2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın kızlar :)
ela_sudem adresini istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gör beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
birde kızdı dimi senin bebiş

günaydinnn hepinizeee

bugün cok pozitif basladim güne insallah böyle devam eder ve bol bol güzel haberler alir güzel seyler konusuruz bugün benim evde ummalı bir calisma var dip köse temizlik basladi kesin niyetliyim bugun yarin doguracam ya hazir olsun hersey dimi ama hepinizi kocamaaaannn öpüyoruzzzz

Güzel haberlerle gelirsiniz insallah miniginle ....Canim sorma aynen benimde aklimdan o gecti, cok sasirdim bana adaşım cikmis diyede sevindim hani

arkadasim cekiliste banada sen cikmissin senin bebiş de minik bir prensesdi diiimii :44: özelden bekliyorumm mesajiniii

slm canım.şuan 35+0 haftasındayım .bebğim çok fena hareketli maşallah ve başı aşağıdaymış haftasına göre.karnımda aşağıda artık:=)))

Günaydın Kızlar,umarım hepiniz iyisinizdir biz bugün çok mutluyuz,babamız Doçent oldu bebek kısmetiyle gelir derler ya çok doğruymuş oğlumun doğumundan 1 ay önce kısmeti geldibakalım size ne kısmetlerle gelecekler....Öptük sizi

günaydın herkese sabah sabah kustum yine yaa dün kan ilacım bitmişti içemedim zaten kansızlık da biraz çıkmıştı dedim sabah aç karna pekmez içeyim faydalı olur sonrası malum okula geldim hasta gibiyim şimdi kahvaltı yaptım dinleniyorum offf h,iç sevmiyorum bu kusma işini acaba üşüttüm mü diye de düşündüm insanın aklına gerçi herşey geliyor ama bebiş hareketli ve sabah sabah pekmez içmek daha geçerli bi neden sanırım bulantı için.
ya ben artık doktora gittiğimde doktor sadece bebeğimin kafa ölçümünü yapıyor bazı ölçümler yapıyor bebişimizi hiç anlamıyoruz ultrasonda yüzünü falan görmek istiyorum sizler görüyor musunuz acaba ben talep etmediğim için mi bişi söylemiyor doktor da yoksa görünmüyor mu artık 34.haftadayız büyüyünce net görünmesi zorlaşcak dediler diye hiç sormadım da doktora gören varsa bana da söylesin de bir dahakine ben de sorayım doktora bi de doğumdan bahsetmek için erken mi acaba
pek bahsetmiyoruz doktorla sanki zamanı geld,ikçe bahsediyormuş gibi geliyor geçen gün gittiğimde doğumla ilgili başka bişi var mı dedim yok şimdilik sonraki gelmende göğüs ucu kremine başlatıcam dedi yani sanki o haftası gelince bahsetcek gibi geldi bana bende sormadım bi daha siz konuşuyormusunuz???

dün gece uyuyamadım..

benim görümcem de hamile aramızda 7 hafta var.

bunun dangalak kocası 2 aile arasında sıkıntılar olunca alıp evini konyadan erzuruma tasıdı.. görümceminde bi kızı var ondan sonra 2. olmamıs 10 sene sonra ilk kez oluyor.. şimdi Allahın erzurumunda kimseleri yok ve safrakesesinde çamurlanma ve büyüme tespit edilmiş. kayınvalidesi gitmiş o kadar yolu 1 hafta kalmıs geri dönmüş hos isabet olmus dönmesi .. kadın 5 gün hastanede yattı cıkmıs aksamına kaynanasına yemek hazırlamıs ben bunları dün öğreniyorum..

neyse.. aradım kayınvalidemi.. dedimki bak sen buraya gelceksin ama kızının benim sana olan ihtiyacımdan daha cok ihtiyacı var.. o kadar hastaki sesi cıkmıyor.. bilmemki diyor bana ya .. nasıl sinirlendim... bunlar komple damat yüzünden kızlarıyla görüşmüyorlar.. adamdan gıcık almıslar diye.. dedimki bak ben daha anne olmadım ama kızımın tırnagına kurban ederim herkesi..kaldıki kocasına kızdım diye kızım hastayken yanına gitmicem..

eşim dahil hepsi bi tuhaf .. kayınvalidemin bahanesi de hemen işte bekar kızım var 1 ay nasıl tek bırakayım.. baban da hasta.. dedim ben işe baslayınca 2-3 ay gelip kalcan belki bebek dogdugunda 40 ı cıkana kadar kalcaktın ayrıca demekki bana da gelemeyeceksin .. yok sana gelirim diyor..

walla kardeşinizden kızınızdan bahsediyorum dedim.. ben burda o kadar üzüldüm ki zorla gidin yanında olun diyorum resmen.. napıyorsanız yapın dedim en son..

