- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.561
enteresan geliyor bana..
şimdi bana geldiğinde samimi olduguna nasıl inanayım bilemedim..sana gelirim diyor bide..
hala aklıma geldikçe sinirleniyorum..
Fıstıkk sanırım sen de konyalıların gelinisin:26:ben de konyalıyla evliyim, ailesinin davranışları beni şoke ediyor,yeryüzünde bu kadar bencil ve cahil başka insanlar var mı diye düşünmüştüm demek ki konya havası böyle oluyor(bazı gonyalıları tenzih ediyorum,herkes üzerine alınmasın
okuyunca kasılmaya basladım ben..
nolmus bana kızlar.. anlamadım ben..
aynen benim annem olsa önce kocamı kapının önüne koyardı sonra bana bakardı gerekirse..
dün az kalsın ben gidecektim erzuruma.. eşimle cok gerildik.. baktım bizim evde huzur kacacak.. ne haliniz varsa görün dedim artık..
yarın bu kadına bişey olursa ne olacak.. ay bide dr u 7ayı tamamlar tamamlamaz alacaz bebeği demişler..
Günaydın Kızlar,umarım hepiniz iyisinizdir biz bugün çok mutluyuz,babamız Doçent oldubebek kısmetiyle gelir derler ya çok doğruymuş oğlumun doğumundan 1 ay önce kısmeti geldi bakalım size ne kısmetlerle gelecekler....Öptük sizi
Fıstıkk sanırım sen de konyalıların gelinisin:26:ben de konyalıyla evliyim, ailesinin davranışları beni şoke ediyor,yeryüzünde bu kadar bencil ve cahil başka insanlar var mı diye düşünmüştüm demek ki konya havası böyle oluyor(bazı gonyalıları tenzih ediyorum,herkes üzerine alınmasın
diğer badimizi arıyoduk da hayatım,trawma, ben, kahvekolik bi de bize yakın bi kişi daha vardı, sen diye kalmıştın aklımda
ay yazık kadına ya,
kızkardesı varmıs bekar barı o gıtsın baksın bıraz,
kımsesı yokmu bu kızın:26:
tebrik ederim, çok güzel bi haberGünaydın Kızlar,umarım hepiniz iyisinizdir biz bugün çok mutluyuz,babamız Doçent oldubebek kısmetiyle gelir derler ya çok doğruymuş oğlumun doğumundan 1 ay önce kısmeti geldi bakalım size ne kısmetlerle gelecekler....Öptük sizi
kızlar günaydınnn sonunda internetim bağlandı çok mutluyum yeni ev bana çok iyi geldi çok çabuk alıştım...bu arada kim doğum yaptı yaaa ben kaçırdımmm
Masallah size ALLAH kurtarsin canim bende epidural sezeryan olacagim insallah
doktoruma kasık ağrım olduğunu söylediğimde acil olarak nst ye almıştı seninki kadarda şiddetli değildi bazen kasık ağrısı doğum başlangıcı olabiliyormuş...
ay heycan yaptım darısı başıma 2 hafta var resmen :)sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
hadi bakalım sağlıkla gelsin bebişin.yavaş yavaş dökülmeye başlıyoruz.meleklerimiz karnımızdan çıkıp kucaklarımıza gelecekler nihayet.özlemlerimiz bitecek.
trawma çok teşekkür ettim özel mesaj ayarını hallettim sanırım
princes of rain mesaj yollanıyo mu kontrol edebilirsin yapıp yapamadığımdaan emin değilim de.
elfinya isim adres gönderdim
ilgimdışı doğum tarihi görünce duygulandım aglayasım geldi niyeyse.faceden yazamadım eşimin güya facesi yom benım adresi ortak kullanıyoruz. yazdıgım yorumu girer okur dalga gecer diye yazamadım.zamanı yaklaşıyor.çok heyecanlıyım bende.inşallah sağlıkla kucagına alırsın bebegını.
biz tek iken bu kadar şikayet ediyoruz, sen de iki tane var.. Allah kolaylık versin...
sağlıkla inş... ne güzel sadece 2 hafta kaldı
anladım canm, hallettik adres işlerimizi zaten, teşekkürler.
bu kadar uğraştın, ellerine kollarına sağlık
aldım aldım canımcım
oyy maşallahsağlıkla gelsinler...inş elini çeker de girer doğum kanalına
çok güzel görünüyolar, bende şeker yerine lavanta yaptırdım.
