2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ne güzel yaaaaaa
bir an önce o günleri görsek bizde

Sizinde az kalmis canim hayirlisiyla gelsinler insallah biraz daha sabir saglikli olsunlarda

asi çook az kalmış sennde, allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayyı nasip etsin inşallah
bol bol dinlen artık sende yorma kendini

AMIN canim insallah bisey yaptigim yokki yapmadan halsizim zaten dikkat ediyorum tabiki darisi basiniza ALLAH yardimcimiz olsun

doktoruma kasık ağrım olduğunu söylediğimde acil olarak nst ye almıştı seninki kadarda şiddetli değildi bazen kasık ağrısı doğum başlangıcı olabiliyormuş...

face e yazdm burdanda yazıyım dedimm... 18 ekım salı gunu aksam 18.30 da sezeryan tarıhım kızlar son 15 gun..

ay heycan yaptım darısı başıma 2 hafta var resmen :)sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

annişler hayırlı akşamlar nasılsınız? bebişleriniz nasıl? bugun baya çok muhabbet olmuş kaçırmışım nette sorunlar vardı, hazırlıklarınız bitti mi? tamamladınız mı? bende bebişimi ilk 6 ay 8 ay yanımda yatırmak istiyorum bunun için park yatakların ufaklarından aldık, çok ufacıkkken yanımda yatsın istiyorum ama sonrasında odasında uyucak inşAllah:) ben daha hastane çantamı hazırlamadım:) evde de yapmam gereken çok şey var inşAllah miniklerimiz erkn gelmezde bize de sürpriz olmaz:) hoşçaklaın herkese keyifli akşamlar, Allah a emanetsiniz.

Canım çok çok çok sevindim. Kalbinin temizliği, bebişin kısmetiyle birleşince eskisinden de iyi olmuş her şey, ne güzel.

Güzelim bizlerden ziyade yavrunun hayırı rabbimin yardımlarıyla yüzümüz gülüor.benmde gözlerim doldu okurken gözün aydın.

iyi akşamlar arkadaşlar.. geçmişi okudum biraz da kimse beni merak etmemiş.. badilerim çok içerledim size
şimdi şöyle bi özet geçeyim.. cumartesi ufak tefek temizlik yaptım, salonumu temziledim dip köşe.. pazar günü kocam bebişin odasını boşaltıı, tabii onun arkasında dönmekten ben daha çok yoruldum... bugünde ustalar geldi,oğlumun mobilyalarını kurdular.. ama verem oldum yaa, bi dolapla bi şifonyeri 3 saatte kurdular düşünün artık... tabii odayı silip temizleyemedim daha, bunlarıda yarın yapıcamm.. bu arada en ufak bi koku yok, bu konuda sevindim..
sonraaa bugün randevumuz vardı, 32+0 ız bebek 2 kilo civarı dedi doktorumuz.. normal dedi ama bana az gibi geldi 28 de 1300 dü.. minik mi olcak acaba kuzumm.. diğer herşey normal dedi. kontrollerimiz 2 haftada bire düştü, 36 dan sonra haftada bire düşecek dedi.sonraa doğum şekliyle ilgili ne düşünüyosunuz dedim.. herşey normal görünüyor, nomali destekliyoruz tabii dedi, biraz ikna çalışmalarında bulundu, sen ne düşünüyosun dedi.. bende net bi şekilde " kesinikle normal doğum istemiyorum " dedimm. sen kararını vermişsin zaten, bu kadar ön yargılı olursan normali nasıl denicez filan dedi.. ben sezeryan istediğimi belirttim, tamam dedi.. eşim siz hangisini tavsiye edersiniz dedi " eşinizin cesarte edebildiği doğum şeklini tavsiye ederim " dedi.. bi aksilik olmadığı sürece 38 i doldurup 39 dan gün almadıkça sezeryanla almıyorum dedi.. kasımın17-20 si gibi bi tarihte olur muhtemelen ama kesin değil tabiki dedi...

bizde gelişmeler böyle, oğlanın odasını tülünü ve halısını halletmem lazım artık, bi karar verebilirsem:=)

face e yazdm burdanda yazıyım dedimm... 18 ekım salı gunu aksam 18.30 da sezeryan tarıhım kızlar son 15 gun..

hadi bakalım sağlıkla gelsin bebişin.yavaş yavaş dökülmeye başlıyoruz.meleklerimiz karnımızdan çıkıp kucaklarımıza gelecekler nihayet.özlemlerimiz bitecek.

