- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.201
merhaba kizlar...!
bugün tekrar kontrolüm vardi paylasmak istedim sizlerle. Bugun bebisimin kalp atislarini dinledik izledik tekrar ve baya şekil almaya basladigimizi gördük. Kollar bacaklar cikmis başımızı gövdemizden secebiliyoruz izlemek inanilmaz bir duyguydu ağlamamak icin zor tuttum kendimi...tam muayne bitecekken birde hareket etmeye baslayinca mutlulugumuz tarif edilmez bir hal aldicoğunuzdan önde olduğum icin yakin zamanda sizinde insallah göreceklerinizi simdiden sizinle paylasmak istedim....
canım çok sevindim senin adına çok güzel bir duygu inş herkes tadar bende dün gittim kontrole elleri ayakları belliydi hareket ettiriodu kalp atışları dahada güçlenmişti çok çok güzel tarifi edilemez bişey rabbim isteyen herkeze en yakın zamanda verir inş
aaayyyy okuyuncaaaa insan hayallere kapılıyorryaaaaaaaa hepinizee kocamannnnmaaşşallah
zuzucum rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin insaallah.
deryacımmm insaallah budefa sorun yaşamadan bebbişine kavusursun sen kaçlık igne vurunuyorsun şimdi bende beklenmeyen adet gününü bekliyorumhiç gelmesin bebişim gelsin insaallah.
kahvekolik canım sende görecen insaallah konrtol günün ne zaman canım
kızlar 41 yasine başladık 1 kişi bana özelden mesaj attı bende kendi arkadaşlarıma söyledim onlarda okuyunca haber verecek lütfen okuyabilecek olanlar 1 tane okurlarsa sevinirim.
insaallah saglıklısından hayırlısından rabbim evladımı verir.
şimdiden teşşekkürler hepinize
aaayyyy okuyuncaaaa insan hayallere kapılıyorryaaaaaaaa hepinizee kocamannnnmaaşşallah
deryacımmm insaallah budefa sorun yaşamadan bebbişine kavusursun sen kaçlık igne vurunuyorsun şimdi bende beklenmeyen adet gününü bekliyorumhiç gelmesin bebişim gelsin insaallah.
kızlar 41 yasine başladık 1 kişi bana özelden mesaj attı bende kendi arkadaşlarıma söyledim onlarda okuyunca haber verecek lütfen okuyabilecek olanlar 1 tane okurlarsa sevinirim.
amin insaALLAH canim sormamin sebebi bende almanyadan tr gelin geldim de :) biz nürnberg de kalioruz yani artik ailem :)
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ekledim listeye herşey gönlünüze göre olsun aminnnn
buarada kızlar fazla gelemiyorum dün doktora gittim tahlillerim yapıldı sonucu aldım anladığım kadarıyla iltihap yüksek çıkmış ve idrar kanamalı diyohepimiz hakkında herşeyin hayırlısı olsun hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun bide bişey yiyemiyorum zor geçmeye başladı neyse buda şükür bebişlerimiz sağlıklı olsunda neyse kızlar allaha emanet olun
kızlar merhaba nasılsınız bebısım 10haftayı bıtırdı 11.haftadayız ama hala cok bulantılarım var hıcbırsey yıyemıyorum umarım gecer
kızlar tabloyu nasıl hazırlıyorduk bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Bende 11haftalık hamileyim.... endişelerim var doğum korkum. nasıl geçicek bilmiyorum benim gibi korkusu fazla olan arkadaşlar var mı?
canim benim cok saol iyi dileklerin icin hislerimiz karsilikli canim biliyorsun.insallah bu kez bizim yuzumuz gulecek buna inan cok aci cektik cok uzulduk amaaa zamani geldi artik cok inaniyorum ben;sende inan olumlu dusun hep olumlu olsun.biliosun oglusumda hersey yolunda giderken hicbir sorunum yokken ben her an birseyler ariyodum niye midem bulanmadi bugun goguslerim acimadi yok hala yasiyormu kalbi atiyormu derken hep olumsuzdum ve hergunumu kendime ve bebegime zehir ettim ve sonucu biliosun.bu kez boyle olmayacak buna inan kahvem lokumummm benim canimmm bizde kasim ayinda saglikli hayirli gelen yavrucuklarimizi konusacagiz dogum hikayelerimizi anlatacagiz insallah.sen suan ne kadarliksin gittin mi dr a gelismeleri haberdar et canim.
canım ben pıtpıtları duydum dün, güncel durumumu değiştirebilirsin. Yasin listene beni ekledin mi, o gün konuşunca yazmışsındır sandım.
kızlar maaşşallah nede çok hamişimiz varmışya listeye düzenleme yaptım birde 41 yasin listesi yapim dedim baktım maaşşallah dedim
insaallah kasımda nufus patlaması olacak en merak ettigim şeyde acaba kasım annelerimizin içinden ikiz annesi çıkacakmıbakalım
inş canım .. amin....
canım ben hacettepede kontrole gidiyorum...yüksek riskli gebelik gurubuna giriyorum maalesef... hatırlarsın belki... ama ankarada yaşamıyorum maalesef...5 haftalık iken gitmiştim hacettepeye, doktor keseyi görememişti, dış gebelik olabilir demişti.. çok üzülmüştüm tabi.. 1 hafta sonra yani 6 haftalıkken, yaşadığım şehirde bir doktora gittim, kese oluşmuştu, Allah'a şükür... bebeğin görünmesi gerekmez mi diye sordum, dr. yok daha erken, istersen vajinal bakalım, görünür dedi, istemedim ben... her şey normal görünüyor dedi, ben de moralimi bozmamak için o lafına tutundum.. haftaya ankaraya gideceğim, dua et nolur, kalp atışlarını duyayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?