2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
şimdi şöyle oluyo canım, adam densiz se, nerde ne söyleyeceğini bilmiyosa,istediğin tepkiyi ver onu kontrol edemiyosun maalesef.. ne yapıyoruz, gülüp geçiyoruz
hıh aynen öyle lafı ağzımdan aldın. bu dengesiz görümcem yüzünden teee nişanlıyken ayrılma noktasına geldim ben eşimle. hatta eşimle nişanlı bile değilken bunun benle bi konuşma tarzı yüzünden eşim ve kayınvalidem buna günlerce kızdılar. huyunu bildiğim için onun seviyesine inmem bile konuşsun dursun aynen simiramisin dediği gibi gülüp geçiyorum

tuvalette canım..

tepki aynen ay dudakların ne kadar şişmiş olmuştu.. kalakalmıstım..

şimdi şöyle oluyo canım, adam densiz se, nerde ne söyleyeceğini bilmiyosa,istediğin tepkiyi ver onu kontrol edemiyosun maalesef.. ne yapıyoruz, gülüp geçiyoruz

densizler işte .. ama densizliğinde bi kibarlığı adabı var dimi.. neyse..

gülüyoruz geciyoruz.. duymuyoruz.. bebeklere odaklanıyoıruz..

ben prima aldım, bir de canım egeparkın en alt katında mı üst katında mı çamaşırcı? ablam bostanlıda da onu göndericem baksın diye:)

en alt katında canım iki bayan var çalışan bi tanesi genç hatta çok yardımcı oluyorlar çok büyük bi mağaza değil. Migros girişinin sol tarafında kalıyor

relax mode dan netten alışveriş yapan bi arkadaş vardı. kimdi ki o.. nasıl acaba, ürünlerden memenun kaldın mı?bedeni nasıl seçtin

bende ordan almıstım ama benımı sordun bılemedım.ben normalde m giyerim bı gecelık ve bır pijama takımı aldım onlarıda m aldm.boy yok zaten bende tam olmuştu 1 ay fılan oldu alalı.zaten gıydıgımde göbüş olmicak yine rahat olur diye düşündüm.ürünler güzeldi ben begendim ama sanırım mersinlide sipariş aşamasında problem çıkmıstı yanlıs hatırlamıyorsam.o memnun kalmamıstı sıteden.ben memnun kaldım

iyi akşamlar kızlar.kızımı ilk kez 4boyutluda gördüm.tombul yanakları var.3170g ve 47cm olmuş.1 kasım sezeryan tarihimiz.çok mutluyuzzzzz

ii akşamlar kızlar geçen gün yazmıştım size ben 10.10.2011 saat 16.30 itibariyle 2.900 ağırlığında 47 cm boyunda bir kız çocuğu dünyaya getirmiş bulunmaktayım 37 haftalık dünyaya geldiği için küvezde mecburi sezeryana girdik bebişimizin yönü tersmiş ve açılma 5 cm e yakındı mecburi sezeryan oldum şu an hastanedeyim darısı başınıza kızlarr... çok mutluyum tarifi imkansız duygular yaşıyorum bu arada kızımın adı esila naz oldu hepinizi öpüyorum

e spreylerde kimyasallardan sonuçta doktorlarınıza danışmadan kullanmayın bence ya.:26:

valla ben weet'in tüy dökücü kremini kullandım. 1 kez. Şimdi ikinciyi yapıcam aslında nişan bozulunca yapayım diyorum ama ya suyum gelirse o zaman iş yaş olur tabii. Bu hafta sonu yapıcam. Ayrıca annemde kayınvalidemde bunları kullanmış. Ki şimdiki gibi değilmiş kullandıkları bende bi arıza yok kardeşimde normal eşim ve kaynımda normaller yani etrafımda çok var krem kullanan hamileyken hepsinin çocukları sağlıklı zaten iki kez kullanıcam ağda da kasılırım diye korkuyorum çünkü normaldede ağda yapılırken kasıyorum kendimi.

ezkeeeennnn ne diyorsun sen ya. Cuma günü doğurcaktın hani. Hayırlı olsun kızımız hepimize. Ay çok sevindim. Bol sütlü günler dilerim.

ay inanmiyorum ezken senin gunun vardi sanki daha yoksa benmi oyle hatirliyorum,cok sevindim canim senin adina Rabbim kizina saglik sihhat versin.Allahim darisi bize hayirlisiyla insallah

canım Allah hayırlı uğurlu etsin. sende annecik oldun he :)) ne mutlu darısı başımıza.....
tez zamanda küvözden çıkar inş. Amin...

ezken cnm hayırlı ugurlu olsun bebişin ayyy neguzel yaaaaa dogurasım geldı valla saglıklı uzun ömurlu olsun esila naz hn

teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına evet cumaya kadar bekliyoduk ama kontrolde hemen doğuma aldılar :))

Face de belge hazırladık bugün doğan bebeklerle ilgili bilgiler yazıldı. Ama sen facede ekli değilsin gruba o yüzden adını yazamadım. Ama sıla naz eklendi hayatım belgeye. Ayrıca tedbir için aldılar dimi minik kızımızı kuvöze yani kilosu iyi çünkü ve senin sağlığın nasıl sütün gelmeye başladı mı. Nasıl bir mutluluk güzel bir duygu dimi. Nazımızın fotolarını paylaş görelim kızımızı Allah ikinizide nazarlardan saklasın

hepinize tek tek teşekkür ederim darısı hepinizin başına kızımız ii çok şükür sadece erken doğum olduğu için küvezde sağlığı yerinde şimdilik hastanedeyiz evimize dönünce size bol bol yazıcam hepinize benden daha kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim

teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına evet cumaya kadar bekliyoduk ama kontrolde hemen doğuma aldılar :))

ayy ikinci bebişimizde gelmiş hayırlı uğurlu olsun. bir an önce küvezden çıkıp annesinin kollarına gelsin inşallah

seduscuğum sıla naz değil esila naz eklediğin için sağol eve dönünce şu face işini hallatcem inşallah şimdilik iiyiz bebek tedbir amaçlı küvezde bende süt sağıyorum bu gün kucağımada aldım harika bir duygu cennet kokuyordu yavrum Allah hepinize nasip etsin inşallah öpüyorum kocaman

Allah bağışlasın geçmiş olsun darısı başımıza vs vs vs...çok sevndm yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…