Badicim hoş geldin. Haftasonu biz de yoğun olduğumuzdan pek giremedim, dolayısıyla merak edemedim seni. Bugün bizim de randevumuz vardı. Benim kızım da 2000gr olmuş. Doktor iyi dedi. 42 cm boyu maşallah subhanallah. Benimki de aşağı doğruymuş. Doktor nasıl doğum düşünüyorsın diye sordu ilk defa. Yani bir aksilik olmazsa normal dedim, o da şuan için normal olmasına bir engel görünmüyor dedi. Herşey yolunda dedi. Artık 2 haftada bir geliyorsun dedi. Aynı şeyleri söylemiş bize de. Normal doğum istiyorum ama ben de aşırı korkuyorum. Annem çok zor doğum yapmış çünkü. Ona çekersem diye korkuyorum. Hayırlısı Allah'tan tabi. :97:

huhuuuu arabaniz hayirli olsun kanzy kardes aynisini bende aldim, özellikle sisme tekerlekli olsun istedim cok fazla inceledim okudum gittim elledim kullandim ve buna karar verdim. Maxi cosi bildigim ve her anlamda güvendigim bir marka ve cok saglam ayrica ne sıklıkta ucaga biniyorsun bilmiyorum ama ucaklarda kullanima uyumlu tek ana kucagi maxi cosinin ki...de pek tercih edilmiyor cünkü cok agir bir bebek arabasi ayrica katlandiginda bayagi bir büyük bir cok aracin bagajina sigmiyor, sen denedin mi almadan merak ettim? tekrar hayirli olsun canim güle güle kullanin insallah....

iki gündür foruma pek ugrayamadim arkadaslar....son durumu bende bir aktarayim, bugun doktorumuza göründük tekrar 36ci haftada görünüyoruz suyum az oldugu icin kizimda cok fazla kilo alamiyormus suan 2500 gr civariymisiz ama doktor olsun dedi. Boyumuzu sormaya unutmusum, kisa kesip durumu özetlemek gerekirse daktır teyze bana pimi cekilmis bir bomba benzetmesi yapti bugun yani heran hersey olabilirmis, kuzumun suyu az oldugu icin cok fazlada hareket edemedigi icin her an dogumu baslatabilirmis kücük hanim....normal dogum diye diretiyorum hala eger bir sorun cikmazsa buna suan bir engel görünmüyor. Biraz bakindim da yazdiklariniza dökülmeyede baslamisiz bende bir heycan sormayin gitsin sanki biyerde süper bir parti varda bende gitmeye hazirlaniyorum gelsinnnnn bebislerrrrr

ay ilk defa bi naz yapayım dedim
kocama canım çekio die bişi sipariş ettim
sipariş ettiğim yer mecidiyeköyde
anam adamın arabasını çekmişlerrrrr
onun peşinde şimdi
peki öküz ben ? Soğudu güzelim yemek derdindeyim

zuzuipekkk adresini istiyorum:)

ayyyy Allah kolaylık versin. yemekde soğudu iyi mi. bende dışardan verdim siparişi. yedik. demin eşim aradı ben balıkesire gidiyorum dedi. e ben yemek siparişi verdim dedim tühh yaaaa diyo.

trawma çok teşekkür ettim özel mesaj ayarını hallettim sanırım
princes of rain mesaj yollanıyo mu kontrol edebilirsin yapıp yapamadığımdaan emin değilim de.
elfinya isim adres gönderdim
ilgimdışı doğum tarihi görünce duygulandım aglayasım geldi niyeyse.faceden yazamadım eşimin güya facesi yom benım adresi ortak kullanıyoruz. yazdıgım yorumu girer okur dalga gecer diye yazamadım.zamanı yaklaşıyor.çok heyecanlıyım bende.inşallah sağlıkla kucagına alırsın bebegını.

Erken gelmezlerse yazacagim zaten canim giderken
heyecan var biraz ama gecmiyor su son günler o kadar agirimki yatmak yok uyumak yok

biz tek iken bu kadar şikayet ediyoruz, sen de iki tane var.. Allah kolaylık versin...

sağlıkla inş... ne güzel sadece 2 hafta kaldı

trawma var ticker üstadımız:)
bi tane daha vardı hatırlayamadım şimdi.

biz tek iken bu kadar şikayet ediyoruz, sen de iki tane var.. Allah kolaylık versin...

ben alistim iki tane olmasina canim ama artik ikisi sigmiyor bence biri birini tekmeliyor öteki digerini
sanirim artik gelmek istiyor onlarda esimde dogur artik ben bebeklerimi özledim diyo sanki benim elimde

ben alistim iki tane olmasina canim ama artik ikisi sigmiyor bence biri birini tekmeliyor öteki digerini
sanirim artik gelmek istiyor onlarda esimde dogur artik ben bebeklerimi özledim diyo sanki benim elimde

şimdiden çok tatlılar... maşallah onlara insan heyecanlanıyor onların dünyaya geldiğini düşününce... ah ya, hareketli günler bekliyor hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…