2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hayırlısıyla doğuralım inşallah benim sürekli burnum tıkanıyo gözlerimde şişiyo buna bağlı olarak sizdede varmı?

ahh ah o burun tıkanıklığı bende kronik zaten çok zor özellikle yatarken spreyde vermiyo dr. okyanus suyu kullan diyo oda hiç bi işe yaramıyo valla..

az önce lavaboya gittim..

kadının biri dudakların büyümüş dedi..

kendimi o dakikadan itibaren çirkin hissediyorum.. sanırım burnumda büyümüş.. zenciler gibi olcam..

az önce lavaboya gittim..

kadının biri dudakların büyümüş dedi..

kendimi o dakikadan itibaren çirkin hissediyorum.. sanırım burnumda büyümüş.. zenciler gibi olcam..

ah o dudak büyümesi yokmu ahh
nedir anlamıyorum ya
bende çok çirkin oldum çok
eşimde ne dese iyi
kızımdaki kadar kötü değilsin, bunu derkende yanaklarını şişirip dilini çıkarıyo ben öyleymişim yani

sağol canım...
sende Mehmet koy oğluşlar da adaş olsun

aman sorma... kardeşime akşam diyorum mehmet ya da selim diye, mehmet sakın koyma abuzittin bağrıyanık ismi kadar karşıyım bu isme diyor.. anneme selim olabilir dedim, ama isminde a harfinin olması gerekirmiş iyiymiş diyo.. of ya herkes bir tuhaf
babmın bir bekletisi var mı bilmiyorum ama zor bir ismi var.. ne zaman insanlar okusalar muhakkak telaffuzunu düzelterek yenilemem gerekiyor.. ayrıca eşime de gıcık oluyor nezaketen de olsa sormadığı için babanın ismini düşünüyor musun diye?
adaş olmaları bakımından iyi olur ama mehmet

arkadaşlar kız bebekler erkek bebeklere göre 2 hafta falan önce doğuyo diyolar benimde kızım olacak aklıma takıldı aranızda tecrübe eden varmı?

bunu genel durumu aktarmak içn söylüyorlar, illa öyle olacak diye bir şey yok.. istatsitik yani...

ayyy kocanda çok fena yanii.. zaten kompleksliyiz.. şişmeyen bi suratım kaldı, bide o şişsin tamam olurum bende:)
bn sürekli şikayet ediyorum, eşimde beni üzülmesin diye, çok tatlı oldun hayatım, çok yakıştı filan diyo.. hikaye tabii ben bilmiyomuyum..

işin enteresan tarafı o ana kadar ben hala kendimi güzel hissediyordum..

yüzüm bozulmadı diyordum..

hatta kızım çirkin mi olacak diye düşünüyordum..

ama bi anda püfff.. hepsi gitti.. dudaklarım şiş burnumda şiş.. ben cok cirkinim..

inşallah canım diyorum ya sağsalim gelsinde erken gelsin razıyım ona,başka bir problem olmasında,teşekkür ederim iyi dileklern için :26:

canım 2 hafta sonra gel diyenler doğumevindeki doktorlardı bende arada bir hafta varya o haftada normalde gittiğim doktora görüneyim bir dedim ( orda doğum yapmaktan vazgeçmiştim doğumevi daha iyi olur diye) bu gittiğim doktorda işte riskli dedi doğumevine git sıkı takip etsinler erken alabilirler seni doğuma dedi,bende haftaya gideceğim bir sıkıntı olur mu dedim oda pat diye kalbi de durabilir insan sonuçta o anda hiçbir şey yapılamaz falan gibi bir şeyler dedi delirdim duyunca zaten.şuan kalp atışları iyi bebeğimin çok şükür.hareketlerini de takip ediyorum ama korkuyorum da yani riskli ise birden bir şey olsa Allah korusun ne olacak? gerisi Allaha kaldı artık kızlar,inşallah iyidir pamuğum

ben haftaya bırakmadan doğumevinin ya bugün aciline gideceğim yada yarın muayeneye ciddi bir durum var mı riskli mi gibisinden,bu doktorun dediklerini anlatacağım.yoksa böyle daha fena olacağım düşünmekten,şimdi sakinleştim gerçi,kafam dağılsın diye ütü yapıyorum deminden beri
eşim erken çıktı gelecek birazdan bakalım şimdi acile gidersem hayırlı bir haberle gelirim inşallah,enazından daha sık bakılacaksa onu yaparlar.

kim ne derse desin hiiiiç kafana takma canım çoğu gitti azı kaldı. şunun şurasında ortalama 1 ay daha bu şekilde olucaz ve doğumla beraber kendimizi hızlı bi şekilde toparlamaya başlıcaz. sen anın tadını çıkar. sen ve kızın iyiyse gerisi hikaye

bi anda söyleyince gerildim azcuk..

