2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hala kızzzz
1.11.11 ne güzel tarih olmuş. senin niye sezeryandı?

babasınında doğum günü o açıdanda özel zaten ben doğum günümde hamile kalmıştım hesabıma göre babasının doğumgünündede doğacak sağlıkla hayırla inş..
Düzgün önerim spinal sezeryan diyoo bende tutturmak istemiyorum normal diye hayırlısı olsun sonuçta çok sorgulamaya gerek yokk ama haftaya çatı muaynesi yaptırıcam gene meraktan belkide değişir fikrimm ..sen neler yaptınn efecik nasıl kesin normalmi olacakk..

kızlar hala içimde korku var o kapalı uzun kaykaya nasıl bindim ben yaaa ama bebeğim oynuyo bişey olurmu acaba biraz dinleneyim doğru sağlık ocağına

kubi merhaba,
eğer hareket ediyorsa korkma bence. 37. haftadayken yüz üstü düşenler bile oluyor bebeğe hiçbişey olmuyor. Allaha emanet onlar. ama için rahat etsin istiyorsan git tabi sağlık ocağına duy kalbini moralin yükselir. Bu arada listeye eklemişsin teşekkürler.

Oh aman şükür çok sevindim,meak ediyodum seni...
tesekkür ederim canım pc yi elime alamadım hiç yattım hep daha dogrusu hiçbirsey yapmadan yattım eksikler aynı duruyo öyle.önce saglıklı olsunda yavas yavas yapıcaz artık..

hayırdır cnmm ben uzun zamndır pek takip edemiyorum ne oldu..geçmiş olsun..satlarımız hemen hemen aynı senin doğum şekli ve zamanı belli oldumuu..?

canım ben 2 hafta önce amcamı ani bir sekilde kaybettim o günler kasılmalar falan oldu tam toparlarken bu defa böbregimde sorun çıktı serum ilaç şu bu derken atlattık gibi umarım aynı seyler tekrarlamaz tabi bizim kızda bu sıkıntılar olunca gelicek zannettik ama çok sükür hersey yolunda dogum seklim normal gözüküyo ama ne olu biter bilmiyorum tek dileğim saglıkla ve gününde gelmesi

ağda yaptırmam lazım bu hafta cts randevum var ama korkuyorumm yaa..bacaklarımı ağda yaptırsamda kukuşu yaptırmasammı ?? varmı bu haftalarda yaptıran..krem falan kullanamam ben gittiğim yerdeki kız küçük küçük yapıyoo acımıyoo çok ama genede tedbir lazımm..

selamm anneler

9 da kalktık kahvaltımızı yaptık camasr yıkadık astık..ananemız gelıck bu aksamm artk son 10 15 gun ya hepbızmle kalıcak,,bu bıle ıcımı rahatlatıyor... bebıslerınzle cabuck gecen saglıklı bı hafta olsun sıze

canım başın sağolsun Allah kalanlara uzun ömürler.versin..çokk geçmiş olsun..yavrularımız sağlıkla vakitlice hayırlı gelsinler..bütün dualarımız.böle..

tesadüfe bak ne hoş olmuş öyle yaa.
yani tamam da sezeryansa bi sebebi olmalı değil mi, suyun mu az, çatın mı dar, bebek mi iri?
bana bunları söylemesin sezeryana alcam desin kendime 3. doktor bulurum o an.
daha doğum şekli belli değil benim, bi aksilik olmazsa normal istiyorum ama efemin teyzesi, benim halammm :))
bu arada nst ye aldımı hiç seni? bana 37 de alıyorum dedi.

Kahvem benimkinin heyecanından hepsini karıstırdım.. kusuruma bakma .. masallah kuzuma .. ben de bi sonraki 10 ekim.. biraz erken olcak ama alıscaz sık sık gitmeye :)

Neeeeeeeeeeeeeeee

kasım analarından biri doğurmuşşşşşş

anam ben bulamadım bu doguranı..Allah kuzusuna kavustursun tez zamanda.. ama 37 den sonra doğanı küvöze almıyorlar diye duymustum .. bebekte sorun mu varmıs..

ya yavrum
annene gelmicen mi
terasevlere giderken sağda bi tülcü var
gayet modern ve uygun tüller vardı
ver siparişi yapsın al tak sona

ay benim ne tülüm ne halım ne avizem hazır..

ne de kıyafetleri yıkandı ütülendi..

hastane cantasına koyacklarımı alsam onu hazırlayacam ama o da hazır değil..

kocama eve misfir çağırmayı durdurursa bi haftasonumu bunun için ayırcam..

dün gece saat 4 ten 11 e kadar ayaktaydım resmen... ssağolsun halaları da ellerini bişeye sürmezler.. canım cıktı.. neyseki gönderdik dün gece bittibu mevzuda... bundan sonra tüm haftasonlarım kızımın inşallah..

merhaba gulyc,
uzmanlar bebeklerin 6 aya kadar anne babalarıyla aynı odada kalabileceklerini söylüyorlar hiç bir zararlı yanı yokmuş. ayrıca bence de ağlamasına kusmasına yetişmek için yanında olması daha iyi gibi görünüyor. ben yanımda yatırcam 6 ay değil belki ama bir iki ay en azından. yatak odamızı bile oğlumun yatağına göre yeniden düzenledik. zaten biz ailelerimizle aynı şehirde olmadığımız için anneler kalıcaklar geldiklerinde o yüzden yanımızda olsun daha iyi dedik.

