- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.481
Kızlar gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum üzerimizden duasını eksik etmeyen herkese gerçekten çok çok teşekkür ederimeşimi bu gün tekrar aynı fabrikaya daha iyi bir maaşa geri çağırdılar çok daha rahat bir yere üstelik bebiş doğana kadar hep o8:00 - 16:00 işe gidecekmiş gece evde olması için acil bir durumda çok şükür karnımızda ki günahsızlar sayesinde bizde nasipleniyoruz şimdi sevinçten ağlıyorum herkese teşekkürler ilginize teşekkürler dualarınıza teşşekkürler Allah hepinizden razı olsun bebişlerinize sizlere sağlık sıhat rahat doğumlar versin inşallah
Trawmacım ellerine sağlık:)
İzmirligirl mesaj atarsan bir an önce gönderirim hediyeni:)
Kahvemlokumum atayım sana özel mesaj vereyim bilgilerimi:)
şu an itibariyle oğulcan 2600 gr. 49cm :18:
ileri gittiği için yarın açlık tokluk şekerime bakılacak. doğana kadar 60 cm falan olur herhalde:18:
başı aşağıda ama eli başının üstünde eğer elini çekerse normal doğum kanalına girermiş. yoksa sezeryan. 15 gün sonra kontrol. ağrılardan korkma dedi. her yerin ağırır normal şeyler dedi. bebişte hareket azlığı olursa acele gel sadece dedi
bu gün sol tarafından kalkmıştı dr.um. :))))
kizlar daha yeni birsey farkettim benim gobek cok asagiya inmis ya ayrica gobek deligim disariya dogruydu simdi gordum iceriye cok cukur olmus....korkmam lazimmi bu durumdan:26: acil cevap bekliyorum
Selam kasim annisleri nasilsiniz?son 9 günümüz
kimse selamimizi almadibizde gideriz sonrada niye gelmiyon görünmüyon diyosunuz
Canim fazlada yorma kendini.slm güzeller nasılsınız
temizliğe ara verdim bura geldim ne var ne yok oyyyy yoruldum beyaaaaaaa
kubicim geçmiş olsun dikkat et kendine
Insaallah bisey degildir,bakalimm ne diyecek doktorumbenimde senin gibi oluyor ara ara canım yürütmüyor yatırmıyor değişik bir ağrı sağ tarafta benimde doktora gösterdik böbreklerime boşluğuma rahime iyice baktı meraklanacak birşey yok basit bir adele ağrısı dedi inşallah seninde öyledir son zamanlarda sertlikler ağrılar normalmiş ben bebeğin kafası falan sıkıştı sanmıştım
Amin canim insaallahPlasanta yaslanmasi artmamis olsun,güzel haberlerini bekliyoruz.kubicim hareket varsa korkma bir şey yoktur Allah'ın izniyle.ama içinin rahatlaması için yine bir sağlık ocağına falan git strese sokma kendini. ama sendeki de iyi cesaret ben arabaya binmek istemiyorum neredeyse,eşime kızıyorum sarsma arabayı diye bazen tümseklere falan çok giriyor,karnım hopluyor,sen nasıl bindin öyle bir şeyeiyi cesaret etmişsin ama bence dikkat et zorlama kendini böyle,Allah korusun korkmuştur bebeğin belki ondan hareketi eskiye göre azalmıştır.
hanımlar benim pamuğumda çok şiddetli hareketler yapmıyor ama topuklarını hissediyorum,dönmüş zaten tekrar değişmezse şekli,ayaklarını kıpırdatıp duruyor.göğsümün altından sıkıştırıyor.bu plasenta yaşlanması için yarın yada çarşamba kontrole gideceğim devlet hasnatesine,diğer haftada doğum evine gideceğim.sık takip edilmesi gerekiyormuş.dua edin büyümemiş olsun bu yaşlanma
dün karnımda değişik bir ağrı oldu ne olduğunu anlayamadım ama sizin yazdıklarınızı okuyunca acaba bir sancı belirtisi mi kasılmamıydı diye düşünüyorum. karnımın sol tarafı sertleşti ve yırtılıyor sanki içten gibi bir şeyler oldu,biraz sürdü sonra geçti. ben çok heyecanlanmaya başladım kızlar 33+5 teyiz ama çok sabırsızlanmaya başladım.Allah hepimize yardımcı olsun
ayrıca hanımlar bende bebeğimi odamızda yatıracağım şimdilik.ayrı bir oda yapmadım henüz şimdi yapsam bile bebek orada yatmayacak,odayı durduğu yerde eskitmenin bir anlamı yok dedim.yaptığım zaman bebeğimde bunu bilsin sevsin odasını diye odasını yapmadık henüz.ben 2 yaş düşünüyordum aslında ama odaya giriş çıkış zor olabilir,bebek uyanabilir haklısınız zaman ne gösterecek bakalım bundan sonrasında göreceğiz.ama bebeği ayrı odaya alsam bile çocuk odasını 2 yaşta yaparım yine de.sadece beşiğini taşıyıp o odayı düzenlerim mobilya dediğim zamana kadar almam diye düşünüyorum.