yoksa kızım beni tekmelediği sürece ben gayet iiyiyim :)

Neden kendinizi bu kadar çirkin hissediyorsunuz arkadaşlar.Valla ben aynaya baktıkça kendime aşık oluyorum hiç bu kadar seksi olmamıştım sanki puahahaha.

bi anda söyleyince gerildim azcuk..

yoksa kızım beni tekmelediği sürece ben gayet iiyiyim :)
gerilme gerilme çok hassas bi dönemdeyiz ya ne deseler bozuluyoruz haliyle. o kadar kilo aldık, gramlık bebişleri kilolara dönüştürdük, hormonlarımız alt üst oldu. haliyle görünümümüz eskisi gibi olmayacak ama az kaldı. sana diyorumda ben farklı mıyım sanki: dün ben hastaneye giderken alt komşumu gördüm yolda nereye gidiyosun dedi hastaneye gidiyorum kasılmalarım çok fazla dedim. aaa yalnızmı gidiyosun birini çağırsaydın yanına dedi. ya aman kimi çağırayım şimdi bir de milleti telaşlandırmaya gerek yok dedim. vedalaştım. arkamı döndüm. başladım ağlamaya şimdi düşünüyorum çok saçma geliyor yanıma birini çağırmak çünkü hastane karşı caddemizde bakınca gözüküyor o kadar yakın yani

Evet canım yolladım umarım beğenirsin:)
Kızlar umarım her şey yolundadır pek giremiyorum bu aralar.
Hemen bakıp öıkıyorum.
Önemli bi şey varsa söyleyin bana da
Öpüyorum

valla dürüstlüğüne bayıldım ben de delirdim burda ben de kilolu değildim 58 ile hamile kadım boyum da 1.67 ama ben hali hazırda 72 kiloyum daha da beteri sık sık ve yararlı şeyler yememe rağmen bebeğim 10 günde sadece 175 gr almış ve 2150 gr olmuş moralim bozuldu ben şişiyorum ama ona gitmiyor hep 10 gün öndeydi bizi öyle alıştrdı şimdi de boyu uzayıp duruyor 47 cm olmuş kilosu ideal ama biraz daha fazla olsa çok iyi olacak işte ben de biraz foruma bakayım kafam dağılsın dedim burda da karşıma böyle şeyler çıktıkça deliriyorum

halılarımı sermemıstık dantellerımıde bı ceyızde serıp kaldırmıstık annemle bgn hem halıları serdık hem dantellerımı koyduk kızım hem oyun parkını hemde sepetını yerlestırdık evımın duzenı eskı halıne dondu.. tam mevlut ıcın hazırızzz bebek kurabıyelerımız yapılıcak logusa yatagım hazırlanıcak en sonda bebek sekerlerı ve sepetı alınıcak hepsı bu.. Allah ım ınsallah sagsaglım kızımı kavustursun.. hepımız kucagımzda gorelım..

ya bana da bi komşu demişti hamilelik yüzüne vurmuş. gidip gidip aynalara baktım nolmuş ki diye bana değişik bişey gelmedi sonra bi iki kişiden daha duyunca tepem attı eşime diyom yüzümde bi gariplik mi var acaba yok bişi falan diyodu oda artık kim doğru söylü bilmem arada aynada kendimi görünce korkmaya başladım bu sıralarda göbek aldı başını gidiyo.şeklim kaymış resmen oysa ben yukardan bakınca göbüş daha normal görünüyo bana. bide şimdilerde görenler aa yakışmış diyo yakışmasa nolcak göbüşü evde bırakıp mı çıkcam. insanlar bana acınası gözlerle bakıyomuş gibi geliyo yaa. bide ben sinir olurdum böyle hamileler paytak paytak yürür yaa.arkamdan annem ve eşim gülmeye başladı geçen çok komik yürüyon diye gemi biraz sağa mı kayıyooo denge sıfır oldu bende yuvarlanıvercem bigün

ayy ne güzell günü zamanı belli bende öle olsun istiyomm:84: siz doğurunda sıra bize gelsin artık.beni heyecan bastı.ben evdeki odasını hazırladım.anneme park yatağı kurcaz daha var diye kurmuyom zaten. doğum tarihide belli şekerleri isteğin gibi alırsın artık.. mutlu mutlu kızçene kavuşursun inşallah..

Evet canım yolladım umarım beğenirsin:)
Kızlar umarım her şey yolundadır pek giremiyorum bu aralar.
Hemen bakıp öıkıyorum.
Önemli bi şey varsa söyleyin bana da
Öpüyorum

sedusun sancısı vardı ama iyimiş şu an tekrarlarsa gitçekmiş doktora..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…