- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.401
hakkaten bu doğuran arkadaş kim? burda ben onu hatırlayamadım. kaç haftalıkmış? inşallah bebişi en kısa zamanda küvözden çıkar.
kızlar bebişimizi kasımda beklerken geçen hafta erken doğum yaptımm.. Daha küvözden çıkamadı o yüzden henüz ismini koyamadık.. ama kesim Mihrimah olacak gibi.....
trawma cıgım ben nisan84 e alıyor olmayayım? emin misin nisan24 olmadıgını?
bu arada bu mesajların tepesinde yeni bir yazı cıktı size de denk geldi mi yoksa ben ilk kez mi goruyorum?
Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !
bizim çağanın halalarıdaa bi teşrif etmediler hast çıkışı almış getirmiyoo bide bana benim aldığımı giydirirsin diyoo..
gelsinn son dakka diyecemm ben çantamı hazırladımm malesef bu kalır dicem..bu nee biçimm iş yaa hamile kadına işmi bırakılırr ..amna kabul etmiyorum artık misafir dee çık işin içinden ..gelen olursada ahh ohh dee yardım etmezlerse gene demek insanlıkları yokk ..
canım kocanla artık konus bu ne ya bu kadar misafir bu haftada.. soyle ben calısıyorum bir haftasonlarım var bu kadar bos vaktimi boyle misafirlikler icin harcayamam de.. bizden bahset herkes cantasını hazırladı de! bebegin kıyafetleri yıkanacak de utuler cok zor oluyo minik minik de.. soyle yani aaaa ben sinirlendim..
çıktınmı izne sen?? çağanın kahve düşkünü teyzoşu ..:)) nasıl şafak 27 yaa senin daha küçükk değilmii..nerede yapcan doğumu eşini alıyolarmı??
bizim sezeryan olursa eş giremiyomuşş..normal 1.100 sezeryan 2.100 tl epidural istersen 500 tl fark alınıyomuş..bide uyuşmazlık iğnesi olucam çok kapı süsleri çok dandik geldi..ama benim hast çok fazla kimse gelemez çok uzak yeni evimize..ondan çok takmıyorum..sen fiyat falan öğrendinmi nereye gidiyodun sen..
(((((( bende istiyorummmmm
ben yokummmm sanırım olmadıgım 2 haftalık süreçte karar verdiniz
geçmişi okumaya çalışıyorum göremedim de en baştan beri topikte olan biri olarak üzüldüm böyle bir seyi paylaşamadıgım için bizde katılamazmıyız olmaz mı çok mu geç
hem ne hediyesi bebek mi trawmaaaaa cvp yaz banaaaa
bebek hediyesi canım. aklıma gelen tek çözüm
yubaya ulaşamadım ulaşırsam ona sorayım kabul ederse sizde birbirinize alırsız diye düşündüm ben
hakkaten bu doğuran arkadaş kim? burda ben onu hatırlayamadım. kaç haftalıkmış? inşallah bebişi en kısa zamanda küvözden çıkar.
kızlar bebişimizi kasımda beklerken geçen hafta erken doğum yaptımm.. Daha küvözden çıkamadı o yüzden henüz ismini koyamadık.. ama kesim Mihrimah olacak gibi.....
travma sana mesaj atam dedim ama posta kutun dolmuş gönderemiyorum bilesin
bende yana ok.
bu hafta henüz çıkamıyorum dısarıya ama haftaya falan alabilirim bende
sizi takip edemedim ondan oldu tabi
bazen geçmişi okuyamıyorum bana özelde msj atarsan sevinirim bir gelişme olursa...
benim face yok dogal olarak tel de yok sizlerde e benim bi badimde yok ben çok yalnız kalmışım yaaa...
süpersin trawma tesekkür ederimmmbacıcan senle ASKIS da birbirinize alıyorsunuz. ayarlanmıştır:90:
trawma sen çaykaşığının cinsiyeti biliyo musun??? çizelgesi yok başta ismide yok bulamadım ben.
babanneciğim burda takip edemiyorum inşallah herkes bebişleriyle iyidir
biz perşembe acile gittik oğluiumla hareketleri yavaşlamıştı doktorumda izinde olduğu için korkarak gittim benim ateşim görünüyormuş nabzım hızlıymış buna bağlı olarak bebeğimin kalp atışı hızlı çıktı serum taktılar nst ye bağladılar bebeğim gayet hareketli görünüyormuş bir problem yokmuş ama bu gce yatış deidler herhalde bebeğin suyuyla alakalı dediler ama ultrasonda bakmadı bile sinir oldum sancı çıkmış kasılmam varmış ben hissetmiyorum dedim sonra karnımın sertliğine baktı bumu kasılma dedim evet dedi hamileliğimin başından beri karnım öyle dedim hemşire bozuldu biraz hareketlerini hissetmeye başlayınca çıkıcam dedim çıktım
ertesi gün özel hastaneye geçtim anlattım gece olanları herşeyi kontrol etti bir problem yok dedi açılmanda yok dedi iyiki kaçmışım hastaneden dedim doktorla güldük geçtik bugün itibariyle doktorumun izini bitti yarın oğluşumu görücem inşallah doğum tarihi verir diye bekliyorum inş. yarın hayırlı haberlerle gelicez
arm0606 badin olayım senin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?