üzüntüden uyuyamadım resmen.. yazık bide gelmesinlerde diyemiyor çünkü ihtiyacı var birinin desteğine.. kızı okula gidiyor diye gelemiyorda Konya ya .. hos gelse nasıl bir şefkat görecek bilmiyorum.. ama cok üzülüyorum..

ay basınızı ağrıttım ama paylaşmalıydım .. içim şişti resmen.. nasıl insanlar ya..

günaydın kızlar,

dün işlerden okuyamadımda yazamadımda sabah bi selam verip kaçtım.. geçmişi okuyup geliyorum...

MAŞALLAH güzelim ipekçiğimize... cicilerinide güle güle kullansın. bebeklerimiz çok şanslı ya kesinlikle katılıyorum..

günaydın kızlar :)
ela_sudem adresini istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gör beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
birde kızdı dimi senin bebiş

tatlım dün okumadığım için görmemişim birazdan özelden yazıyorum adresimi

tebrikler canım...

Canım bunlar anneyse biz başka birşeyiz doğmamış bebişlerimiz için bile ne kadar kaygılanıyor,titizleniyoruzanlamak mümkün değil ...Sen de böyle şeyleri takma kafana ,rahat ol bebişimizi germe lütfenöptüm

Günaydın güzel anneler ve bebişleri.. Bir kaç gündür uğrayamadım sayfaya, arada bakıp çıktım ama yazamadım. Özet geçmek gerekirse ;

Kordon dolanması ve su azlığından sonra 2 ayrı dr.a daha gittim ve 4 boyutluya girdim. Suyum nispeten daha iyi çıktı, yapılan ölçümde kritik bi azlık yok. Kordon içinse 2 dr, 1 radyolog sıklıkla rastlanan bi durum, sorun teşkil etmez dedi. Adı korkutucu ama dr.lar böyle dediğine göre biraz daha rahat olmalıyım diyorum, Allah'a emanetler sonuçta. Ben çok riskli bi durumsa erken alırlar diye bile düşündüm ama hiç böyle bişeyden bahsetmediler. Sadece bi tanesi ciğer geliştirici iğne yapılabileceğini söyledi erken alınma ihtimaline karşı ama kendi dr.um böyle bi gereklilik görmediği için ezbere bişiy de yapamadım tabi. Bu iğneyi olan var mı bizden ? Netten baktım, çok yaptıran var ama bi yerde erken doğumu tetiklediğini, böyle bir riski olduğunu da okudum. Cesaret edemedim, dr.um yapmalıyız demediği için..

Ayrıca dün kızımın büyüyen yatağı da geldi. Yaptığımız ölçümler patladı, odamıza sığmadı, daha doğrusu çok kapadı odada geçisi. Biz de kendi odasına kurdurduk. Çok da güzel oldu, Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Tabi şimdi minik bi sorunumuz oldu, bizim odaya ne alacağız bebişe yatak olarak ? Sepet mi park yatak mı ? Park yatak pek sevmiyorum, sepetler daha hoş duruyor ama 6 aya kadar kullanılıyormuş di mi. Eee sonra napıcaz, 7.ayda ben ayıramam ki kuzumu odasına hemen. En azından 1 yaşına kadar yanımızda olsa daha iyi değil mi. Sizler nasıl yapıyorsunuz ?

Yarın da perdesi geliyo kızımın. Baya baya bi oda oldu ya. Gidip gidip bakıyorum. Çok şükür bugünlere geldik. Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah.

Bu arada doğum yapan bi arkadaş olmuş sanırım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Vakitli ve kolay doğumlar diliyorum hepimize...

cnm öncelikle geçmş olsn bebeşine de maşallah.ben en son ultrasona girdiğimde yüzünü göstermeye çalıştı 32.haftamda net gözükmedi cnm.doğmla ilgili bizde hç bişey konuşmadık.ayın 10 nunda eşimle gitcm ve artık bişeyler netleşsn istiyrm.göğüs ucu kreminden bahsetmşsn ben aldım doğmdan sonra kullancaktım emzirmeye başlarken ama kafam karıştı önceden başlamak mı gerekiyor acaba.

kızlar günaydınnn sonunda internetim bağlandı çok mutluyum yeni ev bana çok iyi geldi çok çabuk alıştım...bu arada kim doğum yaptı yaaa ben kaçırdımmm

enteresan geliyor bana..

şimdi bana geldiğinde samimi olduguna nasıl inanayım bilemedim..sana gelirim diyor bide..

hala aklıma geldikçe sinirleniyorum..

ay üzüldüm görümcene,
hele gurbette olmak ne zor ben cok ıyı bılırım:26:
kayınvalıdenın mutlaka gıtmesı lazım,
benım annem olsa kapıda bıle yatmaya razı olur yıne de gelır bakmaya,
sen cok ıyı bı gelınsın,
Allah gonlune gore versın

aynen benim annem olsa önce kocamı kapının önüne koyardı sonra bana bakardı gerekirse..

dün az kalsın ben gidecektim erzuruma.. eşimle cok gerildik.. baktım bizim evde huzur kacacak.. ne haliniz varsa görün dedim artık..

yarın bu kadına bişey olursa ne olacak.. ay bide dr u 7ayı tamamlar tamamlamaz alacaz bebeği demişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…