- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.221
forum sinir etti beni bende kalktım yemek yaptım, bide 5 şişe üzüm suyu koydum kış için... bu arada bi telefon geldi kocamdan bütün sinirlerim tepeme toplandı yine... abimiz yine kredi kartını istemiş, ona kartı götürüyorum dedi kocam.. yaa bu kadar saf bi insan olamaz..yine ödemicek,her ay böyle bi hikaye.. biz eşimle tartıştık tabi.. " seni çiğneyip geçmek istemiyorum ama bu işe bi dur demezsen abinle ben konuşucam haberin olsun dedim ", ilginç olan kocamın cevabı " ben senden gizli bişey yapmıyorum böyle yapmaya devam edersen senden gizlemek zorunda kalcam" deli mi bu adam yaaaaaaaaaa... buna tepki gösterdiğim için beni suçluyo, çok ilginç çooooooooookkk
arkadaşlar kız bebekler erkek bebeklere göre 2 hafta falan önce doğuyo diyolar benimde kızım olacak aklıma takıldı aranızda tecrübe eden varmı?
52 ile başladım 6. aya kadar almadım sonra birden almaya başladım şimdi sabitlendi gibi doğumada 28 günüm kaldı inşallah dahada artmaz ,boyumda 160 beni gören hiç değişmemişsin sadece göbek var diyolar
evet canım benim ilk bebeğim kız 6 - 7 şubat son günümdü 21 ocakta kızım doğdu sancılandım sezeryan günümü bile beklemedi bence doğru
aa benimde 28 günüm kaldı bende 10 kilo aldım 58 ile başladım 68 demişti 2 hafta önce doktor bakalım şimdi ne oldum ctesi öğrenicem
ben bu aralar delirmiş gibi çikolata yiyorum
valla seninkide ayrı olay. aklı yerinde olan bi insan önce can der, önce kendi kızım derim ben olsam. sen kayınvalidenle iyisin gerçi senin için problem olmaz ama görümcene büyük haksızlık. tuhaf...
o kızına gitsin, sana annen gelsin olmaz mı?
forum sinir etti beni bende kalktım yemek yaptım, bide 5 şişe üzüm suyu koydum kış için... bu arada bi telefon geldi kocamdan bütün sinirlerim tepeme toplandı yine... abimiz yine kredi kartını istemiş, ona kartı götürüyorum dedi kocam.. yaa bu kadar saf bi insan olamaz..yine ödemicek,her ay böyle bi hikaye.. biz eşimle tartıştık tabi.. " seni çiğneyip geçmek istemiyorum ama bu işe bi dur demezsen abinle ben konuşucam haberin olsun dedim ", ilginç olan kocamın cevabı " ben senden gizli bişey yapmıyorum böyle yapmaya devam edersen senden gizlemek zorunda kalcam" deli mi bu adam yaaaaaaaaaa... buna tepki gösterdiğim için beni suçluyo, çok ilginç çooooooooookkk
52 ile başladım 6. aya kadar almadım sonra birden almaya başladım şimdi sabitlendi gibi doğumada 28 günüm kaldı inşallah dahada artmaz ,boyumda 160 beni gören hiç değişmemişsin sadece göbek var diyolar
nasıl kilo almıyonuz yav anlamıyorum
yemiyormusunuz
bende bir iştah var mübarek kanal çukuru gibi
toplamda 27 kilo aldım ben
50 kiloydum 77 oldum
nasıl kilo almıyonuz yav anlamıyorum
yemiyormusunuz
bende bir iştah var mübarek kanal çukuru gibi
toplamda 27 kilo aldım ben
50 kiloydum 77 oldum
peki doktor demişmiydi erken gelebilir diye ?
