2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bende daha çantamı hazırlamadım ama, dudak nemlendiricisi aldım koymak için.

antalyada yaşayan anne adayları... ben gene hastane değiştirmeye karar verdim eşim ısrarla devlet hastanesinde doğum yapmamı istemiyor sanırım aklımı celdi hastane ve doğum fiyatlarını araştrıyorum lütfen yardımcı olun ....

Kesinlile kizlar normal dogumdan korkmayin,kubicim sana katiliyorum daha cok gaz sancisi gibi,kafa bir ciktimi bitti hersey ondan sonra hic korkmayin.Ama sezaryan ameliyati anlamiyorsunda dogumdan sonra sancilar cok kötü oluyormus,bebisi kucaga almak bile iskence gibi oluyormus.Ben normal yaptim tas catlasin 10 dakka sonra hersey normale dönüyor(gerci benim dikis filanda olmadi)sanki dogum yapmamis gibisin.Onun icin kesinlikle normali öneriyorum
herkese hayırlı günler annişler, bebeişi benim gibi yan yada terse duran hazneye girmemiş olan var mı? öpüyorum hepinizi keyifli bereketli pazarlar
Benim yan duruyordu en son doktora gittigimde,bu carsamba randevum var bakalim napmis benim oglusum,insaallah dönmüstür.

Hosgeldin canim,günümüz ayni bende 32+4 teyim benimde oglusum geliyor insaallah.Oglun adiyla yasasin insaallah canim.Dualarinada Amin diyorum

Kizlar bugün piknige gidecktik ama benim sipacik izin vermediGece tuvalate kalkmistim sag tarafimda bir sertlik vardi namaza kadar bekledim ayni zamanda sancida var,namazida kildim hatta piknige gidecegimizi yazmistim topige ondan sonra biraz yatayim gecer dedim ne saga yatabildim ne sola,oturdum olmadi dolastim olmadi hatta esimi kaldirip hastaneye gidelim diye düsündüm.O ara uyuyakalmisim,kalkinca gecti cok sükür bizde iptal ettik piknigimizi.Ögleden sonrayida uyuyarak gecirdim.Simdi cok daha iyiyim cok sükür.Carsamba günü doktorda randevum var bakalim nolcak.

ayy canımm çok üzüldüm çok geçmiş olsun bende sevinmiştim pikniğe gidip geziceksiniz iye, inşAllah birşey yoktur acaba senin bebişde hazneye girmedi diye mi oluyor ki annesi? dinlen canım bol bol

Ayy nazarım değdi kesin:85: Ben çalışıcam demiştim ya, gözüm kalmış pikniğinde. Şimdi iyi ol da, yine gidersin. Yavaş yavaş başlıyor veletler yoklamaya herhalde. Benim de bugün ilk defa sol tarafımda sancı oldu, yarım saat kadar hafif hafif yokladı.

ne kadar güzel yazmışsın herkez böle söylüyor ama ben genede korkmaya başladım korkmamın sebebi hastanede nasıl davranıcaklar ve dkiş olayı işte sen şanslısınki hiç kesi olmamış ama herkez bu kadar şanslı olmuyor kesiyide uyuşturmadan dikiyorlar devlette ne yapacağımı hiç bilmiyorum özelede o kadar para ödemek istemiyorum eşimde sürekli özelde olmasını istiyor kafam cok karışık son aya girdik artık yakında gün saymaya başlıcaz hayırlısıyla allah hepimize o gucu nasip etsin bide hastane konusunda endişelerimi yenersem cok sevinicem

Arkadaşlar merhabalar,

çok aralıklı gırebıldıgım ıcın yazılanlara yetısemıyorum gerıye dönük. Bu aralar doğum korkusu bastı beni de. Epiduralle normal doğum düşünen var mı aramızda acaba bu sıralar ona taktım ben de galiba. Gecen haftaya kadar epıdural sezeryan yaparım dıye dusunuyordum ama hem sızlerın yazdıkları hem de cevremdekıler normal doguma yonlendırıyorlar genelde. Aramızda daha once normal dogum yapıp da pısman olan bır daha asla yapmam dıyen var mı acaba?

canım maşallah ne güzel herşeyini hazırlamışsın. benim çanta bile daha ortada yok . hastane evime yakın biraz onun rahatlığı var sanırım. ama sizi gördükçe artık başlasam iyi olacak diye düşünüyorum. bu aralar çevremde doğum yapan bikaç kişi oldu. ziyarete gittiğimde yada fotolarına baktığımda tabiki o anneliğin vermiş olduğu bi güzellik vardı ama yorgun, halsiz düşmüş bir yüz bu güzelliği gölgeleyebiliyo. tavsiyem "ki ben öle yapcam" bi allık bi göz kalemi koy. en güzel anımız olacak bu dimi soluk ve bitkin durmayalım.

Geceleri uyuyamıyorumm..nefesim daralıyor karnım çok gergin..gece olsun istemiyorum ..tam dalıyorum hop tuvaletim geliyorr çok sıkışmış gibi oysa azcık azcıkk..deliksiz..yüzüstü yatmalar uzun süre hayal oldu..

