2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ayy ne güzel yaaa ben belli belirsiz bi karartıya ve kalbine bakmaya doyamadım, hele bide eli ayağı şekillense ayyyyy yirimmmm Allah bağışlasın kızlar.

aaayyyy okuyuncaaaa insan hayallere kapılıyorryaaaaaaaa hepinizee kocamannnn maaşşallah
zuzucum rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin insaallah.
deryacımmm insaallah budefa sorun yaşamadan bebbişine kavusursun sen kaçlık igne vurunuyorsun şimdi bende beklenmeyen adet gününü bekliyorum hiç gelmesin bebişim gelsin insaallah.
kahvekolik canım sende görecen insaallah konrtol günün ne zaman canım
kızlar 41 yasine başladık 1 kişi bana özelden mesaj attı bende kendi arkadaşlarıma söyledim onlarda okuyunca haber verecek lütfen okuyabilecek olanlar 1 tane okurlarsa sevinirim.
insaallah saglıklısından hayırlısından rabbim evladımı verir.
şimdiden teşşekkürler hepinize

canım ben pıtpıtları duydum dün, güncel durumumu değiştirebilirsin. Yasin listene beni ekledin mi, o gün konuşunca yazmışsındır sandım.

canim cok tsk ederim güzel sözlerin icin. Cümlemizin insallah....senin bat ne zaman? İnsallah sende en kisa zamanda güzel haberlerini paylasirsin bizimle....

Gecmis olsun Kubi.Bende liste icin bilgilerimi verecektim.sat 21 subat,yasim 33,dogum tarihi 28 kasim,almanyadayim.simdiden tesekkürler.

kızlar merhaba nasılsınız bebısım 10haftayı bıtırdı 11.haftadayız ama hala cok bulantılarım var hıcbırsey yıyemıyorum umarım gecer

inşallah geçer cnm bende 9 haftadayım hala geçicek diye ümitliyim yarın geçicek bir gün geçicek derken geçicek sanırım

kızlar tabloyu nasıl hazırlıyorduk bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

meraba cnm hoş geldin aramıza sen bilgilerini ver cnm ekliyim seni ne güzelkeseyi görmüşsün gözün aydın inşallah kalp atışlarınıda duyarsın cnm

Bende 11haftalık hamileyim.... endişelerim var doğum korkum. nasıl geçicek bilmiyorum benim gibi korkusu fazla olan arkadaşlar var mı?

Bende 11haftalık hamileyim.... endişelerim var doğum korkum. nasıl geçicek bilmiyorum benim gibi korkusu fazla olan arkadaşlar var mı?

cnm şimdi bunu düşünme tadını çıkar herkez doğum yapıyo bir anlık olup biticek sen erkenden karamsarlığa düşmüşsün korkulcak bişey yok cnm hamileliğin tadını çıkar lütfen üzme kendini

inş canım .. amin....
canım ben hacettepede kontrole gidiyorum...yüksek riskli gebelik gurubuna giriyorum maalesef... hatırlarsın belki... ama ankarada yaşamıyorum maalesef...5 haftalık iken gitmiştim hacettepeye, doktor keseyi görememişti, dış gebelik olabilir demişti.. çok üzülmüştüm tabi.. 1 hafta sonra yani 6 haftalıkken, yaşadığım şehirde bir doktora gittim, kese oluşmuştu, Allah'a şükür... bebeğin görünmesi gerekmez mi diye sordum, dr. yok daha erken, istersen vajinal bakalım, görünür dedi, istemedim ben... her şey normal görünüyor dedi, ben de moralimi bozmamak için o lafına tutundum.. haftaya ankaraya gideceğim, dua et nolur, kalp atışlarını duyayım...

canım ben pıtpıtları duydum dün, güncel durumumu değiştirebilirsin. Yasin listene beni ekledin mi, o gün konuşunca yazmışsındır sandım.

düzeltiyorum canım .yasin için de çok teşşekkürler agzına saglık gözünaydın bu arada

kızlar maaşşallah nede çok hamişimiz varmışya listeye düzenleme yaptım birde 41 yasin listesi yapim dedim baktım maaşşallah dedim
insaallah kasımda nufus patlaması olacak en merak ettigim şeyde acaba kasım annelerimizin içinden ikiz annesi çıkacakmı bakalım

slm canım nasılsın yasin listene benide ekle özelden mesaj atmıştım bitana okudum eğer olursa yine okuya bilirim
buarada bugüb doktora gittim keseyi gördüm çok şükür dediğin gibi doktora ikizmi diye sordum tedaviyle olduğu için baktı tek dedi tek olması dahaq sağlıklı dedi hayırlısı bakalım

slm kızlar bende keseyi görürsem ve kalp atışını duyarsam kasım annesi olacagım tabi allahım kucagımıza almayı kısmet ederse...

Kızlar merhaba. Ben de aksilik olmazsa 2011 Kasım annesi olucam. Şu anda çok yeniyiz, doğum 25 Kasım görünüyor. Aralık ayında 7 haftalık düşük yaşamıştım, tedirginliklerim var ama hayırlısı artık. Şükür ki kalp atışlarını dün tespit etti doktorumuz, her şey yolunda gibi görünüyor.

canim benide al yasin listesine bende okurum 1 tane :80:

CANIM HIC MORALINI BOZMA KI BEBISINDE ETKILENMESIN ANNESI.CANIM BAK BIRDE VAJINAL BAKTIRMAMISSIN BU COK NORMAL YANI KARINDAN HEP DAHA GEC GORUNUR BIR DIGERIDE SEN SATINA GORE 6 HAFTALIGIM DIORSUN GEC DOLLENMEDE OLMUS OLABILIR BAK MESELA BENIM DE 8+3 OLMAM LAZIM SATA GORE AMA BEBISIM 7+3 ULTROSONA GORE YANI COK NORMAL HAFTAYA GITTIGINDE DUYULACAK INSALLAH KALP ATISI VE BEBISINI DE GORUCEKSIN CANIM

merhaba arkadaşlar.. 3 gündür evde değildim sizi okuyamadım, gelince geçmişi okumak baya bi zamnaımı aldı tabii.. :):) kalp atşlarını filan çoğunluğumuz duymuş heralde.. bide biz görseydik o günleri.. sanki zaman geçmiyo durdu, yarın doktor kontrolümüz var, kese görünecek daha, tek mi ikiz mi ona bakılacakk. benim çok rahat geçiyo şimdiilik, cuma cumnartesi bi otelde tatildeydik eşimle, orda bi kaç kere çıkardım ama çıkarma sebebim oburluğumdan dı heralde, yemekle yağlı geldi.. sonra çorba sakata yedim hep sıkıntım kalmadı.. ama 3 gündür su içtikçe midem bulanıyo, sudan tiksiniyorum heralde:)

listemize benide eklermisiniz arkadaşlar.. SAT 21 şubat, yaşım 28, kilo 68, ilk bebişim ve klomenle il denememde hamile kaldım. daha hiç bişeyimizi görmedik sadece beta hcg değeri var elimizde.. bende folic plus içiyorum bu arad günde 2 tane.. benim doktorum iki tane verdi, bazıları 3 içiyomuş heralde.. çok bişi farkeder mi acaba, doktorumla konuşsammı yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…