- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.081
kızlarrr yaaaa şimdi göbeğimin üstünde hafif hafif tekme misali ritmik bişey hissetimm hıçkırık benim kız hep başaşağıydı ve bu hareketleri hep aşağıda hissederdimm bu dönme sinnn kesin döndüü ufff yaaaa
bebeklerine oda hazırlayan arkadaşlar size nasıl imreniyorum bir bilseniz :26: ben de yaşamak isterdim aynı telaşı heyecanı ama daracık lojmanda kendi eşyalarımız bile zor sığıyor ki ona ayrı oda nasıl açalımbeşik bile 2-3 santim daha uzun olsa sığmayacaktı odaya. şimdi sizin yaşadığınız heyecanı anca 2 sene sonra yaşayacağım ben. bu anın tadını çıkarın valla ne güzel telaşlar yaşıyosunuz umarım mutlu mesut günlerde kullanırsınız odalarınızı
günaydın hatunlar.
size bişey danışacağım,şu çekilişle ilgili.malum ben şırnaktayım.açıkçası burda beyenip hediye olarak seçebileceğim bişey yok.oyüzden bende hepsiburadadan seçtim preg in hediyesini.ancak bir sorun var site adresle beraber tc ve tel istiyor.teli face dan buldum.ama tc yok.o olmayınca işlem tamamlanmıyor.preg e mesaj yolladım özelden ama 2 gündür açmıyor.telefon edip sorsam ne tepki verir?pazartesi sabah kilise gidecem.orda hiç halledemem.gitmeden yollamak istiyorum hediyesini.ne olur yardım edin.
günaydın hatunlar.
size bişey danışacağım,şu çekilişle ilgili.malum ben şırnaktayım.açıkçası burda beyenip hediye olarak seçebileceğim bişey yok.oyüzden bende hepsiburadadan seçtim preg in hediyesini.ancak bir sorun var site adresle beraber tc ve tel istiyor.teli face dan buldum.ama tc yok.o olmayınca işlem tamamlanmıyor.preg e mesaj yolladım özelden ama 2 gündür açmıyor.telefon edip sorsam ne tepki verir?pazartesi sabah kilise gidecem.orda hiç halledemem.gitmeden yollamak istiyorum hediyesini.ne olur yardım edin.
bebeklerine oda hazırlayan arkadaşlar size nasıl imreniyorum bir bilseniz :26: ben de yaşamak isterdim aynı telaşı heyecanı ama daracık lojmanda kendi eşyalarımız bile zor sığıyor ki ona ayrı oda nasıl açalımbeşik bile 2-3 santim daha uzun olsa sığmayacaktı odaya. şimdi sizin yaşadığınız heyecanı anca 2 sene sonra yaşayacağım ben. bu anın tadını çıkarın valla ne güzel telaşlar yaşıyosunuz umarım mutlu mesut günlerde kullanırsınız odalarınızı
günaydııınnn (tünaydınnn)
bilgilerini yazarsan çizelge hazırlarım. topikde çizelgesiz kisme kalmasın :)))
birde bebenin cinsiyeti
Ben zaten fon olayından çok hoşlanmıyorum.. özellikle küçük odaları dahada boğuyo gibi geliyo bana... Bence güneşlik yerine stor ve üzerine açık renklerden uçuşan bi tül seç daha güzel olur bencede.. Ben şöyle düşünüyorum.. Tabii storu düz olacak, üzerinede çoook açık bi maviden tül yaptırcam, istersem açık kullanırım, istersem burdaki gibi kenarlara toplarım, olmaz mı?
Eki Görüntüle 268652
kızlar çantanızı hazırladınız mı neler koydunuz çantaya ben bişeyler hazırladım ama sizden de fikir alayım dedim
evet şimdikinin heyecanını vermez ama napalım inşallah kocaman evlerde bebeklerimize oda yapmak bize de nasip olur. önemli olan sağlık,mutluluk eksik olmasın yanımızdanaynen canım bende sen gibiyim oda hazırlayamıyorum.odam küçük kiracıyım seneye eşimin dogu görevi var ve bizde muhtemelen lojmana girecegiz bende parkyatak aldım birde şifonyer yaptırıyorum okadar inşallah ilerde bende bebegime oda yaparım ilk seferki gibi olmaz ama olsun
hastane cantası linki vardı ya bulamıyorum ben..
prenses nerde bol nerde...
bolün facete teli varmıydı.. işyerinden bakamıyorum face e .. biri benim için bakıp özelden mesaj atabilir mi.. aramak istiyorum...
imrenme imrenme
2 seneye bizimkiler perte çıkacak biz sizin cillop gibi odalarınıza imreneceğiz :)
şaka bi yana
sağlıklı ve mutlu olsunlar be arkadaşım , yerde şilte üzerinde büyüsünler gerekirse
mesaj attım sana
ha ha trawma iş başında
sabaha kadar senle ugrastim bu gece yattim kalktim seni gördüm Adayi gördüm rüyamdanedir anlamadim gitti :90: dün Kargoya verdim emaneti ondan oldu herhalde nasi bi düsünceyle yattiysam artik oldu olmadi begendi begenmedi derken sabah oldu
çok sağol travma.içime dert olmuştu.sayende sorun çözüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?