- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.061
hamilelik psikolojisine girmişssin bol cum sen bence.e kolay değil hormanlar zıpzıp zıplıyorben biraz kötü geçirdiğim için çok yazamıyorum açıkcası kendimi biyandanda bunalımda gibi hissediyorum biliyomusnuz böyle herşeyden tiksinmek,bulantılar bişe yiyememek belkide bana böyle hissettiriyo bilmiyorum benim gibi hisseden varmı aranızda?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbugün keseyi ve bebişimi nihayet gördük:) 9mm .....
benimki geç döllenme olduğu için ancak gördük:)
2 hafta sonra da inşallah kalp atışını duymaya gidicez .......
inşallah hepimiz için sorunsuz hamilelikler nasip etsin RABBİM......
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnDün itibariyle bebeğimin pıt pıtlarını gördüm kızlar,gözlerim doldu:2arısı bekleyenlerin başına inşallah
bolcum bu progesteronu niye veriyor doktorlar bişi eksikliğine mi bağlı?bana sadece folicacid verdi decnm ben1 kutu kullandım ağızdan alarak sonra doktor bunu içmen çok anlamsız boşa içmene gerek yok dedi başka doktor vermişti zaten bana ama fitil olarak kullananda var sorun yapma yani..
cnm ben1 kutu kullandım ağızdan alarak sonra doktor bunu içmen çok anlamsız boşa içmene gerek yok dedi başka doktor vermişti zaten bana ama fitil olarak kullananda var sorun yapma yani..
Merhabalar Kasım anneleri... Ben de aranızdayım. İnşallah ben de kasımda anne olacağım.
allahım hepimize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
hamilelik psikolojisine girmişssin bol cum sen bence.e kolay değil hormanlar zıpzıp zıplıyortek değilsin ama tabi...herkeste az çok bu durumlar var
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn
bolcum bu progesteronu niye veriyor doktorlar bişi eksikliğine mi bağlı?bana sadece folicacid verdi de
evt cnm baya bi girdim hemde(ben ilk doktora gittiğmde 4 haftalıktı ağrılarım var demiştim ondan verdi düşme ihtimaline karşı sanırım sonra başka doktora gittim oda düşeceği varsa zaten düşer içmene gerek yok dedi bi yararı yok sana dedi bende şuan sadece folikasit içiyorum sanırım oda bulantı yapıyo.
folic plus mu peki canım.ben hamilleik öncesi kullanmamıştım 2 haftadır fln kullanıyorum günde 3 tane.sen de mi öle
kızlaaarr şimdi hastaneden geliyorum. pıt pıtları duydummmm çok şükür
maşallah diyin teyzeleri
Günaydınn Kasım Anneleri ,,
Şu sağ sol kısmını anlayamadım ?? ben ultrason kağıdına göremi bakıyorsunuz çünkü ultrason kağıdında neyse tam tersidir aslında ultrason kağıdında benim sağda görünüyor ama aslında sol tarafımda, bide benim kese sağa doğru çok uzunn...
evt cnm baya bi girdim hemde(ben ilk doktora gittiğmde 4 haftalıktı ağrılarım var demiştim ondan verdi düşme ihtimaline karşı sanırım sonra başka doktora gittim oda düşeceği varsa zaten düşer içmene gerek yok dedi bi yararı yok sana dedi bende şuan sadece folikasit içiyorum sanırım oda bulantı yapıyo.
Allah sağlık sıhatle eline almayı nasip etsin canım
canım eline alıp bakıyosun ona göre sağ- sol.
ayy senin bu bulantılar belki hep folbiolden. benim arkadaşımında midesi çok bulanıyordu. ben aylardır folic plus kullanıyorum, hiç bulandırmıyor.
ayy senin bu bulantılar belki hep folbiolden. benim arkadaşımında midesi çok bulanıyordu. ben aylardır folic plus kullanıyorum, hiç bulandırmıyor.
maşallah diyin teyzeleri
ben bikaç kişide bunu duymuştum.folbiol bulantı yapıomu ya
gözünaydın canım,
yaa acaba gerçekten ondan olabilirmi hepiniz folic plusmı kullanıyorsunuz?
folbiol un mg ı fazla sanırm cnm ondan 1 tane yetiyoryok cnm benimki folbiol ben çocuk düşünmediğim için önceden başlamamıştım sürpriz geldi bizimki öğrendiğimden beri içiyorum günde 1 tane alıyorum ama ben seninki neden 3 acaba?
maşallah diyin teyzeleri
kahvekolik cim sen de 3 tane alıyorsun dimi folicplustan
maşallah diyin teyzeleri
maşallahh cnmm gözünüz aydınn ..
Biz sabah çok korktuk doktorun verdiği progestanı hep fitil şeklinde kullandım daha önce bebek tedavisinde öyle kullanmıştım gene aynı olacak sandım ne bileyim oysaki ağızdan alınacakmış bu normal gebelik hemen doktoru aradım iki şekildede kullanılabilir dedi sorun olmaz dedi ama gelde bana anlatt bu akşam doktora gideceğiz bakalımm artıkk çok kızdım kendime
folbiol un mg ı fazla sanırm cnm ondan 1 tane yetiyor
maşallahhhhhh
kahvekolik cim sen de 3 tane alıyorsun dimi folicplustan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?