2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
crafty bacım sen bugun eminonu seferi gerceklestiremeyecek miydin?
bir de izne cıktın artık di mi?
badilerin yok bugun neredeler ya merak ettim ses seda cıkmadı.. umarım her sey yolundadır

benimde senin gibi oluyor ara ara canım yürütmüyor yatırmıyor değişik bir ağrı sağ tarafta benimde doktora gösterdik böbreklerime boşluğuma rahime iyice baktı meraklanacak birşey yok basit bir adele ağrısı dedi inşallah seninde öyledir son zamanlarda sertlikler ağrılar normalmiş ben bebeğin kafası falan sıkıştı sanmıştım

caykasigi canim adresimi yollayacaktim o.mesajla ama ozel mesaj alamiyormussun kapaliymis ozel mesaj alma ozelligin ayarlardan acarsan adresimi yollayabilirim...

becerebilirsem açayım :)) bu arada senın bebeğin cinsiyeti neydi?

bacıcan sen söylediğinde listeyi yayınlamıştım. düzeltme yaptım ama olmamış. o yüzden 2. listeyi yayınladım. yane varsın

epidural sezeryanda bi tanıdığın yakını doğumdan sonra belden aşağısının felç kaldığını duymuştum geçen senelerde tvde haberler de çıkmıştı ama nisanda bi arkadaşım öyle doğum yaptı güzel bi duygu olduğunu söylemişti valla canım benim de ilk doğumum olacak yaşamadım ama adı üstünde normal her türlü biz o acıyı çekeceğiz kuzenimin sezeryandan sonraki halini görünce asla çocuk doğurmayacağım demiştim birazda şans heralde Allaha sığınacağız Allah hakkımızda hangisi hayırlısı ise onu bize nasib etsin gönlümüze onu koysun çünkü iki türlüde memnun olan var memnun olmayan var önemli olan bizim ne yaşayacağımız

ben bu özel mesaj işinden anlamadım. ayrıntılı anlatır mısınız? kapalıymış açamadım

kontrol paneline giriyorsun, ayarlarım başlığının altında seçenekleri düzenleye giriyorsun. orada e-mail ve özel mesajlar bölümünden Özel Mesajlar Açık yapıyorsun. onun altındakinide Tüm Üyeler işaretliyorsun

trawmacım mesajını bekliyorum.senin oğluşun olcaktı değilmi.

bu arada dr dan geliyosun haberler nsl

crafty bacım sen bugun eminonu seferi gerceklestiremeyecek miydin?
bir de izne cıktın artık di mi?
badilerin yok bugun neredeler ya merak ettim ses seda cıkmadı.. umarım her sey yolundadır

şekerim bugün ofise yapmam gereken son raporum vardı, onun için yarına erteledim.
İzne çıktım ohhh
made de izne çıktı ama yeni taşındı ya net yok evde ibo da ii dün temizlik yaptı
bugün face e geldi bi sona sesi çıkmadı
arazi olmuş olabilir :)

kubi teyzesi bizimde oğlumuzun adı Kayra olacak isme ekleyebilirsin

nurrr
bana özelden adres ve bebiş bilgilerini veriri misin tatlım
bir de ist da değilsen ya da buralardan istediğin bişi vvarsa (ki yarın eminönüne gitçem bakkk :) ) lütfen çekinemden yaz
işine yarar bişi olursa ne çok mutlu olurum

nurrr
bana özelden adres ve bebiş bilgilerini veriri misin tatlım
bir de ist da değilsen ya da buralardan istediğin bişi vvarsa (ki yarın eminönüne gitçem bakkk :) ) lütfen çekinemden yaz
işine yarar bişi olursa ne çok mutlu olurum

ayy adresi yolladım adımı soyadımı yazmayı unutmuşum 10dk sonra yeni mesaj yazılıyomuş yollarım hemen
çaykaşığı bu arada sende unutma adını yazmayı :))

kızlar yaa acil cvp verin pilav yaptım çok tuzlu olmuş bunun tuzunu yok etmeyi bilen var mı:)))

trawmacım mesajını bekliyorum.senin oğluşun olcaktı değilmi.

bu arada dr dan geliyosun haberler nsl

şu an itibariyle oğulcan 2600 gr. 49cm :18:
ileri gittiği için yarın açlık tokluk şekerime bakılacak. doğana kadar 60 cm falan olur herhalde:18:

başı aşağıda ama eli başının üstünde eğer elini çekerse normal doğum kanalına girermiş. yoksa sezeryan. 15 gün sonra kontrol. ağrılardan korkma dedi. her yerin ağırır normal şeyler dedi. bebişte hareket azlığı olursa acele gel sadece dedi

bu gün sol tarafından kalkmıştı dr.um. :))))

Herkese hayırlı olsun anne adayı arkadaşlarım ... Bende bir anneyim. Bebeğinize dogumda bebek şekeri mutlaka yaptırın, güzel bir hatıra kalıyoo, hatta imkanınız varsa doğum odanızı süsletin ve doğum fotografçısı ayarlayın , ben konyada yaşıyorum. öyle yaptırdım. Hatta konyadaki hamile arkadaşlara zaferde kokossh adında bir yer var orayı öneriyorum. Tüm isteklerinize karşılık bulabilirsiniz. çok güzel bebek şekerleri , yeni doğan bebek şekerleri çikolataları yapıyorlar. Yürüyüş yolunda özsüt pastanesi yanından girince arka 2.sokakta. Mutlaka gidin çocuklarınızın dünyaya gelişini şenlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…