarız hem ciğerleri açılsın bağırmayı öğrensin:)))cani anne:) buhar makinesi fln da düşünmüyom açarım camları hava alsın doğal büyütcem ben bu çocuğu yaw

eheheheh
ben her gün köprü geçtiğimden 8,5 aydır bana olağan gelio :)

aslına bakarsan bende öyleydim, ama hamile kaldıktan sonra homeoffice çalışmaya başladım, haftanın bir günü ofise gidiyorum. o nedenle köprüden hergün uzak kaldım anlayacağın :)))

benim akıntım var ama kaşıntım yok canım. 5. ayda olmuştu, onun için fitil vermişti dr um, öylelikle geçti.

herkese hayırlı günler annişler, bebeişi benim gibi yan yada terse duran hazneye girmemiş olan var mı? öpüyorum hepinizi keyifli bereketli pazarlar

Merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır takip ediyorum forumu ama yeni üye oldum sayılır. 32+ 4 deyiz oğlumla. gün sayıyoruz bir taraftan hazırlıklar var. heyecanlı günler gerçekten. burda paylaştıklarınız için herkese teşekkürler kafamdaki bir çok sorunun cevabını alıyorum sizlerden. Oğlumun adını da DORUK koymayı düşünüyoruz. paylaşmak istedim. Allah hepimize Bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı başında kucağımıza almak nasip etsin:) bu arada senemgy gerçekten eğlenceliymiş yazdıkların:)

Kubi beni de eklermisin listeye. kdck 32+4 yaşım 27 şehir izmir sat 16 şubat cinsiyet erkek isim DORUK muhtemel doğum tarihi 23 kasım sanırım bu kadardı.:)) teşekkürler.

teşekkürler canım o da güzelmişöben mağazada görüp beğenmiştim eşim almış gelmiş bu sorunu dA hallettik çok şükür en ufak bişey bile bebek için alınınca olay oluyor her detay araştırılıyor yoruldum valla...

bir de bebek çantalarını beğenmedim ben de gittim spor mağazasından bir çanta alldım yıkanıyor filan çok güzel

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRjlNqE-dp1I-Quq9-VrIbK7FgRAnH60h9enkwnofuA1ZPnV0HKOA içine de sevi bebenin pratik alt açmasını aldım kuş kadar o da bu işi de hallettim artık şeker işi kaldı geriye

cnm fiyatı çok iimiş
nerden aldın yazar mısın ya bende bi bakayım

tatlım ben idil baby den aldım. bahçelievlerdeki kadir has mağazasından. 2 ay önce falan aldık indirimdeydi, çok ucuza geldi. gerçek fotosunuda eklemeye çalıştım ama sistemde sorun var, bi ara yüklerim.

haa aldıysan ok, çok güzeller iyi günlerde kullansınlar inş.. sorma herşeyi tek tek araştırıyoruz. bende daha çanta almadım, senin eklediğin güzelmiş, ama ben sırt çantası gibi alayım diyorum, bi türlü beğenipte alamadım..
şekeride pelinbebekten aldım cnm, bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…