2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
trawma cıgım ben nisan84 e alıyor olmayayım? emin misin nisan24 olmadıgını?

bu arada bu mesajların tepesinde yeni bir yazı cıktı size de denk geldi mi yoksa ben ilk kez mi goruyorum?

Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !

hakkaten bu doğuran arkadaş kim? burda ben onu hatırlayamadım. kaç haftalıkmış? inşallah bebişi en kısa zamanda küvözden çıkar.

valla canım bende isim topiğine bakarken gördüm yazıyı
kızlar bebişimizi kasımda beklerken geçen hafta erken doğum yaptımm.. Daha küvözden çıkamadı o yüzden henüz ismini koyamadık.. ama kesim Mihrimah olacak gibi.....

şok oldum :) bikaç kezde forumda görmüştüm ama net hatırlamıyorum

nisan 84 pardon. harf ve rakam hatalarından dolayı özür

dün dedim canım... bizimki benim teyzemleri 2 hafta sonra davet etmiş.. duramıyor yrinde ama onların misafirliği bana dokunmuyor yemekleri bile kendileri yapıp getiriyolar.. bunlar eşimin halaları .. ama gecti bitti atlatıım cok şükür..ve şehir dısından gelmiş kadın bi çöp getirmemiş.. ben cok bozuldum.. ihtiyacım oldugundan değil.. o kadar cok eşimi kendileri büyütmüşler anne babasının hicbi hakkı yokmus diyolardı ki.. bumuymus dedim esimede..

dedim artık bitti inşallah

ben cumartesi sordum dra doguma eşim girebilir mi diye.. istediğin herkes orda olabilir .. daha önce dogum yapmıs olmaları kosuluyla dedi.. annem kayınvalidem filan da yani.. dedim eşim ve kızkardesim yeterli .. öyle cok kalabalıgada gerek yok..

geçen haftaki doktor kontrolünde ogün itibariyle doktorumun hastaneden istifa ederek ayrıldığını öğrendim hamileliğimin başından beri başka bi doktora hiç gitmemiştim. son bir ay kala bu habere hem şaşırdım hem üzüldüm. 15 gün sonra tekrar muayenehanesine kontrole gelmemi ve kontrole kadar iki kere nst çektirmemi söyledi. siz olsanız ne yapardınız kızlar? bu durumda bu doktorla devam etmemin bi manası yok sonuçta artık hastanede yok. ya hastanedeki başka bi doktorla görüşücem ki hiçbirini tanımıyorum... şu an herşey normal gözüküyor normal doğum olacak büyük ihtimalle ama ne yapıcam bilmiyorum kafam karışık kelimeleri bile tam toparlayamadan yazıyorum

ela_sudem allttasın sobeledim seni bana adresini ve bebişin cinsiyetini mesaj atar mısın tatlım :)
facede göremedim seni telefonun yok

bebek hediyesi canım. aklıma gelen tek çözüm
yubaya ulaşamadım ulaşırsam ona sorayım kabul ederse sizde birbirinize alırsız diye düşündüm ben

elfinya------------------çaykaşığına alıyor
çaykaşığı----------------princess of rain e alıyor
princess of rain----------erra77 ye alıyor
serra77------------------trawma ya alıyor (ben oluyorum)
trawma------------------bella83 e
bella 83------------------ela sudem e
ela sudem----------------luna ya
luna---------------------nisan24 e
nisan24------------------Madeofhonnor a
Madeofhonnor------------kahvelokum a
kahvelokum--------------grift 15 e
grift15-------------------izmirgirl e
izmirgirl------------------mersinli 42 ye
mersinli42----------------preg e
preg---------------------zuzuipek e
zuzuipek-----------------zuzuu ya
zuzuu-------------------yağmurbuse ye
yağmurbuse-------------sedus a
sedus-------------------crafy ye
crafy--------------------nur11 e
nur11-------------------aychin e
aychin------------------lifeinnoteasy ye
lifeinnoteasy------------pozer e
pozer-------------------elfinya ya alacak.

çaykaşığının cinsiyet ne ki bilen var mı? ayrıca çaykaşığı nete girince hemen özelime adresi yolla

bebek hediyesi canım. aklıma gelen tek çözüm
yubaya ulaşamadım ulaşırsam ona sorayım kabul ederse sizde birbirinize alırsız diye düşündüm ben

bende yana ok.
bu hafta henüz çıkamıyorum dısarıya ama haftaya falan alabilirim bende
sizi takip edemedim ondan oldu tabi
bazen geçmişi okuyamıyorum bana özelde msj atarsan sevinirim bir gelişme olursa...
benim face yok dogal olarak tel de yok sizlerde e benim bi badimde yok ben çok yalnız kalmışım yaaa...

hakkaten bu doğuran arkadaş kim? burda ben onu hatırlayamadım. kaç haftalıkmış? inşallah bebişi en kısa zamanda küvözden çıkar.

valla canım bende isim topiğine bakarken gördüm yazıyı
kızlar bebişimizi kasımda beklerken geçen hafta erken doğum yaptımm.. Daha küvözden çıkamadı o yüzden henüz ismini koyamadık.. ama kesim Mihrimah olacak gibi.....

şok oldum :) bikaç kezde forumda görmüştüm ama net hatırlamıyorum

bacıcan senle ASKIS da birbirinize alıyorsunuz. ayarlanmıştır:90:

babanneciğim burda takip edemiyorum inşallah herkes bebişleriyle iyidir

biz perşembe acile gittik oğluiumla hareketleri yavaşlamıştı doktorumda izinde olduğu için korkarak gittim benim ateşim görünüyormuş nabzım hızlıymış buna bağlı olarak bebeğimin kalp atışı hızlı çıktı serum taktılar nst ye bağladılar bebeğim gayet hareketli görünüyormuş bir problem yokmuş ama bu gce yatış deidler herhalde bebeğin suyuyla alakalı dediler ama ultrasonda bakmadı bile sinir oldum sancı çıkmış kasılmam varmış ben hissetmiyorum dedim sonra karnımın sertliğine baktı bumu kasılma dedim evet dedi hamileliğimin başından beri karnım öyle dedim hemşire bozuldu biraz hareketlerini hissetmeye başlayınca çıkıcam dedim çıktım

ertesi gün özel hastaneye geçtim anlattım gece olanları herşeyi kontrol etti bir problem yok dedi açılmanda yok dedi iyiki kaçmışım hastaneden dedim doktorla güldük geçtik bugün itibariyle doktorumun izini bitti yarın oğluşumu görücem inşallah doğum tarihi verir diye bekliyorum inş. yarın hayırlı haberlerle gelicez

arm0606 badin olayım senin :)

trawma sen çaykaşığının cinsiyeti biliyo musun??? çizelgesi yok başta ismide yok bulamadım ben.

geçmiş olsun canım
olur valla ben 2 hafta yoktum sıkıntılar vardı koptum sizden iletişim kurarız zaten trawma ayarlamış bizi hediye için özelden bilgileri paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…