2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar iyi ki evdeyim, herkes ne kadar durgun bugün, ben okuldan gelince sayfalara yetişemiyordum, bugün de maşallah kaplumbağa hızıyla ilerliyoruz. Gerçi bir bakıma iyi bir durum, çok yorulmuyorum sizi okurken. Ayy kızımı görücem inşallah birkaç saat sonra. Çok heyecanlıyım. 32 haftalıkken kilosu kaç olacak bakalım, yubacım seninki 2200 çıkmıştı sanırım. Benim kız en son 1500 gr'dı sanırım, o da 30+1 günlükken. 300 gr filan aldıysak 1800 gr filan olmamız lazım. 32.hafta için inşallah az değildir. :/

nisan84 sana sesleniyorum ciciiiim :))
ozelden adresini alayım canımmm:))
bir de bebisin cinsiyetini

iyi gunler kizlar eylulde doguran kasim annesi 28 haftalikken dogum yapmis oyy
bebegi kuvezdeymis hala....

dun bizim karnimiza ve belimize agrilar girdi,girdi cikti zannettim dogurcam uyku felan yoktu sabaha kadar,birde sicak burasi allahim mahvoldum her yanim sisti yine...

cekilisten bana serra badim cikmis ayni gun gunlerimizoglusu olacakti galiba serracigim topige gelince adres bilgilerini ozel mesajla yolla olurmu...

banada cay kasigi alacakmis adresimi yollayacagim tatlim

caykasigi canim adresimi yollayacaktim o.mesajla ama ozel mesaj alamiyormussun kapaliymis ozel mesaj alma ozelligin ayarlardan acarsan adresimi yollayabilirim...

Aman ne güzel,piknik güzel oluyor ben severim.Bana kismet degilmis o ayriCanim aman son zamanlarimiz bebislerimizi tehlikeye atacak biseyler yapmayalim.Ama hareket varsa hic korkma insaallah.Öyle günde 5 kez yag,krem ne varsa sür catlayasi varsa catliyor
Tesekkürler canim.Ama normal sertlesmeden bahsetmiyorum,normalde bir sertlesme olunca biraz uzanip ovunca 2-3 dakkaya gecer,Bu bayabaya ciddi bir sertlesme sanki dönerken oraya sIkIsmis gibiydi ne yatabildim ne kalkabildim ne saga ne sola dönebildim ovuyordum hic faydasi olmadi uyuyakalmasaydim kesin gidecektim hastaneye.
Sanada canim hayirli günler,Masaallah ogluna 33 haftalik olmus.Hmmmmm simdiden basladilar walla yaramazliklara Hayirlis bakalim kuradan ne cikacak

Cok tesekkürler canim.Dedigim gibi anormal bir serlesmeydi o neyse artik simdi hicbisey yok elhamdülillah carsambaya doktoruma sorarim sonrada burda paylasirim.

bu konu ne zaman acılmıs ben ilk kez duyuyorum..

Neeee 4 yasina kadar mi,onlarda biraz abartmis lar sankim1 en fazla 1,5 ysina kadar normal bence sonrasi zorluyor.Bebek kendini bilince isik acamiyon,odaya bisey birakmaya cekiniyon falan filan.

bu konu ne zaman acılmıs ben ilk kez duyuyorum..

2011 Kasım anneleriyle ilgili birkaç başlık daha açılmış, ben de geçen gün karıştırırken gördüm.

Ay kızlar kaburgalarım çok batıyor. Çok mu kambur duruyorum bilmiyorum ama sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum. Bir de kasıklarım çok ağrıyor. Ayağa kalktığımda bikini bölgesinde ağda yaptırdığımız yer var ya orası çok ağrıyor. Bugün doktoruma sorayım. Neden ağrıyor acaba... :26:

kimileri yapıo kimileri yapmıo işte maalesef rez. amerikan hast de tarih aralığına göre 1 hafta rezerv. yapıolar, medicalparkta siz gelemeden arayın biz oda ayarlarız dedi. inş suit oda bulabilirz son anlarda :))

evet bende dün gördüm o yazıyı

ben şuan dış doktor mağduriyeti yaşıorum cnm ne yazık ki.. eğer içine sinen biri varsa, o hastaneden seç derim ben, ben en kötü, doğum olacağı hastaneden seçerim die düşünmeye başladım

trawmacım, bi listede var, diğerinde yok görünüyorum.. var mıyım, yok muyum, bilgi verirsen çok sevinirim cnm
bir diğer listede lifeinnoteasy elfinyaya yazıo, aklım karıştı...

