2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

doktor bişi olmaz dediğine göre bişi olmaz cnm içini ferah tut.Allah korusun böl stres yaparsan o yüzden olan olurrrrr.bişicik olmaz ben kullanmadım ama .doktoruna güven sen

cnm
o minik toplar dimi şekerim
bende ağızdan alıorum ama fitil die kullanan da duymuştum
bi zararı olmaz merak etme

baktım net bişey yazmıyo , akşam dediğim düzgün bey 6 ya kadar orada sen nereye gidiyosun şimdi..

hım bende akşamları orda sandım. ben nisaya gidiyorum, gerçi bugün çok sıra var diye başka hastaneye gittim. asiye hanım süper biri ama sıra olayı tam bi felaket.

MAŞALLAH. ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN KAHVEKOLİK ÇİM...
ÇOK GÜZEL BİR DUYGU DİMİ. HİÇ BİTMESİN İSTİYOR İNSAN.

amin canım evet öyle eve bi usg cihazı almaya karar veridm :)

canım bence hiç korkma çünkü bende senin gibi tedavideyken fitil olarak kullandım ama şimdi agızdan alıyorum doktorum agızdan alınca sersemlik yapabilir ve dagılımı daha az olur dedi fitil olarak kullanırsamda ilacın orda dagılacagını ve direk rahim damarlarına etki ettigini ve böyle daha etkili oldugunu söyledi yanı her ikiside dogru şekil canım

cnm
o minik toplar dimi şekerim
bende ağızdan alıorum ama fitil die kullanan da duymuştum
bi zararı olmaz merak etme

evt canım ben çok zor kavuştum bu bebeğe o yüzden endişe ediyorum suçluluk hissediyorumm.. İnşallah Allahım onu bana bağışlar sağlıkla sıhhatle...

sağol cnmm ben kendimi suçluyorum neden sormadım diye bana kimsede ağızdan alacaksın demedi bende aynı şekildir diye fitil gibi almaya devam ettim ama çok derine itmedim hiçç ..Allaha emanet yavrumm ..

sağol cnmm ben kendimi suçluyorum neden sormadım diye bana kimsede ağızdan alacaksın demedi bende aynı şekildir diye fitil gibi almaya devam ettim ama çok derine itmedim hiçç ..Allaha emanet yavrumm ..

hepimizinki canım ama sen bana doktorun dedigine göre bu zamana kadar kullandıgın düşükte daha etkiliymiş iyi yönünden bak peki hiç lekelenmen oldumu

aynen ya biz şansız gruba girdik heralde( inşallah biran önce atlatıp bizde hamileliğin keyfini çıkarabiliriz.sen ilaç alıyomusun?

DR ilaç verdi ama ben almıyorum ne bileyim ya ilk gebeliğimde de vermişti hamilelerde test edilmemiş yazıyordu bende güvenip içemedim..Şimdide içmiyorum..

hepimizinki canım ama sen bana doktorun dedigine göre bu zamana kadar kullandıgın düşükte daha etkiliymiş iyi yönünden bak peki hiç lekelenmen oldumu

ezgimm çok sağol canım,Hepimizinki Allaha emanet..sende benim gibi tedaviden sonra doğal kalmıştın sanırımm.. benim hiç lekelenmem olmadı zor hamile kaldığım için bide kasık ağrılarım var diye vermişti doktor 2 kutuyuda bu şekilde kullandım ama çok derine itmedim ..

Son düzenleme:

canım hadi hayırlı olsun çok sevindim,keseyi görmek bile çok güzel bi duygu

aynen canim ya nasil rahatladi icim anlatamam bugunde normal kontrolum vardi ben iki dr a gidiyorum onlem amacli bugun 7+1 de 1.12 CM olmus kuzucuk insallah hep boyle guzel haberlerle geliriz drdan
Arkadaşlar progestanı fitil olarak kullanan varmı aranızda ?? ben bunu doktora sormamıştım ve hep fitil şeklinde kullandımm şimdii kafam karıştı..Ltf bilen varsa yazsınn..

bende fitil olarak kullaniyorum drdumda demisti iki cesiti var diye hem agiz hem vaginal.ama benim bildigim agizdan alinan baska vaginal tablet baska benimkinin kutusunda da vaginal tablet diye yaziyor

kızlar folibol bende ilk bebeğimde kürtajdan sonra günde 1 tane kullanmıştım..Ama gebeliklerimin hepsinde dr folic puls günde 3 tane verdi...Bu daha etkili dedi...Mide bulantıları foliclerden değil bende ondan sanıyordum bir gün almadım ama yinede bulanıyor...Herkese göre değil işte mide bulantısı...

