2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sonunda bebek eşyalarını yıkıyorum. gerçi annem yapıyo asıyo şimdi ütüsü falan bitsin çantayı hazırlıycam artık.

saol canım cvpladığın için köy öğretmeniyim müdür yetkili bendim. o yüzden milli eğitimle direkt iletişime geçecem bakalım ne diyecekler.

kızlar ben kasım kasım kasılıyorum ya dogum iznim bitmeden dogurmam inşallah

hep aynısı olmaz korkma..

bende ilk alttan muayenemi oldugumda cıglık atmıstım .. eşim içeri dalmıstı..karıma napıyosunuz diye.. kendini kasıyosunya ondan sanırım

dünyada o çatal kadar ilkel bi alet daha olamaz. neffffffret ediyorum. usg dede hep bi zıplarım zaten ama bu çok farklıydı. bir sürü parmağını soktu. hazırlıksız yakalanmanın da etkisi var tabi çok kasıldım. kimseyi korkutmak istemem, belki kasılmamdan, belki hazırlıksız yakalanmaktan, belki ebeden ama kendi adıma normalden bugün itibariyle vazgeçiyorum

bende son 37. haftadayım kızlar doktorum bana maden suyu içmemi sölemişti sizede söylendimi merak ettim?
ben bide kramplar için magnezyum kullanıyorum benden başka kullanan varmı?
bide çatı muayenesi hangi haftadan itibaren yapılıyo?

geçmiş olsun canım dışarı çıkma tabi daha kötü olursun dinlen bol bol annen iyi eder seni inşallah merak etme kafana da bişe takma boşver en iyisi problemleri bebişlerden sonraya ertelemek son zamanlarımız zaten canım

canım kesin konuşmuyorum, sadece benim bildiğime göre,
1. erken doğum yaparsan yeni torba yasasına göre evet kullanamadığın doğum iznin doğum sonrasına eklenir. Memurlar.Net - Soru/Cevap (Torba yasa çerçevesinde doğum öncesi kullanılmayan analık iznine ilave edilmesi)
2. izin ya da raporlar okul idaresine veriliyor. idare adı gibi idare edebilcek kapasitedeyse herşey hallolur. sen gitmeden okulu arayıp bir sor. ama her halukarda şehir dışına çıkacağın için bir bilgilendirme dilekçesi vermen gerekir (yaz tatilinde verdiklerimizden). doğum sonrası çocuk yardımından faydalanman için bağlı olduğun şehirdeki mal müdürlüğüne başvurman gerekiyormuş. gitmeden senin yerine bu işleri eşinin halledip halledemeyeceğini de öğren.
3. 2 yıl ücretsiz izin parça parça kullanılmadığı müddetçe bir şarta bağlı değil diye biliyorum.

walla bu maddeler arap saçı içinden çıkabilene aşkolsun. idareci arkadaşlara sorup öğrenmeye çalışıyoruz, bazen onlar bile biri başka diğeri başka konuşuyor:) Ben eşimle aynı okulda çalışıyorum, her şeyi o düşünüyor. sıfır stress:):) Allah senin de işini rast getirsin.

problem bebişle ilgili zaten. doğumda kaynanatör de gelecekmiş. kırkımı çıkaracakmış. ben kafamı nerelere vurayım şimdi? eşimde annesine gerek yok sana diyememiş. zaten hayatta karşı gelemez. bide diyo ki ne var onunda torunu onun da hakkı diyor. ve bu kadın beni bu zamana kadar aramış sormuş biri değil. şimdi doğmuş çocuğu sevmeye gelecek. kocama öyle kızgınım ki ağlamaktan kendimi alamıyorum

en kötüsüde bu zaten kocaların anlayışsızlığı bikerede bizden yana olsunlar ya bende işte böle bişileri düşünüp yiyip bitirmiştim kendimi sonra sancım olmuştu sıkma canını hiç millete bişi olmaz sana olur daha çok üzülürsün ben artık umursamıyom walla

benimkide gelecek 40 gün kalacak.. kendi kızına gitmiyor bana gelecek.. aman o da ayrı bir dert aklıma geldikçe cıldırıyorum anlattım ya kızı hasta .. o hikaye işte.. yine karnım kasıldı bak..

en kötüsü bu evet. haksızlığa hiç tahammül edemiyorum. çok uğraştım ama kocamı değiştiremiyorum. ben kendi annemle o hatalıysa kavga edebiliyorum ama onlarda büyüklere karşı gelinmez diye katı bi kural var. ama bişeyler yapmam lazım o kadın bende ne süt bırakır ne psikoloji.

merhaba kızlar ben bugün üye oldum 30 hafta 6 günlük gebeyim göbek kordonunda tek arter tek ven var dediler benim gibi olan varmı?:2:

benimkide gelecek 40 gün kalacak.. kendi kızına gitmiyor bana gelecek.. aman o da ayrı bir dert aklıma geldikçe cıldırıyorum anlattım ya kızı hasta .. o hikaye işte.. yine karnım kasıldı bak..

valla seninkide ayrı olay. aklı yerinde olan bi insan önce can der, önce kendi kızım derim ben olsam. sen kayınvalidenle iyisin gerçi senin için problem olmaz ama görümcene büyük haksızlık. tuhaf...

o kızına gitsin, sana annen gelsin olmaz mı?

arkadaşlar kız bebekler erkek bebeklere göre 2 hafta falan önce doğuyo diyolar benimde kızım olacak aklıma takıldı aranızda tecrübe eden varmı?

bu arada son bir aydır kilo almamışımm hala 60 kiloyum ay çok sevindim çünkü hızlı bir şekilde almaya başlamıştım ama durmuş :))

forum sinir etti beni bende kalktım yemek yaptım, bide 5 şişe üzüm suyu koydum kış için... bu arada bi telefon geldi kocamdan bütün sinirlerim tepeme toplandı yine... abimiz yine kredi kartını istemiş, ona kartı götürüyorum dedi kocam.. yaa bu kadar saf bi insan olamaz..yine ödemicek,her ay böyle bi hikaye.. biz eşimle tartıştık tabi.. " seni çiğneyip geçmek istemiyorum ama bu işe bi dur demezsen abinle ben konuşucam haberin olsun dedim ", ilginç olan kocamın cevabı " ben senden gizli bişey yapmıyorum böyle yapmaya devam edersen senden gizlemek zorunda kalcam" deli mi bu adam yaaaaaaaaaa... buna tepki gösterdiğim için beni suçluyo, çok ilginç çooooooooookkk

gulden79
bu arada son bir aydır kilo almamışımm hala 60 kiloyum ay çok sevindim çünkü hızlı bir şekilde almaya başlamıştım ama durmuş :))

maşallah arkadaşım kaç kilo ile hamile kaldın bide boyun kaç ?

arkadaşlar kız bebekler erkek bebeklere göre 2 hafta falan önce doğuyo diyolar benimde kızım olacak aklıma takıldı aranızda tecrübe eden varmı?

benimde ilk bebeğim ama öyle diyolar kız erken gelirmiş tabi kesin bişi bilmiyorum benim yiğenim erkek mesela o 1 hafta erken doğdu belli olmuyoki

52 ile başladım 6. aya kadar almadım sonra birden almaya başladım şimdi sabitlendi gibi doğumada 28 günüm kaldı inşallah dahada artmaz ,boyumda 160 beni gören hiç değişmemişsin sadece göbek var diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…