- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.221
gunaydin hamisler nasilsiniz?
Ben iyim henuz mide bulantilarim felanda yok ya bu normalmi acaba?
Bugun burada mis gibi hava var buyuk bir parka gidip yavas,yavas yuruyus yapacagiz esim,ben ve mercimegimiz.
selamlar
Son sayfaya baktım da sanırım progestan kullanan arkadaşlarım var .. Ilk hamileliğim kanamayla beraber ağır düşük tehdidiyyle başladığı için yoğun progesteron takviyesi almıştım . Progestanı 3*3=günde 9 tane vajenden uyguluyordum ve sabah akşam progynex iğne oluyordum .. Ne zaman ki düşük tehdidi ortadan kalktı , önce iğne azaltıldı , sonra kesildi , ondan sonra da progestanlar kesildi .
şimdiyse kasık ağrım var ve kahverengi lekelenmem var diye aynı progestanı ağızda 3*2=günde 6 tane alıyorum ..
Kısacası düşük tehdidine bağlı olarak progestanın kullanım şekli ve dozu farklı olabiliyor .. şu 13. Haftaya sağlıkla gelsek hepimiz
canım hormaonlara baglı olarak daha hasaas alıngan ve kırılgan oluyoruz anşalyışla karsılamalrı gerek bizi bu sureçde eşlerimiiz ve cevremizdekiler elimizde olan bişey değil çünkümerhaba kızlar
sizde alınganlık , duygusal boşalmalar oluyor mu? Ben dün öyleydim. Eşimin bi sözüne alındım ve ağladım. Sonra da ağzımdan keşke hamile kalmasaydım kelimesi çıkıvermiş. Allah korusun. Ama eşim bu sözüme üzülmüş ve o da ağladı. Seni üzmek istemedim diye.canım benim ya. Sonra da bu kız herhalde pek nazlı diyor. Sizde de oluyor mu bu depresyon halleri....
canım cok üzüldüm allahım sabırversindün kontrolümüz vardı,bebeğimin birini göremedik(kesenin biri boştu,drumuz sizi yarı yolda bıraktı dedi (çok üzgünüm..dualarınıza ihtiyacım var diğer kuzum için..
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzherkese iyi hafta sonları kızlar. Inş. Güzel haberler alırız birbirimizden. Haftaya çarşamba bebeğimi görecem inş. Sabırzsızlanıyorum. çarşamba bi gelse
slm sekercim benimde bebek sag tarafda sol tarafdada 3 cm kist cıktı catlamayan yumurtammış koyboladabilir büyüyebilir yada aynı kalır dogumda alırız dedi dr progestana başladı önmelem olarakkıslar bi de ben klomenle hamiş oldum. çatlamayan yumoşlardan biri kist olmuş doktorum çok önemli deil dedi ama benm aklıma takldı. Nolcak bu kist kaybolur mu ya da bi zararı olur mu acaba. Daha önce byle bşey yaşadınız mıı
kızlar çok güzel bir duygu anne olmak kasımda doğum yapacaklar buyrun topiğimiz hazır
listemiz hazırBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM YA ERHAMERRAHİMİN RABBİM BEBİŞLERİMİZ SANA EMANET
:119:
HAMİLELERİMİZ
:119:ANNE İSİM|:119:HAMİLELİK HAFTASI|:119:ANNE YAŞ |:119:CİNSİYET|:119:SAT|:119:ANNE ADAYLARI BULUNDUĞU İL |:119:TAHMİNİ D.T
zuzuipek|8 hafta|28|?| 8 şubat |İSTANBUL|15 kasım
MeysaNur|7 hafta|29|?|31 ocak|KOCAELİ|7 KASIM
helenn| 7 hafta |27| ?|28 ocak|İSTANBUL|5 kasım
drgks| 4 Hafta| ? |?|11şubat|?|?
