- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.381
tamam efemin halası ol o zaman, kazık kadar kadının yaşıtı halası mı olurmuş hiç
neyde rahatsan o şekilde doğur tabi benim sorduğum meraktan. senin şafak 27 o zaman
son zamanlar geçmez derlerdi hakkaten öyleymiş ya sanki zaman durdu. kendime meşgale bulmam lazım benim.
hazırlıklarımı da tamamladım yapacak pek bişey kalmadı :)
çıktınmı izne sen?? çağanın kahve düşkünü teyzoşu ..:)) nasıl şafak 27 yaa senin daha küçükk değilmii..nerede yapcan doğumu eşini alıyolarmı??
bizim sezeryan olursa eş giremiyomuşş..normal 1.100 sezeryan 2.100 tl epidural istersen 500 tl fark alınıyomuş..bide uyuşmazlık iğnesi olucam çok kapı süsleri çok dandik geldi..ama benim hast çok fazla kimse gelemez çok uzak yeni evimize..ondan çok takmıyorum..sen fiyat falan öğrendinmi nereye gidiyodun sen..
ay Helen'cigim cok hyecenlandım senin icin.. tarihler belli olunca beni korkular sardııııı
çıktınmı izne sen?? çağanın kahve düşkünü teyzoşu ..:)) nasıl şafak 27 yaa senin daha küçükk değilmii..nerede yapcan doğumu eşini alıyolarmı??
bizim sezeryan olursa eş giremiyomuşş..normal 1.100 sezeryan 2.100 tl epidural istersen 500 tl fark alınıyomuş..bide uyuşmazlık iğnesi olucam çok kapı süsleri çok dandik geldi..ama benim hast çok fazla kimse gelemez çok uzak yeni evimize..ondan çok takmıyorum..sen fiyat falan öğrendinmi nereye gidiyodun sen..
canım ben doktoruma danıstım kaslar doguma hazırlık yaptıgı iciin ekstra progesteron hormonu salgılıyormusuz ve ishal olmamız normalmis ama 48 saati gecen ishalde bana haber ver dedi doktorum.. korkma 2 gun gecmezse haber ver bol su icc
canım ben doktoruma sordum bunu da, cok normal dedl ama gunluk ped kullanabilecegimi soyledi ben hamileligimin basından beri kullanıyorum artık kacıncı paket bilmiyorum.. sık sık degistiyiroum .. kendini sartlama benim doktorum izin verdi..
yuba'cıgım bu relax mode'dan sen hangi modeli aldın bir de kac gunde geldi? fotosunu ekleyebilir misin acaba? beden kac aldın large mı ekstra large mı?
canım kocanla artık konus bu ne ya bu kadar misafir bu haftada.. soyle ben calısıyorum bir haftasonlarım var bu kadar bos vaktimi boyle misafirlikler icin harcayamam de.. bizden bahset herkes cantasını hazırladı de! bebegin kıyafetleri yıkanacak de utuler cok zor oluyo minik minik de.. soyle yani aaaa ben sinirlendim..
crafty'cigim kuzum bu arada Nil hanım'a maşallahhyazılar arasında gordum de alıntı yapamadım cepten girmistim tatlım.. son durumlar gayet guzel yani normal olabiliyor muymus? bu arada o tulum meselesini sorabildin mi? onların verdigini mi giydirmemiz lazım mıs? bu arada senin maslak durumun ne oldu? yada evine yakın fulya?
ben de kısmetse yarın gidecegim...
Akşamdan beri karın ağrım var. Sanki adet olcamm. kendimi mi üşüttüm yoksa başka bişi mi var bilemedim. Çarşamba kontrolümüz var. inş geçer o zamana kadar. Erken doğumları duydukça daha da çok korkuyor insan..
belki 29 ekim cumhuriyet bayramı'nda dogarrr adını cagan cumhur koyarsınızbende pek heyecan yok şuan için lunam 1 kasım olur hayırlısıyla inş..ekim sonu süpriz yapmasın çağan bize..senin belli değilmii aşağı yukarı..2 hafta var aramızda..
teşekürlerrrr kızçeminn çizlgesi için teyzesii
cnm yaa başka yerde yokmu şubesi fln modoko çok uzak..36 haftalık oluyoruz telaş başladıı..sende biran önce hallet inş..
evet canım denizcili benimkide stickerları burda istanbul ucuzluk pazarı diye bi yer var valla ordan tesadüf eseri buldumATTACH=CONFIG]267139[/ATTACH]
bunun dışında aksesuar yok bendede zaten oyuncakları falan olunca baya kalabalık olcağından fazla bişi almak istemeiyorum.
saat 1 de dr. kontrolüm var. geldikten sonra hayırlısıyla şu çekiliş işini bitirelim. öpüyorum herkesi. bu arada doğum yapan arkadaşın bebesine Allah tez vakitte sağlık sıhhat versin. Amin. Yaradan tez vakitte kucağına almayı nasip eylesin. Amin...
tesekkür ederim canım pc yi elime alamadım hiç yattım hep daha dogrusu hiçbirsey yapmadan yattım eksikler aynı duruyo öyle.önce saglıklı olsunda yavas yavas yapıcaz artık..
