- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.121
travma sağolsun,sorun çözüldü canım.canım ara sor bence belki nete giremiyordur. telefon aç ya da mesaj çek. hem için rahat eder hem o da hediyesine kavuşur :)
ısırma kız annesi.o pipi oğluşuna daha çoook lazım olacak:78:sehnaz86
trawma
sengul1
Firuzya
pozer
crafty
zakkummmm
yagmurbuse
kzcm06
zuzzuu
mersinli42
fatmakoca
lulusuluburun
elfinya günaydınnnnnnnnnn kızlarrrnasılsınız bakem dua edin tosunum dönmuş olsun yarın bana süpriz yapsın dönmemişse pipisini ısıracam
sehnaz86
trawma
sengul1
Firuzya
pozer
crafty
zakkummmm
yagmurbuse
kzcm06
zuzzuu
mersinli42
fatmakoca
lulusuluburun
elfinya günaydınnnnnnnnnn kızlarrrnasılsınız bakem dua edin tosunum dönmuş olsun yarın bana süpriz yapsın dönmemişse pipisini ısıracam
kızlarrr
ben kıyafetlerini hep 600 devirde sıktırdım
özellikle battaniye nevresim vs
siz de 1000 devirde sıkmayın ki çok kırışmasınlar
Ben de öyle yaptım da yine de bir ütüden geçiriyorum. Kıyafetler avuç içi kadar, kolay ütülenir sanıyordum ama daha zormuş ya onları ütülemek. Ütünün tabanını yerleştirecek yer bulamıyorum.
Ben de öyle yaptım da yine de bir ütüden geçiriyorum. Kıyafetler avuç içi kadar, kolay ütülenir sanıyordum ama daha zormuş ya onları ütülemek. Ütünün tabanını yerleştirecek yer bulamıyorum.
konuşşuyorum tepikliyo hemen heh diyorum akıllı oglusum söz dinleyecek kontrolde kafa yıne yukardaCanım dönmüştür inşallah içini ferah tut, sen oğluşunla konuş, anlaş bence.İş onda bitiyor yine))) Dün bende ne olur yüzünü göster bu sefer diye gidene kadar konuştum onunla zıpa gösterdi sonunda sevindirik olduk hani.
travma sağolsun,sorun çözüldü canım.
ısırma kız annesi.o pipi oğluşuna daha çoook lazım olacak:78:
he valla beleşe sünnetpipi ısırmak mıııı anamm korkulur bu anneden
bamyakadar yavvvv çok datlu doktor gösterdi
işallah dönmüştür kuzucuk yoksa sünneti annesi tarafından yapılacak
600 müş. şimdimi diyorsun
ben elde yıkama prgramında yıkamayı düşünüyorum, bide bol su ile duralama yaptırcam.. sıkma devrini düşük seçmek lazım tabii trawmacımmmmmmmm.. düşük ısı ve düşük devirde.. ütüsü kolay olsun.. sonuçta bu çamaşırların bi tozu çıkacak sadece, giyilmiş, lekelenmiş şeyler değil ki..
Buharı bas üstüne açılın uleynnn de:))) bende bayağı cebelleştim günlerce Allah kolaylık versin canım.
Bazılarına öyle yaptım ya, ütüyü yaklaştırdım, bastım buharı, çektim. Napıyım 10 saat açılmasını mı beklicem.
