- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.461
ii akşamlar kızlar geçen gün yazmıştım size ben 10.10.2011 saat 16.30 itibariyle 2.900 ağırlığında 47 cm boyunda bir kız çocuğu dünyaya getirmiş bulunmaktayım37 haftalık dünyaya geldiği için küvezde mecburi sezeryana girdik bebişimizin yönü tersmiş ve açılma 5 cm e yakındı mecburi sezeryan oldum şu an hastanedeyim darısı başınıza kızlarr... çok mutluyum tarifi imkansız duygular yaşıyorum bu arada kızımın adı esila naz oldu hepinizi öpüyorum
doğum nişanı nasıl oluyo bilgisi olan varmı kızlar?
seduscum benim ilk hamileliğim ve son kontrolümde doktorum şuan normal doğum olması için hiç bi engel yok taa ki doğum esnasında anormal bi durum ortaya çıkana kadar. eğer öyle bi durum oluşursa hemen sezeryana girersin dedi bana. e şimdi ben nasıl anlıciiim doğumumun başladığını. kimi nişan bir kaç hafta öncesi gelebilir diyor kimi doğumla da gelebilir diyor. kimi diyor sancın başlar başlamaz koş hastaneye, kimi diyor suyun gelince git bazıları yok ne gerek var bekle sancın 5-10 dakkaya inince git hastanede saatlerce beklemenin lüzmu yok diyor. şaştım kaldım ne yapıciiim şimdi ben? birde sen yukarda kızım küçük kafalı yazınca aklıma geldi benim kızımın kafası bir iki hafta geriden geliyor. kafa ölçümünü yapınca mesela 35 haftalıkken 33 filan dedi doktorun biri. kendi doktorum küçük kafalı dedi ama herhangi bi yorum yapmadı bu güne kadar. diğer ölçümler tam gününde ama kafası geri bunun bi anormal yanı yoktur dimi? amcası halası ince uzun suratlılar korkarım ki kızım onlara çekmiş ben ve kocam koca kafalının tekiyizdir de :)))
off bende de aynı korku var. bi aksilik olurda bayramdan önce veya bayramda doğurum diye aklım çıkıyo.. annem bayraman önce gelemz, burda kimsemde yok.. rezil olurum buralarda... kocanın eline kalırım.. annem uçakla bile gelse bir sürü aktarma yapacağı için 6-7 saatten önce gelemez.. inşallah bi aksilik olmaz..
bu arada lifeisnoteasy arkadaşta rahatsızdı, sesi çıkmıyo bikaç gündür.. oda doğurmuş olmasın
benim de sata göre 20 kasım.. bide 5 gün gerideydik biz normalde ama yakaldık günümüzü en son.. 1 gün gerideyiz.. bende beklerim bence..eşim her nekadar beklemez bu kız kasım 1 de gelir desede benim kızım 5inden önce gelmeyecek biliyorum ben..
Ayy dün mağazada müşterinin birisi gördü beni işte cinsiyetni sordu.Nezaman doğacak dedi ,dedim 1 ayımız kaldı diyorki yok yok 15 güne gelir bu çocuk demedi deme diyo...Ya git teyze dedim felaket tellallığımı yapıyorsun...Gidiyo hem de hala 15 gün 15 gün diye sayıklıyor..Gülmektende kendimi alamadım...Ya 25 ekimde izne çıkıcam o güne kadar gelme diye hergün kızıma tembihliyorum inşallah söz dinler :)))
konus konus bebişinle ..şimdiden yap anlasmanı...
Allahım darda bırakmaz seni inşallah..
bol ve zuzzu dan da haber yok.. zuzzu hastanedeydi cıktıgını yazmısmıydı.. Ankaraya gidecekti..
doğum nişanı nasıl oluyo bilgisi olan varmı kızlar?
off bende de aynı korku var. bi aksilik olurda bayramdan önce veya bayramda doğurum diye aklım çıkıyo.. annem bayraman önce gelemz, burda kimsemde yok.. rezil olurum buralarda... kocanın eline kalırım.. annem uçakla bile gelse bir sürü aktarma yapacağı için 6-7 saatten önce gelemez.. inşallah bi aksilik olmaz..