Ayrıca bugün devlet hastanesine gittim tahlilleri yaptırmaya..Birdaha hayatta gitmiycem çok kalabalık...Muayenede oldum mecburen, bebişkomuda gördüm..Ama Düzgün beye gitmeye devam edicem...

bende fitil olarak kullaniyorum drdumda demisti iki cesiti var diye hem agiz hem vaginal.ama benim bildigim agizdan alinan baska vaginal tablet baska benimkinin kutusunda da vaginal tablet diye yaziyor[/QUOTE]

canım ben daha önce vajinal kullandım aynı ilacı ama şimdi ağızdan almam lazımmışş doktor iki şekildede kullanılabilir diyo sorun yok diyo ama o zman neden ağızdan alıyoo herkes, acaba sorun olurmu bebeğim iyimidir..

evet canım hamile kalmasaydım martda tüp bebege başlayacaktık ama rabbime şükürler olsunki bebegim dogal yolla oldu ama benim 7 hafta kanamam başladı o yüzden yemekle lavabo hariç yataktan kalkmıyorum ama allaha şükür kanamam geçti ama düşük tehlikesi devam ettigi için yatıyorum hala progestanıda günde 3 kere 2tane alıyorum

gunaydin kizlar bu sabah hastaneye gittik ve bebisimizi gorduk cok kucucuk minigim ya kalp atislarini gorduk ama duyamadik.su anda cok kucuk dedi doktor duymak istersen vajinal ultrasonla bakayim dedi ben istemedim korktum dusuk riskini artirir diye.

2.ultrasona 12 haftamizda girecegiz bakalim hayirlisi yavrumu ozaman daha net gorurum.su anda dusuk riski felan yokmus cok sukur.

sizler nasilsiniz gecmisi okuyamadim henuz karnimiz cok acikti minigimi ve kendimi doyurmam lazim gorusuruz.

ne iyi etmişler gelmeklee, Allah hepimizinkini tamamına erdirsinn , kanamanın geçmiş olmasına çok sevindim,, bu progestanı sorucam bidahada kullanmıcam sinir oldum valla çok bilen çok yanılır derler ya aynen öyle oldu benimkisi..
benim bugün minnoşumu görmem lazım çok korktum bugün tam 7+4 günlük geç yumurtlamışım seninki abla oluyo :)

merhaba kahvekolik,
hamillerin canı kagve istemez inş bizi okudukça iyi dileklerin için teşekkür ederim... Rabbim kimseyi gözü yaşlı bırakmasın bu yolda...

aminn inşallah. daha bu sabah dendi :) ramazan ayında da deniyordu, şimdi de deniyor

ee ben sizi ne yapayım şimdi

ikisi de kahve hem de birisi lokumluu

:97:

kızlaaarr şimdi hastaneden geliyorum. pıt pıtları duydummmm çok şükür
maşallah diyin teyzeleri

maşallahhh benim gelinime

bende alttan baktıramıyorum bı kere yasadım o durumu
hala goremedım ben

masallah senın bebısıne de

SELAMLAR

son sayfaya baktım da sanırım progestan kullanan arkadaşlarım var .. ilk hamileliğim kanamayla beraber ağır düşük tehdidiyyle başladığı için yoğun progesteron takviyesi almıştım . progestanı 3*3=günde 9 tane vajenden uyguluyordum ve sabah akşam progynex iğne oluyordum .. ne zaman ki düşük tehdidi ortadan kalktı , önce iğne azaltıldı , sonra kesildi , ondan sonra da progestanlar kesildi .
şimdiyse kasık ağrım var ve kahverengi lekelenmem var diye aynı progestanı ağızda 3*2=günde 6 tane alıyorum ..
kısacası düşük tehdidine bağlı olarak progestanın kullanım şekli ve dozu farklı olabiliyor .. şu 13. haftaya sağlıkla gelsek hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…