- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.541
şaşırttı benı bı suru sey almıs :78:
hemen adresimi veriyorum o zaman iletirsin arkadaşına :)) şaka bi yana güle güle kullan inşallah
Günaydın güzellikler,
Birkaç gündür işlerin yoğunluğundan takip edemedim çok kaynamış yine buralar..Vildan41 bende merak ettim..İnşallah hayırlı haberlerle gelir..
Bugün bizimde kontrolümüz var 34 hafta olduk bakalım büyümüşmü bizim minik...Hediye çekilişimiz de yapılmış bişey sorcam sadece bebişlere mi alacaktık yoksa annelerede alacakmıyız hediye?
Zuzzuu adresini mesaj atarmısın tatlım...Bukadar tesadüf olur adaşıma hediye alıcam...
face e yazdm burdanda yazıyım dedimm... 18 ekım salı gunu aksam 18.30 da sezeryan tarıhım kızlar son 15 gun..
Selam kasim annisleri nasilsiniz?son 9 günümüz
fatmakoca mıydı ki acep? öle kalmış aklımda
cnm kaçıncı haftadasın sen.ben de pazartesi girdim nts ye.az az vardı bende de.doğm hakkında görüşmedik hçbşy.10 da gitcem bakalım.bende bebeğimin eşyalarını yıkadım.ütü var sadece.lohusa olarak 1 gecelik aldım bi de picama takımı.2 de emzirme sütyeni,göğüs pedi.hasta bezi var marketler de ve tek kullanımlık kilotlar varmş.onları çok tavsiye ediyolar.bende hacışakir sabun tozu var bebekler için onla yıkadım bide yumuşatıcı.çok güzel kokuyo.tavsiye ederim.
gunaydın paçozlar,
topiğin en zibidisi geldi
anam gece her yerım agrıdı,
bacaklarımı kesıp koparmak ıstedım o derece:26:
göbeğim batıyor zaten sankı ıcıne dıkenlı tel yerlestırmısler gıbı
sabahı zor ettım,
kalktım geldım ısteyım cay ıcıyom
dun doktordaydık,
2500 gr olmus ipek kuzusu,
1 kasım dedı bu sefer sezeryan ıcın benı korkular sardı tabisi
2 hafta sonra kesın netlestırecez gununu
cok kısmetlı bı kız bu paçoz,
arkadasımın tekı kargo yapmıs tum chıcco magazasını yollamıs nerdeyse:82:
benım bu zibidi kadar kıyafetım yok ha
günaydın kızlar :)
ela_sudem adresini istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gör beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
birde kızdı dimi senin bebiş
Günaydın Kızlar,umarım hepiniz iyisinizdir biz bugün çok mutluyuz,babamız Doçent oldubebek kısmetiyle gelir derler ya çok doğruymuş oğlumun doğumundan 1 ay önce kısmeti geldi bakalım size ne kısmetlerle gelecekler....Öptük sizi
dün gece uyuyamadım..
benim görümcem de hamile aramızda 7 hafta var.
bunun dangalak kocası 2 aile arasında sıkıntılar olunca alıp evini konyadan erzuruma tasıdı.. görümceminde bi kızı var ondan sonra 2. olmamıs 10 sene sonra ilk kez oluyor.. şimdi Allahın erzurumunda kimseleri yok ve safrakesesinde çamurlanma ve büyüme tespit edilmiş. kayınvalidesi gitmiş o kadar yolu 1 hafta kalmıs geri dönmüş hos isabet olmus dönmesi .. kadın 5 gün hastanede yattı cıkmıs aksamına kaynanasına yemek hazırlamıs ben bunları dün öğreniyorum..
neyse.. aradım kayınvalidemi.. dedimki bak sen buraya gelceksin ama kızının benim sana olan ihtiyacımdan daha cok ihtiyacı var.. o kadar hastaki sesi cıkmıyor.. bilmemki diyor bana ya .. nasıl sinirlendim... bunlar komple damat yüzünden kızlarıyla görüşmüyorlar.. adamdan gıcık almıslar diye.. dedimki bak ben daha anne olmadım ama kızımın tırnagına kurban ederim herkesi..kaldıki kocasına kızdım diye kızım hastayken yanına gitmicem..
eşim dahil hepsi bi tuhaf .. kayınvalidemin bahanesi de hemen işte bekar kızım var 1 ay nasıl tek bırakayım.. baban da hasta.. dedim ben işe baslayınca 2-3 ay gelip kalcan belki bebek dogdugunda 40 ı cıkana kadar kalcaktın ayrıca demekki bana da gelemeyeceksin .. yok sana gelirim diyor..
walla kardeşinizden kızınızdan bahsediyorum dedim.. ben burda o kadar üzüldüm ki zorla gidin yanında olun diyorum resmen.. napıyorsanız yapın dedim en son..
