- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.521
kızlar bugün akşamüstü çok açık renkte kan geldi. ara sıra hafif bel ağrım oluyo ama onun haricinde bişey yok. dün çok yorulmuştum ondan olabilirmi yoksa bir işaretmi? hiç böyle bişey başına gelen varmı??
kızlar bugün akşamüstü çok açık renkte kan geldi. ara sıra hafif bel ağrım oluyo ama onun haricinde bişey yok. dün çok yorulmuştum ondan olabilirmi yoksa bir işaretmi? hiç böyle bişey başına gelen varmı??
huhuuuu arabaniz hayirli olsun kanzy kardesaynisini bende aldim, özellikle sisme tekerlekli olsun istedim cok fazla inceledim okudum gittim elledim kullandim ve buna karar verdim. Maxi cosi bildigim ve her anlamda güvendigim bir marka ve cok saglam ayrica ne sıklıkta ucaga biniyorsun bilmiyorum ama ucaklarda kullanima uyumlu tek ana kucagi maxi cosinin ki...de pek tercih edilmiyor cünkü cok agir bir bebek arabasi ayrica katlandiginda bayagi bir büyük bir cok aracin bagajina sigmiyor, sen denedin mi almadan merak ettim? tekrar hayirli olsun canim güle güle kullanin insallah....
iki gündür foruma pek ugrayamadim arkadaslar....son durumu bende bir aktarayim, bugun doktorumuza göründük tekrar 36ci haftada görünüyoruz suyum az oldugu icin kizimda cok fazla kilo alamiyormus suan 2500 gr civariymisiz ama doktor olsun dedi. Boyumuzu sormaya unutmusum, kisa kesip durumu özetlemek gerekirse daktır teyze bana pimi cekilmis bir bomba benzetmesi yapti bugunyani heran hersey olabilirmis, kuzumun suyu az oldugu icin cok fazlada hareket edemedigi icin her an dogumu baslatabilirmis kücük hanim....normal dogum diye diretiyorum hala eger bir sorun cikmazsa buna suan bir engel görünmüyor. Biraz bakindim da yazdiklariniza dökülmeyede baslamisiz bende bir heycan sormayin gitsin sanki biyerde süper bir parti varda bende gitmeye hazirlaniyorum gelsinnnnn bebislerrrrr
bacıcan sen söylediğinde listeyi yayınlamıştım. düzeltme yaptım ama olmamış. o yüzden 2. listeyi yayınladım. yane varsın
ayy adresi yolladım adımı soyadımı yazmayı unutmuşum10dk sonra yeni mesaj yazılıyomuş yollarım hemen
çaykaşığı bu arada sende unutma adını yazmayı :))
şu an itibariyle oğulcan 2600 gr. 49cm :18:
ileri gittiği için yarın açlık tokluk şekerime bakılacak. doğana kadar 60 cm falan olur herhalde:18:
başı aşağıda ama eli başının üstünde eğer elini çekerse normal doğum kanalına girermiş. yoksa sezeryan. 15 gün sonra kontrol. ağrılardan korkma dedi. her yerin ağırır normal şeyler dedi. bebişte hareket azlığı olursa acele gel sadece dedi
bu gün sol tarafından kalkmıştı dr.um. :))))
Benim bebek şekerleri siparişimin 6 ya kadar kapımda olması lazım..
Dağıtıma çıkmış gözüküyo...
Daha önce resmini eklemiştim ama tekrar gösteriyim:)))
Şeker olmıycak içinde..lavanta kokusu var...
50 Tane 50 TL...
25 i mavi patik-beyaz tül,25 i beyaz patik-mavi tül..
Eki Görüntüle 267239
Selam kasim annisleri nasilsiniz?son 9 günümüz
face e yazdm burdanda yazıyım dedimm... 18 ekım salı gunu aksam 18.30 da sezeryan tarıhım kızlar son 15 gun..
iyi akşamlar arkadaşlar.. geçmişi okudum biraz da kimse beni merak etmemiş.. badilerim çok içerledim size
şimdi şöyle bi özet geçeyim.. cumartesi ufak tefek temizlik yaptım, salonumu temziledim dip köşe.. pazar günü kocam bebişin odasını boşaltıı, tabii onun arkasında dönmekten ben daha çok yoruldum... bugünde ustalar geldi,oğlumun mobilyalarını kurdular.. ama verem oldum yaa, bi dolapla bi şifonyeri 3 saatte kurdular düşünün artık... tabii odayı silip temizleyemedim daha, bunlarıda yarın yapıcamm.. bu arada en ufak bi koku yok, bu konuda sevindim..
