- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.421
Aman ne güzel,piknik güzel oluyor ben severim.Bana kismet degilmis o ayrigünaydın canım inşallah cnm bende dün sana özenip bende pikniğe gittim az daha bebişim gidiyodu akrabalarımın ısrarı üzerine kaykaya bindim yuvarlak üstü kapalı olanlara aklım çıktı yerinden az daha midemde ne varsa çıkıyoduçok şükür bebeğim oynuyo ama belli olmaz bugün sağlık ocağına gidicem kalp atışlarını dinletmeye birde karnım çatlamıyodu sanırım alt tarafda kasıklarımın olduğu yerde acıma var bir de ne görim çatlamış hem kaşınıyo hem canım yanıyo bakalım belki hekimin bize vereceği krem vardı ne kadar bebek yağıda kullansan demekki çatlayası varsa çatlıyo üzüldüm ama bebeğim sağlıklı olsunda
Tesekkürler canim.Ama normal sertlesmeden bahsetmiyorum,normalde bir sertlesme olunca biraz uzanip ovunca 2-3 dakkaya gecer,Bu bayabaya ciddi bir sertlesme sanki dönerken oraya sIkIsmis gibiydi ne yatabildim ne kalkabildim ne saga ne sola dönebildim ovuyordum hic faydasi olmadi uyuyakalmasaydim kesin gidecektim hastaneye.canım çok geçmiş olsun o karında serleşme bende çok oluyo netten araştırdığım kadarıyla rahim kasılmasıymış sanırım dinlenince geçiyo doktoruna sormayı unutma bizide bilgilendirirsin canım
Sanada canim hayirli günler,Masaallah ogluna 33 haftalik olmus.Hmmmmm simdiden basladilar walla yaramazliklaraherkese hayırlı günler bu gün tam 33 haftalık oldu oğlum doğuma çok az kald ama benim çantam hazır değil bu hafta içi hazırlamayı düşünüyorum kızlar dün gece kalbim sıkıştı galiba bebeğim biraz yaramazlık yaptı kalbime basnç yaptıkızlar oğlumun adını poyraz koymayı düşünüyorum ama eşim aras yada berke olsun istiyor bakalım galiba kura çekicez
teşekkür ederim himmel77 hoşbulduk:) sana da geçmiş olsun. o dediğin gibi sertleşme ben de de sık oluyor özellikle midem çok doluysa ya da yorulmuşsam. çarşamba gitçekmişsin doktora sorarsan bizimle de paylaşırsın neden oluyomuş bakalım. dinlen bol bol:)
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/462699-2011-kasim-anneleri-isim-belirlediniz.html Şu başlığı açan arkadaş doğum yapmış. Sanırım bu topikte görmedik kendisini. Allah yavrusuna kavuştursun, küvözde olduğunu yazmış son sayfada. Ekim ayı ilerledikçe beni heyecan basıyor. Normal doğum istiyorum ama sezeryandaki gibi günü belli olsa da gün saysak. Her an bir şey olabilir, her an yavrum gelirse diye heyecanlanıyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah... Allah yardımcımız olsun.
kdck arkadaşım, sanırım biz de öyle yapacağız.1-2 ay yanımızda sonra odasında. belli de olmaz tabi. hiç bir konuda kesin konuşamıyorum, tükürdüğümü yalamamak için. eşim 4 yaşına kadar yatmış anne-babasıyla, oğlum babasına çekmişse yandık walla.
cevap bekleyen ne çok soru işareti var kafamızda. işin güzel yanı bir çoğunu yaşayarak öğreneceğiz. kendi hayat tecrübelerimiz olacak. kimbilir belki yine burdan 2012 kasım annelerine tecrübelerimizi anlatacağız. içim kıpır kıpır oldu birden.
bu konu ne zaman acılmıs ben ilk kez duyuyorum..
bu arada biz halkla iliskilerle gorusmustuk... cok moralim bozuldu cunku normal dogum olursa tabii ki rezervasyon yapılamıyor odalar icin dedi.. ben buyuk suite gibi bir oda istiyorum gelenim gidenim cok olur diye bakırkoy subesi de ufak bizim hastane 6-7 tane var.. eger sezaryen olursa rez. yapılır tabi dedi ama maalesef normalde hangisi denk gelirse dedi.. ustelik oda bosalırsa istediginiz tarzda onceden rez. yapılmıssa size veremeyiz dedi.. it muamelesi gordum kısaca
trawma cıgım ben nisan84 e alıyor olmayayım? emin misin nisan24 olmadıgını?
bu arada bu mesajların tepesinde yeni bir yazı cıktı size de denk geldi mi yoksa ben ilk kez mi goruyorum?
Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !
geçen haftaki doktor kontrolünde ogün itibariyle doktorumun hastaneden istifa ederek ayrıldığını öğrendimhamileliğimin başından beri başka bi doktora hiç gitmemiştim. son bir ay kala bu habere hem şaşırdım hem üzüldüm. 15 gün sonra tekrar muayenehanesine kontrole gelmemi ve kontrole kadar iki kere nst çektirmemi söyledi. siz olsanız ne yapardınız kızlar? bu durumda bu doktorla devam etmemin bi manası yok sonuçta artık hastanede yok. ya hastanedeki başka bi doktorla görüşücem ki hiçbirini tanımıyorum... şu an herşey normal gözüküyor normal doğum olacak büyük ihtimalle ama ne yapıcam bilmiyorum kafam karışık kelimeleri bile tam toparlayamadan yazıyorum
elfinya------------------çaykaşığına alıyor
çaykaşığı----------------princess of rain e alıyor
princess of rain----------erra77 ye alıyor
serra77------------------trawma ya alıyor (ben oluyorum)
trawma------------------bella83 e
bella 83------------------ela sudem e
ela sudem----------------luna ya
luna---------------------nisan24 e
nisan24------------------Madeofhonnor a
Madeofhonnor------------kahvelokum a
kahvelokum--------------grift 15 e
grift15-------------------izmirgirl e
izmirgirl------------------mersinli 42 ye
mersinli42----------------preg e
preg---------------------zuzuipek e
zuzuipek-----------------zuzuu ya
zuzuu-------------------yağmurbuse ye
yağmurbuse-------------sedus a
sedus-------------------crafy ye
crafy--------------------nur11 e
nur11-------------------aychin e
aychin------------------lifeinnoteasy ye
lifeinnoteasy------------pozer e
pozer-------------------elfinya ya alacak.
