- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.241
hayırlısıyla doğuralım inşallah benim sürekli burnum tıkanıyo gözlerimde şişiyo buna bağlı olarak sizdede varmı?
az önce lavaboya gittim..
kadının biri dudakların büyümüş dedi..
kendimi o dakikadan itibaren çirkin hissediyorum.. sanırım burnumda büyümüş.. zenciler gibi olcam..
sağol canım...
sende Mehmet koy oğluşlar da adaş olsun
arkadaşlar kız bebekler erkek bebeklere göre 2 hafta falan önce doğuyo diyolar benimde kızım olacak aklıma takıldı aranızda tecrübe eden varmı?
ah o dudak büyümesi yokmu ahh
nedir anlamıyorum ya
bende çok çirkin oldum çok
eşimde ne dese iyi
kızımdaki kadar kötü değilsin, bunu derkende yanaklarını şişirip dilini çıkarıyo ben öyleymişim yani
ah o dudak büyümesi yokmu ahh
nedir anlamıyorum ya
bende çok çirkin oldum çok
eşimde ne dese iyi
kızımdaki kadar kötü değilsin, bunu derkende yanaklarını şişirip dilini çıkarıyo ben öyleymişim yani
Kıyamam ben sana tabiki dua ederiz canım sen hiç merak etme. Bence hiç özülme senin bebeğin normal durumdaki hamilelerin bebeklerine göre göre bırak geri kalmayı bir haftada fazla bile gelişmiş maşallah. Bebeği de 37. haftada alacaklarsa alsınlar üzülme benim iki arkadaşım 3-4 hafta erken doğum yaptı gayet de sağlıklı bebekleri Allaha şükür. Gönlünü ferah tut. Topiklerde ve internette biraz araştırdım plesenta yaşlanması sonucu bebeğininin kalbi duran hiç hamileye de rastlamadım demek ki böyle durumlar pek yaşanmıyor. Olsa muhakkak görürdük. Dualarımız seninle..
merhaba Doll,
bu kadar yıpratma kendini biliyorsun sen üzülünce bebeğin de üzülüyor. sürekli gittiğin sabit doktorun mu söyledi bunları? bence durumları biraz abartıyorlar annelerin ne hissedeceğini düşünmeden. ama bebeğinle ilgili o kadar büyük bir risk olsa yatırır hastaneye sürekli takip eder. hem riskli deyip hem iki hafta sonra diyorsa abartmış bence. sen bebeğinin hareketlerini takip et. sağlık ocağına git sık sık dinle kalp atışlarını ama en önemlisi aklına hep iyi düşünceler getir. Allaha emanet bebeklerimiz için rahat olsun...
kim ne derse desin hiiiiç kafana takma canımişin enteresan tarafı o ana kadar ben hala kendimi güzel hissediyordum..
yüzüm bozulmadı diyordum..
hatta kızım çirkin mi olacak diye düşünüyordum..
ama bi anda püfff.. hepsi gitti.. dudaklarım şiş burnumda şiş.. ben cok cirkinim..
kim ne derse desin hiiiiç kafana takma canımçoğu gitti azı kaldı. şunun şurasında ortalama 1 ay daha bu şekilde olucaz ve doğumla beraber kendimizi hızlı bi şekilde toparlamaya başlıcaz. sen anın tadını çıkar. sen ve kızın iyiyse gerisi hikaye
ayyy kocanda çok fena yanii.. zaten kompleksliyiz.. şişmeyen bi suratım kaldı, bide o şişsin tamam olurum bende:)
bn sürekli şikayet ediyorum, eşimde beni üzülmesin diye, çok tatlı oldun hayatım, çok yakıştı filan diyo.. hikaye tabii ben bilmiyomuyum..
gerilme gerilmebi anda söyleyince gerildim azcuk..
yoksa kızım beni tekmelediği sürece ben gayet iiyiyim :)
slm tombikler geçmişi fazla okuyamadım dalıyorum direkt deterjan, yıkama, ütüleme olayına girmşsiniz yine benim artık bişeycik kalmadı yıkanacak ütülenecek çok şükür en son nevresim aldım taçtan 30 da yıkadım ama benimki de biraz kırılmış zor açıldı. bugün dr amcamıza gidicez 3.30 da çok meraktayım kilo yönünden bir de nette birşey okudum solunum hareketleri görünüyormuş bu haftada göstermesini istiycem bakalım ne diyecek.
bu arada grift sanırım hediyeyi yollamışsın bana mesaj geldi teslim edilecek diye şimdiden çok teşekkürler bacım
kilolu hamile kalanların çok almaması normal.. zayıfların biraz fazla almasıda normal.. ama hem zayıf hamile kalıp hemde kilo almayanlara deliriyorum bendeeeeeeee... zayıflarrrrrrr kilonuzu yazmayn buraya, hasetimden çatlıcam şimdiiii
halılarımı sermemıstık dantellerımıde bı ceyızde serıp kaldırmıstık annemle bgn hem halıları serdık hem dantellerımı koyduk kızım hem oyun parkını hemde sepetını yerlestırdık evımın duzenı eskı halıne dondu.. tam mevlut ıcın hazırızzz bebek kurabıyelerımız yapılıcak logusa yatagım hazırlanıcak en sonda bebek sekerlerı ve sepetı alınıcak hepsı bu.. Allah ım ınsallah sagsaglım kızımı kavustursun.. hepımız kucagımzda gorelım..
Evet canım yolladım umarım beğenirsin:)
Kızlar umarım her şey yolundadır pek giremiyorum bu aralar.
Hemen bakıp öıkıyorum.
Önemli bi şey varsa söyleyin bana da
Öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?