2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ben hiç dikkat etmemiştim. birdahaki sefere ondan alayım bende

Sana da günaydın canım. Ben 37. haftayı doldurman gerekiyor diye biliyorum zaten doğum öncesi izin 8 hafta 5 ini sonraya atacaksan geriye 3 hafta kalıyor. 37. haftayı doldurunca geriye 38-39-40. haftalar kalıyor. Sanırım 27 ya da 28 Ekimde de 37. haftayı doldurmuş olacaksın.

Son düzenleme:
avize çok hoş
halı yı da düz laci ya da beyaz seç bence + oda yeterince aksesuarlı
duvarlara ekstra bişi alma
illaki alacaksan 3-5 denizci düğümü al

saol canım, o zaman avizeleri alırım olmadı, gidip bi yakından bakmak gerek tabi, rengine felen..
resimde olan duvar kağıtları olmayacak bu arada, o mağazanın konseptinde vardı biz istemedik duvar kağıdı. odamız biraz geniş olduğundan duvarların boş kalmasından endişe duyuyorum. denizci düğümünü nerden alabilirimki, bi fikrin varmı?

güle güle kullanın canım çok hoş.. avize çok uygun bu arada, hangi siteden buldun link yollasana.. daha uygun bi avize bulamazsın zaten.. benim takımda buna benziyo, ben halıyı düz renk düşünüyorum, çünkü mobilya yeterince cıvıltılı... evde lacivert halım var onu kullanıcam ben.. ama o olmasaydı, kırmızı almayı düşünüyodum.. confettide uygun çocuk halıları var ama çok karışık desenli, bence sen düz, göz yormayan bişiler düşün.

Canım ben deterjanı Omo baby aldım, yumuşatıcı da dalin çok memnun kaldım.Mis gibi de kokuyorlar.Araştırmalarım sonucu hem omo sağlık bakanlığı onaylı hem de lekeleri çıkarma özelliği daha fazlaymış.

eskiden millet çamaşırları külle yıkarmış. hiçbirşey olmazmış. birde eskiden beşiklere balmumundan muşamba yaparlarmış. onun üzerine örtü. onun üzerinede özel bir toprak varmış onu ateşte kavururlarmış mikrobu kırılsın diye. sonrada onu sererlermiş bebenin altına.
şimdi ne günlere kaldık. yok o deterjan yok bu deterjan
yok o göğüs kremi olmadı bu olsun

çok mu geri kafalıyım ne:26: eskiden sorunlar daha azmış be

ben ölmüşüm de haberim yok
1 salonu süpürdüm 30 m2 fln 1 makine çamaşır attım bi de yerini sildim salonun vileda ile he yanlış anlamayın
pilim bitti resmen 10 dk lık işle

Funnababy'i ben de yıkadım ütüledim. Sorun yok. Kahvekolik sanırım onu 40 derecede yıkamış, o yüzden yle bir problem olmuş. crafty'nin dediği gibi devrini azaltınca da sıkarken de buruşmuyor. Bir takım daha alabilirim ben bunlardan. Çok memnunum. Renkleri, desenleri de güzel funnababynin.

pjamalarımı gecelık vs yıkadım dayanamadım anası danası bir kokalım dedim
Benimkileri daha önce yıkamıştım. Bilseydim dalin kullanırdım ben de. Bağımlılık yaptı bu koku bende.

Ben de kullanıcam bundan sonra o zaman. Kızım gibi kokmak istiyorum. Zaten doğduktan sonra onların kokusu üzerimize fazlasıyla sinecek inşallah.

Omo baby kullanan tanıdıklarım var. Memnunlar. Ama ben nedense Dalin tercih ettim. Omo büyükler içinmiş gibi geliyor bana.

heh aynen bende öyle yaptim omo baby ve dalin yumusatici misler gibi kokuo ev camasirlarini yikadikca saglik bakanligi onayli olmasi neden oldu tercih etmeme, deterjan kalintilar vs olmadi hic simdiye kadar. leke konusuna bisey diyemicem henüz yenileri yikadigimiz icin bakalim yakinda belli olur oda insallah dimi kocis kiskanio bizimkileride bunlarla yika bizimkilerde böyle koksun diyo :90::90::90:

canim secimin cok güzel ama deseni detayi var mobilyanin bu yuzden bende kalanlari sade secmenden yanayim. özellikle duvarlara vs daha fazla aksesuara vs gerek yok cok goz yorucu olabilir. Bebek odasi icin tavsiye edilmiyor zaten cok asiri renkler desenler sade tutulmaliymis dikkat dagitici vs oluyor diyor uzmanlar....Avize cok hos ve cok uyumlu ancak bu kadar olur derim....

