- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.101
haklısın canım sağlıklı sıhhatli olsunlarda odasıda olur zamanı gelince yeterki bizi üzücek şeyler olmasın napalım 2 sene koyun koyuna yatarız bizde kızımızlaimrenme imrenme
2 seneye bizimkiler perte çıkacak biz sizin cillop gibi odalarınıza imreneceğiz :)
şaka bi yana
sağlıklı ve mutlu olsunlar be arkadaşım , yerde şilte üzerinde büyüsünler gerekirse
hastane cantası linki vardı ya bulamıyorum ben..
prenses nerde bol nerde...
bolün facete teli varmıydı.. işyerinden bakamıyorum face e .. biri benim için bakıp özelden mesaj atabilir mi.. aramak istiyorum...
princess konu açmıştı cnm
orda fotolu çanta var benim ve onun
baksana fikir verir bende linki yok
günaydın hatunlar.
size bişey danışacağım,şu çekilişle ilgili.malum ben şırnaktayım.açıkçası burda beyenip hediye olarak seçebileceğim bişey yok.oyüzden bende hepsiburadadan seçtim preg in hediyesini.ancak bir sorun var site adresle beraber tc ve tel istiyor.teli face dan buldum.ama tc yok.o olmayınca işlem tamamlanmıyor.preg e mesaj yolladım özelden ama 2 gündür açmıyor.telefon edip sorsam ne tepki verir?pazartesi sabah kilise gidecem.orda hiç halledemem.gitmeden yollamak istiyorum hediyesini.ne olur yardım edin.
princess nerelerde bu arada.. bayadır sesi çıkmıyo.. bi akslilik yoktur inşllah
princess nerelerde bu arada.. bayadır sesi çıkmıyo.. bi akslilik yoktur inşllah
ah canım ya iyiyiz çok şükür merak etme :))
Ada nasıldı güzel miydi bari ben hiç göremedim rüyamda
beğenirim canım merak etme sen bu miniklerin herşeyleri güzel. çok teşekkür ederiz teyzesi bizi düşündüğün içinçok sevindirik olduk
elimize ulaşınca resmini çekip koyacağımmm vee çok çok teşekkür ediyoruz şimdiden zuzuu teyzemize
Günaydın.
Dün gece çok geç uyuyabildim. Yatakta döndüm durdum. Karnımın sol alt tarafı sürekli seyiriyor. Hıçkırık gibi. Ama çok uzun sürdü. Korktum bir şey mi oluyor diye. Sonra biraz hafifledi. Uyuyakalmışım ben de, sabah şimdi uyandım, hala seyiriyor. Kızlar hıçkırık bu kadar uzun sürer mi? Sürmesi normal mi? Hep aynı yerde minik tekme gibi bir şey atıyor. Nedir sizce bu? Doktora sorsam mı? :/
dün burda cok eksiğim var dedim ya kızlar..
eşime anlattım sonra aksam gittik kızımın dolapları için kapitone dikecek yer bulmaya.
evin arka sokagında perdeci vardı .. onlarda varmıs
sabah da gittim ölçülerini verdim.. aksama alcam
kızımın çamasırlarını yıkamak için deterjan almamıstım..dalinin sıvı deterjan ve yumusatıcısını aldım..
bu aksam yıkamaya baslicam hayırlısıyla..(aksam gec gidince halim kalmadı doğal olarak)
aynı yerde bi perde gördüm sabah ip perdeymiş değişik hosuma gitti.. üstünede saten fon istiyorum... toplam 90 tlye gelirmiş..Eki Görüntüle 268620
bide zebralı dediklerinden vardı store olan bunun için de 180 tl dedi fona gerek kalmayacakEki Görüntüle 268622
nasıl sizce..
