2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım çok geçmiş olsun o karında serleşme bende çok oluyo netten araştırdığım kadarıyla rahim kasılmasıymış sanırım dinlenince geçiyo doktoruna sormayı unutma bizide bilgilendirirsin canım

herkese hayırlı günler bu gün tam 33 haftalık oldu oğlum doğuma çok az kald ama benim çantam hazır değil bu hafta içi hazırlamayı düşünüyorum kızlar dün gece kalbim sıkıştı galiba bebeğim biraz yaramazlık yaptı kalbime basnç yaptı kızlar oğlumun adını poyraz koymayı düşünüyorum ama eşim aras yada berke olsun istiyor bakalım galiba kura çekicez

hayırlı günler kanki mahşallah az kaldı cnım bende daha hazırlamadım çantamı inşallah bende hazırlıcam aama ne zaman :26: cnm oğluşunun seçtiğiniz isimler çok güzel inşallah hangisi hayırlısıysa o nasip olsun inşallah bizde şeyma dedik ama sanırım doğuma kadar daha değişir en iyiysi kura peygamber efendimiz çıkılmaz dururm olursa hemen kura çekermiş güzel bişey aslında ama bizim kurada hep şeyma çıkıyo bende şeyma istemiyorum bu bebişlerin babaları niye karışıyo ben anlamıyorum sanki kan bağımız var

kızlar ben kaçtım sanırım çok fazla pc başına oturunca karnım taş gibi oluyo biraz dinlensem iyi olucak allaha emanet olun

mrb arkadaşlar bende 30 haftalık oldum . kasım sonu doğurcam kısmetse. benimde henüz hiç bişey hazır değil.

siz ne gibi hazırlıklar yapıyosunuz?

kızlar hala içimde korku var o kapalı uzun kaykaya nasıl bindim ben yaaa ama bebeğim oynuyo bişey olurmu acaba biraz dinleneyim doğru sağlık ocağına

kıslarrr günaydınnnn cumartesi doktordaydımm yeni doktorumda kızçem 33+3 dü cumartessi 2,200-2,300 kg arası doktor iyi dedi ben 4 falan geriden gittiğimi zanediyordumm tam günü gününeymişş danamm idararda proteinim çıkıyodu çıkmadı coraspin kullanıyodum kesti elevitite kullanma dedei ben pek tavsiye etmiyorum dedi suyum iyiymiş sadece kan ilacı kullan dedi güzel bir ilaç dedi kızımın boyu 44-46 cm arasıymışş ben bu çizelgemi nasıl 33+5 ayapacam bu gün öylede doğum 16 kasımm mış on aden k geliyormuş 15 sonra gene gidicemm nst ye girdimm çook gıcık bişey belimm apğrıdı doktor sokmuyodu da ben merak ettim kasılmam var dedimm biraz oz aman gönderdi benden haberler böyle doktora gitmeyeli tam 1,5 ay olmuştu kızımm ğiyi allaha şükürrr sizler nasılsınız

Herkese günaydın kızlar :)))
çabuk sağlıklı huzurlu geçen bir hafta daha diliyoruz kızımla size

bende daha çantamı hazırlamadım ama, dudak nemlendiricisi aldım koymak için.

Benim dudaklarım normalde de çok çatlar, çantaya koyayım bir tane ben de.

Birkaç eksiğim var ama onları da bu hafta alırım inşallah. Evet lohusalar biraz soluk oluyorlar. Normalde makyaj yapmayan birisi olarak lohusayken de makyaj yapamam sanırım. Oldum olası becerememişimdir şu makyajı ve kendime yakıştıramamışımdır. Lohusayken artık renkli takı, tokalarla dikkati oraya çekmeye çalışırım ben de.

Aynen ben deee, geceleri neler oluyor anlamıyorum. Bu gece eşimden ayrı yattım. Aslında geceden bir güzel yattık uyuduk, sonra ben 3 te bir uyandım uyku muyku yok, terlemişim, sırılsıklam olmuşum, sağımdan soluma dönemiyorum. Kociş de erkenden işe gidecek, onu rahatsız etmiyim diye, kalktım misafir yatağına yattım. Sabah yanıma gelmiş eşim, ne oldu uyuyamadın mı diyor, sabah görmüş benim yanımda olmadığımı. Hoş misafir yatağında da uyuyamadım, terledim, birazcık dalmışım derken aynen ben de çişe kalkıyorum. Uykum bi daha bölünüyor ne olacak bilmiyorum.

Maşallah. Kuzucuklar sağlıkla büyüsünler, sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah. Bizim de randevumuz bugün ne olacak bakalım...

