- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.581
Fıstıkk sanırım sen de konyalıların gelinisin:26:ben de konyalıyla evliyim, ailesinin davranışları beni şoke ediyor,yeryüzünde bu kadar bencil ve cahil başka insanlar var mı diye düşünmüştüm demek ki konya havası böyle oluyor(bazı gonyalıları tenzih ediyorum,herkes üzerine alınmasın
veeeee günün sorusu geliyorkızlar Allahın izniyle bebeklerimizi dünyaya getirip hastaneden çıkıp evimize geldiğimizde bambaşka bi hayat bizi bekliyor olacak ve artık çoğu şey eskisi gibi olmayacak heleki benim gibi ilk kez anne olacaklar için acemilik günlerimiz başlayacak beni şimdiden o günlerin stresi sarmaya başladı şu sıralarda kafamda bi soru var size sorayım dedim. şimdi farzedelim bebeklerimizi alıp evimize geldik iyi hoş da bu bebişlerin ilk banyosunu ne zaman yaptırıcaz biz :26: kimi diyor hemen yıkanır öyle bekletilmez kimi diyor göbeği düşmeden yıkanmaz. 1 hafta 10 gün o bebek nasıl bekleyecek o şekilde e hadi yıkadık hemen ya iltihaplanırsa falan iki arada kalmış durumdayım siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
veeeee günün sorusu geliyorkızlar Allahın izniyle bebeklerimizi dünyaya getirip hastaneden çıkıp evimize geldiğimizde bambaşka bi hayat bizi bekliyor olacak ve artık çoğu şey eskisi gibi olmayacak heleki benim gibi ilk kez anne olacaklar için acemilik günlerimiz başlayacak beni şimdiden o günlerin stresi sarmaya başladı şu sıralarda kafamda bi soru var size sorayım dedim. şimdi farzedelim bebeklerimizi alıp evimize geldik iyi hoş da bu bebişlerin ilk banyosunu ne zaman yaptırıcaz biz :26: kimi diyor hemen yıkanır öyle bekletilmez kimi diyor göbeği düşmeden yıkanmaz. 1 hafta 10 gün o bebek nasıl bekleyecek o şekilde e hadi yıkadık hemen ya iltihaplanırsa falan iki arada kalmış durumdayım siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
cnm öncelikle geçmş olsn bebeşine de maşallah.ben en son ultrasona girdiğimde yüzünü göstermeye çalıştı 32.haftamda net gözükmedi cnm.doğmla ilgili bizde hç bişey konuşmadık.ayın 10 nunda eşimle gitcm ve artık bişeyler netleşsn istiyrm.göğüs ucu kreminden bahsetmşsn ben aldım doğmdan sonra kullancaktım emzirmeye başlarken ama kafam karıştı önceden başlamak mı gerekiyor acaba.
aynen aynen.bende 4 senedir konyadayım, sözüm meclisten dışarı:) ama hakkaten bu kadar bencil, kaba, ve zır cahil bi insan topluluğu olamaz, Atatürk ü bile küstürmüşler, şehrin merkezinde bi heykel war, şehre sırtı dönük
aynen aynen.bende 4 senedir konyadayım, sözüm meclisten dışarı:) ama hakkaten bu kadar bencil, kaba, ve zır cahil bi insan topluluğu olamaz, Atatürk ü bile küstürmüşler, şehrin merkezinde bi heykel war, şehre sırtı dönük
ben konyada okudum 4 sene ordaydım hiç dikkat etmemiştimnerdeki heykel?
Artık kendimi ne kadr küçük görüyorsam 170 boy ve 83 kiloyla...
teşekkürler...
bende park yatak sevmem diyordum ama aldım çok şirin duruyor...
sana da yardımcı olur bi yere giderken falan yanında götürürsün...
görümcem tatile falan götürüyordu....
bu arada kızlar bişi sorim ellerim kaparken parmaklarım ağrıyor yaklaşık 1 haftadır böyle. benden başka kimsede varmı bu sorun..
trawma ellerine sağlık canım..
LUNA sendende bilgilerini bekliyorum.....
Tşkler canım.. Peki bu park yatakların içine yatak nasıl bulunuyo ebatına göre ?
Normal nevresimler falan uyuyor mu bi de ?
anıt ta var ya onu diyor
öyle demeyin kızlar.ben konya da okudum.çok severim konya yı.okuldan sonra doğuda çalıştım gecen sene öğranim özrüyle ancak konya nın ilçesine gelebildik.sınıf öğrtmenıyız eşimle halıyle konya merkeze gelemıyoruz pat dıye.yani bizimde elimize geçmiyor konya.insanları hakkında bişe diyemem ünv deyken çok gerek kalmıyordu onlarla konusmaya arkadas cevremız yetıyordu.
Tşkler canım.. Peki bu park yatakların içine yatak nasıl bulunuyo ebatına göre ?
trip atma hemen kahvecim seni unutur muyum, unuttuğum kişinin satı 15 şubattı. hala bulamadım :)
kahireli ibo paşacım maşallah kuzucuğuna, bizim ki de dün 2000gr'dı maşallah, artık kilolardan bahsediyoruz, gramlar bitti.İnşallah sağlıkla büyür ve dünyaya gelirler. Valla benim kızıma ananesi dışında pek hediye alan olmadı. Yengem patik ayakkabılardan almış, çok sevinmiştim onu görünce. Bir de arkadaşım Mersin'den bir kargo yolladı. İhtiyacım olan bir şey gönderecekti, kargoya bir de Kanz'dan aldığı çıtçıtlı badiyi koymuş. Sürpriz olunca nasıl sevindim. Küçücük bir şey ama insanı nasıl mutlu ediyor. Bizim etraf doğmasını mı bekliyor, yoksa hiç umursamıyor mudur nedir, hediye gördüğümüz yok. Unutmuyorum ama bunu, yazıcam bir kenara...
söylememişsin beni işte ... hamile ve alıngan bir insanım ben
geçen yazmıştım, bize de gönderilen bir kolinin içinde bebeğe de hediye çıktı.. öyle mutlu oldum ki.. ince insanlar iyi ki var hayatımızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?