babanneciğim burda takip edemiyorum inşallah herkes bebişleriyle iyidir
biz perşembe acile gittik oğluiumla hareketleri yavaşlamıştı doktorumda izinde olduğu için korkarak gittim benim ateşim görünüyormuş nabzım hızlıymış buna bağlı olarak bebeğimin kalp atışı hızlı çıktı serum taktılar nst ye bağladılar bebeğim gayet hareketli görünüyormuş bir problem yokmuş ama bu gce yatış deidler herhalde bebeğin suyuyla alakalı dediler ama ultrasonda bakmadı bile sinir oldum sancı çıkmış kasılmam varmış ben hissetmiyorum dedim sonra karnımın sertliğine baktı bumu kasılma dedim evet dedi hamileliğimin başından beri karnım öyle dedim hemşire bozuldu biraz hareketlerini hissetmeye başlayınca çıkıcam dedim çıktım
ertesi gün özel hastaneye geçtim anlattım gece olanları herşeyi kontrol etti bir problem yok dedi açılmanda yok dedi iyiki kaçmışım hastaneden dedim doktorla güldük geçtik bugün itibariyle doktorumun izini bitti yarın oğluşumu görücem inşallah doğum tarihi verir diye bekliyorum inş. yarın hayırlı haberlerle gelicez
arm0606 badin olayım senin :)
2011 Kasım anneleriyle ilgili birkaç başlık daha açılmış, ben de geçen gün karıştırırken gördüm.
Ay kızlar kaburgalarım çok batıyor. Çok mu kambur duruyorum bilmiyorum ama sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum. Bir de kasıklarım çok ağrıyor. Ayağa kalktığımda bikini bölgesinde ağda yaptırdığımız yer var ya orası çok ağrıyor. Bugün doktoruma sorayım.Neden ağrıyor acaba... :26:
2011 Kasım anneleriyle ilgili birkaç başlık daha açılmış, ben de geçen gün karıştırırken gördüm.
Ay kızlar kaburgalarım çok batıyor. Çok mu kambur duruyorum bilmiyorum ama sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum. Bir de kasıklarım çok ağrıyor. Ayağa kalktığımda bikini bölgesinde ağda yaptırdığımız yer var ya orası çok ağrıyor. Bugün doktoruma sorayım.Neden ağrıyor acaba... :26:
selamlar kızlar rahatsızlık geçirenlere geçmiş olsun doğum yapan annemzi de bebeğine kavuştursun Allahım ne kadarken doğduğunu çok merak ettim küvezde diyince ama kimse b,lm,yor sanırım.
bu arada çekilişler de hayırlı olsun ben hemen mesajımı gönderdim adres ve tel için mersinliye
Doruğuma dün nevresim takımı aldım Taçtan uykucu şirinli :)) perşembe günü kontrolüm var çabuk gelsin istiyorum umarım çok kilo almıştır oğluşum şimdilik bu kadar hoşçakalın
Oh ohhh çekiliş yapılmış bilee..:))
Aychin cim mesaj atıyorum hemen..
Pozer cim bende senden mesaj bekliyorum...
Bu arada bişi sorcam ben..kasıklarımda çok ağrım var.yürürken topallıycak kadar..ara sıra buıçak kesmiş gibi ince bi sızı oluyo..Neki bu acaba?
Doktora gitsem mi?
NTS dediğinize sokar mı?
Ben istemiyorum NTS(((
selam kızlarr, rahatsızlıklarımızın tez zamanda geçmesini istiyorum artık ay çok ağırlaştım kızlar,
uyuyamıyorum, dönemiyorum, midemde alevler,20 dk da bir tuvelete,,,
trawmacım ellerine sağlık, hallettin helal sana,
lifeisnoteasy mesajını bekliyorum kuzum
elfinya------------------çaykaşığına alıyor
çaykaşığı----------------princess of rain e alıyor
princess of rain----------erra77 ye alıyor
serra77------------------trawma ya alıyor (ben oluyorum)
trawma------------------bella83 e
bella 83------------------ela sudem e
ela sudem----------------luna ya
luna---------------------nisan24 e
nisan24------------------Madeofhonnor a
Madeofhonnor------------kahvelokum a
kahvelokum--------------grift 15 e
grift15-------------------izmirgirl e
izmirgirl------------------mersinli 42 ye
mersinli42----------------preg e
preg---------------------zuzuipek e
zuzuipek-----------------zuzuu ya
zuzuu-------------------yağmurbuse ye
yağmurbuse-------------sedus a
sedus-------------------crafy ye
crafy--------------------nur11 e
nur11-------------------aychin e
aychin------------------lifeinnoteasy ye
lifeinnoteasy------------pozer e
pozer-------------------elfinya ya alacak.
çok beğendim, ellerine sağlık trawma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?