2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bu kocaları nasıl akıllandırcaz biz?
ben kaçtım kızlar annem geliyomuş çeki düzen vereyim kendime de kadıncağız üzülmesin şimdi.

arkadaşlar kız bebekler erkek bebeklere göre 2 hafta falan önce doğuyo diyolar benimde kızım olacak aklıma takıldı aranızda tecrübe eden varmı?

evet canım benim ilk bebeğim kız 6 - 7 şubat son günümdü 21 ocakta kızım doğdu sancılandım sezeryan günümü bile beklemedi bence doğru

nasıl kilo almıyonuz yav anlamıyorum
yemiyormusunuz
bende bir iştah var mübarek kanal çukuru gibi
toplamda 27 kilo aldım ben
50 kiloydum 77 oldum

aa benimde 28 günüm kaldı bende 10 kilo aldım 58 ile başladım 68 demişti 2 hafta önce doktor bakalım şimdi ne oldum ctesi öğrenicem
ben bu aralar delirmiş gibi çikolata yiyorum

kuzum benim annem calısıyor .. cok kalamaz zaten.. ama yanımda birinin kalması cok elzemmi ben bu kısma takıldım .. sonucta bebeğimle gecireceğim zaman cok kısıtlı onu da sürekli bi baskasının kontrolünde gecirmek nasıl bir deneyim olacak onu merak ediyorum..

üzüm suyu ne olaki canım..

kocan niye öyle tepki verdi ben sana diyeyim.

şimdi kendiside zaten bu durumdan rahatsız abisine çemkiremiyor sana gücü yetiyor.. sen napcan huzur için suscan bebeğim.. evliliği yürütmenin altın kuralı.. elbet bir gün kocanda abisine patlar.. ya sabır.. ha bu arada sen bu durumu alttan alttan kocana işlicen ama onun sinirli oldugu anda değil elbet.. sonucta adamın ailesi bizler el kızıyız .. :)

masallah masallahh.. kası bi tarafını.. bide öyle ordan hic değişmemişssin diyolarla olmaz koy göbeğini göbüş topiğine bizde görelim...

kilolu hamile kalanların çok almaması normal.. zayıfların biraz fazla almasıda normal.. ama hem zayıf hamile kalıp hemde kilo almayanlara deliriyorum bendeeeeeeee... zayıflarrrrrrr kilonuzu yazmayn buraya, hasetimden çatlıcam şimdiiii

nasıl kilo almıyonuz yav anlamıyorum
yemiyormusunuz
bende bir iştah var mübarek kanal çukuru gibi
toplamda 27 kilo aldım ben
50 kiloydum 77 oldum

bende çok yiyorum walla ama vejetaryenim ben ama süt ürünlerini yiyorum bide yumurta belki onun etkisi olmuştur sebze yiyorum genelde fast food hiiçç yok zaten tatlıyıda az yerim yıllardır belki işte bundan dolayıdır canım

peki doktor demişmiydi erken gelebilir diye ?

yoo hiç bişey dememişti son kontrole gitmiştim,
sezeryan istiyordum ben pazartesi sezeryan dedi
ben dedim cuma; olmaz dedi iki gün iki gündür tamam dedim
cumartesi sancılandım çoook hemide
açılmada olmadı zaten hiç
acil sezeryana girdim
ama hiç dememişti erken olabilir diye
şimdi erkek bebek bekliyorum valla sancılanmıyim diye en erken sezeryan tarihi alcam

evet canım benim ilk bebeğim kız 6 - 7 şubat son günümdü 21 ocakta kızım doğdu sancılandım sezeryan günümü bile beklemedi bence doğru

genelde öyle oluyormus ama bizim burda bi arkadas var oglu 37. haftada dogdu kızkardesinin kızıda 41 de..belli olmaz yani..

kız anaları olarak erken gelecek diye sartlanıp erken doğurmayalımm ..