canım ben 2 hafta önce amcamı ani bir sekilde kaybettim o günler kasılmalar falan oldu tam toparlarken bu defa böbregimde sorun çıktı serum ilaç şu bu derken atlattık gibi umarım aynı seyler tekrarlamaz tabi bizim kızda bu sıkıntılar olunca gelicek zannettik ama çok sükür hersey yolunda dogum seklim normal gözüküyo ama ne olu biter bilmiyorum tek dileğim saglıkla ve gününde gelmesi
ağda yaptırmam lazım bu hafta cts randevum var ama korkuyorumm yaa..bacaklarımı ağda yaptırsamda kukuşu yaptırmasammı ?? varmı bu haftalarda yaptıran..krem falan kullanamam ben gittiğim yerdeki kız küçük küçük yapıyoo acımıyoo çok ama genede tedbir lazımm..
tulum fln sormadım be kuzum
baha beni topa tutar vallah :)
Nil im de iimiş topik sadece :)
sezeryan olursa da fulya ok dedi
senin şafağın 27 demek istemiştim, ama 31 çekiyomuş yani 28 kalmış şafağın. benim daha çoooooooook
anaa kız ben sana dedim ya artık düzgüne gidiyorum diye. demek ki görmemişsin sen.
ben doğuma babayı zorla alıyorum hatta dedi. deneyelim diye gittik gözümüz tuttu, eşimde sevdi. ama bana fazla relax geldi :)doğumhaneyi odaları gezdim fiyatları da öğrendim.
kapı süsüne dikkat etmedim kendimiz alırız artık.
ayy maruz gör anlamamışımm..şimdi öğrendimm iyi yapmışsın evet çok rahat görünüyoo ama takipte merak etme ara ara hatırlatmalarda bulunmak gerekiyor..ben illede normal istiyorum dedinmii..ayy çok sevindim şimdii senin içinn zuzuipek ben ve sen aynı yere gidiyoruz..spinaldede alsın o zman gerçi ben bişey demedim hiç eşimin cesaretine kalmış gerisi..
kız zaten o doktora sorulur mu :))
beni resmen iteleyerek odasından cıkarır:))
ben hani kat hemsilerelerine falan cıkarsan diye demistim..
herkes ne guzel geziniyo dogumhaneleri falan biz kuru kuru gidip geliyoruz:)
bu arada biz halkla iliskilerle gorusmustuk... cok moralim bozuldu cunku normal dogum olursa tabii ki rezervasyon yapılamıyor odalar icin dedi.. ben buyuk suite gibi bir oda istiyorum gelenim gidenim cok olur diye bakırkoy subesi de ufak bizim hastane 6-7 tane var.. eger sezaryen olursa rez. yapılır tabi dedi ama maalesef normalde hangisi denk gelirse dedi.. ustelik oda bosalırsa istediginiz tarzda onceden rez. yapılmıssa size veremeyiz dedi.. it muamelesi gordum kısaca
bakalım dogum seklimiz hele hayırlısıyle bi belli olsun da.. su meshur catı muayenesini bi yapsın ...ya bu catı muayenesi herhalde bizim tup bebek icin takılan o kateterden daha cok acıtamaz di mi kuzum?? sence?
bu arada Nil tombigimize maşallah!!!kac kg a kadar normal oluyormus soledi mi senin dr?
ve fulya seceneginin olmasına cok secindim cicim sezaryen durumunda cunku hem evine yakın hem de cok tesekkullu bir hastane en yenisi yani.. ben gittim hayran kalmıstım.. bakma maslak cok uzak yine.. bi de dagın ortasında etrafında bir bakkal cakkal market yok, fulya nın etrafında hic degilse pastaneler, real falan var , sisli nisantası 5 dakika
ben de acıtmayacagını dusunuyorum.. o embriyo transferi esnasında taktıkları krikovari kaldırac tarzı seyden daha ne kadar acı verebilir 3 tane insan parmagıbence acıtmaz kuzum ya
acıtsa da ne olcak ki max 30 sn sürer ya nelere dayandık bu vız gelir
+ ben o hemşirelere bişi sormam
1 kere çantaya ne koyiim die sordum
böle bön bön baktılar kendimi çok kötü hissettim :)
elfinya------------------çaykaşığına alıyor
çaykaşığı----------------princess of rain e alıyor
princess of rain----------erra77 ye alıyor
serra77------------------trawma ya alıyor (ben oluyorum)
trawma------------------bella83 e
bella 83------------------ela sudem e
ela sudem----------------luna ya
luna---------------------nisan24 e
nisan24------------------Madeofhonnor a
Madeofhonnor------------kahvelokum a
kahvelokum--------------grift 15 e
grift15-------------------izmirgirl e
izmirgirl------------------mersinli 42 ye
mersinli42----------------preg e
preg---------------------zuzuipek e
zuzuipek-----------------zuzuu ya
zuzuu-------------------yağmurbuse ye
yağmurbuse-------------sedus a
sedus-------------------crafy ye
crafy--------------------nur11 e
nur11-------------------aychin e
aychin------------------lifeinnoteasy ye
lifeinnoteasy------------elfinya ya alacak.
not: adresleri birbirimize özel mesaj atarak helledelim derim ben. çekiliş tamamen dürüstçe arkadaşa çektirilerek yapılmıştır.
not: adresleri birbirimize özel mesaj atarak helledelim derim ben. çekiliş tamamen dürüstçe arkadaşa çektirilerek yapılmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?