- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.381
hıh aynen öyle lafı ağzımdan aldın. bu dengesiz görümcem yüzünden teee nişanlıyken ayrılma noktasına geldim ben eşimle. hatta eşimle nişanlı bile değilken bunun benle bi konuşma tarzı yüzünden eşim ve kayınvalidem buna günlerce kızdılar. huyunu bildiğim için onun seviyesine inmem bile konuşsun dursun aynen simiramisin dediği gibi gülüp geçiyorumşimdi şöyle oluyo canım, adam densiz se, nerde ne söyleyeceğini bilmiyosa,istediğin tepkiyi ver onu kontrol edemiyosun maalesef.. ne yapıyoruz, gülüp geçiyoruz
ki ben kocamın ailesiyle her zaman temkinli olmak için mesafeli olmuş biriyim hatta ailedeki en soğuk insan derler bana (hoş ben bilerek soğuk davranıyorum ama) düşünün birde samimi olsam daha neler söyleyecekler kimbilir :26:
birde komşum ne kadar çirkinleşmişsin dediğinde sizin şu asansördeydi galiba karşılaştığınız iş arkadaşınız aklıma geldi iyice güldüm hani şu dudaklarınızı kafaya takan kadın
şimdi şöyle oluyo canım, adam densiz se, nerde ne söyleyeceğini bilmiyosa,istediğin tepkiyi ver onu kontrol edemiyosun maalesef.. ne yapıyoruz, gülüp geçiyoruz
ben prima aldım, bir de canım egeparkın en alt katında mı üst katında mı çamaşırcı? ablam bostanlıda da onu göndericem baksın diye:)
tug dokucu kremlerle ilgili bu yaziyi buldum spreylerde bu katagoriye girermi bilemem.:18:
Hamilelikte Epilasyon, Gebelikte Lazer Epilasyon Ada stenmeyen Tyler, Gebelikte Ada Ty Dkc Kremler Sir Ada
relax mode dan netten alışveriş yapan bi arkadaş vardı. kimdi ki o.. nasıl acaba, ürünlerden memenun kaldın mı?bedeni nasıl seçtin
e spreylerde kimyasallardan sonuçta doktorlarınıza danışmadan kullanmayın bence ya.:26:
ii akşamlar kızlar geçen gün yazmıştım size ben 10.10.2011 saat 16.30 itibariyle 2.900 ağırlığında 47 cm boyunda bir kız çocuğu dünyaya getirmiş bulunmaktayım37 haftalık dünyaya geldiği için küvezde mecburi sezeryana girdik bebişimizin yönü tersmiş ve açılma 5 cm e yakındı mecburi sezeryan oldum şu an hastanedeyim darısı başınıza kızlarr... çok mutluyum tarifi imkansız duygular yaşıyorum bu arada kızımın adı esila naz oldu hepinizi öpüyorum
ii akşamlar kızlar geçen gün yazmıştım size ben 10.10.2011 saat 16.30 itibariyle 2.900 ağırlığında 47 cm boyunda bir kız çocuğu dünyaya getirmiş bulunmaktayım37 haftalık dünyaya geldiği için küvezde mecburi sezeryana girdik bebişimizin yönü tersmiş ve açılma 5 cm e yakındı mecburi sezeryan oldum şu an hastanedeyim darısı başınıza kızlarr... çok mutluyum tarifi imkansız duygular yaşıyorum bu arada kızımın adı esila naz oldu hepinizi öpüyorum
ezkeeeennnn ne diyorsun sen ya. Cuma günü doğurcaktın hani. Hayırlı olsun kızımız hepimize. Ay çok sevindim. Bol sütlü günler dilerim.
teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına evet cumaya kadar bekliyoduk ama kontrolde hemen doğuma aldılar :))
teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına evet cumaya kadar bekliyoduk ama kontrolde hemen doğuma aldılar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?