sonraaa bugün randevumuz vardı, 32+0 ız bebek 2 kilo civarı dedi doktorumuz.. normal dedi ama bana az gibi geldi 28 de 1300 dü.. minik mi olcak acaba kuzumm.. diğer herşey normal dedi. kontrollerimiz 2 haftada bire düştü, 36 dan sonra haftada bire düşecek dedi.sonraa doğum şekliyle ilgili ne düşünüyosunuz dedim.. herşey normal görünüyor, nomali destekliyoruz tabii dedi, biraz ikna çalışmalarında bulundu, sen ne düşünüyosun dedi.. bende net bi şekilde " kesinikle normal doğum istemiyorum " dedimm. sen kararını vermişsin zaten, bu kadar ön yargılı olursan normali nasıl denicez filan dedi.. ben sezeryan istediğimi belirttim, tamam dedi.. eşim siz hangisini tavsiye edersiniz dedi " eşinizin cesarte edebildiği doğum şeklini tavsiye ederim " dedi.. bi aksilik olmadığı sürece 38 i doldurup 39 dan gün almadıkça sezeryanla almıyorum dedi.. kasımın17-20 si gibi bi tarihte olur muhtemelen ama kesin değil tabiki dedi...
bizde gelişmeler böyle, oğlanın odasını tülünü ve halısını halletmem lazım artık, bi karar verebilirsem:=)
Badicim hoş geldin. Haftasonu biz de yoğun olduğumuzdan pek giremedim, dolayısıyla merak edemedim seni.Bugün bizim de randevumuz vardı. Benim kızım da 2000gr olmuş. Doktor iyi dedi. 42 cm boyu maşallah subhanallah. Benimki de aşağı doğruymuş. Doktor nasıl doğum düşünüyorsın diye sordu ilk defa. Yani bir aksilik olmazsa normal dedim, o da şuan için normal olmasına bir engel görünmüyor dedi. Herşey yolunda dedi. Artık 2 haftada bir geliyorsun dedi. Aynı şeyleri söylemiş bize de. Normal doğum istiyorum ama ben de aşırı korkuyorum. Annem çok zor doğum yapmış çünkü. Ona çekersem diye korkuyorum. Hayırlısı Allah'tan tabi. :97:
iki gündür foruma pek ugrayamadim arkadaslar....son durumu bende bir aktarayim, bugun doktorumuza göründük tekrar 36ci haftada görünüyoruz suyum az oldugu icin kizimda cok fazla kilo alamiyormus suan 2500 gr civariymisiz ama doktor olsun dedi. Boyumuzu sormaya unutmusum, kisa kesip durumu özetlemek gerekirse daktır teyze bana pimi cekilmis bir bomba benzetmesi yapti bugunyani heran hersey olabilirmis, kuzumun suyu az oldugu icin cok fazlada hareket edemedigi icin her an dogumu baslatabilirmis kücük hanim....normal dogum diye diretiyorum hala eger bir sorun cikmazsa buna suan bir engel görünmüyor. Biraz bakindim da yazdiklariniza dökülmeyede baslamisiz bende bir heycan sormayin gitsin sanki biyerde süper bir parti varda bende gitmeye hazirlaniyorum gelsinnnnn bebislerrrrr
ay ilk defa bi naz yapayım dedim
kocama canım çekio die bişi sipariş ettim
sipariş ettiğim yer mecidiyeköyde
anam adamın arabasını çekmişlerrrrr
onun peşinde şimdi
peki öküz ben ? Soğudu güzelim yemek derdindeyim
tembelliğe bi son verip pijamalarımı sipariş etmem lazım...
Arkadaşlar düğmeli klasik modellerde doğum öncesi bedenimi versem olur dimi?
tembelliğe bi son verip pijamalarımı sipariş etmem lazım...
Arkadaşlar düğmeli klasik modellerde doğum öncesi bedenimi versem olur dimi?
günaydın.o zaman herkese lazım senınki gibi arkadaştan:))
gunaydın paçozlar,
topiğin en zibidisi geldi
anam gece her yerım agrıdı,
bacaklarımı kesıp koparmak ıstedım o derece:26:
göbeğim batıyor zaten sankı ıcıne dıkenlı tel yerlestırmısler gıbı
sabahı zor ettım,
kalktım geldım ısteyım cay ıcıyom
dun doktordaydık,
2500 gr olmus ipek kuzusu,
1 kasım dedı bu sefer sezeryan ıcın benı korkular sardı tabisi
2 hafta sonra kesın netlestırecez gununu
cok kısmetlı bı kız bu paçoz,
arkadasımın tekı kargo yapmıs tum chıcco magazasını yollamıs nerdeyse:82:
benım bu zibidi kadar kıyafetım yok ha
Maşallah kızına canım..Aynı doğumlarımız seninle..Bende 1 Kasım'da giriyorum sezeryana inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?