- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.141
ya kizlar bu camasir mevzusu acilmisken bende bi soru yönelteyim...herkes granül haci sakir ve sıvı dalinden bahsediyo. Ben OMO baby aldim cünkü saglik bakanligi onayli birtek bunda yaziodu ama aranizda alan kullanan hic kimse duymadim bunun bi nedeni varmi :44: ben cok memnun kaldim....
günaydın herkese ...bende kasılmalar arttı sanırım dün akşam karnım sürekli gerildi.neyse hazırlasın da kendisini normal doğuma ben razıyım
ben şimdi iznimi uzattım 32hafta dolduktan sonra oluyor ya bu izin uzatma peki 37 haftaya kadar çalışabilir yazıyor ya raporda acaba girince mi ayrılcam izne dolunca mı eğer dolunca ayrılcaksam doğuma hiç bişi kalmamış oluyor yaa zaten bayram tatiline çıkacağımız haftaya denk geliyor 18 kasımda da doğum görünüyor bişi anlamadım yani hesaplayabilen biri varsa sat:11 şubat doğum 18 kasım ben ne zaman izne çıkmalıyım?5 haftasını doğum sonrasına attım...
avize çok hoş
halı yı da düz laci ya da beyaz seç bence + oda yeterince aksesuarlı
duvarlara ekstra bişi alma
illaki alacaksan 3-5 denizci düğümü al
kızlar bize de yardım, odamız bu.. henüz eve gelmedi, mağazadan yolladılar fotolarını..
halı, perde ve avizesi eksik, nerden ve nasıl tamamlayacağımı bilmiyorum. odamız boş kalacağından duvarlara denizcilikle ilgili aksesuarda kullanabilirim emme hiç bişi bulamadım
Eki Görüntüle 268665 Eki Görüntüle 268666 Eki Görüntüle 268667 Eki Görüntüle 268668 Eki Görüntüle 268669
bide dün gece aşağıdaki avizeyi buldum, sizce uyar mı yoksa başka bişi mi bakayım?
Eki Görüntüle 268677 Eki Görüntüle 268678
ya kizlar bu camasir mevzusu acilmisken bende bi soru yönelteyim...herkes granül haci sakir ve sıvı dalinden bahsediyo. Ben OMO baby aldim cünkü saglik bakanligi onayli birtek bunda yaziodu ama aranizda alan kullanan hic kimse duymadim bunun bi nedeni varmi :44: ben cok memnun kaldim....
bende akşam ütüledim hepsini dedigin gibi küçük olunca oyalıyor bende 800 devirde sıkma yaptırdım ama öyle kırışmamış çok
ayrıca kızlar funnabayb uyku seti almıştım yıkadım ütüledim çok kolay ütülendi sanki arkadaşlardan zor ütüleyenler olmuştu yanlış hatırlamıyorsam
Benimkileri daha önce yıkamıştım. Bilseydim dalin kullanırdım ben de.pjamalarımı gecelık vs yıkadımdayanamadım anası danası bir kokalım dedim
Ben de kullanıcam bundan sonra o zaman. Kızım gibi kokmak istiyorum.aynen narinde 30 derece yıkadım ekstra durulama yaptım ben de
ben son 1 aydır dalin konsantre soft kullanıorum bizim çamaşırlarda da :) ama benim derdim ev farklı kokmasın kokuya duyarlıyım ben kokacaksa tek tip koksun die aynı şey kullandım
cnm ben kendi çamaşırımda da graül kullanmıorum omo total kullanıorum
ondan beybiye de sıvı kullanayım die dalin aldım
özel bi etrcih değil yani
bi de sen de omo yu bırakacaksın bi süre sonra şimdi tüm renkler soft ama 4. aydan sonra bebekte de koyu renge girince anlayacaksın ki granül deterjan renklere zarar veriyor
Canım ben deterjanı Omo baby aldım, yumuşatıcı da dalin çok memnun kaldım.Mis gibi de kokuyorlar.Araştırmalarım sonucu hem omo sağlık bakanlığı onaylı hem de lekeleri çıkarma özelliği daha fazlaymış.
Canım ben deterjanı Omo baby aldım, yumuşatıcı da dalin çok memnun kaldım.Mis gibi de kokuyorlar.Araştırmalarım sonucu hem omo sağlık bakanlığı onaylı hem de lekeleri çıkarma özelliği daha fazlaymış.
saol canım, o zaman avizeleri alırım olmadı, gidip bi yakından bakmak gerek tabi, rengine felen..
resimde olan duvar kağıtları olmayacak bu arada, o mağazanın konseptinde vardı biz istemedik duvar kağıdı. odamız biraz geniş olduğundan duvarların boş kalmasından endişe duyuyorum. denizci düğümünü nerden alabilirimki, bi fikrin varmı?
günaydın herkese ...bende kasılmalar arttı sanırım dün akşam karnım sürekli gerildi.neyse hazırlasın da kendisini normal doğuma ben razıyım
ben şimdi iznimi uzattım 32hafta dolduktan sonra oluyor ya bu izin uzatma peki 37 haftaya kadar çalışabilir yazıyor ya raporda acaba girince mi ayrılcam izne dolunca mı eğer dolunca ayrılcaksam doğuma hiç bişi kalmamış oluyor yaa zaten bayram tatiline çıkacağımız haftaya denk geliyor 18 kasımda da doğum görünüyor bişi anlamadım yani hesaplayabilen biri varsa sat:11 şubat doğum 18 kasım ben ne zaman izne çıkmalıyım?5 haftasını doğum sonrasına attım...