Ayyyyy canim benim o kadar sevindimki anlatamam.Rabbim hayati boyunca bebisinin sansini görmenizi saglasin insaallah.Kızlar gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum üzerimizden duasını eksik etmeyen herkese gerçekten çok çok teşekkür ederimeşimi bu gün tekrar aynı fabrikaya daha iyi bir maaşa geri çağırdılar çok daha rahat bir yere üstelik bebiş doğana kadar hep o8:00 - 16:00 işe gidecekmiş gece evde olması için acil bir durumda çok şükür karnımızda ki günahsızlar sayesinde bizde nasipleniyoruz şimdi sevinçten ağlıyorum herkese teşekkürler ilginize teşekkürler dualarınıza teşşekkürler Allah hepinizden razı olsun bebişlerinize sizlere sağlık sıhat rahat doğumlar versin inşallah
mrb arkadaşlar sertleşmelerden bahsetmşsnz.hepimizde oluyor.normal arkadaşlar onlar kasılma oluyor.rahim doğuma hazırlanıyor.
kimse selamimizi almadibizde gideriz sonrada niye gelmiyon görünmüyon diyosunuz
merhaba,
ben şimdi gördüm selamını... seninle birlikte biz de heyecanlanıyoruz... sağlıkla kucağına al inş ikizlerimizi... bizi de habersiz bırakma olur mu?
sende bana izmirden izmir havası yollasanaaaa
gidip saatin orda dolan sahile doğru benim için
3 kere gelip aşık olduğum yerdir izmir
ah ah bi kalıp doya doya gezemedim
hoşgeldin kız,kızma hemenhamilelik sona gelmiş,hadi bakalım darısı başımıza:94:
dün dedim canım... bizimki benim teyzemleri 2 hafta sonra davet etmiş.. duramıyor yrinde ama onların misafirliği bana dokunmuyor yemekleri bile kendileri yapıp getiriyolar.. bunlar eşimin halaları .. ama gecti bitti atlatıım cok şükür..ve şehir dısından gelmiş kadın bi çöp getirmemiş.. ben cok bozuldum.. ihtiyacım oldugundan değil.. o kadar cok eşimi kendileri büyütmüşler anne babasının hicbi hakkı yokmus diyolardı ki.. bumuymus dedim esimede..
geçen haftaki doktor kontrolünde ogün itibariyle doktorumun hastaneden istifa ederek ayrıldığını öğrendimhamileliğimin başından beri başka bi doktora hiç gitmemiştim. son bir ay kala bu habere hem şaşırdım hem üzüldüm. 15 gün sonra tekrar muayenehanesine kontrole gelmemi ve kontrole kadar iki kere nst çektirmemi söyledi. siz olsanız ne yapardınız kızlar? bu durumda bu doktorla devam etmemin bi manası yok sonuçta artık hastanede yok. ya hastanedeki başka bi doktorla görüşücem ki hiçbirini tanımıyorum... şu an herşey normal gözüküyor normal doğum olacak büyük ihtimalle ama ne yapıcam bilmiyorum kafam karışık kelimeleri bile tam toparlayamadan yazıyorum
şu an itibariyle oğulcan 2600 gr. 49cm :18:
ileri gittiği için yarın açlık tokluk şekerime bakılacak. doğana kadar 60 cm falan olur herhalde:18:
başı aşağıda ama eli başının üstünde eğer elini çekerse normal doğum kanalına girermiş. yoksa sezeryan. 15 gün sonra kontrol. ağrılardan korkma dedi. her yerin ağırır normal şeyler dedi. bebişte hareket azlığı olursa acele gel sadece dedi
bu gün sol tarafından kalkmıştı dr.um. :))))
cnm benim dana da 32+5 te 47 cm ve 2647 gr dı.
dr um 3800 gr gibi doğar dedi.
yani koskoca bişi olmayacak o minnak şeyleri giyer merak etme:))
yarın kontrol + nst var son 28 gün bakalım ne kdr büyümüş..kontrolümüz de hafta da bir e düştü.
büyük gün 1 kasım..
1 kasımda da epey doğum var anlaşılan :)
face e yazdm burdanda yazıyım dedimm... 18 ekım salı gunu aksam 18.30 da sezeryan tarıhım kızlar son 15 gun..
face e yazdm burdanda yazıyım dedimm... 18 ekım salı gunu aksam 18.30 da sezeryan tarıhım kızlar son 15 gun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?