ayy ne güzel, darısı başımıza inş
18 ekim evlilik yıldönümümüzallah sağlıkla kurtarsın inş canımcım
benmde 31+6 da 1887 di, bence iyi 2 kilo civarı. dr bizede ne az ne fazla ideal demişti
hemen hemen aynı demekki kilolarımız. inş annene benzemezsinde, bi fırtta doğuruverirsin şeker
bende de su azlığı var canım, sağlıkla gelsinlerde gerisi boş.. heyecan sürekli dorukta desene
ayy Allah kolaylık versin eşine, bizler hep böleyiz demekki, hep bi boğaz derdindeyiz
hemen doktora git cnm, beklemeye gelmez, nişanın falan geldiyse doktorun görsün, habersiz bırakma..
bu arada kızlar bişi sorim ellerim kaparken parmaklarım ağrıyor yaklaşık 1 haftadır böyle. benden başka kimsede varmı bu sorun..
trawma ellerine sağlık canım..
LUNA sendende bilgilerini bekliyorum.....
anam onu duyda kafayı ye..
belediyenin elişi kursu varmıs ücretsiz ona yazılmıs..
kızım için nakıs yapacakmıs.. bide beni bahane ediyor..
delirmemek elde değil..
Bende var,
cogu zaman da uyusuk
yok cnm bi beden büyük ver sen
hep önerilen o
Artık kendimi ne kadr küçük görüyorsam 170 boy ve 83 kiloyla...bir beden büyük ver..
Günaydın güzel anneler ve bebişleri.. Bir kaç gündür uğrayamadım sayfaya, arada bakıp çıktım ama yazamadım. Özet geçmek gerekirse ;
Kordon dolanması ve su azlığından sonra 2 ayrı dr.a daha gittim ve 4 boyutluya girdim. Suyum nispeten daha iyi çıktı, yapılan ölçümde kritik bi azlık yok. Kordon içinse 2 dr, 1 radyolog sıklıkla rastlanan bi durum, sorun teşkil etmez dedi. Adı korkutucu ama dr.lar böyle dediğine göre biraz daha rahat olmalıyım diyorum, Allah'a emanetler sonuçta. Ben çok riskli bi durumsa erken alırlar diye bile düşündüm ama hiç böyle bişeyden bahsetmediler. Sadece bi tanesi ciğer geliştirici iğne yapılabileceğini söyledi erken alınma ihtimaline karşı ama kendi dr.um böyle bi gereklilik görmediği için ezbere bişiy de yapamadım tabi. Bu iğneyi olan var mı bizden ? Netten baktım, çok yaptıran var ama bi yerde erken doğumu tetiklediğini, böyle bir riski olduğunu da okudum. Cesaret edemedim, dr.um yapmalıyız demediği için..
Ayrıca dün kızımın büyüyen yatağı da geldi. Yaptığımız ölçümler patladı, odamıza sığmadı, daha doğrusu çok kapadı odada geçisi. Biz de kendi odasına kurdurduk. Çok da güzel oldu, Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Tabi şimdi minik bi sorunumuz oldu, bizim odaya ne alacağız bebişe yatak olarak ? Sepet mi park yatak mı ? Park yatak pek sevmiyorum, sepetler daha hoş duruyor ama 6 aya kadar kullanılıyormuş di mi. Eee sonra napıcaz, 7.ayda ben ayıramam ki kuzumu odasına hemen. En azından 1 yaşına kadar yanımızda olsa daha iyi değil mi. Sizler nasıl yapıyorsunuz ?
Yarın da perdesi geliyo kızımın. Baya baya bi oda oldu ya. Gidip gidip bakıyorum. Çok şükür bugünlere geldik. Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah.
Bu arada doğum yapan bi arkadaş olmuş sanırım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Vakitli ve kolay doğumlar diliyorum hepimize...
bu arada kızlar bişi sorim ellerim kaparken parmaklarım ağrıyor yaklaşık 1 haftadır böyle. benden başka kimsede varmı bu sorun..
yok değil 2 gün büyük o bizden.fatmakoca mıydı ki acep? öle kalmış aklımda
biz tek iken bu kadar şikayet ediyoruz, sen de iki tane var.. Allah kolaylık versin...
sağlıkla inş... ne güzel sadece 2 hafta kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?