2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kdck arkadaşım, sanırım biz de öyle yapacağız.1-2 ay yanımızda sonra odasında. belli de olmaz tabi. hiç bir konuda kesin konuşamıyorum, tükürdüğümü yalamamak için. eşim 4 yaşına kadar yatmış anne-babasıyla, oğlum babasına çekmişse yandık walla.
cevap bekleyen ne çok soru işareti var kafamızda. işin güzel yanı bir çoğunu yaşayarak öğreneceğiz. kendi hayat tecrübelerimiz olacak. kimbilir belki yine burdan 2012 kasım annelerine tecrübelerimizi anlatacağız. içim kıpır kıpır oldu birden.

çıktınmı izne sen?? çağanın kahve düşkünü teyzoşu ..:)) nasıl şafak 27 yaa senin daha küçükk değilmii..nerede yapcan doğumu eşini alıyolarmı??

bizim sezeryan olursa eş giremiyomuşş..normal 1.100 sezeryan 2.100 tl epidural istersen 500 tl fark alınıyomuş..bide uyuşmazlık iğnesi olucam çok kapı süsleri çok dandik geldi..ama benim hast çok fazla kimse gelemez çok uzak yeni evimize..ondan çok takmıyorum..sen fiyat falan öğrendinmi nereye gidiyodun sen..

ay Helen'cigim cok hyecenlandım senin icin.. tarihler belli olunca beni korkular sardııııı

ay Helen'cigim cok hyecenlandım senin icin.. tarihler belli olunca beni korkular sardııııı

bende pek heyecan yok şuan için lunam 1 kasım olur hayırlısıyla inş..ekim sonu süpriz yapmasın çağan bize..senin belli değilmii aşağı yukarı..2 hafta var aramızda..

Son düzenleme:

senin şafağın 27 demek istemiştim, ama 31 çekiyomuş yani 28 kalmış şafağın. benim daha çoooooooook
anaa kız ben sana dedim ya artık düzgüne gidiyorum diye. demek ki görmemişsin sen.
ben doğuma babayı zorla alıyorum hatta dedi. deneyelim diye gittik gözümüz tuttu, eşimde sevdi. ama bana fazla relax geldi :)doğumhaneyi odaları gezdim fiyatları da öğrendim.
kapı süsüne dikkat etmedim kendimiz alırız artık.

Son düzenleme:

tulum fln sormadım be kuzum
baha beni topa tutar vallah :)
Nil im de iimiş topik sadece :)
sezeryan olursa da fulya ok dedi

aynen bende de var gece hiç uyumadım adet olcakmış gibi ağrım var bacaklarımda çok üşüyor nedense üşütmüşmüyüm acaba yoksaaa

bende pek heyecan yok şuan için lunam 1 kasım olur hayırlısıyla inş..ekim sonu süpriz yapmasın çağan bize..senin belli değilmii aşağı yukarı..2 hafta var aramızda..
belki 29 ekim cumhuriyet bayramı'nda dogarrr adını cagan cumhur koyarsınız

benim belli degil canım ana tarihim 21 kasım, bilgisayarda en son gelisime gore 13 kasım dı yani 8 gun onde gidiyoruz ama doktor 37.-38. haftalardan once konusmayalım bu konuları dedi.. hahaha bi bildigi var herhalde .. beni heyecanlandırmak istemiyor pek bir relax'tır!

ilk etapta epiduralli normal dusunuyor kendileri ama kısmet bakalım.. akıl plan yapar kader ona gulermis :)

ben bu hafta cantamı bitiriyorum kısmetse.. senin nedir son durumlar? bebek odan? canta?

teşekürlerrrr kızçeminn çizlgesi için teyzesii

ne demek efenimmm

cnm yaa başka yerde yokmu şubesi fln modoko çok uzak..36 haftalık oluyoruz telaş başladıı..sende biran önce hallet inş..

mağazanın ismini hatırlamıorum canım, öğrenince yazarım sanada. biz mobilyaları modokodan aldık, evimiz oraya yakın. haftasonu gidip halletmeye çalışıcam bende, daha hiçbişeyim hazır değil

bende bi oda aldım cnm, duvar bodürü yaptırayım dedim, 400 tl istediler vazgeçtim, kendim aksesuar alırım dedim, ama şimdide bulamıyorum :)) çok sevimliymiş gerçekten stickerınız, güzel günlerde kullanın

güzel haberlerle gel, bu arada benide çekilişe yazabilirsin

geçmiş olsun, zamanında ve sağlıkla gelsin bebişler

helencim benm haftasonu kontrolüm vardı, cuma günü yaptırdım ağda, dr a sordum, küçük alan şeklinde yaptırabilirsin dedi, derin hassas olduğundan kanamada olabilir korkma dedi bundan sonrası için. ama tabi aramızda hafta farkı var.. sen öndesin bizden

tulum fln sormadım be kuzum
baha beni topa tutar vallah :)
Nil im de iimiş topik sadece :)
sezeryan olursa da fulya ok dedi

kız zaten o doktora sorulur mu :))
beni resmen iteleyerek odasından cıkarır:))
ben hani kat hemsilerelerine falan cıkarsan diye demistim..

