- 18 Ekim 2010
- 622
- 402
- 323
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.201
canım ben de öğretmenim eğer erken doğum yaparsan izinleri şuanki yasaya göre sonraya atamıyorsun malesef doğum yaptığın gün itibarıyla değerlendiriliyor doğum iki hafta önce oldu diyelim öncesinde kullanacağın iznini kullanamamış oluyorsun sadece doğum itibarıyla 2 aylık süren başlıyor bu 2 yıllık ücretsiz izinde doğduğu gün itibarıyle 2 yılı kapsıyor o 2 yıl içinde ister iznini kullanırsın ister kullanmazsın hatta benım eltim bazı aylarda kullandı bazı aylarda kullanmadı yaza doğru işe başladı yani maaşını aldı ama bu süreyi sonrasına aktaramıyorsun yalnız bu şehir dışıyla ilgili hiç bişi bilmiyorum canım sen onu yöneticine bir sor belki kabul eder
hep aynısı olmaz korkma..
bende ilk alttan muayenemi oldugumda cıglık atmıstım .. eşim içeri dalmıstı..karıma napıyosunuz diye.. kendini kasıyosunya ondan sanırım
benimde sinirden ben biliyorum dün hiç iyi değildim
ama sancı mancı çıkmıyor. kafamı dağıtmak için alışverişe gideym diyorum ama dışarda kötü olurum belki diye çıkamıyorum.
neyse annem gelecek birazdan o beni iyi eder inşallah.
kızlar sorum olacak sizlere.öğretmenler var galiba aramızda.ben 32.haftadan sonra doğum öncesi izne ayrıldım.şimdi doğum sonrasına sıra geldi 1.sorum erken doğum ya da sezeryan olursa kalan izinlerimiz doğum sonrasına aktarılır mı? 2.sorum ben çalıştığım şehirde doğumumu yapmıyacam ailemin yanına yani başka bir şehire gidecem oradan doğum sonrası izinimi alıp fakslasam kabul ederler mi? 3.sorum ben izinlerden sonra ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum yeni yasayla 2 yıl oldu oldu.o 2 yıl herhangi bie şarta bağlı mı???çok soru sordumm biliyorumm.....
bu zamana kadar bebeğin sağ salim gelmiş her hafta dra gidersen,sorun olacağını düşünmüyorum.bu önündeki ba kaç haftayı da güzel bi şekilde atlatırsın inşallah.içini ferah tut.Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinn.
geçmiş olsun canım dışarı çıkma tabi daha kötü olursun dinlen bol bol annen iyi eder seni inşallah merak etmekafana da bişe takma boşver en iyisi problemleri bebişlerden sonraya ertelemek son zamanlarımız zaten canım
ohh ne güzel, benmde dr um 5. aydan sonra boyatabilirsin dedi emme ben cesaret edemedim. sen bööle diyince heveslendim bi... ohh ne güzel, kıllar gitti, saçlar boyandı rahatlamışındır
rahatladım evet.. hatta kuafore gıtmem okdr ıse yaradıkı roflem 4 saat surdugu ıcın otura otura yorulmusum gece oyle bı uyumusum ki 11 de yattım ve sabah 8 e kdr cıse bıle kalkmamısım nasıl dınlenmısım anlatamam..
yarın doktora gidicez bizde tahlil istemişti onların sonuçlarını alıcam. O zaman sorucam bakalım ona göre boyatıcam bende. ama doğumdan önce ile şimdi arasında bebek açısından hiçbir fark yok ama dediğin gibi o kuaför ortamına bebek sokulmaz 3-4 saat bebek kimseye bırakılmaz (su verirler ayaklarında sallarlar olmadı beşikte sallarlar kesinlikle kendi annem bile olsa güvenemem. Bende eğer doktor ok derse haftaya gider boyatırım ama ağdada çok canım yanacak diye korkuyorum geç çıktığı için 38. haftamda aldırsam 40ım çıkıncaya kadar beni rahat rahat idare eder gibime geliyor. Bakalım yarın ola hayır ola.
naptın tahlıl ıslerını sedusum... ? haber ver bakalım,vallahı gıt boyat aradaan cıksın ıste hıcdegılse,ne guzel gec cıkıomus baya ıdare edıcek bnm 15 gun snra yıne aynı.. kıme benzedıysemm:44:
problem bebişle ilgili zaten. doğumda kaynanatör de gelecekmiş. kırkımı çıkaracakmış. ben kafamı nerelere vurayım şimdi? eşimde annesine gerek yok sana diyememiş. zaten hayatta karşı gelemez. bide diyo ki ne var onunda torunu onun da hakkı diyor. ve bu kadın beni bu zamana kadar aramış sormuş biri değil. şimdi doğmuş çocuğu sevmeye gelecek. kocama öyle kızgınım ki ağlamaktan kendimi alamıyorum
problem bebişle ilgili zaten. doğumda kaynanatör de gelecekmiş. kırkımı çıkaracakmış. ben kafamı nerelere vurayım şimdi? eşimde annesine gerek yok sana diyememiş. zaten hayatta karşı gelemez. bide diyo ki ne var onunda torunu onun da hakkı diyor. ve bu kadın beni bu zamana kadar aramış sormuş biri değil. şimdi doğmuş çocuğu sevmeye gelecek. kocama öyle kızgınım ki ağlamaktan kendimi alamıyorum
en kötüsüde bu zaten kocaların anlayışsızlığı bikerede bizden yana olsunlar ya bende işte böle bişileri düşünüp yiyip bitirmiştim kendimi sonra sancım olmuştu sıkma canını hiç millete bişi olmaz sana olur daha çok üzülürsün ben artık umursamıyom walla
benimkide gelecek 40 gün kalacak.. kendi kızına gitmiyor bana gelecek.. aman o da ayrı bir dert aklıma geldikçe cıldırıyorum anlattım ya kızı hasta .. o hikaye işte.. yine karnım kasıldı bak..
arkadaşlar kız bebekler erkek bebeklere göre 2 hafta falan önce doğuyo diyolar benimde kızım olacak aklıma takıldı aranızda tecrübe eden varmı?
gulden79
bu arada son bir aydır kilo almamışımm hala 60 kiloyum ay çok sevindim çünkü hızlı bir şekilde almaya başlamıştım ama durmuş :))
maşallah arkadaşım kaç kilo ile hamile kaldın bide boyun kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?