KUBI |9 Hafta |19 |? |26 ocak|İSTANBUL|2 KASIM
SevdeBilge|5 hafta|27|?|21şubat|KOCAELİ| 28 kasım
sulisim |7 hafta |29| ?|2 şubat|NEVŞEHİR|9 KASIM
sirli|5 hafta|22 |?|12şubat|BAKU-de AZERBAYCANDA|19 KASIM
ezgim112| 6 hafta |26 |?|27 ocak|MANİSA|4 KASIM
dilek_36|5hafta|28|?|21 şubat|ERZURUM|28KASIM
sosyalcim| ? |? |? |29 ocak
arm0606 |?| 26| ? |28 ocak|ANTALYA|4 KASIM
elfinya |4 hafta| 24| ?|13 şubat|BALIKESİR|22 KASIM
nezihali |8 hafta| 27| ?|30 ocak|ANKARA|8 KASIM
reader |7 hafta |? |?|?
rachel|7 hafta|28|?|4 şubat|İSTANBUL|11 KASIM
nlaayy|8hafta|29|?|7 şubat|ADANA|14 kasım
firari|8 hafta|?|?|?|?|1KASIM
aselkuzum |5 hafta |?| ? |6 şubat
istemnur |6 hafta |?| ? |27 ocak
narot| 5 hafta |? |? |?|?
hatcaq| 7hafta | ?| ?|10 şubat |DİYARBAKIR|?
dryyvz |8 hafta |?| ?|6 şubat
istemnur|8 hafta|?|?|27 ocak
ayyssegull|8 hafta|?|?|2 şubat
pericancan|8 hafta|?|?|24 ocak
junzi|7 hafta|26|?|31 ocak|İZMİR|1 KASIM
sedefemre|6 hafta|?|?
ahmetaylin|? hafta|29|?|3 şubat|NEW JERSEY|10 KASIM
sertap1976|6 hafta|?|?|17 şubat|İSVİÇRE|24 KASIM
senakar|6 hafta|?|?
masterbully|6 hafta|?|?
izmit_1982|7 hafta|28|?|7 şubat|İZMİR|14 KASIM
nefise_onur|7 hafta|25|?|11 şubat|KOCAELİ|18 KASIM
jalesel|?|29|?|7 şubat|BELÇİKA|17 KASIM
yuba|5 hafta|25|?|21 şubat|?|28 KASIM
trawma|?|31|?|15 şubat|?|22 KASIM
isvicre|6 hafta|23|?|14 şubat|İSVİÇRE|22 KASIM
asli_1981|6 hafta|30|?|16 şubat|?|23 KASIM
ppatyam|6 hafta|35|?|19 şubat|?|26 KASIM
nehirada|7 hafta|26|?|?|İSTANBUL|18 KASIM
nur11|6 hafta|23|?|13 şubat||?|DİYARBAKIR|20 KASIM
su40|5hafta|?|?|?|?|?
himmel77|?|33|?|21şubat|ALMANYA|28 KASIM
aezum55|6 hafta|20|?|?|SAMSUN|25 KASIM
cutest77|6 hafta|33|?|9 şubat|?|?|16KASIM
vildan41|8hafta|24|?|1 şubat|KOCAELİ|8 KASIM
prettywoman921|5 hafta|?|?|18şubat |?|25 KASIM
CANIM HIC MORALINI BOZMA KI BEBISINDE ETKILENMESIN ANNESI.CANIM BAK BIRDE VAJINAL BAKTIRMAMISSIN BU COK NORMAL YANI KARINDAN HEP DAHA GEC GORUNUR BIR DIGERIDE SEN SATINA GORE 6 HAFTALIGIM DIORSUN GEC DOLLENMEDE OLMUS OLABILIR BAK MESELA BENIM DE 8+3 OLMAM LAZIM SATA GORE AMA BEBISIM 7+3 ULTROSONA GORE YANI COK NORMAL HAFTAYA GITTIGINDE DUYULACAK INSALLAH KALP ATISI VE BEBISINI DE GORUCEKSIN CANIM
kızlar benim bulantılarım devam ediyo ve kusmalarım da başladı çok kötü bişey rabbim size yaşatmasın
Selam kizlar bende hep buraya yazmak istemisimdir ve Allahim bizede bu guzel duyguyu nasip etti.
Benide listeye eklermisiniz. Sat gore dogum: 11 KAsim son adet tarihim 31 Ocak bebisim 8hafta 6 gunluk yasadigim sehir almanya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?