Kızlar ben de hassas yıkamada 30 derecede yıkadım. Sonra ekstra durulama yaptım. Yumuşatıcı kullanmıcaktım ama dayanamadımDalin yumuşatıcıdan koydum bir kapak, ekstra durulayınca sorun olmamıştır herhalde. Ama mis gibi kokuyor. Evim yine bebik koktu bugün. Bayıldım bu kokuya. Kendi kıyafetlerimizi de mi Dalinle yıkasak.
diğeri zebra perde 180 tl dedi kadın .. bunu yaptıranlar varmıs bizim burda güzel duruyormus.. eşimde millet balkonuna mutfagına yaptırıyor biz kızımızın odasına mı yaptırcaz diyip küçümsedi 2 dk da .. sasırdım bende :) aksam bi göstereyim de iice incelesin..sabah hemen kritiğini yapmıs bu arada bizimki işyerinde.. bi de kadınlar cok konusyor derler.. neyse..
bacıcan ben çalışkanım ama, işveren bilgi vermiyo
kaldı artık
mersinlinin işinide hallettik Allah ın izniyle
msj yazdığımız kısımda hemen üstte birsürü kutu var farkındamısın, font size A ve hemen yanında bi ataç resmi.. işte o ataç resmine tıkla.. üstte dosya ekle dio.. ordan seç işte yükleyeceğin resimleri. tamamdııırrr...
pozer doğru diyorsun, iyi düşünelim iyi olsun. Şimdi geçti gibi hıçkırığı ama gece ve sabah korkuttu bebik. Bir şey oldu sandım.Demek ki bugün uzun hıçkırası tuttu.
Şu hastane çantası linkini ben de bulamadım. Dün yıkadıklarımı ütülüyorum bugün. Ayaklarım şişti iki dakikada. Bir de buhardan ben buharlaşıcam. Sabah serinliğinde yaptım bir kısmını bir de. Öğleden sonra bizim ev hep güneş içinde, ne yapacağım bilmiyorum. Bir yandan da battaniyeleri attım makineye, onlar serilecek. Zor işmiş bu yıkama ütüleme ya.
danam benım ya sabaha kadar kıçı başı oynuyo oglumun sürekli dönuyo
inşallah cnm ya normalinden dogurmak istiyorum
ben elde yıkama prgramında yıkamayı düşünüyorum, bide bol su ile duralama yaptırcam.. sıkma devrini düşük seçmek lazım tabii trawmacımmmmmmmm.. düşük ısı ve düşük devirde.. ütüsü kolay olsun.. sonuçta bu çamaşırların bi tozu çıkacak sadece, giyilmiş, lekelenmiş şeyler değil ki..
Bazılarına öyle yaptım ya, ütüyü yaklaştırdım, bastım buharı, çektim. Napıyım 10 saat açılmasını mı beklicem.
Kızlar ben de hassas yıkamada 30 derecede yıkadım. Sonra ekstra durulama yaptım. Yumuşatıcı kullanmıcaktım ama dayanamadımDalin yumuşatıcıdan koydum bir kapak, ekstra durulayınca sorun olmamıştır herhalde. Ama mis gibi kokuyor. Evim yine bebik koktu bugün. Bayıldım bu kokuya. Kendi kıyafetlerimizi de mi Dalinle yıkasak.
ya kizlar bu camasir mevzusu acilmisken bende bi soru yönelteyim...herkes granül haci sakir ve sıvı dalinden bahsediyo. Ben OMO baby aldim cünkü saglik bakanligi onayli birtek bunda yaziodu ama aranizda alan kullanan hic kimse duymadim bunun bi nedeni varmi :44: ben cok memnun kaldim....
kızlar bize de yardım, odamız bu.. henüz eve gelmedi, mağazadan yolladılar fotolarını..
halı, perde ve avizesi eksik, nerden ve nasıl tamamlayacağımı bilmiyorum. odamız boş kalacağından duvarlara denizcilikle ilgili aksesuarda kullanabilirim emme hiç bişi bulamadım
Eki Görüntüle 268665 Eki Görüntüle 268666 Eki Görüntüle 268667 Eki Görüntüle 268668 Eki Görüntüle 268669
bide dün gece aşağıdaki avizeyi buldum, sizce uyar mı yoksa başka bişi mi bakayım?
Eki Görüntüle 268677 Eki Görüntüle 268678
seninle gurur duyuyorum ve topiğimizin en çalışkan annesi ilan ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?