2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım ara sor bence belki nete giremiyordur. telefon aç ya da mesaj çek. hem için rahat eder hem o da hediyesine kavuşur :)
travma sağolsun,sorun çözüldü canım.

ısırma kız annesi.o pipi oğluşuna daha çoook lazım olacak:78:

pipi ısırmak mıııı anamm korkulur bu anneden

işallah dönmüştür kuzucuk yoksa sünneti annesi tarafından yapılacak

Buharı bas üstüne açılın uleynnn de:))) bende bayağı cebelleştim günlerce Allah kolaylık versin canım.

Buharı bas üstüne açılın uleynnn de:))) bende bayağı cebelleştim günlerce Allah kolaylık versin canım.

ben elde yıkama prgramında yıkamayı düşünüyorum, bide bol su ile duralama yaptırcam.. sıkma devrini düşük seçmek lazım tabii trawmacımmmmmmmm.. düşük ısı ve düşük devirde.. ütüsü kolay olsun.. sonuçta bu çamaşırların bi tozu çıkacak sadece, giyilmiş, lekelenmiş şeyler değil ki..

konuşşuyorum tepikliyo hemen heh diyorum akıllı oglusum söz dinleyecek kontrolde kafa yıne yukarda
travma sağolsun,sorun çözüldü canım.

ısırma kız annesi.o pipi oğluşuna daha çoook lazım olacak:78:

pipi ısırmak mıııı anamm korkulur bu anneden
bamyakadar yavvvv çok datlu doktor gösterdi
işallah dönmüştür kuzucuk yoksa sünneti annesi tarafından yapılacak
he valla beleşe sünnet öyle seviyorum ananesı yesın ogluşumun pipisini babanneside yesin
600 müş. şimdimi diyorsun

abooo ben Allah ne verdi sıktırdım 3 gunde utuye ugraştım :84::84:hiç düşünemedim:26::26:

bende akşam ütüledim hepsini dedigin gibi küçük olunca oyalıyor bende 800 devirde sıkma yaptırdım ama öyle kırışmamış çok
ayrıca kızlar funnabayb uyku seti almıştım yıkadım ütüledim çok kolay ütülendi sanki arkadaşlardan zor ütüleyenler olmuştu yanlış hatırlamıyorsam

30 derecede yıkadım ama 1000 devirde sıktı. gerçi çok kırışmadı ama...
üyü işine girişmadim daha. bu gün kayınvalidemi dr.a götüreceğim. gönünce halim kalırsa ütü işini de halledeyim diyorum

Bazılarına öyle yaptım ya, ütüyü yaklaştırdım, bastım buharı, çektim. Napıyım 10 saat açılmasını mı beklicem.

Kızlar ben de hassas yıkamada 30 derecede yıkadım. Sonra ekstra durulama yaptım. Yumuşatıcı kullanmıcaktım ama dayanamadım Dalin yumuşatıcıdan koydum bir kapak, ekstra durulayınca sorun olmamıştır herhalde. Ama mis gibi kokuyor. Evim yine bebik koktu bugün. Bayıldım bu kokuya. Kendi kıyafetlerimizi de mi Dalinle yıkasak.

pjamalarımı gecelık vs yıkadım dayanamadım anası danası bir kokalım dedim

cnm benimde ikizlerimin odası ayrı ayrıydı..3. yolda oluncaikizlerin odasını birleştirdim..
daha öncesinde bende genç odalarına çok açık kahve zebra store yaptırdım..
çokta memnunum.
değiştirmeyi düşünmüyorum..kalın ,ince perde derdi yok.

millet balkona yaptırdı ben genç odasına..
milletin salona yaptırdığı organize stor perdeyide ben mutfağa yaptırdım..
nerde hangisi hoşuna gidiyorsa onu öyle kullan..

bu arada eviniz yüksek kattaysa pencerelere ferforje korumalık yaptırmayıda ihmal etmeyin..

kızlar bize de yardım , odamız bu.. henüz eve gelmedi, mağazadan yolladılar fotolarını..
halı, perde ve avizesi eksik, nerden ve nasıl tamamlayacağımı bilmiyorum. odamız boş kalacağından duvarlara denizcilikle ilgili aksesuarda kullanabilirim emme hiç bişi bulamadım

bide dün gece aşağıdaki avizeyi buldum, sizce uyar mı yoksa başka bişi mi bakayım?

ya kizlar bu camasir mevzusu acilmisken bende bi soru yönelteyim...herkes granül haci sakir ve sıvı dalinden bahsediyo. Ben OMO baby aldim cünkü saglik bakanligi onayli birtek bunda yaziodu ama aranizda alan kullanan hic kimse duymadim bunun bi nedeni varmi :44: ben cok memnun kaldim....

teşekkürler arkadaşım :)

aman aman korkma annesi, hareketli günündeymiş senin minnak bugün
offfff yıkama ütüleme yapmamaış biri olarak korktum heeee

danam benım ya sabaha kadar kıçı başı oynuyo oglumun sürekli dönuyo

inşallah cnm ya normalinden dogurmak istiyorum

benmki 28 den beri dönük emme, kanala girmedi daha minik sıpam haftaya bizde görücez bakalım girmişmi

aynen narinde 30 derece yıkadım ekstra durulama yaptım ben de

ben son 1 aydır dalin konsantre soft kullanıorum bizim çamaşırlarda da :) ama benim derdim ev farklı kokmasın kokuya duyarlıyım ben kokacaksa tek tip koksun die aynı şey kullandım

cnm ben kendi çamaşırımda da graül kullanmıorum omo total kullanıorum
ondan beybiye de sıvı kullanayım die dalin aldım
özel bi etrcih değil yani
bi de sen de omo yu bırakacaksın bi süre sonra şimdi tüm renkler soft ama 4. aydan sonra bebekte de koyu renge girince anlayacaksın ki granül deterjan renklere zarar veriyor

avize çok hoş
halı yı da düz laci ya da beyaz seç bence + oda yeterince aksesuarlı
duvarlara ekstra bişi alma
illaki alacaksan 3-5 denizci düğümü al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…