geçmiş olsun, iyiki kaçmışsın :) bakalım doğum tarihiniz ne olacak

ay canım al benden de o kadar.. bu kızın kaburgalarıma kastı var ve ayıptır soylemesi kasıklarıma da! mecburen ofiste oturunca boyle acıyor ya ayaklarımın altına tabure aldım uzattım ama nafilee

ozellikle sag kaburgalarım yerinden cıkacak gibi...

bas asagı pozisyonda oldugu icin zilli hanım tekmeliyor kaburgalarım sıkısıyor..
bir de afedersiniz benim makat bolgem de agrıyor kızlar

selamlar kızlar rahatsızlık geçirenlere geçmiş olsun doğum yapan annemzi de bebeğine kavuştursun Allahım ne kadarken doğduğunu çok merak ettim küvezde diyince ama kimse b,lm,yor sanırım.

bu arada çekilişler de hayırlı olsun ben hemen mesajımı gönderdim adres ve tel için mersinliye

Doruğuma dün nevresim takımı aldım Taçtan uykucu şirinli :)) perşembe günü kontrolüm var çabuk gelsin istiyorum umarım çok kilo almıştır oğluşum şimdilik bu kadar hoşçakalın

selam kızlarr, rahatsızlıklarımızın tez zamanda geçmesini istiyorum artık ay çok ağırlaştım kızlar,
uyuyamıyorum, dönemiyorum, midemde alevler,20 dk da bir tuvelete,,,
trawmacım ellerine sağlık, hallettin helal sana,
lifeisnoteasy mesajını bekliyorum kuzum

Oh ohhh çekiliş yapılmış bilee..:))
Aychin cim mesaj atıyorum hemen..
Pozer cim bende senden mesaj bekliyorum...

Bu arada bişi sorcam ben..kasıklarımda çok ağrım var.yürürken topallıycak kadar..ara sıra buıçak kesmiş gibi ince bi sızı oluyo..Neki bu acaba?
Doktora gitsem mi?
NTS dediğinize sokar mı?
Ben istemiyorum NTS (((

slm güzeller nasılsınız
temizliğe ara verdim bura geldim ne var ne yok oyyyy yoruldum beyaaaaaaa
kubicim geçmiş olsun dikkat et kendine

Benimde bikini bölgesinde ve kuyruk sokumunda ağrı oluyor ki en çok ta ayağa kalktığımda
Hele sabahları yataktan ilk çıktığımda sızım sızım sızlıyor resmen
Doktora iki oldu söylüyorum gayet normal bu haftalarda olması diyor, bebek baskı yaptığı için
Ben de çatıdaki kemiklerim açılıyor, normal doğuma kendini hazırlıyor diye düşünmeye başladım, kendi kendimi rahatlattım

selam kızlar
valla giremiyorum diye unutulup gittik topikte ne çekilişi bu anlayamadım bi
banada anlatın beni de alın aranıza yazık bana

28 haftalık doğmuş sanırım cnm,inş minnak oğlun çok kilo almıştır

gönderdim canım. dr una bi danış istersen, o kadar ağrın varsa nst ye gir diebilir. inş bişiciğin yoktur

elfinyacım bende senden adres bekliorum

Aychin cim ben adresi mesaj attım ama adımı yazmaya unuttum..10 dk sonra da onu yazarım..10 dk da bir mesaj atabiliyomuşuz:))) bu arada oğlum olucak

pozer
mesajını aldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…