- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.081
Biz sabah çok korktuk doktorun verdiği progestanı hep fitil şeklinde kullandım daha önce bebek tedavisinde öyle kullanmıştım gene aynı olacak sandım ne bileyim oysaki ağızdan alınacakmış bu normal gebelik hemen doktoru aradım iki şekildede kullanılabilir dedi sorun olmaz dedi ama gelde bana anlatt bu akşam doktora gideceğiz bakalımm artıkk çok kızdım kendime
Arkadaşlar aranızda progestan kullanan kimse yok mu??? fitil olarak kullandınızmı hiç...
neden kimse cvp yazmıyoo
tamam dr bişey olmaz demiş, stres yapma kendine. prospektüsünde kullanım için ne yazıyor? düzgün bey akşam da çalışıyor mu? kaça kadar?
kızlaaarr şimdi hastaneden geliyorum. pıt pıtları duydummmm çok şükür
maşallah diyin teyzeleri
Biz sabah çok korktuk doktorun verdiği progestanı hep fitil şeklinde kullandım daha önce bebek tedavisinde öyle kullanmıştım gene aynı olacak sandım ne bileyim oysaki ağızdan alınacakmış bu normal gebelik hemen doktoru aradım iki şekildede kullanılabilir dedi sorun olmaz dedi ama gelde bana anlatt bu akşam doktora gideceğiz bakalımm artıkk çok kızdım kendime
Arkadaşlar aranızda progestan kullanan kimse yok mu??? fitil olarak kullandınızmı hiç...
neden kimse cvp yazmıyoo
baktım net bişey yazmıyo , akşam dediğim düzgün bey 6 ya kadar orada sen nereye gidiyosun şimdi..
MAŞALLAH.ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN KAHVEKOLİK ÇİM...
ÇOK GÜZEL BİR DUYGU DİMİ. HİÇ BİTMESİN İSTİYOR İNSAN.
neden kimse cvp yazmıyoo
cnm
o minik toplar dimi şekerim
bende ağızdan alıorum ama fitil die kullanan da duymuştum
bi zararı olmaz merak etme
canım bence hiç korkma çünkü bende senin gibi tedavideyken fitil olarak kullandım ama şimdi agızdan alıyorum doktorum agızdan alınca sersemlik yapabilir ve dagılımı daha az olur dedi fitil olarak kullanırsamda ilacın orda dagılacagını ve direk rahim damarlarına etki ettigini ve böyle daha etkili oldugunu söyledi yanı her ikiside dogru şekil canım
sağol cnmm ben kendimi suçluyorum neden sormadım diye bana kimsede ağızdan alacaksın demedi bende aynı şekildir diye fitil gibi almaya devam ettim ama çok derine itmedim hiçç ..Allaha emanet yavrumm ..
aynen ya biz şansız gruba girdik heralde( inşallah biran önce atlatıp bizde hamileliğin keyfini çıkarabiliriz.sen ilaç alıyomusun?
hepimizinki canım ama sen bana doktorun dedigine göre bu zamana kadar kullandıgın düşükte daha etkiliymiş iyi yönünden bak peki hiç lekelenmen oldumu
Kızlar kesemizi gördük bugün.Karından ultrasonla gördük. 5 haftalığız. Çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğim Allah nasip ederse. Darısı isteyen herkesin başına. Allah'ım sağlıkla hayırlısını nasip etsin.
aynen canim ya nasil rahatladi icim anlatamam bugunde normal kontrolum vardi ben iki dr a gidiyorum onlem amacli bugun 7+1 de 1.12 CM olmus kuzucuk insallah hep boyle guzel haberlerle geliriz drdan
hım anladım ne güzel tesadüf olmuş. amin inşallah hepimiz.
benim drumda kahverengi lekelenmen olursa korkma dedi, kırmızı olursa hemen gel demişti. bak güm güm atıyormuş ne güzel. hemen gittiğin iyi olmuş, için rahat etmiştir.
Arkadaşlar progestanı fitil olarak kullanan varmı aranızda ?? ben bunu doktora sormamıştım ve hep fitil şeklinde kullandımm şimdii kafam karıştı..Ltf bilen varsa yazsınn..
ezgimm çok sağol canım,Hepimizinki Allaha emanet..sende benim gibi tedaviden sonra doğal kalmıştın sanırımm.. benim hiç lekelenmem olmadı zor hamile kaldığım için bide kasık ağrılarım var diye vermişti doktor 2 kutuyuda bu şekilde kullandım ama çok derine itmedim ..
evet canım hamile kalmasaydım martda tüp bebege başlayacaktık ama rabbime şükürler olsunki bebegim dogal yolla oldu ama benim 7 hafta kanamam başladı o yüzden yemekle lavabo hariç yataktan kalkmıyorum ama allaha şükür kanamam geçti ama düşük tehlikesi devam ettigi için yatıyorum hala progestanıda günde 3 kere 2tane alıyorum
merhaba kahvekolik,
hamillerin canı kagve istemez inş bizi okudukçaiyi dileklerin için teşekkür ederim... Rabbim kimseyi gözü yaşlı bırakmasın bu yolda...
aminn inşallah. daha bu sabah dendi :) ramazan ayında da deniyordu, şimdi de deniyor
kızlaaarr şimdi hastaneden geliyorum. pıt pıtları duydummmm çok şükür
maşallah diyin teyzeleri
gunaydin kizlar bu sabah hastaneye gittik ve bebisimizi gordukcok kucucuk minigim ya kalp atislarini gorduk ama duyamadik.su anda cok kucuk dedi doktor duymak istersen vajinal ultrasonla bakayim dedi ben istemedim korktum dusuk riskini artirir diye.
2.ultrasona 12 haftamizda girecegiz bakalim hayirlisi yavrumu ozaman daha net gorurum.su anda dusuk riski felan yokmus cok sukur.
sizler nasilsiniz gecmisi okuyamadim henuz karnimiz cok acikti minigimi ve kendimi doyurmam lazim gorusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?