2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

erken daha erken çeker Allah'ın izni ile
maşallah sıpaya da koca dana oldu hepsi yahuuu
gr lardı

maşallah oğluşuna...kilosu fazla diyemi şeker testi istedi..

4 yaşına mı??? abartmışlar gerçekten:)) doğru söylüyosun büyük konuşmamak lazım yaşadıkça görücez. ama gerçekten çok heyecanlı günler bunlar. bide böyle konuştukça doğumla ilgili şeyler okudukça falan yarın doğum yapçakmışım gibi geliyor iyice sabırsızlanıyorum.içimizdeki o kıpırtı hayatımız boyunca sürücek bundan sonra sanırım:)

masallah kuzuya..

bizde benimkine uzun diyoruz.. 2100 gr 44 cm di 32+6 da :)

eşimin arkadası 58 cm oglan dogurdu.. bizim dr kafadan 3 aylık dogmus velet dedi..sen kıyafetleri ona göre ayarlasaydın bari...yeni doğanlar senin oglusa olmaz gibi.. masallah 41 kere..

Trawmacım ellerine sağlık:)
İzmirligirl mesaj atarsan bir an önce gönderirim hediyeni:)
Kahvemlokumum atayım sana özel mesaj vereyim bilgilerimi:)

kızlar hala içimde korku var o kapalı uzun kaykaya nasıl bindim ben yaaa ama bebeğim oynuyo bişey olurmu acaba biraz dinleneyim doğru sağlık ocağına

kubicim hareket varsa korkma bir şey yoktur Allah'ın izniyle.ama içinin rahatlaması için yine bir sağlık ocağına falan git strese sokma kendini. ama sendeki de iyi cesaret ben arabaya binmek istemiyorum neredeyse,eşime kızıyorum sarsma arabayı diye bazen tümseklere falan çok giriyor,karnım hopluyor,sen nasıl bindin öyle bir şeye iyi cesaret etmişsin ama bence dikkat et zorlama kendini böyle,Allah korusun korkmuştur bebeğin belki ondan hareketi eskiye göre azalmıştır.

hanımlar benim pamuğumda çok şiddetli hareketler yapmıyor ama topuklarını hissediyorum,dönmüş zaten tekrar değişmezse şekli,ayaklarını kıpırdatıp duruyor.göğsümün altından sıkıştırıyor.bu plasenta yaşlanması için yarın yada çarşamba kontrole gideceğim devlet hasnatesine,diğer haftada doğum evine gideceğim.sık takip edilmesi gerekiyormuş.dua edin büyümemiş olsun bu yaşlanma

dün karnımda değişik bir ağrı oldu ne olduğunu anlayamadım ama sizin yazdıklarınızı okuyunca acaba bir sancı belirtisi mi kasılmamıydı diye düşünüyorum. karnımın sol tarafı sertleşti ve yırtılıyor sanki içten gibi bir şeyler oldu,biraz sürdü sonra geçti. ben çok heyecanlanmaya başladım kızlar 33+5 teyiz ama çok sabırsızlanmaya başladım.Allah hepimize yardımcı olsun

ayrıca hanımlar bende bebeğimi odamızda yatıracağım şimdilik.ayrı bir oda yapmadım henüz şimdi yapsam bile bebek orada yatmayacak,odayı durduğu yerde eskitmenin bir anlamı yok dedim.yaptığım zaman bebeğimde bunu bilsin sevsin odasını diye odasını yapmadık henüz.ben 2 yaş düşünüyordum aslında ama odaya giriş çıkış zor olabilir,bebek uyanabilir haklısınız zaman ne gösterecek bakalım bundan sonrasında göreceğiz.ama bebeği ayrı odaya alsam bile çocuk odasını 2 yaşta yaparım yine de.sadece beşiğini taşıyıp o odayı düzenlerim mobilya dediğim zamana kadar almam diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Benim bebek şekerleri siparişimin 6 ya kadar kapımda olması lazım..
Dağıtıma çıkmış gözüküyo...
Daha önce resmini eklemiştim ama tekrar gösteriyim:)))

