- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.361
hala kızzzz
1.11.11 ne güzel tarih olmuş. senin niye sezeryandı?
kızlar hala içimde korku var o kapalı uzun kaykaya nasıl bindim ben yaaa ama bebeğim oynuyo bişey olurmu acaba biraz dinleneyim doğru sağlık ocağına
tesekkür ederim canım pc yi elime alamadım hiç yattım hep daha dogrusu hiçbirsey yapmadan yattım eksikler aynı duruyo öyle.önce saglıklı olsunda yavas yavas yapıcaz artık..Oh aman şükür çok sevindim,meak ediyodum seni...
hayırdır cnmm ben uzun zamndır pek takip edemiyorum ne oldu..geçmiş olsun..satlarımız hemen hemen aynı senin doğum şekli ve zamanı belli oldumuu..?
tesekkür ederim canım pc yi elime alamadım hiç yattım hep daha dogrusu hiçbirsey yapmadan yattım eksikler aynı duruyo öyle.önce saglıklı olsunda yavas yavas yapıcaz artık..
canım ben 2 hafta önce amcamı ani bir sekilde kaybettim o günler kasılmalar falan oldu tam toparlarken bu defa böbregimde sorun çıktı serum ilaç şu bu derken atlattık gibi umarım aynı seyler tekrarlamaz tabi bizim kızda bu sıkıntılar olunca gelicek zannettik ama çok sükür hersey yolunda dogum seklim normal gözüküyo ama ne olu biter bilmiyorum tek dileğim saglıkla ve gününde gelmesi
babasınında doğum günü o açıdanda özel zaten ben doğum günümde hamile kalmıştım hesabıma göre babasının doğumgünündede doğacak sağlıkla hayırla inş..
Düzgün önerim spinal sezeryan diyoo bende tutturmak istemiyorum normal diye hayırlısı olsun sonuçta çok sorgulamaya gerek yokk ama haftaya çatı muaynesi yaptırıcam gene meraktan belkide değişir fikrimm ..sen neler yaptınn efecik nasıl kesin normalmi olacakk..
canım ben gittim dedim ya 2100 olmuş diye hatta :) bi dahaki 34 de inşallah.
valla canım benim alakası var mı bilemiyorum. ama meyve bebeğe kilo yapar diye çok kişiden duymuştum. bide sıkıştıran şeyler giymemek lazımmış. alyansı zaten çıkarmışsındır artık. iç çamaşırın da lastiğinin rahat olması gerekiyomuş. tabi bide sola yatmak.
Neeeeeeeeeeeeeeee
kasım analarından biri doğurmuşşşşşş
ya yavrum
annene gelmicen mi
terasevlere giderken sağda bi tülcü var
gayet modern ve uygun tüller vardı
ver siparişi yapsın al tak sona
işte kubicim, bunlarda benim bilgilerim
gebelik haftam:34+4 ,yasim:29,bebegin cinsiyeti:Arkek(kocam böyle telaffuz ediyor), sat:3 Şubat 2011, bulundugum sehir:İstanbul,tahmini dogum tarihim:10 Kasım 2011, muhtemel bebiş ismimiz:Akif
Bugün oğlumun odasına duvar etiketlerinden yapıştırdık. Korsanlı, kuru kafalı resimler. biz bayıldık ama umarım oğlum ilerde korsan ya da denizci falan olmaya kalkmaz. hoş odasını ne zaman kullanacağı da belli değil. ben doğar doğmaz odasına yatıralım başına telsiz koyarız diyorum, anne-babalarımız oğlan kusar ağlar zamanında müdahale edemeyiz diye korkuyorlar. dedesi oğlumun babasını sıkıştırmış, oğlum yapmayın etmeyin sizinle yatsın diye. walla biz de bildiğimizden değil bizim nefesimizi paylaşmasın diye istiyoruz. zaten annesi sümüklünün teki, alerjik vaka.
en son kırkı çıkana kadar bizimle yatsın madem, bi deneyelim sonra odasına alır biraz da öyle deneriz diye orta yolu bulmaya çalıştık. bakalım zaman ne gösterecek. sahi kızlar siz nerede yatıracaksınız bebişlerinizi?
bir de komik gelecek ama walla netten araştırdım anlayamadım. şimdi bu zıbın denen takım hani incecik pamuklu beyaz olan takım, hastane çıkışının içine mi giydiriliyor? öyle ise oğlum lahanaya dönecek. kayınvalidem sen hepsinden koy nasıl olsa hastanede giydirecekler, onlar bilir dedi. anneme ise -5 çocuğunu da evde doğurmuş bir hatun olarak- ne sorsam luzümsuz ve abartılı geliyor. ne de olsa doğan büyüyor.
tesadüfe bak ne hoş olmuş öyle yaa.
yani tamam da sezeryansa bi sebebi olmalı değil mi, suyun mu az, çatın mı dar, bebek mi iri?
bana bunları söylemesin sezeryana alcam desin kendime 3. doktor bulurum o an.
daha doğum şekli belli değil benim, bi aksilik olmazsa normal istiyorum ama efemin teyzesi, benim halammm :))
bu arada nst ye aldımı hiç seni? bana 37 de alıyorum dedi.
