- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.461
şu an itibariyle oğulcan 2600 gr. 49cm :18:
ileri gittiği için yarın açlık tokluk şekerime bakılacak. doğana kadar 60 cm falan olur herhalde:18:
başı aşağıda ama eli başının üstünde eğer elini çekerse normal doğum kanalına girermiş. yoksa sezeryan. 15 gün sonra kontrol. ağrılardan korkma dedi. her yerin ağırır normal şeyler dedi. bebişte hareket azlığı olursa acele gel sadece dedi
bu gün sol tarafından kalkmıştı dr.um. :))))
ileri gittiği için yarın açlık tokluk şekerime bakılacak. doğana kadar 60 cm falan olur herhalde:18:
başı aşağıda ama eli başının üstünde eğer elini çekerse normal doğum kanalına girermiş. yoksa sezeryan. 15 gün sonra kontrol. ağrılardan korkma dedi. her yerin ağırır normal şeyler dedi. bebişte hareket azlığı olursa acele gel sadece dedi
pişmemiş olsa 2 patates at dicem ama
al yıka güzelce
sona yayla çorbası yap ziyan olmasın pirinç dersen
kdck arkadaşım, sanırım biz de öyle yapacağız.1-2 ay yanımızda sonra odasında. belli de olmaz tabi. hiç bir konuda kesin konuşamıyorum, tükürdüğümü yalamamak için. eşim 4 yaşına kadar yatmış anne-babasıyla, oğlum babasına çekmişse yandık walla.
cevap bekleyen ne çok soru işareti var kafamızda. işin güzel yanı bir çoğunu yaşayarak öğreneceğiz. kendi hayat tecrübelerimiz olacak. kimbilir belki yine burdan 2012 kasım annelerine tecrübelerimizi anlatacağız. içim kıpır kıpır oldu birden.
maşallah oğluşuna...kilosu fazla diyemi şeker testi istedi..
kızlar hala içimde korku var o kapalı uzun kaykaya nasıl bindim ben yaaa ama bebeğim oynuyo bişey olurmu acaba biraz dinleneyim doğru sağlık ocağına
nurrr
bana özelden adres ve bebiş bilgilerini veriri misin tatlım
bir de ist da değilsen ya da buralardan istediğin bişi vvarsa (ki yarın eminönüne gitçem bakkk :) ) lütfen çekinemden yaz
işine yarar bişi olursa ne çok mutlu olurum
masallah kuzuya..
bizde benimkine uzun diyoruz.. 2100 gr 44 cm di 32+6 da :)
eşimin arkadası 58 cm oglan dogurdu.. bizim dr kafadan 3 aylık dogmus velet dedi..sen kıyafetleri ona göre ayarlasaydın bari...yeni doğanlar senin oglusa olmaz gibi.. masallah 41 kere..
evet canım. ultrasonda 36 haftalık görünüyo. gerçi o boya o kilo normaldir herhalde. babasına çekecek sıpacan.
aman iyi sevindim tatlım herkesin iyi olmasına:))şekerim bugün ofise yapmam gereken son raporum vardı, onun için yarına erteledim.
İzne çıktım ohhh
made de izne çıktı ama yeni taşındı ya net yok evde ibo da ii dün temizlik yaptı
bugün face e geldi bi sona sesi çıkmadı
arazi olmuş olabilir :)
tamam canım şimdi atıyorum mesajımı izmirdeyim kuzum ben ama inan ne alırsan hiç sorun değil seve seve kullanırım sen içine sinerek yolla bende öyle kabul edeyim yeter bana inceliğin için ayrıca teşekkürler
sende bana izmirden izmir havası yollasanaaaa
gidip saatin orda dolan sahile doğru benim için
3 kere gelip aşık olduğum yerdir izmir
ah ah bi kalıp doya doya gezemedim
aman iyi sevindim tatlım herkesin iyi olmasına:))
hadi hayırlısı artık senin de izin gunlerin baslamıs.. bunlar guzel yenilikler... hayatında yeni bir sayfa acılması demek.. heyecan demek..ben de bu hafta calısacagım sonra arazi olurum sanırım... ara sıra gelirim ofise evde sıkılırsam..
ben de nihayet butun camasirlarini tamamladim gibi kızımın yıkamayı.. bi ütüsü var artık eve gelen kadınla halledecegiz.
geceliklerimi de bebisinkilerle yıkadım sanırım bu hafta cantamı tamamlarım diye dusunuyorum .. biraz rahatladım gibi..
ama o dolapların kokusu sinir etti beni hurclayacagım her yıkanan seyi..
hay maşallahtosun olmus kız seninki!!!
bu haftalardan sonra her gun 20-30 gr alacagini dusunursek vallahi tosunnnnnnnnn olacak.. hayırlısı neyse dogumunun o olsun canımmm...
bu arada kızlar nisan84 un buyuk cocugu kız da kucugu yani kasım bebisi erkek miydi hatirlayaniniz var mi???
iste liste yaparken yazalım diye bosuna dememistim bebislerin cinsiyetini ahh ahh beni dinlemedinizzz
aman iyi sevindim tatlım herkesin iyi olmasına:))
hadi hayırlısı artık senin de izin gunlerin baslamıs.. bunlar guzel yenilikler... hayatında yeni bir sayfa acılması demek.. heyecan demek..ben de bu hafta calısacagım sonra arazi olurum sanırım... ara sıra gelirim ofise evde sıkılırsam..
ben de nihayet butun camasirlarini tamamladim gibi kızımın yıkamayı.. bi ütüsü var artık eve gelen kadınla halledecegiz.
geceliklerimi de bebisinkilerle yıkadım sanırım bu hafta cantamı tamamlarım diye dusunuyorum .. biraz rahatladım gibi..
ama o dolapların kokusu sinir etti beni hurclayacagım her yıkanan seyi..
hay maşallahtosun olmus kız seninki!!!
bu haftalardan sonra her gun 20-30 gr alacagini dusunursek vallahi tosunnnnnnnnn olacak.. hayırlısı neyse dogumunun o olsun canımmm...
bu arada kızlar nisan84 un buyuk cocugu kız da kucugu yani kasım bebisi erkek miydi hatirlayaniniz var mi???
iste liste yaparken yazalım diye bosuna dememistim bebislerin cinsiyetini ahh ahh beni dinlemedinizzz
sAOL cANIM
bizimkide bir aksilik çıkmazsa öyle birşey olacak herhalde. kıyafet işi bir kaç tane 3-6 aylık var ama yeter herhalde ilk etapta
olmazsa alacağız artık birşeyler daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?