üzüntüden uyuyamadım resmen.. yazık bide gelmesinlerde diyemiyor çünkü ihtiyacı var birinin desteğine.. kızı okula gidiyor diye gelemiyorda Konya ya .. hos gelse nasıl bir şefkat görecek bilmiyorum.. ama cok üzülüyorum..
ay basınızı ağrıttım ama paylaşmalıydım .. içim şişti resmen.. nasıl insanlar ya..
günaydın herkese sabah sabah kustum yine yaa dün kan ilacım bitmişti içemedim zaten kansızlık da biraz çıkmıştı dedim sabah aç karna pekmez içeyim faydalı olur sonrası malum okula geldim hasta gibiyim şimdi kahvaltı yaptım dinleniyorum offf h,iç sevmiyorum bu kusma işini acaba üşüttüm mü diye de düşündüm insanın aklına gerçi herşey geliyor ama bebiş hareketli ve sabah sabah pekmez içmek daha geçerli bi neden sanırım bulantı için.
ya ben artık doktora gittiğimde doktor sadece bebeğimin kafa ölçümünü yapıyor bazı ölçümler yapıyor bebişimizi hiç anlamıyoruz ultrasonda yüzünü falan görmek istiyorum sizler görüyor musunuz acaba ben talep etmediğim için mi bişi söylemiyor doktor da yoksa görünmüyor mu artık 34.haftadayız büyüyünce net görünmesi zorlaşcak dediler diye hiç sormadım da doktora gören varsa bana da söylesin de bir dahakine ben de sorayım doktora bi de doğumdan bahsetmek için erken mi acaba
pek bahsetmiyoruz doktorla sanki zamanı geld,ikçe bahsediyormuş gibi geliyor geçen gün gittiğimde doğumla ilgili başka bişi var mı dedim yok şimdilik sonraki gelmende göğüs ucu kremine başlatıcam dedi yani sanki o haftası gelince bahsetcek gibi geldi bana bende sormadım bi daha siz konuşuyormusunuz???
Canım bunlar anneyse biz başka birşeyizdoğmamış bebişlerimiz için bile ne kadar kaygılanıyor,titizleniyoruz anlamak mümkün değil ...Sen de böyle şeyleri takma kafana ,rahat ol bebişimizi germe lütfen öptüm
dün gece uyuyamadım..
benim görümcem de hamile aramızda 7 hafta var.
bunun dangalak kocası 2 aile arasında sıkıntılar olunca alıp evini konyadan erzuruma tasıdı.. görümceminde bi kızı var ondan sonra 2. olmamıs 10 sene sonra ilk kez oluyor.. şimdi Allahın erzurumunda kimseleri yok ve safrakesesinde çamurlanma ve büyüme tespit edilmiş. kayınvalidesi gitmiş o kadar yolu 1 hafta kalmıs geri dönmüş hos isabet olmus dönmesi .. kadın 5 gün hastanede yattı cıkmıs aksamına kaynanasına yemek hazırlamıs ben bunları dün öğreniyorum..
neyse.. aradım kayınvalidemi.. dedimki bak sen buraya gelceksin ama kızının benim sana olan ihtiyacımdan daha cok ihtiyacı var.. o kadar hastaki sesi cıkmıyor.. bilmemki diyor bana ya .. nasıl sinirlendim... bunlar komple damat yüzünden kızlarıyla görüşmüyorlar.. adamdan gıcık almıslar diye.. dedimki bak ben daha anne olmadım ama kızımın tırnagına kurban ederim herkesi..kaldıki kocasına kızdım diye kızım hastayken yanına gitmicem..
eşim dahil hepsi bi tuhaf .. kayınvalidemin bahanesi de hemen işte bekar kızım var 1 ay nasıl tek bırakayım.. baban da hasta.. dedim ben işe baslayınca 2-3 ay gelip kalcan belki bebek dogdugunda 40 ı cıkana kadar kalcaktın ayrıca demekki bana da gelemeyeceksin .. yok sana gelirim diyor..
walla kardeşinizden kızınızdan bahsediyorum dedim.. ben burda o kadar üzüldüm ki zorla gidin yanında olun diyorum resmen.. napıyorsanız yapın dedim en son..
üzüntüden uyuyamadım resmen.. yazık bide gelmesinlerde diyemiyor çünkü ihtiyacı var birinin desteğine.. kızı okula gidiyor diye gelemiyorda Konya ya .. hos gelse nasıl bir şefkat görecek bilmiyorum.. ama cok üzülüyorum..
ay basınızı ağrıttım ama paylaşmalıydım .. içim şişti resmen.. nasıl insanlar ya..
ay üzüldüm görümcene,
hele gurbette olmak ne zor ben cok ıyı bılırım:26:
kayınvalıdenın mutlaka gıtmesı lazım,
benım annem olsa kapıda bıle yatmaya razı olur yıne de gelır bakmaya,
sen cok ıyı bı gelınsın,
Allah gonlune gore versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?