herkes ne guzel geziniyo dogumhaneleri falan biz kuru kuru gidip geliyoruz:)

bu arada biz halkla iliskilerle gorusmustuk... cok moralim bozuldu cunku normal dogum olursa tabii ki rezervasyon yapılamıyor odalar icin dedi.. ben buyuk suite gibi bir oda istiyorum gelenim gidenim cok olur diye bakırkoy subesi de ufak bizim hastane 6-7 tane var.. eger sezaryen olursa rez. yapılır tabi dedi ama maalesef normalde hangisi denk gelirse dedi.. ustelik oda bosalırsa istediginiz tarzda onceden rez. yapılmıssa size veremeyiz dedi.. it muamelesi gordum kısaca

bakalım dogum seklimiz hele hayırlısıyle bi belli olsun da.. su meshur catı muayenesini bi yapsın ...ya bu catı muayenesi herhalde bizim tup bebek icin takılan o kateterden daha cok acıtamaz di mi kuzum?? sence?

bu arada Nil tombigimize maşallah!!! kac kg a kadar normal oluyormus soledi mi senin dr?
ve fulya seceneginin olmasına cok secindim cicim sezaryen durumunda cunku hem evine yakın hem de cok tesekkullu bir hastane en yenisi yani.. ben gittim hayran kalmıstım.. bakma maslak cok uzak yine.. bi de dagın ortasında etrafında bir bakkal cakkal market yok, fulya nın etrafında hic degilse pastaneler, real falan var , sisli nisantası 5 dakika

ayy maruz gör anlamamışımm..şimdi öğrendimm iyi yapmışsın evet çok rahat görünüyoo ama takipte merak etme ara ara hatırlatmalarda bulunmak gerekiyor..ben illede normal istiyorum dedinmii..ayy çok sevindim şimdii senin içinn zuzuipek ben ve sen aynı yere gidiyoruz..spinaldede alsın o zman gerçi ben bişey demedim hiç eşimin cesaretine kalmış gerisi..

yupii açıkla bakalım trawma seni bekliyom valla bugün gitmedim anama hediye işini halledip gidiyim diye :))

yok doğum şekli hakkında hiç konuşmadık henüz. çatı muayenesinden tırım tırım tırstığım için konusunu bile açmadım:)

bence acıtmaz kuzum ya
acıtsa da ne olcak ki max 30 sn sürer ya nelere dayandık bu vız gelir
+ ben o hemşirelere bişi sormam
1 kere çantaya ne koyiim die sordum
böle bön bön baktılar kendimi çok kötü hissettim :)

ben de acıtmayacagını dusunuyorum.. o embriyo transferi esnasında taktıkları krikovari kaldırac tarzı seyden daha ne kadar acı verebilir 3 tane insan parmagı

off ben bi sorayım bari.. maalesef bizim hemsireler de degisti ..

ne bakıyorsun diye sorsaydın bön bön??

ben bu hemsirelerin muhabbeti konusunda babanneme cok guveniyprum dogum zamanı esnasında, ona sordurturum o gun artık, biraz terör estiren bir insandır.. her ameliyatında tatlı dille laf sokar hemsirelere, ay sen simdi kolumu cok acıttın, yok kac kere girip cıktınız yeter be, yok kelebegi yanlıs bagladın bu ne boyle damar yolu mu acılır, mum gibi olur hepsi

elfinya------------------çaykaşığına alıyor
çaykaşığı----------------princess of rain e alıyor
princess of rain----------erra77 ye alıyor
serra77------------------trawma ya alıyor (ben oluyorum)
trawma------------------bella83 e
bella 83------------------ela sudem e
ela sudem----------------luna ya
luna---------------------nisan24 e
nisan24------------------Madeofhonnor a
Madeofhonnor------------kahvelokum a
kahvelokum--------------grift 15 e
grift15-------------------izmirgirl e
izmirgirl------------------mersinli 42 ye
mersinli42----------------preg e
preg---------------------zuzuipek e
zuzuipek-----------------zuzuu ya
zuzuu-------------------yağmurbuse ye
yağmurbuse-------------sedus a
sedus-------------------crafy ye
crafy--------------------nur11 e
nur11-------------------aychin e
aychin------------------lifeinnoteasy ye
lifeinnoteasy------------pozer e
pozer-------------------elfinya ya alacak.

not: adresleri birbirimize özel mesaj atarak helledelim derim ben. çekiliş tamamen dürüstçe arkadaşa çektirilerek yapılmıştır.

Son düzenleme:

ya çok özür dilerim çok
nur 11 kimdi?

süpersin tatlımm
cinsiyetleri bas sayfada yazmıyorsa napacazz:)))
neyse ben bakayım hemöen talihlimeee

(((((( bende istiyorummmmm
ben yokummmm sanırım olmadıgım 2 haftalık süreçte karar verdiniz
geçmişi okumaya çalışıyorum göremedim de en baştan beri topikte olan biri olarak üzüldüm böyle bir seyi paylaşamadıgım için bizde katılamazmıyız olmaz mı çok mu geç
hem ne hediyesi bebek mi trawmaaaaa cvp yaz banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…