- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.501
ne güzel yaaaaaa
bir an önce o günleri görsek bizde
asi çook az kalmış sennde, allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayyı nasip etsin inşallah
bol bol dinlen artık sende yorma kendini
aychin senle de badiymişiz ya kız
Oh ohhh çekiliş yapılmış bilee..:))
Aychin cim mesaj atıyorum hemen..
Pozer cim bende senden mesaj bekliyorum...
Bu arada bişi sorcam ben..kasıklarımda çok ağrım var.yürürken topallıycak kadar..ara sıra buıçak kesmiş gibi ince bi sızı oluyo..Neki bu acaba?
Doktora gitsem mi?
NTS dediğinize sokar mı?
Ben istemiyorum NTS(((
face e yazdm burdanda yazıyım dedimm... 18 ekım salı gunu aksam 18.30 da sezeryan tarıhım kızlar son 15 gun..
evet şeker 50 günümüz kaldııııııııı
başka badimiz varmı?
trawma var ticker üstadımız:)
bi tane daha vardı hatırlayamadım şimdi.
Kızlar gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum üzerimizden duasını eksik etmeyen herkese gerçekten çok çok teşekkür ederimeşimi bu gün tekrar aynı fabrikaya daha iyi bir maaşa geri çağırdılar çok daha rahat bir yere üstelik bebiş doğana kadar hep o8:00 - 16:00 işe gidecekmiş gece evde olması için acil bir durumda çok şükür karnımızda ki günahsızlar sayesinde bizde nasipleniyoruz şimdi sevinçten ağlıyorum herkese teşekkürler ilginize teşekkürler dualarınıza teşşekkürler Allah hepinizden razı olsun bebişlerinize sizlere sağlık sıhat rahat doğumlar versin inşallah
Kızlar gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum üzerimizden duasını eksik etmeyen herkese gerçekten çok çok teşekkür ederimeşimi bu gün tekrar aynı fabrikaya daha iyi bir maaşa geri çağırdılar çok daha rahat bir yere üstelik bebiş doğana kadar hep o8:00 - 16:00 işe gidecekmiş gece evde olması için acil bir durumda çok şükür karnımızda ki günahsızlar sayesinde bizde nasipleniyoruz şimdi sevinçten ağlıyorum herkese teşekkürler ilginize teşekkürler dualarınıza teşşekkürler Allah hepinizden razı olsun bebişlerinize sizlere sağlık sıhat rahat doğumlar versin inşallah
face e yazdm burdanda yazıyım dedimm... 18 ekım salı gunu aksam 18.30 da sezeryan tarıhım kızlar son 15 gun..
iyi akşamlar arkadaşlar.. geçmişi okudum biraz da kimse beni merak etmemiş.. badilerim çok içerledim size
şimdi şöyle bi özet geçeyim.. cumartesi ufak tefek temizlik yaptım, salonumu temziledim dip köşe.. pazar günü kocam bebişin odasını boşaltıı, tabii onun arkasında dönmekten ben daha çok yoruldum... bugünde ustalar geldi,oğlumun mobilyalarını kurdular.. ama verem oldum yaa, bi dolapla bi şifonyeri 3 saatte kurdular düşünün artık... tabii odayı silip temizleyemedim daha, bunlarıda yarın yapıcamm.. bu arada en ufak bi koku yok, bu konuda sevindim..
sonraaa bugün randevumuz vardı, 32+0 ız bebek 2 kilo civarı dedi doktorumuz.. normal dedi ama bana az gibi geldi 28 de 1300 dü.. minik mi olcak acaba kuzumm.. diğer herşey normal dedi. kontrollerimiz 2 haftada bire düştü, 36 dan sonra haftada bire düşecek dedi.sonraa doğum şekliyle ilgili ne düşünüyosunuz dedim.. herşey normal görünüyor, nomali destekliyoruz tabii dedi, biraz ikna çalışmalarında bulundu, sen ne düşünüyosun dedi.. bende net bi şekilde " kesinikle normal doğum istemiyorum " dedimm. sen kararını vermişsin zaten, bu kadar ön yargılı olursan normali nasıl denicez filan dedi.. ben sezeryan istediğimi belirttim, tamam dedi.. eşim siz hangisini tavsiye edersiniz dedi " eşinizin cesarte edebildiği doğum şeklini tavsiye ederim " dedi.. bi aksilik olmadığı sürece 38 i doldurup 39 dan gün almadıkça sezeryanla almıyorum dedi.. kasımın17-20 si gibi bi tarihte olur muhtemelen ama kesin değil tabiki dedi...
bizde gelişmeler böyle, oğlanın odasını tülünü ve halısını halletmem lazım artık, bi karar verebilirsem:=)
kızlar bu araba nasıl sanırım alıyorum ama hiç yorum göremedim
Maxi-Cosi Mura 3 Travel Sistem Bebek Arabası Puset+Cabriofix Anakucağı 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
ay ilk defa bi naz yapayım dedim
kocama canım çekio die bişi sipariş ettim
sipariş ettiğim yer mecidiyeköyde
anam adamın arabasını çekmişlerrrrr
onun peşinde şimdi
peki öküz ben ? Soğudu güzelim yemek derdindeyim
Erken gelmezlerse yazacagim zaten canim giderken
heyecan var biraz ama gecmiyor su son günler o kadar agirimki yatmak yok uyumak yok
biz tek iken bu kadar şikayet ediyoruz, sen de iki tane var.. Allah kolaylık versin...
ben alistim iki tane olmasina canim ama artik ikisi sigmiyor bence biri birini tekmeliyor öteki digerini
sanirim artik gelmek istiyor onlarda esimde dogur artik ben bebeklerimi özledim diyo sanki benim elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?