- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.041
merhaba,
Rabbim izin verirse ben de kasım annesi olacağım... yazarken ellerim titredi.. bu 4. gebeliğim. ilk 3. düşükle sonuçlandı maalesef... tedirginliğimin nekadar olduğunu tahmin edersiniz...
ben dün gittim doktora, tam 6 haftalık oluyor. sadece kese göründü.. bebeği sorunca görünmemesi normal daha dedi.. vaginalde görnür istiyorsan yapalım dedi. istemedim. haftaya tekrar gideceğim..
benim sat 19 şubattı... yakın tarihteki arkadaşlar kalp atışlarını duydular mı?
hepinize sağlıklı hamileleikler diliyorum... (umarım kasıma kadar bu topikte kalabilirim)
sen neye şaşırdın kız?
canim biz kahvelokumla onceden tanisiyoruz ikimizinde kayiplari var malesef.onun hamilelik haberi ve hatta ikimizinde ayni zamanda olmasina oyle cok sevindimkiinsallah hepimiz saglikla kucaklariz bu kez yavrularimizi
bu sabah kanamam oldu uykudan kalkinca kahverengiyle karisik biseydi dr gittim hemen cok sukur biseyi yok hala kalbi gum gum atiyor yavrumun cok endise etmistim ama dr dediki birde bilen varmi bilmiyorum progestoronda lekelenme yapabilir dedi kahverengiden korkma kipkirmizi renk ve kramp esliginde agrin olursa o tehlikelidir;bu haftalarda cok kiside gorulebilir kahverengi lekeler dedi ne guzel 5 6gundur yoktu biey moralim cok bozulmustu ama cok sukur huzurla uyuycam bugn insallah saglikla zamaninda gelsin kasimda bebisler
canım 6 haftalık 5mm oluyormuş, kilo:2 gr dan az yazıyor. 9kese mi bilemedim :s
şimdi mutfağa gittim kesenin resmine baktım da küçük artılarla işaretlenmiş yerler arasının ölçümü yazıyor. sende kese mi işaretli bebek mi baksana. ay bana da dert oldu :)
Arkadaşlar progestanı fitil olarak kullanan varmı aranızda ?? ben bunu doktora sormamıştım ve hep fitil şeklinde kullandımm şimdii kafam karıştı..Ltf bilen varsa yazsınn..
günaydın.emin ol yalnız değilsin:)bende çok ağlama olmuyoda böyle bir alınganlık,bir hassaslık.ama ara ara bana da kriz geldiği oluyor.ailem uzakta.uzun zamandır göremiyorum onları onlar için ağlıyorum.bi de sinir var biraz,tahamülsüzlük,endişe...hepsi normal ama ya hormonların suçu:)çok güzel zamanlar bunlar ama.allah dileyen herkese yaşatsın.ağlıyorum diye takılma,bunlar bizim güzel zamanlarımız neyi hissediyorsak dolu dolu yaşamalıyız bence.tabikii kendimizi ve bebeşimizi üzmeden yıpratmadan.günaydın kızlaarr, sabah sabah işe geldim yine ve size bişey sormak istiyorum, ben 6+1 oldum akşamları özellikle çok duygusalım, saçma sapan şeylere ağlamak geliyor içimden ve ağlıyorum acaba normalmi bu sizcekendimi tutamıyorum ve böyle yaparak eşimi çok üzüyorum.. ne yapacağımı bilemedim size sorayım dedim...
Merhaba arkadaşlar, herkese sağlıklı mutlu bir hamilelik diliyorum. İnşallah tüm anne adayları hayırlısı ile sağlıkla meleklerini kucaklarına alır.
Benim Sat 19 Şubat, doğum Allah kısmet ederse 26 Kasım, bebişimde 5+6 günlük. Pazartesi çok şükür keseyi gördük. 11 Nisan'da da kalp atışını duymaya gideceğiz. 35 yaşımdayım. İlk bebeğim ve ilk aşılama ile hamile kaldım Rabbime şükürler olsun.
Geçen hafta mide ağrım ve bulantılarım vardı. Doktorum Rennie Duo yazdı şimdi iyiyim. Folik asit ve bebek düşmesin diye progestan kullanıyorum.
Şimdilik aklıma gelen bunlar yine paylaşımlarda bulunmak ümidi ile. Allah'a emanet olun.
kimse yokmuu ?? şimdi doktoru aradım iki şekildede kullanım var diyo sorun olmaz dedi ama ben kendimi suçluyorum daha önceden fitil şeklinde kullanmıştım o yüzden şimdide böyle kullanılacak sandım sormadım offffff ...
günaydın.emin ol yalnız değilsin:)bende çok ağlama olmuyoda böyle bir alınganlık,bir hassaslık.ama ara ara bana da kriz geldiği oluyor.ailem uzakta.uzun zamandır göremiyorum onları onlar için ağlıyorum.bi de sinir var biraz,tahamülsüzlük,endişe...hepsi normal ama ya hormonların suçu:)çok güzel zamanlar bunlar ama.allah dileyen herkese yaşatsın.ağlıyorum diye takılma,bunlar bizim güzel zamanlarımız neyi hissediyorsak dolu dolu yaşamalıyız bence.tabikii kendimizi ve bebeşimizi üzmeden yıpratmadan.
güzel günler herkese......
canim biz kahvelokumla onceden tanisiyoruz ikimizinde kayiplari var malesef.onun hamilelik haberi ve hatta ikimizinde ayni zamanda olmasina oyle cok sevindimkiinsallah hepimiz saglikla kucaklariz bu kez yavrularimizi
bu sabah kanamam oldu uykudan kalkinca kahverengiyle karisik biseydi dr gittim hemen cok sukur biseyi yok hala kalbi gum gum atiyor yavrumun cok endise etmistim ama dr dediki birde bilen varmi bilmiyorum progestoronda lekelenme yapabilir dedi kahverengiden korkma kipkirmizi renk ve kramp esliginde agrin olursa o tehlikelidir;bu haftalarda cok kiside gorulebilir kahverengi lekeler dedi ne guzel 5 6gundur yoktu biey moralim cok bozulmustu ama cok sukur huzurla uyuycam bugn insallah saglikla zamaninda gelsin kasimda bebisler
kimse yokmuu ?? şimdi doktoru aradım iki şekildede kullanım var diyo sorun olmaz dedi ama ben kendimi suçluyorum daha önceden fitil şeklinde kullanmıştım o yüzden şimdide böyle kullanılacak sandım sormadım offffff ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?