2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bende epidural normal istiyorum ama benim gittiğim yerde 1 tane anestezi uzmanı var saatine denk gelirmi bilmiyorum. ne güzel bebişin dönmüş ultrasonda sürekli yan yatar durumda gösteriyor ya ondan benimde hiç sormak aklıma gelmedi doktorumda dönmüş falan demedi bende merak etmeye başladım haftaya kontrolüm var inşallah bizim bebişde dönmüştür. Allah gönlümüze göre versin canım ay hayırlısı ile bir kucağımıza alsak çok sabırsızlanıyorum

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et bebeğinede inşallah sağ salim atlatırsınız bu haftaları madem öylede bir risk var 37 çokta erken değil bebeğin doğması için üzmemeye moralini yüksek tutmaya çalış bol bol dua edelim inşallah

Canim benim,canini sIkma diyecem ama ister istemez sIkiliyor insan,en azindan bebisin icin üzülmemeye calis.Daha simdiden basladi degil mi evlat sevgisi en ufak seyde üzülmeye basladik bile.Benim yegenim 32.haftada dogdu 1450ydi simdi masaallahi var,12 yasinsa.Erkende alsalar korkma disarida daha iyi gelisiyor.Yarin birgün bebisini kucagina alinca unutacaksin bunlari,bosver bebisini üzmeye degmez
ben doktora 33+0 da gittim 1600gr dedi 2 hafta önce gittigimde 1770 demisti,gerci bebis yan duruyor net bir ölcü alamiyoruz bazende dedi ama bilemiyorum.haftaya cumaya tekrar randevu verdi bakalim ne diycek,hadi hayirlisi.
merhaba kızlar ben bugün üye oldum 30 hafta 6 günlük gebeyim göbek kordonunda tek arter tek ven var dediler benim gibi olan varmı?:2:

Canim bende bu sorun yok ama bildigim kadariyla en fazla bebiste gelisme geriligi yapiyormus bazende erken doguma sebep oluyormus.Biraz minis bisey oluyorlar o kadar.Disari ciktiktan sonra cok daha güzel besleniyorlar merak etme insaallah,bebisine kavusacagin zamanlari düsün teselli olsun.

rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun
geçmişi okuyamadım kızlar çok oturamıcam uzanmam lazım kusura bakmayın lütfen.

biz bugün oğluşumla hastaneden taburcu olduk şimdi hafif hafif sancım var pazartesi kontrole gidicez acil bişi olmadığı sürece evde dinlenicez doğum geciktirici ilaç verdi doktor gece sancım olmadı çok şükür 37 ye kadar bekletmeye çalışıcak inş. bekler tosunum...

yok cnm 24saat idrarını biriktiriyorsun protein arıyorlar idrarda ve bu 3cü yapışım

Beni düşünmüşsünüz merak etmişsiniz sağolun hepiniz. Ben geldim. İyiyim. Sancım yok şimdilik ama ağlamaktan öyle böyle şişmedim. Moralim acayip bozuk kocamla kavga ettik sebebsiz yere çok yoruldum bende ona çemkirdim ve sonrasını hatırlamıyorum resmen delirmek üzereyim resmen. Keşke hiçbirşeyden anlamayan hiç birşeyi bilmeyen saf salak kadınlar gibi olsaydım. O zaman herşeyi düşünmek zorunda kalmazdım. Herşeyi düşünebiliyorsan kimseye ihtiyacın yoktur arada benimde şefkate ihtiyacım var.
Koca kızım tek başına kalmıyacak olsa (ilk evliliğimden olması çok kötü bir handikap) hastaneye gidip orda kalmak istiyorum. Ama tek başına hiçbirşey yapamaz o. Annemlerin bile gelmesini istemiyorum çünkü annem ve babam herşeye karışmayı çok severler. Neyse sizinde canınızı sıkmayım ama iyiyim kızım tekmeleyip duruyor. iyiyim ben diyor. herhangi bir sorun olursa mutlaka haber veririm.