evet canım benim ilk bebeğim kız 6 - 7 şubat son günümdü 21 ocakta kızım doğdu sancılandım sezeryan günümü bile beklemedi bence doğru
senin kaçıncı haftan
son adet tarihin yada
canım kesin konuşmuyorum, sadece benim bildiğime göre,
1. erken doğum yaparsan yeni torba yasasına göre evet kullanamadığın doğum iznin doğum sonrasına eklenir. Memurlar.Net - Soru/Cevap (Torba yasa çerçevesinde doğum öncesi kullanılmayan analık iznine ilave edilmesi)
2. izin ya da raporlar okul idaresine veriliyor. idare adı gibi idare edebilcek kapasitedeyse herşey hallolur. sen gitmeden okulu arayıp bir sor. ama her halukarda şehir dışına çıkacağın için bir bilgilendirme dilekçesi vermen gerekir (yaz tatilinde verdiklerimizden). doğum sonrası çocuk yardımından faydalanman için bağlı olduğun şehirdeki mal müdürlüğüne başvurman gerekiyormuş. gitmeden senin yerine bu işleri eşinin halledip halledemeyeceğini de öğren.
3. 2 yıl ücretsiz izin parça parça kullanılmadığı müddetçe bir şarta bağlı değil diye biliyorum.
walla bu maddeler arap saçı içinden çıkabilene aşkolsun. idareci arkadaşlara sorup öğrenmeye çalışıyoruz, bazen onlar bile biri başka diğeri başka konuşuyor:) Ben eşimle aynı okulda çalışıyorum, her şeyi o düşünüyor. sıfır stress:):) Allah senin de işini rast getirsin.
aman arkadaşım nasıl aldın o kadar kiloyu hep karbonhidrat ağırlıklı şeyler yediysen ondan olmuş olabilir
kuzum benim annem calısıyor .. cok kalamaz zaten.. ama yanımda birinin kalması cok elzemmi ben bu kısma takıldım .. sonucta bebeğimle gecireceğim zaman cok kısıtlı onu da sürekli bi baskasının kontrolünde gecirmek nasıl bir deneyim olacak onu merak ediyorum..
üzüm suyu ne olaki canım..
kocan niye öyle tepki verdi ben sana diyeyim.
şimdi kendiside zaten bu durumdan rahatsız abisine çemkiremiyor sana gücü yetiyor.. sen napcan huzur için suscan bebeğim.. evliliği yürütmenin altın kuralı.. elbet bir gün kocanda abisine patlar.. ya sabır.. ha bu arada sen bu durumu alttan alttan kocana işlicen ama onun sinirli oldugu anda değil elbet.. sonucta adamın ailesi bizler el kızıyız .. :)
masallah masallahh.. kası bi tarafını.. bide öyle ordan hic değişmemişssin diyolarla olmaz koy göbeğini göbüş topiğine bizde görelim...
kilolu hamile kalanların çok almaması normal.. zayıfların biraz fazla almasıda normal.. ama hem zayıf hamile kalıp hemde kilo almayanlara deliriyorum bendeeeeeeee... zayıflarrrrrrr kilonuzu yazmayn buraya, hasetimden çatlıcam şimdiiii
saol canım cvpladığın için köy öğretmeniyim müdür yetkili bendim. o yüzden milli eğitimle direkt iletişime geçecem bakalım ne diyecekler.
kuzum benim annem calısıyor .. cok kalamaz zaten.. ama yanımda birinin kalması cok elzemmi ben bu kısma takıldım .. sonucta bebeğimle gecireceğim zaman cok kısıtlı onu da sürekli bi baskasının kontrolünde gecirmek nasıl bir deneyim olacak onu merak ediyorum..
üzüm suyu ne olaki canım..
kocan niye öyle tepki verdi ben sana diyeyim.
şimdi kendiside zaten bu durumdan rahatsız abisine çemkiremiyor sana gücü yetiyor.. sen napcan huzur için suscan bebeğim.. evliliği yürütmenin altın kuralı.. elbet bir gün kocanda abisine patlar.. ya sabır.. ha bu arada sen bu durumu alttan alttan kocana işlicen ama onun sinirli oldugu anda değil elbet.. sonucta adamın ailesi bizler el kızıyız .. :)
masallah masallahh.. kası bi tarafını.. bide öyle ordan hic değişmemişssin diyolarla olmaz koy göbeğini göbüş topiğine bizde görelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?