canım Allahın izniyle bir şey olmaz, endişelenme. ben bu gebeliğimde 2,5 aylıkken yosunlu bir zeminin üzerinden koşarak geçtim, 2 metrelik patinajdan sonra yere boylu boyunca serildim. ne oldu, hiç bir şey(elhamdülillah). oynuyormuş da hem bebeğin. adrenalin hoşuna gitmiştir onun, bi daha anne bir daha bir daha diyodur belkide Aklına kötü şeyler getirme, bir güzel dinlen.
kızlar dağ gibi birikti işler, tembellikten başka bir şey yapasım yok. daha soğuk algınlığını atamadım. antibiyotiksiz geçmiyormuş onu anladım, nane limon ıhlamurla olacak şey değil.
benimde yarın kontrolüm var.31+5 iken 2240 gr ölçmüştü doktor. yarın 3 kg olmuş bu der diye ödüm patlıyor.oğlum nasıl normal doğuracağım ben seni, annene de yazık

hakkaten bu doğuran arkadaş kim? burda ben onu hatırlayamadım. kaç haftalıkmış? inşallah bebişi en kısa zamanda küvözden çıkar.

ben senin halan olmam kızımm kocamansın sen halaya ihtiyacınmı kalmış sankii :))efemin halasıyım ben ..
Düzgün beyin sölediği şu ben sana normal doğum yapamazsın demiyorum illede istersen yanındada olurum ama sen gözünden sakınıyosun sezeryanda bebek için risk daha azmışş sanırım bu yüzden ayrıca bende şeker var..belkide buda bi etkendir..hayırlısı olsun bee kahvem haa alt kesilmiş ha üst ne yapalım artık..cts çatı muaynesi yaptırcamm genede..ben çok evhamlıyımm sırf bu yüzden 29.ve 32 .haftalarda nst ye girdim ama bundan sonra ne zamn girerim bilmemm..durumlar böle..

günaydın kızlar,nihayet ishal illetinden kurtuldum.kızımla kahvaltı yapıyoruz.
bu arada ben de doğuran arkadaşı hatırlayamadım.hayırlı olsun.allah analı babalı büyütsün.

bizim çağanın halalarıdaa bi teşrif etmediler hast çıkışı almış getirmiyoo bide bana benim aldığımı giydirirsin diyoo..
gelsinn son dakka diyecemm ben çantamı hazırladımm malesef bu kalır dicem..bu nee biçimm iş yaa hamile kadına işmi bırakılırr ..amna kabul etmiyorum artık misafir dee çık işin içinden ..gelen olursada ahh ohh dee yardım etmezlerse gene demek insanlıkları yokk ..

tamam efemin halası ol o zaman, kazık kadar kadının yaşıtı halası mı olurmuş hiç
neyde rahatsan o şekilde doğur tabi benim sorduğum meraktan. senin şafak 27 o zaman
son zamanlar geçmez derlerdi hakkaten öyleymiş ya sanki zaman durdu. kendime meşgale bulmam lazım benim.
hazırlıklarımı da tamamladım yapacak pek bişey kalmadı :)

Son düzenleme:
cnm son haftalara dogru ıshale ıyı degıl derler dr mutlaka gorüs cok gecmıs olsun
canım ben doktoruma danıstım kaslar doguma hazırlık yaptıgı iciin ekstra progesteron hormonu salgılıyormusuz ve ishal olmamız normalmis ama 48 saati gecen ishalde bana haber ver dedi doktorum.. korkma 2 gun gecmezse haber ver bol su icc

canım ben doktoruma sordum bunu da, cok normal dedl ama gunluk ped kullanabilecegimi soyledi ben hamileligimin basından beri kullanıyorum artık kacıncı paket bilmiyorum.. sık sık degistiyiroum .. kendini sartlama benim doktorum izin verdi..

yuba'cıgım bu relax mode'dan sen hangi modeli aldın bir de kac gunde geldi? fotosunu ekleyebilir misin acaba? beden kac aldın large mı ekstra large mı?

canım kocanla artık konus bu ne ya bu kadar misafir bu haftada.. soyle ben calısıyorum bir haftasonlarım var bu kadar bos vaktimi boyle misafirlikler icin harcayamam de.. bizden bahset herkes cantasını hazırladı de! bebegin kıyafetleri yıkanacak de utuler cok zor oluyo minik minik de.. soyle yani aaaa ben sinirlendim..

crafty'cigim kuzum bu arada Nil hanım'a maşallahh yazılar arasında gordum de alıntı yapamadım cepten girmistim tatlım.. son durumlar gayet guzel yani normal olabiliyor muymus? bu arada o tulum meselesini sorabildin mi? onların verdigini mi giydirmemiz lazım mıs? bu arada senin maslak durumun ne oldu? yada evine yakın fulya?
ben de kısmetse yarın gidecegim...

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/462699-2011-kasim-anneleri-isim-belirlediniz.html Şu başlığı açan arkadaş doğum yapmış. Sanırım bu topikte görmedik kendisini. Allah yavrusuna kavuştursun, küvözde olduğunu yazmış son sayfada. Ekim ayı ilerledikçe beni heyecan basıyor. Normal doğum istiyorum ama sezeryandaki gibi günü belli olsa da gün saysak. Her an bir şey olabilir, her an yavrum gelirse diye heyecanlanıyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah... Allah yardımcımız olsun.

Akşamdan beri karın ağrım var. Sanki adet olcamm. kendimi mi üşüttüm yoksa başka bişi mi var bilemedim. Çarşamba kontrolümüz var. inş geçer o zamana kadar. Erken doğumları duydukça daha da çok korkuyor insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…