bu arada lifeisnoteasy arkadaşta rahatsızdı, sesi çıkmıyo bikaç gündür.. oda doğurmuş olmasın
seduş sen anlatırken öyle kolay geliyoki, pırt diye doğuvereck gibi.. ben açıp açıp okuyayım arada... benim oğlum şimdiye kadar hiç yormadı bizi, şimdiden sonrada yormaz inşallah. annanesini bekler..
doğum süreci bazılarında farklıda olabiliyo galiba.. benim ablamında, eltiminde önce suyu gelmişti.uzuun süre sancıdan sonra nişan gelmişti.. suyun erken gelmesi doğumu biraz daha zorlaştırıyormuş..
ii akşamlar kızlar geçen gün yazmıştım size ben 10.10.2011 saat 16.30 itibariyle 2.900 ağırlığında 47 cm boyunda bir kız çocuğu dünyaya getirmiş bulunmaktayım37 haftalık dünyaya geldiği için küvezde mecburi sezeryana girdik bebişimizin yönü tersmiş ve açılma 5 cm e yakındı mecburi sezeryan oldum şu an hastanedeyim darısı başınıza kızlarr... çok mutluyum tarifi imkansız duygular yaşıyorum bu arada kızımın adı esila naz oldu hepinizi öpüyorum
gunaydın topikler,
sabah sabah ev arkadasıma sınır oldum
dun bana tlf actı bı yerden para gelecektı halkbank hesap numarası benım banka bılgılerımde kayıtlıydı ordan bakıp soyle dedı,
bende soledım sonra yazamıyorum msj at dedı,
hesapta 444 dıye bı rakam var onun tlfnuna 44% olarak gıtmıs.
tek numara eksık,
bana tlf acıp bu ısaretı nıye koydun dedı bısey koymadım dedım ya ne ısaretı,
ha tamam o zaman deyıp kapattı.
sabah aklıma takıldı bakıyım dedım,
rakamlar falan yanlıs gıtmıs
yanı benım tlfnumda dgru yazıyo ona gıden rakamların bı kısmı bozulmus ısaret olarak gıtmıs,
velhasıl para yanlıs hesaba gıttı sanırım.
ara bankayı konus dedım duzeltırler.
ay bı kaprıs bı kaprıs,
kendı ısını kendın halletseydın ne acıp bana soruyosun o zaman dıye bagrındım ben de,
sonra cıkıp dısarda bekledım servısı,
yagmur nasıl yagıyor,
su itine döndüm resmen
bunun rovansını aksama alırım
hırsımı alamadım cunku
bende bayramda doğurmaktan çok korkuyom. ya doktor burda olmazsa dıye. cuma kontrole gıttıgımde sorcam doktora.
Ayy dün mağazada müşterinin birisi gördü beni işte cinsiyetni sordu.Nezaman doğacak dedi ,dedim 1 ayımız kaldı diyorki yok yok 15 güne gelir bu çocuk demedi deme diyo...Ya git teyze dedim felaket tellallığımı yapıyorsun...Gidiyo hem de hala 15 gün 15 gün diye sayıklıyor..Gülmektende kendimi alamadım...Ya 25 ekimde izne çıkıcam o güne kadar gelme diye hergün kızıma tembihliyorum inşallah söz dinler :)))
canım bende 5 gün geriden geliyodum ilk başlarda bu beni baya kkorkutmuştu ama olabiliyormuş en son gitiğimde doktor günü gününe tamam dedi arayı kapatmış beniz kızzz
Zuzuyu merak ediyodun al geldi Asıl Askis, Asifirari ve lifeisnoteasy yok ortalıkta. Anam arada girip okuyamıyorum ama iyiyim diye yazsalar ölcekler. Ben valla kızıma tembih ettim bişey olurda hastaneye doğuma gidersem milleti merakta bırakma yaz ben kızıyım annem hastanede durumu şu diye dedim.
Hafif kanlı sümüklü (bildiğin saydam sümük gibi) bir akıntı.
sedus ablam iyiyz ufak ufak sancılarımız var okadar pc başına oturmadım bol bol dinleniyorum arkadaşın biri doğum yapmış allah analı babalı büyütsün 2. bebişide
seduşu okuyunca bende rahatlıyorum ne kolay geliyor normal doğum anlatamam :)
bu korku bendede var inş bayrama denk gelmez doğum diyorum hastanede sanki kimseler olmayacak gibi geliyor banada. hayırlısı ile bayramdan önce doğururum inş...amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?