2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

çok sevindim canım gözünaydın.bak her şerde bir hayır var demekki.ne mutlu sana,nasibiyle geliyor bak bebişin,hep böyle kısmetli olsun inşallah

konyadaki hamile anneler, size bir haberim var, konyada bebek şekeri ve aksesuarları bulabileceğiniz bir yer artık varr, bende geçenlerde arkadaşımın bebeği için ararken bulduk, zaferde özsüt pastanesi arkasında KOKOSSH adında bir mağaza, çok güzel bebek şekeri yaptırdıkk, hemde çeşitler çok boll , tavsiye ediyorumm, biz doğum fotoğrafçısı hizmetindende yararlandık. arkadaşımın bebişinin çok güzel doğum fotograflarını çektiler, hastane odasınıda süslediler, bir harikaa, mutlaka görünn sizdeee,

kizlar daha yeni birsey farkettim benim gobek cok asagiya inmis ya ayrica gobek deligim disariya dogruydu simdi gordum iceriye cok cukur olmus....korkmam lazimmi bu durumdan:26: acil cevap bekliyorum

mrb arkadaşlar sertleşmelerden bahsetmşsnz.hepimizde oluyor.normal arkadaşlar onlar kasılma oluyor.rahim doğuma hazırlanıyor.

Trawmacım ellerine sağlık:)
İzmirligirl mesaj atarsan bir an önce gönderirim hediyeni:)
Kahvemlokumum atayım sana özel mesaj vereyim bilgilerimi:)

at canım, bekliyorum... faceden de arkadaşlık teklif ettim sana :) ordan dah hızlı yazışabiliriz :)

hay maşallah oğlumuza... sağlıkla gelsin inş..

kizlar daha yeni birsey farkettim benim gobek cok asagiya inmis ya ayrica gobek deligim disariya dogruydu simdi gordum iceriye cok cukur olmus....korkmam lazimmi bu durumdan:26: acil cevap bekliyorum

canım sanmıyorum teleşlenacak bir şey olduğunu.. benim normalde çukur, ama istanbula gidip çok yürüdüğümüz, yorulduğum bir gün dışarı çıkacak gibi olmuştu. dinlenince ertesi gün geçmişti.. dinlen bence.. sorun yoktur inş...

slm güzeller nasılsınız
temizliğe ara verdim bura geldim ne var ne yok oyyyy yoruldum beyaaaaaaa
kubicim geçmiş olsun dikkat et kendine
Canim fazlada yorma kendini.
Insaallah bisey degildir,bakalimm ne diyecek doktorum
Amin canim insaallahPlasanta yaslanmasi artmamis olsun,güzel haberlerini bekliyoruz.
Ayyyyy canim benim o kadar sevindimki anlatamam.Rabbim hayati boyunca bebisinin sansini görmenizi saglasin insaallah.
mrb arkadaşlar sertleşmelerden bahsetmşsnz.hepimizde oluyor.normal arkadaşlar onlar kasılma oluyor.rahim doğuma hazırlanıyor.

Ewet canim vüudumuz doguma hazirlaniyor artik.

merhaba,
ben şimdi gördüm selamını... seninle birlikte biz de heyecanlanıyoruz... sağlıkla kucağına al inş ikizlerimizi... bizi de habersiz bırakma olur mu?

Erken gelmezlerse yazacagim zaten canim giderken
heyecan var biraz ama gecmiyor su son günler o kadar agirimki yatmak yok uyumak yok

sende bana izmirden izmir havası yollasanaaaa
gidip saatin orda dolan sahile doğru benim için
3 kere gelip aşık olduğum yerdir izmir
ah ah bi kalıp doya doya gezemedim

canını cektırmek gbı olmasınn ama bu aksam yemekten snra kordonda cay ıcmeye gıdıcıgımmm sekerım solee bı ızmır havası alıyımmm .... geldıgın zaman hbrm olursa gezdırırımm senı doya doya..

face e yazdm burdanda yazıyım dedimm... 18 ekım salı gunu aksam 18.30 da sezeryan tarıhım kızlar son 15 gun..

fatmacım belki doğurduktan sonra vereceklerdir hediyelerini?

aa bu kaçıncı doktor vakası ?

kızlar bebişlerinize maşallah valla
benim oğlumun boyu kısa mı yaa? kızlar bi bakın FL kaç yazıyor, lütfen.

asi çook az kalmış sennde, allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayyı nasip etsin inşallah
bol bol dinlen artık sende yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…