2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
imrenme imrenme
2 seneye bizimkiler perte çıkacak biz sizin cillop gibi odalarınıza imreneceğiz :)
şaka bi yana
sağlıklı ve mutlu olsunlar be arkadaşım , yerde şilte üzerinde büyüsünler gerekirse
haklısın canım sağlıklı sıhhatli olsunlarda odasıda olur zamanı gelince yeterki bizi üzücek şeyler olmasın napalım 2 sene koyun koyuna yatarız bizde kızımızla

canım ara sor bence belki nete giremiyordur. telefon aç ya da mesaj çek. hem için rahat eder hem o da hediyesine kavuşur :)

sehnaz86
trawma
sengul1
Firuzya
pozer
crafty
zakkummmm
yagmurbuse
kzcm06
zuzzuu
mersinli42
fatmakoca
lulusuluburun
elfinya günaydınnnnnnnnnn kızlarrr nasılsınız bakem dua edin tosunum dönmuş olsun yarın bana süpriz yapsın dönmemişse pipisini ısıracam

Ada cok güzeldi ama tam bir eli belinde minik bir cimcimeydi :90: beyaz süt gibi teni ve yüzüne düsen kahverengi lülülülü saclari vardi mıy mıy laf yetistiriodu bana diyorum ya cok garibti yattim kaltim yine karsimda ada :79: iki satır bisi yazmıstım aslında ona ama evde kaldı dönseydim kargoya yetisemicektim kaldi öylece...sanırsam bu yuzden bu kadar ugrastım kücük hanimla

tünaydın kızlarr..

benimde en az 15-20 dk sürüyo cnm. kötü düşünme, kötüyü çağırma

ben ip perde kullanıyorum ama açıkçası hiç memnun değilim canım, sürekli bi yerlere dolanıyo, takılıo, çıkarıp atasım var... crafty nin dediği gibi bebeklerin ilgisin çekecek şeyler bunlar, diğer seçenek daha iyi sanki

küçük tekmeler olabilir cnm hemen endişelenme, dönmemiştir annesi, dönse bile geri döner merak etme

kendi evine çıktığın zaman en güzelleri senin olur, lojmanda çok zor gerçekten

canım hayırlısı olsun inş. inş. dönmüştür. eğer dönmemişse yardım ederim sana ( ısırma işinde)

dönmüştür dönmüştür. dr bana 34. haftada dönmesini beklioruz demişti..

pozer doğru diyorsun, iyi düşünelim iyi olsun. Şimdi geçti gibi hıçkırığı ama gece ve sabah korkuttu bebik. Bir şey oldu sandım. Demek ki bugün uzun hıçkırası tuttu.

Şu hastane çantası linkini ben de bulamadım. Dün yıkadıklarımı ütülüyorum bugün. Ayaklarım şişti iki dakikada. Bir de buhardan ben buharlaşıcam. Sabah serinliğinde yaptım bir kısmını bir de. Öğleden sonra bizim ev hep güneş içinde, ne yapacağım bilmiyorum. Bir yandan da battaniyeleri attım makineye, onlar serilecek. Zor işmiş bu yıkama ütüleme ya.

kızlarrr
ben kıyafetlerini hep 600 devirde sıktırdım
özellikle battaniye nevresim vs
siz de 1000 devirde sıkmayın ki çok kırışmasınlar

ay canım ya yerim onun lülülerini ben çok garip oldum şimdi bu hediyen gelecek olan hediyeden çok daha kıymetli oldu benim için canım ya
garip bir mutluluk oldu içimde aptal aptal sırıtıyorum
olsun sende burdan yazarsın notumuzu canım ben doğunca okurum ona

canım hayırlısı olsun inş. inş. dönmüştür. eğer dönmemişse yardım ederim sana ( ısırma işinde)
danam benım ya sabaha kadar kıçı başı oynuyo oglumun sürekli dönuyo
dönmüştür dönmüştür. dr bana 34. haftada dönmesini beklioruz demişti..

inşallah cnm ya normalinden dogurmak istiyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...annelerinin-hastane-cantasi-hazirliklari.html

kızlarrr
ben kıyafetlerini hep 600 devirde sıktırdım
özellikle battaniye nevresim vs
siz de 1000 devirde sıkmayın ki çok kırışmasınlar

Ben de öyle yaptım da yine de bir ütüden geçiriyorum. Kıyafetler avuç içi kadar, kolay ütülenir sanıyordum ama daha zormuş ya onları ütülemek. Ütünün tabanını yerleştirecek yer bulamıyorum.

Canım dönmüştür inşallah içini ferah tut, sen oğluşunla konuş, anlaş bence.İş onda bitiyor yine))) Dün bende ne olur yüzünü göster bu sefer diye gidene kadar konuştum onunla zıpa gösterdi sonunda sevindirik olduk hani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…