nehirada, benim bildiğim 32 hafta dolunca değil, 31. hafta dolunca doğum iznine ayrılabiliyorsun. yani 31+6 bittikten sonra. eğer doktorun da uygun görürse 37. haftaya KADAR (36+6 bittikten sonra) çalışıp sonra mecburi izne ayrılman gerekiyor.geriye 3 hafta kalıyor, her türlü bunu kullanman gerekiyor. senin bebeğinin muhtemel doğum tarihine göre bu 28 Ekim gibi görünüyor. biz de işin aslını anlayana kadar baya bir cebelleştik. benim muhtemel doğum tarihim 10 kasım. ama ben doğum sonrasına 5 değil 3 hafta atacağım. 37. haftaya kadar çalışabilir raporunu doktordan aldım ama 11 ekimde okula bırakacağım dilekçe ile doğum iznimi başlatacağım. umarım seni doğru anlamışımdır.

1 salonu süpürdüm 30 m2 fln 1 makine çamaşır attım bi de yerini sildim salonun vileda ile he yanlış anlamayın

Ben de aynen öyleyim. Aralarda dinlenmek için pc başına oturuyorum. Yaptığım iş bulaşıkları makineye koymak, çamaşır atmak, birkaç parça ütü yapmak ve çamaşırları asmak. Toplasan 1 saat etmez bunlar ama ben acayip yorgunum şuan. Süt içip forumu okuyorum.:97:

aman ne para veriosun birsürü boşuna
bauhouse a git
orda renk renk halatlar var al birer metre bağla as işte
mis gibi olur
hatta perdelerine de al halat, yanlara tuttururken o halatlarla tuttur tam concept olsun :)
bak içime iç mimar kaçtı bi anda :)

Son sayfayı göstermiyor bu KK. Pis KK.

pozer bu arada odanı ok beğendim. Avize de çok uyumlu. crafty'nin fikirlerine ben de katılıyorum. Dizayner filan olsan ya sen crafty?

olaya geç kalıdm ama yinede yazayım ip perde arkadaşımda var taç marka sanırım ve koptu...
kolayca...
birde sürekli yönü dünüyor ya da dolaşıyor kızcağız hep onunla uğraşıyor gün içinde...

bende oda yapmadım seneye yaza doğuya taşınıcaz...
gidince yapıcam inşallah...
hevesimizi saklayalım o zamana inşallah..

ben yıkadım ev içinde giydiğim badileri üzerimde 2 gün mis gibi koktu...
ben dalin granül sabun kullanıyorum...

sağlıkla kullanın inşallah...
bence fazla aksesuar boğabilir odanızı...çünkü dolaplarınız hareketli...
avizeye bayıldım...
bu kadar uyumlu zor bulunur...

Allahım bende aynı yolun yolcusuyum...
birazdan iş var...

kızlarrr gunaydın hepinizeee!!!

kucak dolusu sevgilerrr...

bir sey sormak istiyordum sizlere..

ben daha evvelden kompedan'dan iki emzirme sutyenş + 1 tane emzirme atleti aldım ama gecen bi acıp bakayım dedim atleti begenmedim.. sutyenler de duz penye oyle cok guzel degiller..

bana tavsiye edebileceginiz bir marka var mı?
m&s a baktım iki tanesine 90 lira istiyor da bana cok pahalı geldi simdilik istemiyorum o kadar para vermek cunku cok alacagim turk ve kaliteli br marka var mı?
hem sutyen hem de atlet icin?

mother care bağdat caddesindeki outlet ten 2 tanesini 3,90 a aldım sütlüğün
çok da hoş
penye ama
penye istemezsen ten ve kom da dantelli var

slm tombikler geçmişi fazla okuyamadım dalıyorum direkt deterjan, yıkama, ütüleme olayına girmşsiniz yine benim artık bişeycik kalmadı yıkanacak ütülenecek çok şükür en son nevresim aldım taçtan 30 da yıkadım ama benimki de biraz kırılmış zor açıldı. bugün dr amcamıza gidicez 3.30 da çok meraktayım kilo yönünden bir de nette birşey okudum solunum hareketleri görünüyormuş bu haftada göstermesini istiycem bakalım ne diyecek.

bu arada grift sanırım hediyeyi yollamışsın bana mesaj geldi teslim edilecek diye şimdiden çok teşekkürler bacım

hımm. ben h.burada dan almıştım emzirme atleti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…