2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hamilelik psikolojisine girmişssin bol cum sen bence.e kolay değil hormanlar zıpzıp zıplıyor tek değilsin ama tabi...herkeste az çok bu durumlar var

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Dün itibariyle bebeğimin pıt pıtlarını gördüm kızlar,gözlerim doldu:2arısı bekleyenlerin başına inşallah
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn

cnm ben1 kutu kullandım ağızdan alarak sonra doktor bunu içmen çok anlamsız boşa içmene gerek yok dedi başka doktor vermişti zaten bana ama fitil olarak kullananda var sorun yapma yani..
bolcum bu progesteronu niye veriyor doktorlar bişi eksikliğine mi bağlı?bana sadece folicacid verdi de

Merhabalar Kasım anneleri... Ben de aranızdayım. İnşallah ben de kasımda anne olacağım.
allahım hepimize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

cnm ben1 kutu kullandım ağızdan alarak sonra doktor bunu içmen çok anlamsız boşa içmene gerek yok dedi başka doktor vermişti zaten bana ama fitil olarak kullananda var sorun yapma yani..

canım sabah öğrendim ağızdanda alındığını daha önce bebek tedavisi görmüştüm o zman fitil olarak kullandım ama meleğim sonra doğal olarak geldi başka doktora gittim oda verince ben gene fitil şeklinde kullanıcam sandım ağızdan alındığını duyunca şok oldum resmen kendimi o kadar suçladımki anlatamam neyseki doktorda sorun olmaz dedi ben netten okudum çok gerekli değilmiş ben iki kutu kullandım bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek..

evt cnm baya bi girdim hemde(ben ilk doktora gittiğmde 4 haftalıktı ağrılarım var demiştim ondan verdi düşme ihtimaline karşı sanırım sonra başka doktora gittim oda düşeceği varsa zaten düşer içmene gerek yok dedi bi yararı yok sana dedi bende şuan sadece folikasit içiyorum sanırım oda bulantı yapıyo.

folic plus mu peki canım.ben hamilleik öncesi kullanmamıştım 2 haftadır fln kullanıyorum günde 3 tane.sen de mi öle

folic plus mu peki canım.ben hamilleik öncesi kullanmamıştım 2 haftadır fln kullanıyorum günde 3 tane.sen de mi öle

yok cnm benimki folbiol ben çocuk düşünmediğim için önceden başlamamıştım sürpriz geldi bizimki öğrendiğimden beri içiyorum günde 1 tane alıyorum ama ben seninki neden 3 acaba?

canım eline alıp bakıyosun ona göre sağ- sol.

ayy senin bu bulantılar belki hep folbiolden. benim arkadaşımında midesi çok bulanıyordu. ben aylardır folic plus kullanıyorum, hiç bulandırmıyor.

gözünaydın canım,
yaa acaba gerçekten ondan olabilirmi hepiniz folic plusmı kullanıyorsunuz?

kızlaaarr şimdi hastaneden geliyorum. pıt pıtları duydummmm çok şükür
maşallah diyin teyzeleri

maşallahh cnmm gözünüz aydınn ..
Biz sabah çok korktuk doktorun verdiği progestanı hep fitil şeklinde kullandım daha önce bebek tedavisinde öyle kullanmıştım gene aynı olacak sandım ne bileyim oysaki ağızdan alınacakmış bu normal gebelik hemen doktoru aradım iki şekildede kullanılabilir dedi sorun olmaz dedi ama gelde bana anlatt bu akşam doktora gideceğiz bakalımm artıkk çok kızdım kendime

folbiol bulantı yapıomu ya
ben bikaç kişide bunu duymuştum.

gözünaydın canım,
yaa acaba gerçekten ondan olabilirmi hepiniz folic plusmı kullanıyorsunuz?

bak benim arkadaşım hamile değilken içmeye başlamıştı, bu ne ya deyip bırakmıştı. değiştirmek nasıl olur zararı olmazsa değiştir bellki ondandır.

yok cnm benimki folbiol ben çocuk düşünmediğim için önceden başlamamıştım sürpriz geldi bizimki öğrendiğimden beri içiyorum günde 1 tane alıyorum ama ben seninki neden 3 acaba?
folbiol un mg ı fazla sanırm cnm ondan 1 tane yetiyor

kızlaaarr şimdi hastaneden geliyorum. pıt pıtları duydummmm çok şükür
maşallah diyin teyzeleri

maşallahhhhhh
kahvekolik cim sen de 3 tane alıyorsun dimi folicplustan

tamam dr bişey olmaz demiş, stres yapma kendine. prospektüsünde kullanım için ne yazıyor? düzgün bey akşam da çalışıyor mu? kaça kadar?

Biz sabah çok korktuk doktorun verdiği progestanı hep fitil şeklinde kullandım daha önce bebek tedavisinde öyle kullanmıştım gene aynı olacak sandım ne bileyim oysaki ağızdan alınacakmış bu normal gebelik hemen doktoru aradım iki şekildede kullanılabilir dedi sorun olmaz dedi ama gelde bana anlatt bu akşam doktora gideceğiz bakalımm artıkk çok kızdım kendime

Arkadaşlar aranızda progestan kullanan kimse yok mu??? fitil olarak kullandınızmı hiç...
neden kimse cvp yazmıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…