Vuslatımız 1 Kasım olacak kısmetse sonra kokuluu kokulu yatcazz...Allahım çok az kaldı hepimiz sağlıkla hayırla alalım kucaklarımıza..

hee vuslattan sonra uyumayacağız asıl
aman olsun uykusuzluğun amacı olur hiç diilse
bende resmen gece olmasa keşke diorum nefret ediorum yaaaaaaaa

ayy canımm çok üzüldüm çok geçmiş olsun bende sevinmiştim pikniğe gidip geziceksiniz iye, inşAllah birşey yoktur acaba senin bebişde hazneye girmedi diye mi oluyor ki annesi? dinlen canım bol bol
Cok tesekkürler canim yok simdi cok sükür simdi biseyim.Walla bilmiyorum bende belkide dönmüstür diyede düsünmedim degil yani yeride daraldi ya sikisti benide rahatsiz etti diye düsündüm artik carsambaya doktora sorarim.
Olurmu hic öyle sey degmemistir nazarin canim benim.Ikimizde iyiyiz cok sükür hareketlerde ne bi azalma nede baska bisey yok cok sükür.Burda yagmurlar basladi mi bi daha isinmaz artik kismet ne zamanaysa o zaman gideriz canim.Sanada cok cok gecmis olsun.Dedigin gibi yokluyorlar artik yavastan,birazda son hazirliklarimizi tamamlamaya sevk ediyorlar cebren ve hile ile
Canim benim biz burda ne söylersek söyleyelim sen yasamadan anlayamazsin,birde herkesin hissettikleri farkli oluyor o yüzden yasa ve gör

Ben normal dogum yaptim hicte pisman degilim en büyük korkum sezaryan benim

işte kubicim, bunlarda benim bilgilerim
gebelik haftam:34+4 ,yasim:29,bebegin cinsiyeti:Arkek(kocam böyle telaffuz ediyor), sat:3 Şubat 2011, bulundugum sehir:İstanbul,tahmini dogum tarihim:10 Kasım 2011, muhtemel bebiş ismimiz:Akif
Bugün oğlumun odasına duvar etiketlerinden yapıştırdık. Korsanlı, kuru kafalı resimler. biz bayıldık ama umarım oğlum ilerde korsan ya da denizci falan olmaya kalkmaz. hoş odasını ne zaman kullanacağı da belli değil. ben doğar doğmaz odasına yatıralım başına telsiz koyarız diyorum, anne-babalarımız oğlan kusar ağlar zamanında müdahale edemeyiz diye korkuyorlar. dedesi oğlumun babasını sıkıştırmış, oğlum yapmayın etmeyin sizinle yatsın diye. walla biz de bildiğimizden değil bizim nefesimizi paylaşmasın diye istiyoruz. zaten annesi sümüklünün teki, alerjik vaka.
en son kırkı çıkana kadar bizimle yatsın madem, bi deneyelim sonra odasına alır biraz da öyle deneriz diye orta yolu bulmaya çalıştık. bakalım zaman ne gösterecek. sahi kızlar siz nerede yatıracaksınız bebişlerinizi?
bir de komik gelecek ama walla netten araştırdım anlayamadım. şimdi bu zıbın denen takım hani incecik pamuklu beyaz olan takım, hastane çıkışının içine mi giydiriliyor? öyle ise oğlum lahanaya dönecek. kayınvalidem sen hepsinden koy nasıl olsa hastanede giydirecekler, onlar bilir dedi. anneme ise -5 çocuğunu da evde doğurmuş bir hatun olarak- ne sorsam luzümsuz ve abartılı geliyor. ne de olsa doğan büyüyor.

Canim ben ilk bebisimde(kizim suan 3 yasinda)yanimizda besikte yatirdim 1 yas civari evimizi tasimistik ona ayri oda yapinca odaya yerlestirdim.Bundada öyle düsünüyorum.Bence en azindan 6 ay uyuku düzeni olusana kadar yaninda yatir ondan sonra odasinda yatirabilirsin.Sen sesini duysan bile kalkip yanina gidene kadar cocugu bosuna aglatirsin,kusarsa müdahale edemezsin,sendende hastalik pek kapmaz sütünü iyi emerse, bir yerde dogru söylüyorlar.Ama herkesin kendine göre düsüncesi var yinede sen bilirsin.

Benim doğumda 1 Kasım..İnşallah önceden ce-ee yapmaz oğlum..Çünkü bu aralar çok fazla sancım ağrım sızım var...Karnım gerilmiş yay gibi..Geceleri uyku yok tuvalet nöbetinden,ağrıdan..soldan sağa dönerken ciğerim sökülüyo resmen((

Yüzüstü yatmayı bende çok özledim...(

Doğum yapan bi arkadaş varmış bizden..
Hayırlı olsun..Allah bağışlasın,,sağlıklı sıhatli büyütür inşallah...

Kizlar hayirli sabahlar,günaydinnnBugün pazartesi yeni bir haftaya basliyoruz,umarim bu haftaniz cok güzel gecer

günaydın canım inşallah cnm bende dün sana özenip bende pikniğe gittim az daha bebişim gidiyodu akrabalarımın ısrarı üzerine kaykaya bindim yuvarlak üstü kapalı olanlara aklım çıktı yerinden az daha midemde ne varsa çıkıyodu çok şükür bebeğim oynuyo ama belli olmaz bugün sağlık ocağına gidicem kalp atışlarını dinletmeye birde karnım çatlamıyodu sanırım alt tarafda kasıklarımın olduğu yerde acıma var bir de ne görim çatlamış hem kaşınıyo hem canım yanıyo bakalım belki hekimin bize vereceği krem vardı ne kadar bebek yağıda kullansan demekki çatlayası varsa çatlıyo üzüldüm ama bebeğim sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…