Son düzenleme:
kizlar gecmisi okuyamadim beni merak eden varmi bilmiyorum ama ben ve kizim iyiz cok sukur hafif sancilarim oluyor normal sanirsam bugun bir ara sancidan yuruyemedim
aramizda doguran felan yok degilmi?

bizim pc serviste giremiyorum nete telle takip ediyorum bazen ama yorum yazamiyorum...

serracigim hediye paketini bugun,yarin yollayacagim insallah bilgin olsun hepinizi optum kizlar.....

ah canım benim sıkma sen kendini rahatlamaya çalış şu an hiç bişey senden ve kızlarından önemli değil. kendine iyi bak düşünme hiçbişeyi...

aman aman doğuran yok daha pırtlamasınlar. dikkat et çok yürüme sancın varsa.

canım cok gecmiş olsun dua ediyoruz sana.. az kaldı azcık daha sık ...

sedacım en hasssas gergin oldugumuz dönemler.. cok normal..

ben bugün işyerinde öyle bir terör estirmişim ki müdürüm senin dogum yaklastı galiba asabiyet hat safhada diyor ben hala adama ters ters bakıyorum.. altttan alanı bile haslıyorum..

sen de cok takma bu durumu .. bu sürecte aslında esin sana ne kadar destek oldu.. hepsini düşün..

ne yasadın bilmiyorum tabi ama kendimden biliyorum..bizde az değiliz .. dibine kadar vuruyoruz sımarıklıgın..

gecer gider nasılsa.. kırmayın birbirinizi..

cok öptüm tatlım..

İkinci çocuğum olduğu ve bilinçli olduğum için herşeye göğüs gerebileceğim herşeyi araştırdığım için kendime yakıştırdığım bir sıkıntım olduğunda ayıp ve abarttığım düşünülüyor. Olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalıştığım için iri bebek doğurmam bekleniyor.. Standartlarımı ve isteklerimi yüksek tutmam ayıp karşılanıyor. Maddi olarak zora girmeyecek bile olsak ayıp. Hayallerimin olması bile ayıp.

cnm boşver gitsin bu aralar bende çok gerginim bugun günde komşumu haşladım tahamulsuz oldum eeeee tyabi birde ne gerek var lafı senin önemsedigin şeye ne gerek var diyolar agzını burnunu kırasım gelıyobirini dövmeden dogursam bariiiii

inanmıyorum canım ya ... bu anlattıkların gerçek olamaz. ben burda sinir oldum yani. nasıl insan bunlar senin kocan çok anlayışlı hep ondan oluyo bulmuşlar böyle adamı daha neler alır onlar. sen sıkma canını kocanda bir gün anlar. sen söledikçe çok konuşuyo, herşeye karışıyo olursun. inan inadına gizli yapıyolar bi süre sonra... emin ol anlıcak zamanı gelince

önce kocaları dövelimmmmmmm hamilelik sendromu derik olur

sedacım Allah yardımcın olsun canım sen daha iyi bilirsin amaa
nacizane önerim stres yapmaman, yorgunluktan da tehlikeli stres heleki ikisi olunca hepten tehlike
hiç kimseyi bir şeyi takma
ben geçenlerde çok üzüldüm bi konuda vede evde 15 dakka ağladım kendimi sıktım ertesi gün kasılmalarım başladı
halada devam ediyo sürekli istirhatteyim ve yatıyorum ...
bebişlerimizden önemli değil kimse ...

merhaba kızlar teşekkür ederim mesajlar için. erken doğmasını göze aldım zaten ama ani bebek ölümü diye bir durum sözkonusuymuş bu bizi çok üzdü zaten.

az önce doğumevinden geldim kızlar,doppler ultrasona aldılar beni,he rhafta kontrole gel dediler.riskli gebelik bölümünden randevu alarak gitmeliymişim.
nst önemli değil senn doppler'e girmen lazım dedi doktor.aldı da beni acilde hem nst hem doppler'e.yaşlanma çok ilerlemiş 3.seviye dedi ( en fazla seviye) geçen hafta bukadar değildi.her hafta gideceğim artık,nst ve doppler iyi çıktı yani sancı yok ve kordondan bebeğe giden kan miktarı iyiymiş,inşallah böyle devam eder. haftaya çarşamba tekrar gideceğim inşallah bir aksilik olmazsa.kendinize dikkat edin sizde hanımlar.bol temiz hava ve yeşil yapraklı sebze tüketin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…