2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar bugün akşamüstü çok açık renkte kan geldi. ara sıra hafif bel ağrım oluyo ama onun haricinde bişey yok. dün çok yorulmuştum ondan olabilirmi yoksa bir işaretmi? hiç böyle bişey başına gelen varmı??

hemen hemen doktora git ne işin var burda!!!
Nişan geldi sanırım
hebr ver bize de
ama lütfen hemen dr a git

bencede canım ihmal etme lütfen nişan olabilir rabbim korusun başka bir sorun belirtiside olabilir illa birşey çıkacak diye bir kaide yok ama en azından neden olduğunu bilmende yarar var tehlikeli haftalardayız unutma emi hadi bakalım hakkında hayırlısı

saolasınnn canım yaşşasın benim rabamdan var diyebilirim artık bende ne zamandır araştırıyordum mağazaya gittim en çok bunu beğendim . sağlam da duruyor. araba konuusna gelince eşim arabamızı değiştirmeye karar verdi artık bende ne olursa dedim saldım anlayacağın çok küçük bi araba almayız zaten bakalım

trawma bacım benimde ticker ihtiyacım var bir el atıverirmisin sana zahmet yaparken nasıl hallettim bilmiyorum valla günüm eksik kalmış şuan 33+1 im ben yardım et nolur nolurrrrrrrr

bacıcan sen söylediğinde listeyi yayınlamıştım. düzeltme yaptım ama olmamış. o yüzden 2. listeyi yayınladım. yane varsın

anladım canm, hallettik adres işlerimizi zaten, teşekkürler.
bu kadar uğraştın, ellerine kollarına sağlık

ayy adresi yolladım adımı soyadımı yazmayı unutmuşum 10dk sonra yeni mesaj yazılıyomuş yollarım hemen
çaykaşığı bu arada sende unutma adını yazmayı :))

aldım aldım canımcım

oyy maşallah sağlıkla gelsinler...inş elini çeker de girer doğum kanalına

çok güzel görünüyolar, bende şeker yerine lavanta yaptırdım.

Selam kasim annisleri nasilsiniz?son 9 günümüz

ayy ne güzel, darısı başımıza inş

face e yazdm burdanda yazıyım dedimm... 18 ekım salı gunu aksam 18.30 da sezeryan tarıhım kızlar son 15 gun..

18 ekim evlilik yıldönümümüz allah sağlıkla kurtarsın inş canımcım

benmde 31+6 da 1887 di, bence iyi 2 kilo civarı. dr bizede ne az ne fazla ideal demişti

hemen hemen aynı demekki kilolarımız. inş annene benzemezsinde, bi fırtta doğuruverirsin şeker

bende de su azlığı var canım, sağlıkla gelsinlerde gerisi boş.. heyecan sürekli dorukta desene

ayy Allah kolaylık versin eşine, bizler hep böleyiz demekki, hep bi boğaz derdindeyiz

hemen doktora git cnm, beklemeye gelmez, nişanın falan geldiyse doktorun görsün, habersiz bırakma..

Son düzenleme:
amanın kızlar doğurmaya başladık yaw asi ve mersinli valla ben de çok heyecanlandım sizin adınıza çok merak ediyorm ben ne zaman doğurcam diye 22 ekimde hapı bırakıyorum sonra her an olabilir doğum başlamaya yeltenirse alacak hemen doktor sezeryanla ama durursa sonuna kadar bayramdan sonraya kalacak yani ben bu endişeyle geldi geliyor derken doğururum gibime geliyo kıslar 22 ekimden sonra beni de bekleyin

Son düzenleme:
Allah hepimizin yardımcısı olsun....
başladı bişiler hadi bakalım...
herekesten hayırlı haberler alalım inşallah...
VİLDAN arkadaşımızı merak ettim...

tembelliğe bi son verip pijamalarımı sipariş etmem lazım...
Arkadaşlar düğmeli klasik modellerde doğum öncesi bedenimi versem olur dimi?

Son düzenleme:
Herkese günaydın kızlar :)))
Vildanın durumunu gece yatmadan önce okumuştum
aklımda kalmış gece rüyamda bendende kan gelmişti
korkarak uyandım ...
bir an önce haberdar etse bizi bende meraklandım :s
Hepimize güzel bir gün diliyoruz

Günaydın güzellikler,

Birkaç gündür işlerin yoğunluğundan takip edemedim çok kaynamış yine buralar..Vildan41 bende merak ettim..İnşallah hayırlı haberlerle gelir..
Bugün bizimde kontrolümüz var 34 hafta olduk bakalım büyümüşmü bizim minik...Hediye çekilişimiz de yapılmış bişey sorcam sadece bebişlere mi alacaktık yoksa annelerede alacakmıyız hediye?

Zuzzuu adresini mesaj atarmısın tatlım...Bukadar tesadüf olur adaşıma hediye alıcam...

şeker teşekkür ettim evet açabilmişim özel mesajı.çekiliş içinde ellerine sağlık.adresini bana da yollamış prınces o işte tamam.

bu arada herkese günaydın.gece yine uyuyamadım kaburgalarım battı sırtım agrıdı.zaten zırt pırt çişe kalkıyorum.

gunaydın paçozlar,
topiğin en zibidisi geldi

anam gece her yerım agrıdı,
bacaklarımı kesıp koparmak ıstedım o derece:26:
göbeğim batıyor zaten sankı ıcıne dıkenlı tel yerlestırmısler gıbı
sabahı zor ettım,
kalktım geldım ısteyım cay ıcıyom

dun doktordaydık,
2500 gr olmus ipek kuzusu,
1 kasım dedı bu sefer sezeryan ıcın benı korkular sardı tabisi
2 hafta sonra kesın netlestırecez gununu

cok kısmetlı bı kız bu paçoz,
arkadasımın tekı kargo yapmıs tum chıcco magazasını yollamıs nerdeyse:82:
benım bu zibidi kadar kıyafetım yok ha

Maşallah kızına canım..Aynı doğumlarımız seninle..Bende 1 Kasım'da giriyorum sezeryana inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…