Kızlar artık okula gitmiyorum, bugün itibariyle izinliyim çok şükür. Öğleden sonra raporumu alıp okula vereceğim. Ben okuldan gelene kadar siz sayfalarca kaynatmış oluyordunuz, okuyacağım diye canım çıkıyordu. Bugün de bir çevirim var gerçi, bir yandan çeviri yapıp bir yandan sizi takip edeceğim. Çok hızlı gitmeyin, olur mu?

günaydın kızlar,

sanırım bu hafta çoğu arkadaş tatiline başladı gözükmüyorlar, daha sabahtan beri 1 sayfa olmamış yazılanlar....

Neeeeeeeeeeeeeeee

kasım analarından biri doğurmuşşşşşş

ALLAH analı babalı büyütsün inş... doğuran arkadaşı hiç forumda görmedim ben kızlar, bebiş nasılmış peki...

MAŞALLAH kuzuna canım. yeni doktorunda hayırlı olsun...

Sanırım kuvozde bebegi. Goremedigi icin uzuldugunu yazmis baska bir baslıkta. Eger karistirmiyorsam o kisiydi, Kasım'da dogumu beklenen anneden bahsediyoruz, dun biraz baska basliklari okudum da, karistirmiyorsam o kisi, suan yavrusunu goremiyormus, zor tabi evladını bir kuvoze koyup gostermemeleri. İnsallah saglıkla kucagına alır yavrusunu.

Sevdecim merak ettin ne çevirisi yapıyosun?
Kitap film?

Sevdecim merak ettin ne çevirisi yapıyosun?
Kitap film?

Valla çok abuk subuk bir kitap, kitabın bir bölümü daha doğrusu, Psikoloji okuyan kuzenimin ödevi. Yabancı Dil öğretmeni olmanın en zor yanlarından birisi de bu; komşuların çocuklarından tutun da kendi akrabalarınızın çeviri ödevlerini siz yapmak zorunda kalırsınız. He zorunda mıyım? Değilim tabi ki de, ama çok severim bu kuzenimi, Psikoloji'yi bitirsin de bana da ücretsiz seans yapsın diye yapıyorum, karşılıksız olmaz. Bir düşünür demiş ya bedava terapi yapan psikolog bulursam depresyona gireceğim diye. Ben de o hesap yani. Elimizin altında bedavadan danışabileceğimiz Psikologumuz olsun.

herkese gunaydınlar hanımlar.
bana cvp veren butun arkadaslara cok tesekkur edıyorum . tek tek alıntı yapacaktım ama ınternet beglantım o kadar kotukı 1 sayfa yuklenırken bıle kırk saat beklıyorum. sızlerın tavsıyesıde doktorunkı kadar onemlı doktorun dedıgı gıbı yemeklerı azaltamayacagım. yanı zaten az yıyorum onu da azaltırsam aclıktan olurum artık. bakalım kendı ıstah durumum bana nasıl yol gosterecek.

Kolay gelsin canım ne güzel:)
Bu arada herkese günaydın:)

Günaydınn Ekim annesi olmaya aday Kasım annelerii..Kasımda açılışını yada Ekim Kapanışını ben yapacağım sanırım :)) eşim çok seviniyoo Benimle aynı gün doğacak diye (1 kasım) keyfine diyecek yok çok alıştırdı kendini umarım Çağan süpriz yapmaz..Dün saraçhaneye uğradık bi anlamadım bişey bebek arabalarından ..sonra oğluma avize aldık sarı mavi güneş şeklinde odasına saat oldık..unkapanındaki IMC ye gittik tül bakalım dedik beğendiğim çok pahalıydı sadece tül için 570 lira deyince çıktımm..siz tülleri nereden aldınız..kızlar düz bebek mavisi yaptırıcam eğer düzgün bişey bulamazsam öle araba modellilerden falan çok hoşlanmıyorum.. halısı ve perdesi kaldı miniğiminn..sağlıkla hayırla kucaklarımıza alalımm inşş..dün her gören Allah kurtarsın diyoo anlaşılıyomuu bu kadar zorda olduğumuz:)..bu arada göbeğim feci sivrileşti..

günaydın kızlarr doğum yapan annemiz inş, en kısa sürede miniğine kavuşur...

kılzarr ben bu çizelgemii 33+5 nasıl yapabilirimm.

al canım ben hallettim http://lbdf.lilypie.com/Rhd9p3.png

tüle gerçekten çok demişler, ben daha ne perdesini, ne halısını, nede avizesini alabildim.. bi tek odasını aldık çok ağırlaşmadan onlarıda halletsek iyi olur. mobilyaları aldığım yer halılar için modokoda bi mağaza var demişti. çok çeşitli halılar varmış, seninde aklında olsun güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…