2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gunaydin hamisler nasilsiniz?

ben iyim henuz mide bulantilarim felanda yok ya bu normalmi acaba?

bugun burada mis gibi hava var buyuk bir parka gidip yavas,yavas yuruyus yapacagiz esim,ben ve mercimegimiz.

ya ben gunde 1 tane folic acid aliyorum oda 400mg.

bakiyorum sizler 2-3 tane aliyorsunuz bir dahaki doktor gorusmemizde bende bir sorayim doktora.

bu folic konusunda her doktorun bakışı farklı galiba..kimisi hiç gerek duymuyo, kimi 2 kimi 3 diyo.. benimde kafam karıştı aama çokta takılmamak lazım aslında bunlara.. sonuçta yediklerimizden de alıyoduruz bu vitamini..

kızlar benim bulantılarım devam ediyo ve kusmalarım da başladı çok kötü bişey rabbim size yaşatmasın

gunaydin hamisler nasilsiniz?

Ben iyim henuz mide bulantilarim felanda yok ya bu normalmi acaba?

Bugun burada mis gibi hava var buyuk bir parka gidip yavas,yavas yuruyus yapacagiz esim,ben ve mercimegimiz.

slm sekercim bulantı omaması normal herkesde olucak diye bişey yok tadını cıkar
benim ilk gebeliğimdede olmadı şimdide yok

evet canım herlesde farklı progestan bende sabah1 akşam 2 alıyorum
canım hormaonlara baglı olarak daha hasaas alıngan ve kırılgan oluyoruz anşalyışla karsılamalrı gerek bizi bu sureçde eşlerimiiz ve cevremizdekiler elimizde olan bişey değil çünkü
dün kontrolümüz vardı,bebeğimin birini göremedik(kesenin biri boştu,drumuz sizi yarı yolda bıraktı dedi(çok üzgünüm..dualarınıza ihtiyacım var diğer kuzum için..
canım cok üzüldüm allahım sabırversin
herkese iyi hafta sonları kızlar. Inş. Güzel haberler alırız birbirimizden. Haftaya çarşamba bebeğimi görecem inş. Sabırzsızlanıyorum. çarşamba bi gelse
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
slm sekercim benimde bebek sag tarafda sol tarafdada 3 cm kist cıktı catlamayan yumurtammış koyboladabilir büyüyebilir yada aynı kalır dogumda alırız dedi dr progestana başladı önmelem olarak
bakalım yarın kontrolümüz var bizimde ne olmus kistimi
ve bebişim
6hafatada keseyi gördük canım biz
6*6 da kalp atışalrını duydum darısı tüm bekleyenlerin başına diyorum

Kızlar fazla takip edemiyorum kötüyüm bu günlerde bulantılarım halsizliğim çoğaldı inşallah hepiniz iyisinizdir yeni gelen annelerede hayırlı olsun bebişleriniz

dün gece kuzenim doğum yaptı Allah hepimize nasib etsin

mrb arkadaşlar...bütünn hamişlerimizinn Allahh yardımcısıı olsuunn..benimde 6 cı haftam doldu çokk şükür ne bulantın nede aşarmem varr. normal hayatıma devamm ediyorumm amaa benimde tekk şıkayetimmm 2 haftadır çokk yemekk yiyorumm ..çokk kiloo almaktann korkuyorumm sürelkii bişeler yiyesimm geliyorr öncedenn böle değildii sanırımm hamileliğinn etkisi...

merhaba arkadaşlar
hepimize hayırlı olsun.
30 martta adet olmam gerekiyordu. biraz önce test yaptım .sonuç pozitif .rabbime şükürler olsun.
henüz doktora gitmedim.
sat :3mart
ben kasım gibi hesaplıyorum

Selam kizlar bende hep buraya yazmak istemisimdir ve Allahim bizede bu guzel duyguyu nasip etti.
Benide listeye eklermisiniz. Sat gore dogum: 11 KAsim son adet tarihim 31 Ocak bebisim 8hafta 6 gunluk yasadigim sehir almanya

saol canım...dediğin gibi yapmaya çalışacağım... çarşamba günü güzel haberler veririm inş.. öpüyorum canım seni....

kızlar benim bulantılarım devam ediyo ve kusmalarım da başladı çok kötü bişey rabbim size yaşatmasın

Burada herbalist bir arkadasim var, limonu ikiye bolup yalamami tavsiye etti. Bende ise yaradi gibi, bir dene bakalim. Mideye girince alkali oluyor sanirim dengeyi sagliyor...

Arkadaşlar, folik asit konusunda kafanızı karışmış görüyorum.. ben bir açıklama yapayım... folbiol ve folic plus, folik asit içeren markalar.. ama dozları farklı... o yüzden eğer folbiol kullanıyorsanız 1 adet almanız gerekiyor. eğer folic plus kullanıyorsanız, 3 adet almanız gerekiyor...

Benim de 6+3 oldu ama bulantılarım felaket düzeyde. Öncekinde hiç bulantım olmamıştı, bu kez sabah, akşam, gece hiç farketmiyor. Her defasında "Allaha şükür, bebeğim benimle" diyorum ama yine de bazen çok zorluyor. Limon bana da iyi geliyor ama. Bir de birşeyler yediğimde geçiyor. Öyle kusma yok pek. Ama sürekli bulantı var.Doktorum, gün içinde yiyeceklerini saatlere bölerek ye diyor. O da iyi oluyor gibi.

Selam kizlar bende hep buraya yazmak istemisimdir ve Allahim bizede bu guzel duyguyu nasip etti.
Benide listeye eklermisiniz. Sat gore dogum: 11 KAsim son adet tarihim 31 Ocak bebisim 8hafta 6 gunluk yasadigim sehir almanya

Hayirli olsun bebisin, saglikli bir hamilelik ve ardindan mutlulukla kucagina alirsin bebisini insh. SAT a gore beklenen dogum tarihin 7 kasim, benden 3 gun oncesin.

günaydın kızlarr. nasılsınız bakalım. benm kendi kendime nazarım değdi. 2 gündür midem çokk kötü aşırı bulanıyo ve halsizlik var. devamlı yatmak istiyorum keşke okul olmasaydı diyorum o kadar uykuya doyamıyorum bi türlü. ben de sizin tavsiyeniz üzerine çubuk kraker yiyorum ama pek faydası olmuyo. ne zaman geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…