2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
enteresan geliyor bana..

şimdi bana geldiğinde samimi olduguna nasıl inanayım bilemedim..sana gelirim diyor bide..

hala aklıma geldikçe sinirleniyorum..

Fıstıkk sanırım sen de konyalıların gelinisin:26:ben de konyalıyla evliyim, ailesinin davranışları beni şoke ediyor,yeryüzünde bu kadar bencil ve cahil başka insanlar var mı diye düşünmüştüm demek ki konya havası böyle oluyor(bazı gonyalıları tenzih ediyorum,herkes üzerine alınmasın

ben cok sasırıyorum söylediklerine kayınvalidemin..

2 senedir gelinleriyim.. normalde cok ii kadındır.. daha bir gün kalbimi kırmıslığı yoktur.. ama insan kendi kızına böyle yapanın samimiyetinden şüpheleniyor.. sırf ogluna yalakalık diye bana ii davranıyor diye düşünüyorum şuan.. anlayamıyorum yani..

ay yazık kadına ya,
kızkardesı varmıs bekar barı o gıtsın baksın bıraz,
kımsesı yokmu bu kızın:26:

herkese günaydın kasık ağrılarım sırt ağrılarım ve kocaman bir göbeğim var. Annem tipik anne modunda yalın ayak basmaaaa diye peşimde dolanıyo. çorap giydiiryor. aama antalya daha sıcak. doğum için hastanemin yakınında ev tuttuk alanyadan gidip gelmiom artık. cumartesi kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek

tebrik ederim... darısı profesörlüğe... alan ne ?

gonyalılar da var bir ilgi alak sorunu demek ki... bundan sonra hiç takmam o zaman yaptıklarını..

günaydın kızlar.
fatmakoca,allah görümcene yardım etsin,sabır versin.damat kim ya
insan kızını yalnız bırakır mı böyle zor bir durumda

diğer badimizi arıyoduk da hayatım,trawma, ben, kahvekolik bi de bize yakın bi kişi daha vardı, sen diye kalmıştın aklımda

Bizde yakın sayılırız :) herkes herkesin badisi olsun nolcak.. :) ben elasudem badiydik.. bide simiramisimiz var..

ay yazık kadına ya,
kızkardesı varmıs bekar barı o gıtsın baksın bıraz,
kımsesı yokmu bu kızın:26:

anam onu duyda kafayı ye..

belediyenin elişi kursu varmıs ücretsiz ona yazılmıs..

kızım için nakıs yapacakmıs.. bide beni bahane ediyor..

delirmemek elde değil..

fatmacım canım benim sen elinden geleni yapmışsın gerçekten ALLAH görümcene yardım etsin, arkanda ailen yoksa böyle eziyorlar insanı.. ALLAH şifasını versin ve de kimseye muhtaç etmesin AMİN... sende kendini üzme bebişini düşün...

tebrik ederim, çok güzel bi haber

masterbully gayet güzel haberlerin canım sevindim senin adına.

kızlar günaydınnn sonunda internetim bağlandı çok mutluyum yeni ev bana çok iyi geldi çok çabuk alıştım...bu arada kim doğum yaptı yaaa ben kaçırdımmm

leylacım güle güle otur yeni evinde...

Masallah size ALLAH kurtarsin canim bende epidural sezeryan olacagim insallah

dun gorusunce bnde sordm epıdural yada spınal dedı bnm ıcınde... ztn anestezı ıstemıyordum bebegımın ılk cıktıgı anı gormek ıstıyorum cunku..

evet darısı basınıza canım... Rabbım hepımızı kurtarsın kucagımzda gorelım saglıkla..

hadi bakalım sağlıkla gelsin bebişin.yavaş yavaş dökülmeye başlıyoruz.meleklerimiz karnımızdan çıkıp kucaklarımıza gelecekler nihayet.özlemlerimiz bitecek.

evet mutlu sona yaklastık hayırlısıyla... her gece dua edıyorum saglıkla koklamak ıstıyorum mınık melegımı.

oyy... dunden berı bnde saskınım... ztn dun hemen cagırınca eyvah dedımmm ya bgn alırsa bnı gorunce bembeyaz olmussun dedı ztn ole dıyıncede bnde basladım aglamaya... cok sukur az kaldı smdı gunler hıc gecmıyor yalnız..

biz tek iken bu kadar şikayet ediyoruz, sen de iki tane var.. Allah kolaylık versin...

sağlıkla inş... ne güzel sadece 2 hafta kaldı

ınsallahhh... gerı sayım basladı..

18 ekımde bızım söz gunumuz... kım derdıkı... 3 sene sonra sozlendıgımz gun bı bebegımız olucak... zaman ne cabuk gecmıs dedık dun esımle.. su ıkı haftada gecse ya hemen..

bu arada kızlar bişi sorim ellerim kaparken parmaklarım ağrıyor yaklaşık 1 haftadır böyle. benden başka kimsede varmı bu sorun..

trawma ellerine sağlık canım..

LUNA sendende bilgilerini bekliyorum.....

yok cnm bi beden büyük ver sen
hep önerilen o

bir beden büyük ver..
Artık kendimi ne kadr küçük görüyorsam 170 boy ve 83 kiloyla...
teşekkürler...

bende park yatak sevmem diyordum ama aldım çok şirin duruyor...
sana da yardımcı olur bi yere giderken falan yanında götürürsün...
görümcem tatile falan götürüyordu....

bu arada kızlar bişi sorim ellerim kaparken parmaklarım ağrıyor yaklaşık 1 haftadır böyle. benden başka kimsede varmı bu sorun..

aynı sorun bende de var.böyle şişlik agrısı değil eklem yerlerim agrıyor daha çok. elevit kullanıyordum zaten doktor b 12 vitamini verdi şimdilik çok faydasını görmedim ama bı kaç gun oldu kullanmaya başlayalı bıraz zaman gecınce ıse yarar umarım

veeeee günün sorusu geliyor kızlar Allahın izniyle bebeklerimizi dünyaya getirip hastaneden çıkıp evimize geldiğimizde bambaşka bi hayat bizi bekliyor olacak ve artık çoğu şey eskisi gibi olmayacak heleki benim gibi ilk kez anne olacaklar için acemilik günlerimiz başlayacak beni şimdiden o günlerin stresi sarmaya başladı şu sıralarda kafamda bi soru var size sorayım dedim. şimdi farzedelim bebeklerimizi alıp evimize geldik iyi hoş da bu bebişlerin ilk banyosunu ne zaman yaptırıcaz biz :26: kimi diyor hemen yıkanır öyle bekletilmez kimi diyor göbeği düşmeden yıkanmaz. 1 hafta 10 gün o bebek nasıl bekleyecek o şekilde e hadi yıkadık hemen ya iltihaplanırsa falan iki arada kalmış durumdayım siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

fatmakoca mıydı ki acep? öle kalmış aklımda
yok değil 2 gün büyük o bizden.

biz tek iken bu kadar şikayet ediyoruz, sen de iki tane var.. Allah kolaylık versin...

sağlıkla inş... ne güzel sadece 2 hafta kaldı

trip atma hemen kahvecim seni unutur muyum, unuttuğum kişinin satı 15 şubattı. hala bulamadım :)

bi gonyalı daha çıktı :)
amma da çok konya gelini var kasım annelerinde.

valla bende de var hele sabahları fena oluyor. ellerim yaba gibi oldu benim yaaaa eskiden minnacıktı. ben alyansımı çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…