- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.241
slm canım nasılsın yasin listene benide ekle özelden mesaj atmıştım bitana okudum eğer olursa yine okuya bilirim
buarada bugüb doktora gittim keseyi gördüm çok şükür dediğin gibi doktora ikizmi diye sordum tedaviyle olduğu için baktı tek dedi tek olması dahaq sağlıklı dedi hayırlısı bakalım
Selam kizlar bende hep buraya yazmak istemisimdir ve Allahim bizede bu guzel duyguyu nasip etti.
Benide listeye eklermisiniz. Sat gore dogum: 11 KAsim son adet tarihim 31 Ocak bebisim 8hafta 6 gunluk yasadigim sehir almanya
Ben 4 sene oldu geleli izmir`de yasiyor ailem,kayinvalidem.
teşşekkür ederim canım.agzınıza saglık.ekliyorum hemen
canim benide al yasin listesine bende okurum 1 tane :80:
ekliyorum canım tebrikler.rabbim tamamına erdirsin insaallahmerhaba arkadaşlar.. 3 gündür evde değildim sizi okuyamadım, gelince geçmişi okumak baya bi zamnaımı aldı tabii.. :):) kalp atşlarını filan çoğunluğumuz duymuş heralde.. bide biz görseydik o günleri.. sanki zaman geçmiyo durdu, yarın doktor kontrolümüz var, kese görünecek daha, tek mi ikiz mi ona bakılacakk. benim çok rahat geçiyo şimdiilik, cuma cumnartesi bi otelde tatildeydik eşimle, orda bi kaç kere çıkardım ama çıkarma sebebim oburluğumdan dı heralde, yemekle yağlı geldi.. sonra çorba sakata yedim hep sıkıntım kalmadı.. ama 3 gündür su içtikçe midem bulanıyo, sudan tiksiniyorum heralde:)
listemize benide eklermisiniz arkadaşlar.. SAT 21 şubat, yaşım 28, kilo 68, ilk bebişim ve klomenle il denememde hamile kaldım. daha hiç bişeyimizi görmedik sadece beta hcg değeri var elimizde.. bende folic plus içiyorum bu arad günde 2 tane.. benim doktorum iki tane verdi, bazıları 3 içiyomuş heralde.. çok bişi farkeder mi acaba, doktorumla konuşsammı yarın
canım bilgileri tam yollarsan i.olur anasayfada gereken bilgiler yazıyor .tebrik ederim bu aradasat:31 ocak, tahmini 1 kasım
canım bilgileri tamamlarsan hemen ekleyim.tam liste ana sayfada var gözünaydınmerhaba arkadaşlar
hepimize hayırlı olsun.
30 martta adet olmam gerekiyordu. biraz önce test yaptım .sonuç pozitif .rabbime şükürler olsun.
henüz doktora gitmedim.
sat :3mart
ben kasım gibi hesaplıyorum
ekliyorum canım gözünaydıngünaydınlar
ben de katıldım aranıza
sat:13 şubat
yas : 29
tahmini d.tar. 22 kasım
bebeğim bugün 5+6 ultrasona göre. c.tesi kalp sesini duydum, kalbim yerinden cıkacaktı sanki , eşimle elele aglıyoruz
tüm aileye de c.tesi günü haber verdik herkes saskın ..
Allah'ım hepimize sağlıklı herseyi tam hayırlı evlatlar verir inşallah
merhaba arkadaşlar
hepimize hayırlı olsun.
30 martta adet olmam gerekiyordu. biraz önce test yaptım .sonuç pozitif .rabbime şükürler olsun.
henüz doktora gitmedim.
sat :3mart
ben kasım gibi hesaplıyorum
selamun aleykum kizlar bugün doktora gidecem saat 3 de randevum var dua edin ins.
kalbatislarina duyarim insaALLAH
DUA DUA DUA duasiz gecmeyin insaALLAH hepinizi
yeni gelen arkadaslarda hosgeldinizzzzz
teşşekkür ederim canım.agzınıza saglık.ekliyorum hemen
ekliyorum canım tebrikler.rabbim tamamına erdirsin insaallah
canım bilgileri tam yollarsan i.olur anasayfada gereken bilgiler yazıyor .tebrik ederim bu arada
canım bilgileri tamamlarsan hemen ekleyim.tam liste ana sayfada var gözünaydınmaaşşallah nufus patlaması olacak.darısı bana insaallah
ekliyorum canım gözünaydın
slm kızlar uzun bi süre yoktum annemler burdaydı neyse gönderdik onları
sizlere kötü bi haberim varr ben düşük yaptık kan degerm geri 5 e düşmüş zaten bu sabah kanamm başladı dr kürtaja gerek yok dedii öle işte neysee sizleri taıdığıma çok sevndm rabbm kuzucuklarınızı size bağışlasın darısı kucagınıza almak olsnn çok öptmm herkesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?