Kahvem benimkinin heyecanından hepsini karıstırdım.. kusuruma bakma .. masallah kuzuma .. ben de bi sonraki 10 ekim.. biraz erken olcak ama alıscaz sık sık gitmeye :)
anam ben bulamadım bu doguranı..Allah kuzusuna kavustursun tez zamanda.. ama 37 den sonra doğanı küvöze almıyorlar diye duymustum .. bebekte sorun mu varmıs..
ay benim ne tülüm ne halım ne avizem hazır..
ne de kıyafetleri yıkandı ütülendi..
hastane cantasına koyacklarımı alsam onu hazırlayacam ama o da hazır değil..
ocama eve misfir çağırmayı durdurursa bi haftasonumu bunun için ayırcam..
dün gece saat 4 ten 11 e kadar ayaktaydım resmen... ssağolsun halaları da ellerini bişeye sürmezler.. canım cıktı.. neyseki gönderdik dün gece bittibu mevzuda... bundan sonra tüm haftasonlarım kızımın inşallah..
ben senin halan olmam kızımm kocamansın sen halaya ihtiyacınmı kalmış sankii :))efemin halasıyım ben ..
Düzgün beyin sölediği şu ben sana normal doğum yapamazsın demiyorum illede istersen yanındada olurum ama sen gözünden sakınıyosun sezeryanda bebek için risk daha azmışş sanırım bu yüzden ayrıca bende şeker var..belkide buda bi etkendir..hayırlısı olsun bee kahvem haa alt kesilmiş ha üst ne yapalım artık..cts çatı muaynesi yaptırcamm genede..ben çok evhamlıyımm sırf bu yüzden 29.ve 32 .haftalarda nst ye girdim ama bundan sonra ne zamn girerim bilmemm..durumlar böle..
canım ben doktoruma danıstım kaslar doguma hazırlık yaptıgı iciin ekstra progesteron hormonu salgılıyormusuz ve ishal olmamız normalmis ama 48 saati gecen ishalde bana haber ver dedi doktorum.. korkma 2 gun gecmezse haber ver bol su icccnm son haftalara dogru ıshale ıyı degıl derler dr mutlaka gorüs cok gecmıs olsun
canım ben doktoruma sordum bunu da, cok normal dedl ama gunluk ped kullanabilecegimi soyledi ben hamileligimin basından beri kullanıyorum artık kacıncı paket bilmiyorum.. sık sık degistiyiroum .. kendini sartlama benim doktorum izin verdi..herkese iyi pazarlar arkadaşlar umarım herkes güzel sorunsuz bir gün geçirir minik melekleriylesize bir sorum olacak aynı sorunu yaşayan biri muhakkak vardır ya da birinden duymuştur falan. arkadaşlarr son bi kaç gündür akıntımın arttığının farkındayım bu neden olur bir bilen var mı günlük pedi hamileliğin başında terk etmiştim sürekli kağıt havlu kullanıp her tuvalette değiştiriyorum ama artık ıslaklık durumu rahatsız etmeye başladı bilmiyorum doktora bi görünsemmi bu durumdan ötürü ne dersiniz kızlar bi cevap verin lütfen
yuba'cıgım bu relax mode'dan sen hangi modeli aldın bir de kac gunde geldi? fotosunu ekleyebilir misin acaba? beden kac aldın large mı ekstra large mı?herkese gunaydınlar hanımlar.
bana cvp veren butun arkadaslara cok tesekkur edıyorum . tek tek alıntı yapacaktım ama ınternet beglantım o kadar kotukı 1 sayfa yuklenırken bıle kırk saat beklıyorum. sızlerın tavsıyesıde doktorunkı kadar onemlı doktorun dedıgı gıbı yemeklerı azaltamayacagım. yanı zaten az yıyorum onu da azaltırsam aclıktan olurum artık. bakalım kendı ıstah durumum bana nasıl yol gosterecek.
canım kocanla artık konus bu ne ya bu kadar misafir bu haftada.. soyle ben calısıyorum bir haftasonlarım var bu kadar bos vaktimi boyle misafirlikler icin harcayamam de.. bizden bahset herkes cantasını hazırladı de! bebegin kıyafetleri yıkanacak de utuler cok zor oluyo minik minik de.. soyle yani aaaa ben sinirlendim..ay benim ne tülüm ne halım ne avizem hazır..
ne de kıyafetleri yıkandı ütülendi..
hastane cantasına koyacklarımı alsam onu hazırlayacam ama o da hazır değil..
kocama eve misfir çağırmayı durdurursa bi haftasonumu bunun için ayırcam..
dün gece saat 4 ten 11 e kadar ayaktaydım resmen... ssağolsun halaları da ellerini bişeye sürmezler.. canım cıktı.. neyseki gönderdik dün gece bittibu mevzuda... bundan sonra tüm haftasonlarım kızımın inşallah..
Akşamdan beri karın ağrım var. Sanki adet olcamm. kendimi mi üşüttüm yoksa başka bişi mi var bilemedim. Çarşamba kontrolümüz var. inş geçer o zamana kadar. Erken doğumları duydukça daha da çok korkuyor insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?