canım sanırım değişmiş torba yasasıyla senin dediğin doğru gibi görünüyor ya bu torba yasasının tamamını okumak istiyorum ben ama netten arıyorum bulamıyorum yani biz hamileleri ilgilendiren kısmının tamamını inşallah burdan anladığımız gibi ekleyebiliyoruzdur çünkü sene sonu tekrar işe başlamak zorunda kalcaz gibi görünüyor tüm raporlar izinler bitince bir hafta bir haftadır ben de müdür yardımcısıyım ama yaza istifa etcemöğretmenliğe geçeceğim bebiş için kendim bakmak istiyorum tatili daha çok diye valla torba yasasıyla bir çok şeyi değiştirdikleri için insanların aklı hep karışık mesela ilk 6 aylık sürede süt izni saatimizi hala bizim müdür 1buçuk saat olarak biliyor 3 saat olduğunu söylediğimde şaşırdı bilmesek öyle kullancaz öğrenmek lazımnet bişiler olursa haberleşelim

aman arkadaşım nasıl aldın o kadar kiloyu hep karbonhidrat ağırlıklı şeyler yediysen ondan olmuş olabilir

öf hemde ne yemek
kızımda et tavuk yememiştim tatlı yemiştim yeşillik falan ondada 30 kilo almıştım gerçi

şimdi yağlı yağlı yemekler etler istiyor canım sadece istemekle kalsa iyi ne olsa yiyorum işte
akşam kızım diyorki
annee neden o kadar hızlı yiyon

valla utandım kızımdan

canım ben foto ekleyemiyorum malesef benim koca hafiye gibi bakıyo hep ne yazmışım felan diye karşı öyle şeylere biraz

simiramiscim ben öle zayıf değilim ki boyuma göre tombişim bence bide yumuşamalarda oldu zaten popda bacakta kaslar salıyo kendini evde yata yata

saol canım cvpladığın için köy öğretmeniyim müdür yetkili bendim. o yüzden milli eğitimle direkt iletişime geçecem bakalım ne diyecekler.

canım arkadaş farklı şeyler yazmış bi de onun yazdıklarına bak sanırım onun söyledikleri doğru yani umarım :) inşallah öyledir de kullanabiliriz sen ilçeye de sor fakat ilçe de genelde bir çok konuda eksik kalabiliyor özellikle küçük bir ilçeyse benım ek derslerimi yanlış hesaplıyorlardı nerdeyse dava etcektim istanbuldakilere soruyordum farklı yazıyordu mardinde çalışıyordum o zaman mardinde daha farklı yapıyorlardı dilekçe falan verdim bir sürü bişiler yaptım sonra tayinim çıkınca uğraşmadım diyeceğim o ki bir tek ilçeye de bağlı kalma şu faks işi onlarla ilgili umarım kabul ederler bir sıkıntı çıkartmazlar.

siyah üzümü kaynatıp şişelere koyuyorum (konserve şişelerine ), kışın açıp süzgeçten geçiriyorum, biraz da şeker içine, doğal meyve suyu.. evdeki üzümler kötü olmaya başlamıştı bende hemen değerlendiryeim dedim.

valla hiç rahatsız olmuş gibi bi hali yok.. sinir etti beni yine ya.. benim evliliğim 3 seneye yaklaştı 1 yılda nişanlı kaldık, ben hiç sesimi çıkarmadım belki kendi anlar durumu diye... sömürülüyoruz işte, gerçekten ihtiyacı olan bişi olsa yine sesimi çıakrmam ama hep angaryaa saçma sapan masraflar... zaten tv taksitlerini ödüyoruz her ay.. evine lcd aldı, evindeki mevcut tv yide birine vermiş naıl olsa yenisini aldık diye (evdeki tv side çalışıyodu hiç bişeyi yoktu, bize ödicez dediler ama 1 taksit bile ödemediler) taksit önümüzdeki ay bitiyo, şimdide evine buzdolabı alacakmış, buzdolabı eski modelmiş... çıldırıcaaaamm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…