ben ölmüşüm de haberim yok
1 salonu süpürdüm 30 m2 fln 1 makine çamaşır attım bi de yerini sildim salonun vileda ile he yanlış anlamayın
pilim bitti resmen 10 dk lık işle
saol canım, o zaman avizeleri alırım olmadı, gidip bi yakından bakmak gerek tabi, rengine felen..
resimde olan duvar kağıtları olmayacak bu arada, o mağazanın konseptinde vardı biz istemedik duvar kağıdı. odamız biraz geniş olduğundan duvarların boş kalmasından endişe duyuyorum. denizci düğümünü nerden alabilirimki, bi fikrin varmı?
olaya geç kalıdm ama yinede yazayım ip perde arkadaşımda var taç marka sanırım ve koptu...yok canımm.. şimdi 2 ayrı perde modeli oldu..
biri pembe ip perde üstünede pembe saten fon 90 tl ( ben beyaz zemin üzerine pembe puanlı perde aradım bi yerde gördük aksam ama metresi 45 tlydi ve 4 mt gider dedi fonuyla beraber cok para oluyor bütçem elvermez ) ama bu da puanlı gibi oldugu için bi de değişik hosuma gitti.
diğeri zebra perde 180 tl dedi kadın .. bunu yaptıranlar varmıs bizim burda güzel duruyormus.. eşimde millet balkonuna mutfagına yaptırıyor biz kızımızın odasına mı yaptırcaz diyip küçümsedi 2 dk da .. sasırdım bende :) aksam bi göstereyim de iice incelesin..sabah hemen kritiğini yapmıs bu arada bizimki işyerinde.. bi de kadınlar cok konusyor derler.. neyse..
bende oda yapmadım seneye yaza doğuya taşınıcaz...bebeklerine oda hazırlayan arkadaşlar size nasıl imreniyorum bir bilseniz :26: ben de yaşamak isterdim aynı telaşı heyecanı ama daracık lojmanda kendi eşyalarımız bile zor sığıyor ki ona ayrı oda nasıl açalımbeşik bile 2-3 santim daha uzun olsa sığmayacaktı odaya. şimdi sizin yaşadığınız heyecanı anca 2 sene sonra yaşayacağım ben. bu anın tadını çıkarın valla ne güzel telaşlar yaşıyosunuz umarım mutlu mesut günlerde kullanırsınız odalarınızı
ben yıkadım ev içinde giydiğim badileri üzerimde 2 gün mis gibi koktu...Bazılarına öyle yaptım ya, ütüyü yaklaştırdım, bastım buharı, çektim. Napıyım 10 saat açılmasını mı beklicem.
Kızlar ben de hassas yıkamada 30 derecede yıkadım. Sonra ekstra durulama yaptım. Yumuşatıcı kullanmıcaktım ama dayanamadımDalin yumuşatıcıdan koydum bir kapak, ekstra durulayınca sorun olmamıştır herhalde. Ama mis gibi kokuyor. Evim yine bebik koktu bugün. Bayıldım bu kokuya. Kendi kıyafetlerimizi de mi Dalinle yıkasak.
sağlıkla kullanın inşallah...saol canım, o zaman avizeleri alırım olmadı, gidip bi yakından bakmak gerek tabi, rengine felen..
Allahım bende aynı yolun yolcusuyum...ben ölmüşüm de haberim yok
1 salonu süpürdüm 30 m2 fln 1 makine çamaşır attım bi de yerini sildim salonun vileda ile he yanlış anlamayın
pilim bitti resmen 10 dk lık işle
kızlarrr gunaydın hepinizeee!!!
kucak dolusu sevgilerrr...
bir sey sormak istiyordum sizlere..
ben daha evvelden kompedan'dan iki emzirme sutyenş + 1 tane emzirme atleti aldım ama gecen bi acıp bakayım dedim atleti begenmedim.. sutyenler de duz penye oyle cok guzel degiller..
bana tavsiye edebileceginiz bir marka var mı?
m&s a baktım iki tanesine 90 lira istiyor da bana cok pahalı geldi simdilik istemiyorum o kadar para vermek cunku cok alacagim turk ve kaliteli br marka var mı?
hem sutyen hem de atlet icin?
kızlarrr gunaydın hepinizeee!!!
kucak dolusu sevgilerrr...
bir sey sormak istiyordum sizlere..
ben daha evvelden kompedan'dan iki emzirme sutyenş + 1 tane emzirme atleti aldım ama gecen bi acıp bakayım dedim atleti begenmedim.. sutyenler de duz penye oyle cok guzel degiller..
bana tavsiye edebileceginiz bir marka var mı?
m&s a baktım iki tanesine 90 lira istiyor da bana cok pahalı geldi simdilik istemiyorum o kadar para vermek cunku cok alacagim turk ve kaliteli br marka var mı?
hem sutyen hem de atlet icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?