- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.281
kendi adıma söyliyeyim ben listeyi sildim ama eğer çantana ne koyduğunu sen listelersen buraya eksiklerin varsa biz de aklımıza gelenleri söyleriz
burdakilere ek olarak ben çantama göğüs ucu kremi, göğüs pedi, büyük boy külotlardan koydum (3 tane yeter gibi geldi 5-6 koyanda var), süt artırıcı çay, bir tane çay fincanı ve çay kaşığı ekledim. ayrıca ped koymadım hasta altı bezi koydum bel bantlı olanlardan. hasta altı bezi koyunca pede gerek kalmıyor dediler. zaten ilk gün o bezle durucaz. tabi temkinli olmakta yarar var eklenebilir ped.3 ad. pijama takımı
1 ad. gecelik (gecelik giymeyi sevmem, çok üşürüm, Kasım'da giymem diye düşünüyorum, ama bulunsun bir tane)
1 ad. sabahlık
1 ad. yelek/hırka/şal (çok üşürüm diye:))
terlik
çorap
emzirme sütyeni, atleti
ped, yatak koruyucu
havlu, kağıt havlu, ıslak mendil
antibakteriyel sabun
poşet(kirli çamaşır vs. için)
pike takımı(hastaneninkini kullanmam sanırım)
fotoğraf makinesi, şarj aleti, hafıza kartı
toka, tarak, diş fırçası ve macunu
Bunlar benim için olanlar. Bebeğinkileri hazırlamadım henüz. Onlara yarın bakmayı düşünüyorum. Anne için eksik bir şeyler var mı sizce?
burdakilere ek olarak ben çantama göğüs ucu kremi, göğüs pedi, büyük boy külotlardan koydum (3 tane yeter gibi geldi 5-6 koyanda var), süt artırıcı çay, bir tane çay fincanı ve çay kaşığı ekledim.
kızlar bu araba nasıl sanırım alıyorum ama hiç yorum göremedim
Maxi-Cosi Mura 3 Travel Sistem Bebek Arabası Puset+Cabriofix Anakucağı 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Onu sormayı unuttum. Göğüs ucu kremi Lansinoh almayı düşünüyorum. Sizler de o marka mı aldınız? Göğüs pedi hangi marka aldınız? Bir de göğüs kalkanı diye bir şey var. Bunu da hastane çantamıza koymamız gerekir mi? Süt artırıcı çay aklıma gelmemişti. Teşekkürler.
kullanım kolaylığı ve kullananların memnuniyetinden dolayı ben de lansinoh aldım hatta küçük boylarından aldım büyüklerine gerek olmadığını büyük boy yarıya bile gelmeden kreme ihtiyacımızın kalmayacağını söyledi kullananlar o yüzden küçük boyundan aldım. göğüs pedini de aynı markadan aldım. göğüs kalkanı hakkında pek bi bilgim yok henüz almadım.
.
Maxi-Cosi Mura 3 Travel Sistem Bebek Arabası Puset+Cabriofix Anakucağı 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
İyi hafta sonları tatlı anneler ve kuzucukları...Akıntıdan bahsetmişiniz bende de o sorun var....bende iç çamaşırımız değiştiriyorum evde olduğumda..Aslında aşırı akıntım yok ama kaşıntı oluyor zaman zaman ...
Arkadaşlar benim sorum size akıntısı olupta vajinal kaşıntısı olan varmı...Beni tedirgin eden kaşıntı kısmı...Yorumlarınızı bekliyorum...ne yapmalıyım...[/QUOT
merhabalar efemm:)kaşıntı çoğumuzda oldu mantar fln olabilir. travazol-travacort-travogen bunlardan birini kullanabilirsin 2-3 güne geçirir
eheheheh
ben her gün köprü geçtiğimden 8,5 aydır bana olağan gelio :)
İyi hafta sonları tatlı anneler ve kuzucukları...Akıntıdan bahsetmişiniz bende de o sorun var....bende iç çamaşırımız değiştiriyorum evde olduğumda..Aslında aşırı akıntım yok ama kaşıntı oluyor zaman zaman ...
Arkadaşlar benim sorum size akıntısı olupta vajinal kaşıntısı olan varmı...Beni tedirgin eden kaşıntı kısmı...Yorumlarınızı bekliyorum...ne yapmalıyım...
canım gayet güzel, iyi günlerde kullansın inş. bende Graco Signature Travel Sistem Bebek Arabası + Logico Lüx Taşıma | Ayhan Çocuk Gereçleri modelini aldım ama burda fiyatları çok farklı, ben indirimden hepsini 760 a aldım sanırım. ama bu siteden almadım.
canım gayet güzel, iyi günlerde kullansın inş. bende Graco Signature Travel Sistem Bebek Arabası + Logico Lüx Taşıma | Ayhan Çocuk Gereçleri modelini aldım ama burda fiyatları çok farklı, ben indirimden hepsini 760 a aldım sanırım. ama bu siteden almadım.
cnm fiyatı çok iimiş
nerden aldın yazar mısın ya bende bi bakayım
teşekkürler canım o da güzelmişöben mağazada görüp beğenmiştim eşim almış gelmiş bu sorunu dA hallettik çok şüküren ufak bişey bile bebek için alınınca olay oluyor her detay araştırılıyor yoruldum valla...
bir de bebek çantalarını beğenmedim ben de gittim spor mağazasından bir çanta alldım yıkanıyor filan çok güzel
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRjlNqE-dp1I-Quq9-VrIbK7FgRAnH60h9enkwnofuA1ZPnV0HKOA içine de sevi bebenin pratik alt açmasını aldım kuş kadar o da bu işi de hallettim artık şeker işi kaldı geriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?