2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bebeklerine oda hazırlayan arkadaşlar size nasıl imreniyorum bir bilseniz :26: ben de yaşamak isterdim aynı telaşı heyecanı ama daracık lojmanda kendi eşyalarımız bile zor sığıyor ki ona ayrı oda nasıl açalım beşik bile 2-3 santim daha uzun olsa sığmayacaktı odaya. şimdi sizin yaşadığınız heyecanı anca 2 sene sonra yaşayacağım ben. bu anın tadını çıkarın valla ne güzel telaşlar yaşıyosunuz umarım mutlu mesut günlerde kullanırsınız odalarınızı

günaydın hatunlar.
size bişey danışacağım,şu çekilişle ilgili.malum ben şırnaktayım.açıkçası burda beyenip hediye olarak seçebileceğim bişey yok.oyüzden bende hepsiburadadan seçtim preg in hediyesini.ancak bir sorun var site adresle beraber tc ve tel istiyor.teli face dan buldum.ama tc yok.o olmayınca işlem tamamlanmıyor.preg e mesaj yolladım özelden ama 2 gündür açmıyor.telefon edip sorsam ne tepki verir?pazartesi sabah kilise gidecem.orda hiç halledemem.gitmeden yollamak istiyorum hediyesini.ne olur yardım edin.

hickirik olduguna eminmisin canim yoksa kisa mi sürdü? benimki hickirinca bi 15-20 dakika sürüo asagida hissediyorum ama bazen yukarda ritmik hareketlerde yapiyor ama kisa sürüyo ayagiyla eliyle yapiyor sanirsam hemen panikleme. Bence dönmüs olsa mutlaka farkli bi sekilde hissederdin.....

bende cok kararsiz kaldim oda hazirlasam mi hazirlamasammi diye....sonunda misafir odasini iptal ettim. Cok gerekli degil aslinda ilk bir iki sene ayrica gerekli gereksiz bir dünya masraf ve is cikariyor insanin basina. İkinci cocukta yapmam herhalde birazda heves edip yapiliyor bazi seyler gerektigi icin degil...İnsallah en kisa zamanda seninde daha güzeli olur insallah, ama birsey kacirmis degilsin sakin üzülme....

ben hallettim o işi.du bakim facede senin no varsa arıyıp anlatayım

mesaj attım sana

aynen canım bende sen gibiyim oda hazırlayamıyorum.odam küçük kiracıyım seneye eşimin dogu görevi var ve bizde muhtemelen lojmana girecegiz bende parkyatak aldım birde şifonyer yaptırıyorum okadar inşallah ilerde bende bebegime oda yaparım ilk seferki gibi olmaz ama olsun

benim de oda ufak diye hiç fon yaptırmadım
renkli fon hiç düşünmedim bile ışığı kapamasın diye
alta düz stor üste de düz krem tül yaptırdım
bu da çok şık bence şekerim

kızlar çantanızı hazırladınız mı neler koydunuz çantaya ben bişeyler hazırladım ama sizden de fikir alayım dedim

imrenme imrenme
2 seneye bizimkiler perte çıkacak biz sizin cillop gibi odalarınıza imreneceğiz :)
şaka bi yana
sağlıklı ve mutlu olsunlar be arkadaşım , yerde şilte üzerinde büyüsünler gerekirse

hastane cantası linki vardı ya bulamıyorum ben..

prenses nerde bol nerde...

bolün facete teli varmıydı.. işyerinden bakamıyorum face e .. biri benim için bakıp özelden mesaj atabilir mi.. aramak istiyorum...

günaydınlar herkese,

fatmacım bende mutfakta zebra stor kullanıyorum memnunum. güzel bir tül altına da storu öneririm ipli ile uğraşmaz zor valla.. herşeyin krem olucaksa yada beyaz halıyı renkli secebilirsin gayet cici bi halı beğendim ben

evet şimdikinin heyecanını vermez ama napalım inşallah kocaman evlerde bebeklerimize oda yapmak bize de nasip olur. önemli olan sağlık,mutluluk eksik olmasın yanımızdan

hastane cantası linki vardı ya bulamıyorum ben..

prenses nerde bol nerde...

bolün facete teli varmıydı.. işyerinden bakamıyorum face e .. biri benim için bakıp özelden mesaj atabilir mi.. aramak istiyorum...

yok !!!!
500 kere söledim onlara merak edioruz verin şu teli bari 1 kişiye diye
yok ! devlet sırrı hanımların telefonu
kızcam onlara

imrenme imrenme
2 seneye bizimkiler perte çıkacak biz sizin cillop gibi odalarınıza imreneceğiz :)
şaka bi yana
sağlıklı ve mutlu olsunlar be arkadaşım , yerde şilte üzerinde büyüsünler gerekirse

haklısın craftycım ama sizin hazırladıklarınızı gördükçede insanın imrenmemesi elde degil

ah canım ya iyiyiz çok şükür merak etme :))
Ada nasıldı güzel miydi bari ben hiç göremedim rüyamda
beğenirim canım merak etme sen bu miniklerin herşeyleri güzel. çok teşekkür ederiz teyzesi bizi düşündüğün için çok sevindirik olduk
elimize ulaşınca resmini çekip koyacağımmm vee çok çok teşekkür ediyoruz şimdiden zuzuu teyzemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…