Şeker olmıycak içinde..lavanta kokusu var...
50 Tane 50 TL...
25 i mavi patik-beyaz tül,25 i beyaz patik-mavi tül..

tamam canım şimdi atıyorum mesajımı izmirdeyim kuzum ben ama inan ne alırsan hiç sorun değil seve seve kullanırım sen içine sinerek yolla bende öyle kabul edeyim yeter bana inceliğin için ayrıca teşekkürler

sAOL cANIM
bizimkide bir aksilik çıkmazsa öyle birşey olacak herhalde. kıyafet işi bir kaç tane 3-6 aylık var ama yeter herhalde ilk etapta
olmazsa alacağız artık birşeyler daha

aman iyi sevindim tatlım herkesin iyi olmasına:))
hadi hayırlısı artık senin de izin gunlerin baslamıs.. bunlar guzel yenilikler... hayatında yeni bir sayfa acılması demek.. heyecan demek..ben de bu hafta calısacagım sonra arazi olurum sanırım... ara sıra gelirim ofise evde sıkılırsam..
ben de nihayet butun camasirlarini tamamladim gibi kızımın yıkamayı.. bi ütüsü var artık eve gelen kadınla halledecegiz.
geceliklerimi de bebisinkilerle yıkadım sanırım bu hafta cantamı tamamlarım diye dusunuyorum .. biraz rahatladım gibi..
ama o dolapların kokusu sinir etti beni hurclayacagım her yıkanan seyi..

hay maşallah tosun olmus kız seninki!!!
bu haftalardan sonra her gun 20-30 gr alacagini dusunursek vallahi tosunnnnnnnnn olacak.. hayırlısı neyse dogumunun o olsun canımmm...

bu arada kızlar nisan84 un buyuk cocugu kız da kucugu yani kasım bebisi erkek miydi hatirlayaniniz var mi???

iste liste yaparken yazalım diye bosuna dememistim bebislerin cinsiyetini ahh ahh beni dinlemedinizzz

sende bana izmirden izmir havası yollasanaaaa
gidip saatin orda dolan sahile doğru benim için
3 kere gelip aşık olduğum yerdir izmir
ah ah bi kalıp doya doya gezemedim

sende bana izmirden izmir havası yollasanaaaa
gidip saatin orda dolan sahile doğru benim için
3 kere gelip aşık olduğum yerdir izmir
ah ah bi kalıp doya doya gezemedim

havasını nasıl yollıyım tatlım gel sen seni ve bebişi ağırlıyayım evimde birlikte alalım sahil havası gezdiririm ben seni doya doya olma mı

saol canım. inş. bir aksilik çıkmadan son ana kadar devam ettiririz. Amin..

Kızlar gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum üzerimizden duasını eksik etmeyen herkese gerçekten çok çok teşekkür ederim eşimi bu gün tekrar aynı fabrikaya daha iyi bir maaşa geri çağırdılar çok daha rahat bir yere üstelik bebiş doğana kadar hep o8:00 - 16:00 işe gidecekmiş gece evde olması için acil bir durumda çok şükür karnımızda ki günahsızlar sayesinde bizde nasipleniyoruz şimdi sevinçten ağlıyorum herkese teşekkürler ilginize teşekkürler dualarınıza teşşekkürler Allah hepinizden razı olsun bebişlerinize sizlere sağlık sıhat rahat doğumlar versin inşallah

Lunacım cinsiyetler topiğinde erkek yazıyor nisan84 için..

sAOL cANIM
bizimkide bir aksilik çıkmazsa öyle birşey olacak herhalde. kıyafet işi bir kaç tane 3-6 aylık var ama yeter herhalde ilk etapta
olmazsa alacağız artık birşeyler daha

cnm benim dana da 32+5 te 47 cm ve 2647 gr dı.
dr um 3800 gr gibi doğar dedi.
yani koskoca bişi olmayacak o minnak şeyleri giyer merak etme:))

yarın kontrol + nst var son 28 gün bakalım ne kdr büyümüş..kontrolümüz de hafta da bir e düştü.
büyük gün 1 kasım..
1 kasımda da epey doğum var anlaşılan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…