2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

37. hafta demişsin de tam olarak kaçtı satın. Ama sütün gelmiş ya bu bile mükemmel bir haber ayrıca bebeğin kuvözde olması normal. Zaten akşama bile yanına çıkarabilirler bebeğini.

yorumsuz.....numunelik bu eltiler

senin için yataktan kalktım pc başına geldim
cepten topice yazamıorum ben
ve bugün çok hastayım + annemdeyim
grip gibiyim bi yandan değilim çözemedim
kızma bana emi :)
face e de yazmıorum taam :)
geçmi olsunnn bol limonlu ıhlamur ve c vitaminlisinden bol meyve oralarda gelmediyse hemen göndereyim sana antalya dan....

maşallah ....
analı babalı büyüsün insallah
kuvezdende kısa zamanda çıkkar umarım dualarımız sizinle
o muhteşem duyguları bizde yasarız insallah.....

Maşallah subhanallah. Tebrik ederim ezken. Allah hayırlı evlat eylesin. Sağlıkla büyütürsün inşallah. Darısı başımıza. Çok ama çok mutlu oldum, haberini okuyunca. Çok duygulandım. Teker teker anne oluyoruz. Allah'ım bu ne güzel bir duygu... Çok şükür Sana ya Rabbim. İnşallah sağlıkla hepimiz böyle güzel haberler veririz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tebrik ederim ezken. Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Şaka maka geliyo kuzular :) Heyecan tavan bende ! :)

çatı muayenenizi olmuşsunuz hayırlı olsun atlattın, nasıldı.. 10 gün sonra bende olacakmışım:18:
bugün hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız Orçun aynı şeyleri senden sonra bana söylemiş..
bende artık sonunda nst ile tanıştım ve senin gibi bumuydu dedim.. hiç durmayan çocuk nstye bağlanınca hiç hareket etmedi hemşire şeker falan verdi ama hiç oralı olmadı 1saate yakın bekledik bir iki defa hareket etti.. sonuç da bişey çıkmadı..
benimkide çok az almış 12günde 126gr almış 2140gr olmuş.. gelişimi iyi bi sorun yok ama kilosu az dedi.. artık doğduktan sonra alır dedi banada
doğum kanalına girmemiş sancım da olmayınca 10gün sonra bakarız biraz daha kilo alması için bekletiriz dikişleri 38de alırız dedi..

Son düzenleme:

ay saka gibi.. cok heyecanlandım.. bi tane bebişimiz daha oldu diyorum oda heyecan yaptı...

canım ALLAH analı babalı büyütsün inşallah.. tez zamanda kavusursun yavruna.. bizim yerimizede öp kokla esila hnmı..

detayları bekliyoruz tabi.. dogum cuma oalacak demiştin neden hemen aldılar mesela.. merakta bırakma bizi..

öptüm canım..tebrikler...

Kızlar kocamın başının etini yemek suretiyle vır vır ede ede face hesabımı tekrar açmış bulunmaktayım. Oradaki haberlerden geri kalıyorum diye içim gidiyordu. Artık benim de face hesabım var. :86::86:

ha işte birini daha kaybettik yani..

sende oraya yaz buraya yazma emi..

bende delireyim burdan..

Dün muayene sırasında sertliği elletip bu sertliği aklında tut, arada sana sorabilirim var mı yok mu, arttı mı diye deyinceye kadar ben de onun kasılma olduğunu bilmiyordum. bebeğin bedeni bir yerde toplandı sanıyordum. ve dünden beri daha bi dikkatimi çeker oldu, arttı sanki :) benim doktor biraz pimpirikli belki ondan haftada bir nst ve kontrol dedi..yada bana kaygılanmıyım diye erken doğum riskin var demiyorum ama plesantada yaşlanma başlamış-gösterdi bir iki kara noktacık kireçlenme-40 haftayı beklemeyebilir dedi ondan erkenden çağırıyor olabilir...ki ardından 1 hafta dedim ama ozamana kadar belki de bi gece vakti tekrar bir araya gelebiliriz dedi tabi bu lafın ardına gece rüyalarımın korkulu olması normal :) umarım erken gelmez gelişimi iyi olsa bile bence bizden hala alacağı şeyler vardır bebeklerin...
Sedus dediğin gibi nst bana göre de değilmiş-tamam ağrılı, uğraştırıcı bir uygulama değil, hem de 15-20dk sürdü benim ama daral geldi. bi arar ayhhh diyip kalkasım geldi ki doğum sürecinde gerçek ağrılı sancılarla ben de çekemem onu..

Ezken tebrikler..Allah analı babalı büyütsün..bir an önce küvezden yanına da alırsın inşallah...darısı bize sağlıkla inşallah

canım ya facete yazmısın ya işcinin bebeği erken dogarsa 3 haftası yanıyor diye

eminmisin tatlım ya..

ben yanmıyor biliyorum.. burda o sekilde kullanan cok oldu.. bana ik dediki eğer erken dogduguna dair dr rapor yazarsa kullanılmayan izin dogum sonrasına aktarılabiliniyor..

öyle değilse eğer yıkarım ikyı ben salak gibi fazladan 1 hafta calısmıs olurum cunku..

iyi akşamlar kızlar.kızımı ilk kez 4boyutluda gördüm.tombul yanakları var.3170g ve 47cm olmuş.1 kasım sezeryan tarihimiz.çok mutluyuzzzzz

ohh maşallah, sizinde tarihiniz belli olmuş ne güzel.. yerim onun tombul yanaklarını...

canım gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün... inş hemencik çıkar küvezden ve kavuşursunuz minik kızınla...

Miniğimiz hoş gelmiş yahuuu
MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
[/SIZE]

ben öle biliorum şekerim
erken doğum raporu olayından haberim yok sen bidaha sor istersen

spreyler,kremler zararli olmazmi ya?eger bir zarari yoksa bende surcemde ama zararli demislerdi cok onceki sayfalarda

Kızlar ben kullanıcam,sormicam doktora.
Çünkü kimi doktorlar kullan diyo,kimileri de yasaklıyo,bir şey olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…