2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm imc ye ne bakıosun
mahallede tülcü yok mu
ben nile (minicik camı :) ) düz krem tül ve içine düz stor u 200 civarına yaptırdım
organze mi ne diolar düz renk
mavisi de vardı çok tatlıydı

günaydın kızlar aslında 8 gıbı uyandık bızde ama çantamızı hazırladım bebege ayrı kendıme ayrı.umarım detay atlamamışımdır.

bebek için
kıyafetleri
bezi ve alt açma zımbırtısı
ıslak mendıl aslında pamuk ve su kullanıcam ama hastanede pratık olsun dıye unı baby nın yenı doğanını kullanırım
pişik kremi nolur nolmaz bulunsun
biberon ve mama hemen süt gelmeme ihtimaline karşı
battanıye
agız bezi
anakucagı

kendım için
hasta bezi
gecelik pijama takımı ıkıser adet
lonsınoh gögüs pedi ve gögüs kremi
emzirme atledi 2 adet
iç çamaşır 5 6 adet
ped
termos anne sütü artırıcı humana çay aldım onun için yanımda bulunsun sıcak su
diş fırcası ve macunu
çorap
terlik

şimdilik aklıma gelenler bunlar eksiğim varsa tamamlar mısınız?

Ben de bu hafta şu çanta olayını bitirmek istiyorum inşallah. Bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim daha. Listen benimkine benziyor ama ben de hep bir eksik varmış hissi yaşıyorum. Heyecan ve panikten oluyor sanırım. Sağlıkla gelsin kuzucuklar da inşallah eksiklerimizi de tamamlarız kısa zamanda.

günyadın kızlar pazartesi olunca mesai başlamış güzel bi hafta bizlerin olsunn.. dün kayramın odası geldi, kuruldu, temizlendi ve babasıyla birlikte süslendi. belis çapa modelini almıştım ben bide haftasonu süper bi sticker bulduk balıklı akvaryum gibi duvarınıda öle süsledik ayy hiçç çıkasım yok ordan ikide bi odasına dalıyoz bebişin

banada hep bir eksik varmış gibi geliyor.varsa paylaştım nasılsa çıkar ortaya :))

elfinyacım, sanırım sende bebişine denizci odası aldın. bende denizci odası aldım ama aksesuar bulamıorum, stickerları nereden aldığını öğrenebilir miyim? bide eğer aldıysa değişik aksesuar falan nerden aldın. boyner evdenin bu seneki çalışmaları hep denizcilik üzerineymiş, haftasonu gittim bakmaya ama yazındı artık kaldırdık dediler.
bizim odamız daha gelmedi, darısı başımıza

teşekürlerrrr kızçeminn çizlgesi için teyzesii

cnm imc ye ne bakıosun
mahallede tülcü yok mu
ben nile (minicik camı :) ) düz krem tül ve içine düz stor u 200 civarına yaptırdım
organze mi ne diolar düz renk
mavisi de vardı çok tatlıydı

buradaki tülcülerde ne arasın modelleri koca arabalı fln pullu mullu ayy bi tuhaflar..odacı aradı bugün onlardada varmışş..olmazsa halıyı ve perdeyi ordan vereyimm..hem tül hem stor uygun olmuşş senin..

cnm yaa başka yerde yokmu şubesi fln modoko çok uzak..36 haftalık oluyoruz telaş başladıı..sende biran önce hallet inş..

cnm yaa başka yerde yokmu şubesi fln modoko çok uzak..36 haftalık oluyoruz telaş başladıı..sende biran önce hallet inş..

ya yavrum
annene gelmicen mi
terasevlere giderken sağda bi tülcü var
gayet modern ve uygun tüller vardı
ver siparişi yapsın al tak sona

Merhabaa biz geldik
iyiyiz çok şükür sıkıntılarımız geçti 1 hafta 10 gün çektik ama kızımla anlaştık gününü beklemeye karar verdi sizede hbr veremedim ama geçti o günler
geçmiştende bi haberim umarım herkes iyidir öpüyoruz siziii

Oh aman şükür çok sevindim,meak ediyodum seni...

hayırdır cnmm ben uzun zamndır pek takip edemiyorum ne oldu..geçmiş olsun..satlarımız hemen hemen aynı senin doğum şekli ve zamanı belli oldumuu..?

1-2 tane el havlusu, kapalı bir hatunsan 2 adet başörtüsü, dudak nemlendiricisi,

evet canım denizcili benimkide stickerları burda istanbul ucuzluk pazarı diye bi yer var valla ordan tesadüf eseri buldum ATTACH=CONFIG]267139[/ATTACH]
bunun dışında aksesuar yok bendede zaten oyuncakları falan olunca baya kalabalık olcağından fazla bişi almak istemeiyorum.

Eklentiler

• $Fotoğraf147.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 29
saat 1 de dr. kontrolüm var. geldikten sonra hayırlısıyla şu çekiliş işini bitirelim. öpüyorum herkesi. bu arada doğum yapan arkadaşın bebesine Allah tez vakitte sağlık sıhhat versin. Amin. Yaradan tez vakitte kucağına almayı nasip eylesin. Amin...

Kizlar hayirli sabahlar,günaydinnnBugün pazartesi yeni bir haftaya basliyoruz,umarim bu haftaniz cok güzel gecer

teşekkür ederim himmel77 hoşbulduk:) sana da geçmiş olsun. o dediğin gibi sertleşme ben de de sık oluyor özellikle midem çok doluysa ya da yorulmuşsam. çarşamba gitçekmişsin doktora sorarsan bizimle de paylaşırsın neden oluyomuş bakalım. dinlen bol bol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…