kızlarrr yaaaa şimdi göbeğimin üstünde hafif hafif tekme misali ritmik bişey hissetimm hıçkırık benim kız hep başaşağıydı ve bu hareketleri hep aşağıda hissederdimm bu dönme sinnn kesin döndüü ufff yaaaa
bebeklerine oda hazırlayan arkadaşlar size nasıl imreniyorum bir bilseniz :26: ben de yaşamak isterdim aynı telaşı heyecanı ama daracık lojmanda kendi eşyalarımız bile zor sığıyor ki ona ayrı oda nasıl açalımbeşik bile 2-3 santim daha uzun olsa sığmayacaktı odaya. şimdi sizin yaşadığınız heyecanı anca 2 sene sonra yaşayacağım ben. bu anın tadını çıkarın valla ne güzel telaşlar yaşıyosunuz umarım mutlu mesut günlerde kullanırsınız odalarınızı
sehnaz86
trawma
sengul1
Firuzya
pozer
crafty
zakkummmm
yagmurbuse
kzcm06
zuzzuu
mersinli42
fatmakoca
lulusuluburun
elfinya günaydınnnnnnnnnn kızlarrrnasılsınız bakem dua edin tosunum dönmuş olsun yarın bana süpriz yapsın dönmemişse pipisini ısıracam
sehnaz86
trawma
sengul1
Firuzya
pozer
crafty
zakkummmm
yagmurbuse
kzcm06
zuzzuu
mersinli42
fatmakoca
lulusuluburun
elfinya günaydınnnnnnnnnn kızlarrrnasılsınız bakem dua edin tosunum dönmuş olsun yarın bana süpriz yapsın dönmemişse pipisini ısıracam
pozer doğru diyorsun, iyi düşünelim iyi olsun. Şimdi geçti gibi hıçkırığı ama gece ve sabah korkuttu bebik. Bir şey oldu sandım.Demek ki bugün uzun hıçkırası tuttu.
Şu hastane çantası linkini ben de bulamadım. Dün yıkadıklarımı ütülüyorum bugün. Ayaklarım şişti iki dakikada. Bir de buhardan ben buharlaşıcam. Sabah serinliğinde yaptım bir kısmını bir de. Öğleden sonra bizim ev hep güneş içinde, ne yapacağım bilmiyorum. Bir yandan da battaniyeleri attım makineye, onlar serilecek. Zor işmiş bu yıkama ütüleme ya.
Ada cok güzeldi ama tam bir eli belinde minik bir cimcimeydi :90: beyaz süt gibi teni ve yüzüne düsen kahverengi lülülülü saclari vardi mıy mıy laf yetistiriodu banadiyorum ya cok garibti yattim kaltim yine karsimda ada :79: iki satır bisi yazmıstım aslında ona ama evde kaldı dönseydim kargoya yetisemicektim kaldi öylece...sanırsam bu yuzden bu kadar ugrastım kücük hanimla
danam benım ya sabaha kadar kıçı başı oynuyo oglumun sürekli dönuyocanım hayırlısı olsun inş. inş. dönmüştür.eğer dönmemişse yardım ederim sana ( ısırma işinde)
dönmüştür dönmüştür. dr bana 34. haftada dönmesini beklioruz demişti..
pozer doğru diyorsun, iyi düşünelim iyi olsun. Şimdi geçti gibi hıçkırığı ama gece ve sabah korkuttu bebik. Bir şey oldu sandım.Demek ki bugün uzun hıçkırası tuttu.
Şu hastane çantası linkini ben de bulamadım. Dün yıkadıklarımı ütülüyorum bugün. Ayaklarım şişti iki dakikada. Bir de buhardan ben buharlaşıcam. Sabah serinliğinde yaptım bir kısmını bir de. Öğleden sonra bizim ev hep güneş içinde, ne yapacağım bilmiyorum. Bir yandan da battaniyeleri attım makineye, onlar serilecek. Zor işmiş bu yıkama ütüleme ya.
kızlarrr
ben kıyafetlerini hep 600 devirde sıktırdım
özellikle battaniye nevresim vs
siz de 1000 devirde sıkmayın ki çok kırışmasınlar
sehnaz86
trawma
sengul1
Firuzya
pozer
crafty
zakkummmm
yagmurbuse
kzcm06
zuzzuu
mersinli42
fatmakoca
lulusuluburun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?