2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ahhhhh canm benim yaaaaaa icim kiipiiir kipîr oldu okuyunca yutkndum bi soyle nasil sevindim anlatamam sanaaa.insallah saglikla kucaklarsin bebisini bak gordunmu beraber hamile kalmakta varmis kismette

sen neye şaşırdın kız?

canim biz kahvelokumla onceden tanisiyoruz ikimizinde kayiplari var malesef.onun hamilelik haberi ve hatta ikimizinde ayni zamanda olmasina oyle cok sevindimkiinsallah hepimiz saglikla kucaklariz bu kez yavrularimizi

bu sabah kanamam oldu uykudan kalkinca kahverengiyle karisik biseydi dr gittim hemen cok sukur biseyi yok hala kalbi gum gum atiyor yavrumun cok endise etmistim ama dr dediki birde bilen varmi bilmiyorum progestoronda lekelenme yapabilir dedi kahverengiden korkma kipkirmizi renk ve kramp esliginde agrin olursa o tehlikelidir;bu haftalarda cok kiside gorulebilir kahverengi lekeler dedi ne guzel 5 6gundur yoktu biey moralim cok bozulmustu ama cok sukur huzurla uyuycam bugn insallah saglikla zamaninda gelsin kasimda bebisler

hım anladım ne güzel tesadüf olmuş. amin inşallah hepimiz.

benim drumda kahverengi lekelenmen olursa korkma dedi, kırmızı olursa hemen gel demişti. bak güm güm atıyormuş ne güzel. hemen gittiğin iyi olmuş, için rahat etmiştir.

Son düzenleme:

canım 6 haftalık 5mm oluyormuş, kilo:2 gr dan az yazıyor. 9kese mi bilemedim :s

evet bende netten bakmıştım aynı şeyleri okumuştum bilemedim şimdi

şimdi mutfağa gittim kesenin resmine baktım da küçük artılarla işaretlenmiş yerler arasının ölçümü yazıyor. sende kese mi işaretli bebek mi baksana. ay bana da dert oldu :)

aynı bendede kücücük mercimek gibi bişi yanında artılar var ve 8.9mm yazıyo..... bi yuvarlağın içinde siyah bi gölge gibi ama işte acaba o siyah gölge kesemii ,bebekmii bilemedim.....

Narcicegi ve semiramis çok teşekkürler,bütün iyi dileklerimiz hepimiz icin İnşaallah.hayır ikinci cocuğum olacak ins.benide listeye eklerseniz sevinirim.

günaydın kızlaarr, sabah sabah işe geldim yine ve size bişey sormak istiyorum, ben 6+1 oldum akşamları özellikle çok duygusalım, saçma sapan şeylere ağlamak geliyor içimden ve ağlıyorum acaba normalmi bu sizce kendimi tutamıyorum ve böyle yaparak eşimi çok üzüyorum.. ne yapacağımı bilemedim size sorayım dedim...

Merhaba arkadaşlar, herkese sağlıklı mutlu bir hamilelik diliyorum. İnşallah tüm anne adayları hayırlısı ile sağlıkla meleklerini kucaklarına alır.

Benim Sat 19 Şubat, doğum Allah kısmet ederse 26 Kasım, bebişimde 5+6 günlük. Pazartesi çok şükür keseyi gördük. 11 Nisan'da da kalp atışını duymaya gideceğiz. 35 yaşımdayım. İlk bebeğim ve ilk aşılama ile hamile kaldım Rabbime şükürler olsun.

Geçen hafta mide ağrım ve bulantılarım vardı. Doktorum Rennie Duo yazdı şimdi iyiyim. Folik asit ve bebek düşmesin diye progestan kullanıyorum.

Şimdilik aklıma gelen bunlar yine paylaşımlarda bulunmak ümidi ile. Allah'a emanet olun.

Son düzenleme:
Günaydınn Kasım Anneleri ,,

Şu sağ sol kısmını anlayamadım ?? ben ultrason kağıdına göremi bakıyorsunuz çünkü ultrason kağıdında neyse tam tersidir aslında ultrason kağıdında benim sağda görünüyor ama aslında sol tarafımda, bide benim kese sağa doğru çok uzunn...

günaydın annişler. nasılsınız?
kızlar aklıma bir fikir geldi. herkes en son ultrason görüntüsünü yüklesin bence buraya. nasıl olur?

Arkadaşlar progestanı fitil olarak kullanan varmı aranızda ?? ben bunu doktora sormamıştım ve hep fitil şeklinde kullandımm şimdii kafam karıştı..Ltf bilen varsa yazsınn..

Son düzenleme:
Arkadaşlar progestanı fitil olarak kullanan varmı aranızda ?? ben bunu doktora sormamıştım ve hep fitil şeklinde kullandımm şimdii kafam karıştı..Ltf bilen varsa yazsınn..

kimse yokmuu ?? şimdi doktoru aradım iki şekildede kullanım var diyo sorun olmaz dedi ama ben kendimi suçluyorum daha önceden fitil şeklinde kullanmıştım o yüzden şimdide böyle kullanılacak sandım sormadım offffff ...

günaydın.emin ol yalnız değilsin:)bende çok ağlama olmuyoda böyle bir alınganlık,bir hassaslık.ama ara ara bana da kriz geldiği oluyor.ailem uzakta.uzun zamandır göremiyorum onları onlar için ağlıyorum.bi de sinir var biraz,tahamülsüzlük,endişe...hepsi normal ama ya hormonların suçu:)çok güzel zamanlar bunlar ama.allah dileyen herkese yaşatsın.ağlıyorum diye takılma,bunlar bizim güzel zamanlarımız neyi hissediyorsak dolu dolu yaşamalıyız bence.tabikii kendimizi ve bebeşimizi üzmeden yıpratmadan.
güzel günler herkese......

hoşgeldiniz.hayırlı uğurlu olsun bebişiniz.sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah...

günaydın kızlar
yoğun geçen 2 günden ve faranjitten sonra doktorum bugün rapor yazdı
içeride az bir yerde kanam olmuş ayakta kalma önemsiz ama dikkat edelim dedi
hast. ultrasonu kötü olduğu için bebeğin kalp atışını görürü gibi oldu.
salıya kendi doktoruma randevum var zaten..

birde bana serum taktı ama içinde antibiyotikte varmış
çok tedirgin oldum ne gerek verdı diye
hemşire bunlar gebelere özel zararsız dedi
ama bnim kafa bulandı gitti.
inş. zararı olmaz.

bulaşık makinesinin kokusu tutuyor beni kızlar.
ilk ve tek...

haklısın canım, tadını çıkarmamız gerek bu günlerin aslında:) teşekkür ederim verdiğin bilgiler için insanın yanlız olmadığını bilmesi çok güzel:))

mrb arkadaşlar bende aranıza yenii katılıyorumm samsunluyum 20 yaşındayımm..bende 5+5 günlükk hamileyim bende Allahımm izinn verrirse 25 kasımda doğumm yapıcamm ilkk bebişimm çokk güzell bir duyguu.Allahım hayırlısıyla sağlıklı huzurlu mutlu bir şekildee kucağımıza allmayıı nasip etsinn...herkezee güzell ve sorunsuzz hamilleikler diliyorumm....

canım korkma ben 1 aydır günde 3 kere 2 şer adet içiyorum progestan ve bende de kahverengi lekelenmeler yaptı ama şimdi yok şükür vücut alıştı sanırım :))

cnm ben1 kutu kullandım ağızdan alarak sonra doktor bunu içmen çok anlamsız boşa içmene gerek yok dedi başka doktor vermişti zaten bana ama fitil olarak kullananda var sorun yapma yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…