2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydınlar

ben de katıldım aranıza
sat:13 şubat
yas : 29
tahmini d.tar. 22 kasım

bebeğim bugün 5+6 ultrasona göre. c.tesi kalp sesini duydum, kalbim yerinden cıkacaktı sanki , eşimle elele aglıyoruz

tüm aileye de c.tesi günü haber verdik herkes saskın ..

Allah'ım hepimize sağlıklı herseyi tam hayırlı evlatlar verir inşallah

canım teşşekkür ederim 1 kişi 1 tane okuyabiliyormuş bildigim kadarıyla çok teşşekkür ederimcanım

slm bebeğim1 mesajımı görmedin sanırım yasin yaz bitane okumuştum yine okurum istersen

Selam kizlar bende hep buraya yazmak istemisimdir ve Allahim bizede bu guzel duyguyu nasip etti.
Benide listeye eklermisiniz. Sat gore dogum: 11 KAsim son adet tarihim 31 Ocak bebisim 8hafta 6 gunluk yasadigim sehir almanya

hsg sevgi hayirli olsun canim ikimizde ayniyiz :) bende sat 31 ocak tdt 7 kasim canim
bu ara almanyanin neresinden benim 25 bucuk senem nürnbergde gecti simdi 3 sene tr deyim

canim benide al yasin listesine bende okurum 1 tane :80:
teşşekkür ederim canım.agzınıza saglık.ekliyorum hemen

ekliyorum canım tebrikler.rabbim tamamına erdirsin insaallah

sat:31 ocak, tahmini 1 kasım
canım bilgileri tam yollarsan i.olur anasayfada gereken bilgiler yazıyor .tebrik ederim bu arada

merhaba arkadaşlar
hepimize hayırlı olsun.
30 martta adet olmam gerekiyordu. biraz önce test yaptım .sonuç pozitif .rabbime şükürler olsun.
henüz doktora gitmedim.
sat :3mart
ben kasım gibi hesaplıyorum
canım bilgileri tamamlarsan hemen ekleyim.tam liste ana sayfada var gözünaydın maaşşallah nufus patlaması olacak.darısı bana insaallah

ekliyorum canım gözünaydın

Kızlar cuma günü bebeğimin kalp atışlarını çok net duydukk ..

Bana dünyanın en güzel sesi gibiydi maşallahh..
Allah hepimizinkini tamamına erdirsin hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahh..

merhaba arkadaşlar
hepimize hayırlı olsun.
30 martta adet olmam gerekiyordu. biraz önce test yaptım .sonuç pozitif .rabbime şükürler olsun.
henüz doktora gitmedim.
sat :3mart
ben kasım gibi hesaplıyorum

hayırlı olsun canım.. hoşgeldin aramıza...
bende bugün keseyi gördüm sonunda:):) internete göre 6 haftalık görünüyo, kalp atışlarını filan duyamadık, 2 hafta sonrasına randevu verdi yine.. 18 nisanda kalp atılarını duyacakmışız.. zaman durdu sanki geçmiyo, böyle beklemekte zormuş..

günaydın arkadaşlar...

ben doktordan geldim, bebişimizin kesesini gördük sonunda.. çookk şükür, kalp atışları için 2 hafta sonraya randevu verdi,, son adetim 21 şubat tı buna göre 6 haftalık görünüyorum ama kalp atışlarının olmaması çook normal dedi doktor. şimdi de 2 hafta sonrasını beklemeye başladık sabırsızlıkla:)

kızlar merhaba doktordan geldim şimdi pıt pıtları duyduk çok şükür herşey yolunda bizim ufaklık sata göre geri biraz 9+3 bize göre doktor 7+5 olarak ölçtü artık buna göre degerlendiricez dedi ve tahmini dogum tarihini 16 kasım olarak değiştirdi.kafamda karıştı daha öncede söylemişti gerçi geri oldugunu geç döllenme olmuş hayırlısı bakalım saglıkla gelsin bebişlerimiz........

ben özel mesaj attamıyorum bilgilerimi güncellerseniz sevinirim tdt 16 kasım pıt pıtlar duyuldu allah izin verirse kızda olsa erkekte olsa deniz koymak istiyoruz adını.

slm tum anne adaylari

benim sat 25 ocak tahmini dogum tarihini doktor 5 kasim olarak koydu kesemizi gorduk 2 hafta sonra tekrar kontrolum var sukur allaha hersey yolunda kilom 61 yas 23 2. hamileligim 2 yasinda 8 aylik bir izim var allah olmayanlara da nasip etsin bu sevinci allahtan dilegim hepimize hayirli ve saglikli bir hamilelik donemi nasip etsin saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi

selamun aleykum kizlar bugün doktora gidecem saat 3 de randevum var dua edin ins.
kalbatislarina duyarim insaALLAH
DUA DUA DUA duasiz gecmeyin insaALLAH hepinizi
yeni gelen arkadaslarda hosgeldinizzzzz

doktora gittiniz mi o büyülü sesi duydunuz mu:)) inşalah bi sorun yoktur.. :))

yeni arkadaşlar gelmiş aramıza
hoşgeldiniz arkadaşlar işallah hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alabilirsiniz

bizde gezmekten geçtiğimiz hafta çok takip edemedim önceki hafta misafir kabul ettim sonra biz gezdik bakalım bu hafta napıcaz

gunaydin kizlar aramiza yeni katilan hamisler hosgeldiniz.Rabbim bebislerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin.Amin!

benide yasin listesine eklermisin, özelden mesaj atamıyorum. diğer listeyede eklersen sevinirim. sat 15 şubat. muht.d.tar:22 kasım yaş31 kilo 80, kese 4 nisanda göründü

slm kızlar uzun bi süre yoktum annemler burdaydı neyse gönderdik onları
sizlere kötü bi haberim varr ben düşük yaptık kan degerm geri 5 e düşmüş zaten bu sabah kanamm başladı dr kürtaja gerek yok dedii öle işte neysee sizleri taıdığıma çok sevndm rabbm kuzucuklarınızı size bağışlasın darısı kucagınıza almak olsnn çok öptmm herkesii

çok üzüldüm canımm. Allah sabır versin.

selam kızlar biz cumartesi günü bebişin kalp atışlarını duyduk çok güzel bi duyguAllah herkese nasip etsin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…